• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm cesaretimi toplayıp bir kez daha evlenmeye niyetlenmek

Zamanla tanirsin.ama kavga sırasında sana tavri önemli. Birde disarda sanırım yemege çıkınca garsona nasil davrandığını dikkat edin diyordu biri nette iliski uzmanlarini takip edebilirsin
Bizim ex garsonlara iyi davranırdı, garsondan bişey isteyince beni azarlıyordu

Çocuk yok onunda benimde alkol sorunu varmış,ben kullanmıyorum her ikisinide bu sebebten alkol kısmını anlaşarak hallettik aslında şuan tanışalı 3 ay olcak ,aracı aracılığı ilr tanışmıştık zamanla duygu oluştu saygı ve değer konusunda çok özenli davrandığı için hoşuma gitti duygu oluştu kırmamaya üzmemeye çalışıyor
keyfine ayda yılda gönlü şenlensin diye içiyorsa sıkıntı yok , ama emzikli bebek gibi ayrılamıyorsa sıkıntı , bağımlıysa anlaşma ile çözemezsiniz

@sebastian44 "Neyse bakalım saçma bi konu oldu akıl danışayım istedim de çoğu kişi beni eziklemeye başladı" diye üzülüp isyan ettiğiniz kısma kadar göz attım. Kusura bakmayın ev araba kanıtından ziyade farklı bir bilgi için bakmamı istiyorsunuz sandım da anlamadım başta o yüzden sordum.

@sebastian44 "Neyse bakalım saçma bi konu oldu akıl danışayım istedim de çoğu kişi beni eziklemeye başladı" diye üzülüp isyan ettiğiniz kısma kadar göz attım. Kusura bakmayın ev araba kanıtından ziyade farklı bir bilgi için bakmamı istiyorsunuz sandım da anlamadım başta o yüzden sordum.

Anladım K bakmayın, normalde bi yere yorum yapınca ‘sen de eski konunda şunu demişsin’ diyen üyelere alıştığımız için herkes aynı sandım :)

1-) yaşı benden büyük bekar biri ya da eşi vefat etmiş birini tercih ederdim (çünkü bir kadının ortadoğu da kolay kolay boşanmadığını artık daha iyi öğrenmiş olurdum,boşanmış adam demek %98 aldatan yalancı anakuzusu demek çünkü)

2-) alkol içmemesini (herşeyi geçtim aşırı pahalı :), ikincisi aldatma oranını yükseltiyor sonuçta sarhoştum sen sandım olayları olur)

3-) çok konuşan birini tercih etmezdim (ben hiç evlenmedim bu zaten benim şuan da kriterim :) )

4-) herhangi bir tartışmada anlaşmazlıkta tavrı nasıl oluyor bakarım (bu önemli)

5-) ne savurgan ne cimri olmalı

6-) kesinlikle sağlam garanti bir işinin olmasını isterim (dediğim gibi bu benim şuan da kriterim) çünkü maddi sıkıntılar gelince aşk kalmaz.

7-) kendi üzerine bir ev,bir araba mutlaka olmalı (sefaret kapıdan girince aşk bacadan cıkıyor, ev sahibi kirayı istemeye gelince aşk kalmaz)

8 ) Sosyal medya hesaplarında eskort ve eskortvari kadınları takip etmemeli (bu cok önemli bir kriter yoksa tekrar boşanırsınız)

9-) ana kuzusu olmamalı ama büyüklere de saygılı olmalı

10-) sadık olmalı (bu cokkkk önemli)

11-) ne aşırı kıskanç (çünkü paranoya ve şiddet barındırır ) ne aşırı özgür( bunun sonunda eşini başkasıyla paylaşanlar var) olmamasına dikkat ederdim. Yerine göre olmalı
imzamı atarım kesinlikle bu şartları taşımalı.

İnsan kendini mutlaka ele veriyor,bu işaretleri görmezden gelmemeye dikkat ederdim

İki kez evlendim,hiç bir şeye de dikkat etmedim 😊şans bazı şeyler,evlilik de dünyanın en büyük kumarı zaten. Çok dikkat edip de evlenip hüsrana uğrayan çok insan var.

Ama tabii bunlar yatırım tavsiyesi değildir kardeş:KK66:
darkmore senin ikinci evliliğinmiydi. ilkinden neden ayrılmıştın. bu birlikte trendyoldan iş kurup ürün sattığınız ikinci evliliğin öyleyse. ben seni ilk evliliği ve tam dengini bulmuş sanıyorudm. k.bakma forumda hala yeni sayılırım üyeleride yeni yeni tanıyorum. benim örnek aldığım bir üyesin genel olarak yorumlarınla.

Çocuk yok onunda benimde alkol sorunu varmış,ben kullanmıyorum her ikisinide bu sebebten alkol kısmını anlaşarak hallettik aslında şuan tanışalı 3 ay olcak ,aracı aracılığı ilr tanışmıştık zamanla duygu oluştu saygı ve değer konusunda çok özenli davrandığı için hoşuma gitti duygu oluştu kırmamaya üzmemeye çalışıyor

Boşansam ikinci kez evlenmem
Daha hayatınızda çok yeni üstelik alkol sorunu var, bu anlaşarak çözülebilecek bir durum değil, kendinizi yakmayın

Bizim ex garsonlara iyi davranırdı, garsondan bişey isteyince beni azarlıyordu
Aynen sinir oluyorum bu garsona bak nasıl davranıyor laflarına. El iyisi dışarda herkese iyidir. Bu forumda sayısız el iyisi olupda evde eşine kan kusturan adam mağduru kadınların hikayeleriyle dolu. Ele değil, SANA nasıl davranıyor diye bakıcaksın. Elin yanındada, yalnız kaldığınızdada!

İlk evliliginizden edindiğiniz tecrübeleri gozeteceksiniz.
Baskasi bu soruya cevap veremez sanki.

Anladım K bakmayın, normalde bi yere yorum yapınca ‘sen de eski konunda şunu demişsin’ diyen üyelere alıştığımız için herkes aynı sandım :)

Evet, anlıyorum sizi konuma yaptığınız yorumdan yola çıkarak "Şurada şunu demişsin." mantığı ile sorduğumu düşündünüz ancak o mantık ile sormamıştım aslında.

Yalnız konunuzu okumaya teşvik etmeseniz bence daha iyi olurdu. Bana "cringe" derken onlarca üyenin de konunuzda belirttiği gibi buram buram özgüvensizlik ve eziklik psikolojisi kokan konunuzu ve de anlatım şeklinizi "cringe" den pek de uzak bulamadım.

Konuma yazdığınız pek de hoş üslup olmayan mesajınızı da çok dikkate almadım zaten. Çünkü hedef aldığınız kitleden biri değilim. Konuda ki ilk örnekte ki gibi biri de değilim ikinci örnekte ki gibi biri de değilim. Bir gözlemden bahsettim, kendimden değil. Orada da bahsettiğim üzere çocukluktan beri maddi ve manevi anlamda kendine yetebilen bir kız çocuğu oldum hep. Bununla gurur duymuyorum böyle olmaması gerekiyordu çünkü ama becerebildiğim için kendimi tebrik de ediyorum. Ve çok şükür en berbat koşullarda boğuşurken bile özgüveni biraz bile hasar almamış bir kişiyim.

Yeri değildi hiç biliyorum. Ancak siz gönderme yapmışken ben de bir değinmek istedim.

Back
X