- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.461
tatlım sperm sayımız iyide ileri hareketli çok az demişti dr, sayı 18 milyondu, ama ileri hareketli çok azzdıı, sayısını hatrlamıyorum, tekrardan yeniden bi test yapmak gerek aslında ama yapsak kaç yazar, sonuçta tutmuyo işteee, bazen diyorum acaba bendedemi bi sorun var, gerçi tahlillere göre yok bişiy bende ama belki gözden kaçan bişiy, yada iltihap filan, artık bilemiyorum yaaaa, çok düşünürsem kafayı yerimmm, en iyisi pek düşünmiyim
kıslarrr napıosunuzz bkalım
yeterım sonuçları alacaktın bugun
gıttınmı hastaneye kuzumm
kızlar mrhb nasılsınız ben biraz karışığım canlar bu gün kontrolümüz vardı dr kafamı karştırdı mr sonucunu endokrin dr gösterdim onda konsitasyon yazdı beyin cerahisine gönderdi neden dedim ne alalkası var burada 4 cm likbir şeyden söz ediliyor inceleyip tekrar opreson yapılması gereke bilir dedi
çıktım beyin cerahiye gittim o dr eski tekikleri getir dedi bende evde hepsi dedim peşbe gün al gel abkalım dedi ne oluyor dedim ya hemen kötü düşünme burada bir şeylerden söz eiliyor ama bu ameliyatta çıkartılan kistin yeri olabalir ben ameliyata girmedim nereden ne çıkartıldı bilmiyorum perşebe gün (kendi dr prof la )bakalım konuşalım dedi aynı şeyleri tekrar aşamaktan orkuyorum
cnm bu kadar cabuk yenilemez diye düşünüyorum
yeridir umarum canım yaa
dur bakalım persembe belli olur hersey sen sıkma canını tatlımm
Canım ay benimde 12 eylül regli günüm ve bende bu ay presed kullandım her ne kadar inanmasamda hamile olacağıma genede bir ihtimal diyorum. İnşallah bu ay kırmızalr gelmez canımkıss umutttt, regli tarihin neee, benim 12 eylül, merakla bekliyorum, bakalım ne olacak, preseed kullandım yaa, ama yumurtlamayı bulamadımm, yakalayamadım bir türlü, bu testler yanlış galiba yaaaa, yumurtlamayı göstermiyor, en güzeli dr gidip ultrason ile yumurtlama takibi yaptırmak bence
Canım valla herşeyi deniyoruz ne kaybımız olurki bunuda yapalım bakalım belki fayda olur.ha bu arada öğrendiğim bir bilgiyi sizinle paylaşıyım, bende gelecek aya başlicam bu yönteme
bizim buralarda bi teyze varr, kadın hastalıklarından iyi anlayan, ayrıca şifalı bitkiler satıyor, macunlar filan hazırlıyor, o dedii, kaynamış 1 adet yumurta hergün içine bol karabiber atılarak, çok acı olacak şekilde 40 gün yememiz gerekiyor muş, çünkü rahmin içinin temzlenip rahmin açık olmasını sağlıyormuş ve her ilişkiye girilmeden önce karnımıza sıcaksu torbası koymalıyımışızki rahim açılması için genişlemesi için, 10 dk kadar sıcaksu torbasıyla beklenmesi gerekiyormuşş, sonrasındada ilişki, valla bunuda deniycem kızlar eğer tutmazsa bu ayy, bu yöntemde olmazsa zaten tekrar tüpe başlamayı düşünüyorum, herşeyin hayılrısı olsun....
ayrıca şunuda söyliyim bu yöntemle benim çok yakın bi arkadaşımın gelini hamile kaldıı, onlarında 1 yıldır olmuyordu ve 1 yıldan sonra bu yöntemle oldu çocuğuuu, herşey allahtan, biz deneyelimdee hiç belli olmaz dimi ama
Canım inşalllah bişey çıkmaz perşembe günü. Hayırlı güzel haberler vermek nasip olur inşallah.kızlar mrhb nasılsınız ben biraz karışığım canlar bu gün kontrolümüz vardı dr kafamı karştırdı mr sonucunu endokrin dr gösterdim onda konsitasyon yazdı beyin cerahisine gönderdi neden dedim ne alalkası var burada 4 cm likbir şeyden söz ediliyor inceleyip tekrar opreson yapılması gereke bilir dedi
çıktım beyin cerahiye gittim o dr eski tekikleri getir dedi bende evde hepsi dedim peşbe gün al gel abkalım dedi ne oluyor dedim ya hemen kötü düşünme burada bir şeylerden söz eiliyor ama bu ameliyatta çıkartılan kistin yeri olabalir ben ameliyata girmedim nereden ne çıkartıldı bilmiyorum perşebe gün (kendi dr prof la )bakalım konuşalım dedi aynı şeyleri tekrar aşamaktan orkuyorum
ha bu arada öğrendiğim bir bilgiyi sizinle paylaşıyım, bende gelecek aya başlicam bu yönteme
bizim buralarda bi teyze varr, kadın hastalıklarından iyi anlayan, ayrıca şifalı bitkiler satıyor, macunlar filan hazırlıyor, o dedii, kaynamış 1 adet yumurta hergün içine bol karabiber atılarak, çok acı olacak şekilde 40 gün yememiz gerekiyor muş, çünkü rahmin içinin temzlenip rahmin açık olmasını sağlıyormuş ve her ilişkiye girilmeden önce karnımıza sıcaksu torbası koymalıyımışızki rahim açılması için genişlemesi için, 10 dk kadar sıcaksu torbasıyla beklenmesi gerekiyormuşş, sonrasındada ilişki, valla bunuda deniycem kızlar eğer tutmazsa bu ayy, bu yöntemde olmazsa zaten tekrar tüpe başlamayı düşünüyorum, herşeyin hayılrısı olsun....
ayrıca şunuda söyliyim bu yöntemle benim çok yakın bi arkadaşımın gelini hamile kaldıı, onlarında 1 yıldır olmuyordu ve 1 yıldan sonra bu yöntemle oldu çocuğuuu, herşey allahtan, biz deneyelimdee hiç belli olmaz dimi ama
Canım ay benimde 12 eylül regli günüm ve bende bu ay presed kullandım her ne kadar inanmasamda hamile olacağıma genede bir ihtimal diyorum. İnşallah bu ay kırmızalr gelmez canım
Canım valla herşeyi deniyoruz ne kaybımız olurki bunuda yapalım bakalım belki fayda olur.
Canım inşalllah bişey çıkmaz perşembe günü. Hayırlı güzel haberler vermek nasip olur inşallah.
merhaba arkadaşım
haşlayan yumurtayamı karabiber katıcaz ide adetin 1. günümü başlıycaz
sagol paylaştıgın için
Canım ay benimde 12 eylül regli günüm ve bende bu ay presed kullandım her ne kadar inanmasamda hamile olacağıma genede bir ihtimal diyorum. İnşallah bu ay kırmızalr gelmez canım
Canım valla herşeyi deniyoruz ne kaybımız olurki bunuda yapalım bakalım belki fayda olur.
Canım inşalllah bişey çıkmaz perşembe günü. Hayırlı güzel haberler vermek nasip olur inşallah.
kızlar mrhb nasılsınız ben biraz karışığım canlar bu gün kontrolümüz vardı dr kafamı karştırdı mr sonucunu endokrin dr gösterdim onda konsitasyon yazdı beyin cerahisine gönderdi neden dedim ne alalkası var burada 4 cm likbir şeyden söz ediliyor inceleyip tekrar opreson yapılması gereke bilir dedi
ıyıyım hamd olsuniyiyim canım nolsun işte bu ay çalışmalara başlıcaz
3 tüp bebek denemesınden sonra ınsan cok da ınanamıo ama
doğal yolla olacağına alah buyuk bı kapı kapatır bırını açar elbet dıorum sen nasılsın canım:)
ılk defa duydum bu yontemıha bu arada öğrendiğim bir bilgiyi sizinle paylaşıyım, bende gelecek aya başlicam bu yönteme
Ya cok gecmis olsun, sperm dururmunu stress falan da cok etkiliyor, havalar bile etkiliyor diye duymustum, kendi durumumuzda benim esimde de sayi 11 milyondu, proxeed plustan sonra 14 mlyona cikti ama morfoloji 0 di, hala 0 kaldi ve sayi artti ama ileri harekette falan da oynama olmadi...ama sayinin dusmesini direkt ilaca bagli olacagini ben sahsen dusunmuyorum bilemiyorum tabii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?