Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

sowaycım bak bizim ileri hızlımız %0
oyle olunca zor oluo bızım eğer yarıyıla kadar olmazsa aşılama düşünüyorum
cunku yıkmadan sonra ılerı hızlımız bayağı artmıs
3 kez filan yaptırırım
olmazsa yaza tüp acele etme bence cnm tüp bebek de mucize değil cnm
sen de aşılamayı düsün derım sayınız gayet ıyı

kıslarrr napıosunuzz bkalım
yeterım sonuçları alacaktın bugun
gıttınmı hastaneye kuzumm

kızlar mrhb nasılsınız ben biraz karışığım canlar bu gün kontrolümüz vardı dr kafamı karştırdı mr sonucunu endokrin dr gösterdim onda konsitasyon yazdı beyin cerahisine gönderdi neden dedim ne alalkası var burada 4 cm likbir şeyden söz ediliyor inceleyip tekrar opreson yapılması gereke bilir dedi
çıktım beyin cerahiye gittim o dr eski tekikleri getir dedi bende evde hepsi dedim peşbe gün al gel abkalım dedi ne oluyor dedim ya hemen kötü düşünme burada bir şeylerden söz eiliyor ama bu ameliyatta çıkartılan kistin yeri olabalir ben ameliyata girmedim nereden ne çıkartıldı bilmiyorum perşebe gün (kendi dr prof la )bakalım konuşalım dedi aynı şeyleri tekrar aşamaktan orkuyorum

cnm bu kadar cabuk yenilemez diye düşünüyorum
yeridir umarum canım yaa
dur bakalım persembe belli olur hersey sen sıkma canını tatlımm

Canım ay benimde 12 eylül regli günüm ve bende bu ay presed kullandım her ne kadar inanmasamda hamile olacağıma genede bir ihtimal diyorum. İnşallah bu ay kırmızalr gelmez canım
Canım valla herşeyi deniyoruz ne kaybımız olurki bunuda yapalım bakalım belki fayda olur.
Canım inşalllah bişey çıkmaz perşembe günü. Hayırlı güzel haberler vermek nasip olur inşallah.

merhaba arkadaşım

haşlayan yumurtayamı karabiber katıcaz ide adetin 1. günümü başlıycaz

sagol paylaştıgın için

sağol canım inşşşşşşşşşşş

merhaba arkadaşım

haşlayan yumurtayamı karabiber katıcaz ide adetin 1. günümü başlıycaz

sagol paylaştıgın için

canm selam, evet haşlanmış yumurtaya bolca karabiber katıcaz, nezaman istersen başlayabilirsin, önemli olan 40 gün ara vermeden devam etmek, rahmin geniş olmasını sağlıyormuş, spermlerin rahime kolay ulaşabilmesi için yani cnmm, valla neler deniyoruzz, bunuda yapalımm ne olacak sanki, macun tarifide istiycem teyzedenn spermler için, aldığımda burda paylaşırım sizlerle

godescim dene tatlım, ben bugün idrar testi yaptım şu erken gebelik testinden, negatif, tutmadı yanii, reglimi bekliyorumm, bu ayda doğal yolla deniycem, geleck ayda doğal yolla deniycem, sonraki ayada tüp gözüküyorr:))

yeterim hiç korkma, karmakarışık olma, sonunda iyi olacaksa, rahat olacaksınız ameliyat olsun tabiki, risklerini sor doktora, her ameliyatın bir riski vardır ancak önceki ameliyatı olduysa bunuda rahatlıkla olabilir, inşallah dedikleri gibi bi önceki ameliyattan kalan bir izdirrr, değilsede canını sıkma, bizde dua ediyoruz senin için canım, inşallah kist yokturrr....

ıyıyım hamd olsun
2 gundur cok berbatttım
panık atagım hat safadaydı
ılk defa duydum bu yontemı

rabbm sıfalık versın ınsallhhhhhhhhhhhhhhhh

Yetercim korkulacak bir şey olmadığını düşünüyorum. Hiç canını sıkma. Doktorlar böyle olağanüstü durum yaratmayı çok severler zaten aman canını sıkam. Allah senin ve eşinin yanında olsun. Hayırlı şifalar versin canım...

selam kızlar....
nasılsınız?ben pek iyi değilim bundan 6 ay önce 3.deneme için tüp bebeğe karar verdik o arada gittiğimiz bir doktor proxeed plusı bize önerdi o tüp bebek için 1 ay kullanın en azından kalite artar daha sağlıklı spermle dölleme gerçekleşir dedi...iyi dedik bizde ben zaten netten çok okumuştum bu ilacı...neyse eşim kullanmaya başladı...biraz bekleyelim dedik belki sayı artar doğal yolla hamile kalırım diye 2.ayda test yaptırdı önceden 1milyonun üstünde olan sayı 0 olmuş şok olduk...işte belki önce azaltıp sonra artırıyordur diye düşündük kullanmaya devam ettik...şimdi 5 ay bitti eşim dün test sonuçlarını aldı ve yine koskocaman bir sıfırla karşılaştık ne yapacağımızı bilemedik...aslında şuan senelik izninde bende adetimin 2.günündeyim...tüp bebeğe başvuralım dedim eşimde ya sen o kadar ilacı yedikten sonra bende birşey bulamazlarsa diyor...kaan hocaya mail attık sabah o da önce varken şimdi yoksa bir tıkanıklık ya da varikosel ihtimali olabilir demiş hormon testlerinizi yaptırın gelin demiş ama biz istanbuldayız...yarın gidip tahlilleri yaptıracağız...

bu arada bu proxeed plus ı kullanıp sayısı artan var mı merak ediyorum....herkese talih bize kör salih mi oldu bu iş hiç anlamadım....
:84:

Ya cok gecmis olsun, sperm dururmunu stress falan da cok etkiliyor, havalar bile etkiliyor diye duymustum, kendi durumumuzda benim esimde de sayi 11 milyondu, proxeed plustan sonra 14 mlyona cikti ama morfoloji 0 di, hala 0 kaldi ve sayi artti ama ileri harekette falan da oynama olmadi...ama sayinin dusmesini direkt ilaca bagli olacagini ben sahsen dusunmuyorum bilemiyorum tabii...

sağol canım....belkide olabilir...işte bende bunu merak ediyorum hani kalite falan artmasada ilacın sayıyı değiştirip değiştirmediğini öğrenmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…