Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

canım ıkı taraf ıcın de kolay değil
bırbırınıze destak olmak zorundasınız demekii
umutlanmıs bu ay gecıkınce..
ben bıle 4 gun gecıkmıstım bayram gunu geldı epey bozuldum yani:)
sıkma canını cnm allah dua et bol bol yardım dile başka yardım dileyeceğimiz kimsemiz yok
sen de uzme kendını canım hepımız yasıoruz gelgitler...

bugün takip yaptırmak istediğim dr la görüştüm telefonda. tüpün neden kapanmış olduğu önemli bunun tedavisi yapılmadan tüp bebekte de şansınız azalır dedi. takip, gerekirse tedavi de yapalım dedi.biraz bilmiş hasta sevmeyen bi dr olduğunu anladım fakat yarın gidip muayene olup takibe başlıcam. malesef özel muayene olcam. çünkü bu dr a tavsiye üzerine gidiyorum. tecrübeli bi dr ve bi arkadaşımın hamile kalmasını sağladı takiple. 150 tl imiş muayene ama takip yaptığı zaman ayda bir kez ödüyormuşum. en azından 3 ay takip yaptırsam 450-500 civarı harcamış olurum. hem özel olunca daha çok ilgilenir belki.yine olmaz da tüp bebeğe geçersek de 5500(Tüp)+500(takip)=6000 bin e tüp yaptırdım derim. eğer takiple olursa 5500 kardayım hemde doğal olmuş olur:) böyle bir karar aldım . bebekler doğacak diye dünyanın parasını harca sonra doğunca para bitsin........... allahım bekletme kullarını artık.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar tüp bebekten sonra adetleriniz nasıl oldu ben 17 ağustosta adet oldum test günüm 19 ağustostu bugün gene leke geliyo çok az sizde nasıl oldu bende artık kendim deniycem tüp 6-7 ay düşünmüyorum en az :44::44:

canım ya kuzum üzülme yükümüz çok ağır hepimizn (çiftlerin ) işte bu yüzden bu patlamalar kızgınlıkla karar verme bir sakinleşin konuşursunuzz çözüm bulursunuz

canım cok sevındım bı karar verip bi yerden başlamana
hayrlı uğurlu olsun inşallah:))
canım bebekler gelsınde ben giden paraya acımaz oldum artık dediğin gibi.)
amın cnm tez zamanda nasip etsin ınsallh hepımıze...
hoşgeldin umutluyum
tüp bebekten sonraki ay hep gecikti benım regler diğer aya düzelıo ama merak etme
canım ya kuzum üzülme yükümüz çok ağır hepimizn (çiftlerin ) işte bu yüzden bu patlamalar kızgınlıkla karar verme bir sakinleşin konuşursunuzz çözüm bulursunuz

yeterim naaptın bugun cnm kaygı ettim senii
haberler ıyıdır ınsallh..

Saol canım benim adetlerim düzensiz ve hep geç gelir ondan sordum cevabın için teşekkürler dün doktora gittim smear testi yapıcaklardı canım yandı acaba ondanmı leke geldi anlamadım siz şimdi kendi halinemi bıraktınız yoksa kür falanmı yapıyosunuz bana yol gösterirmisiniz artık tüp beni korkutuyo

canım biliyorsun kitlenin tamamı çıkartılamamıştı şimdi bir hareketlenme varmış kitlede ama bu kokulacak bir şey değil dedi dr ilaçlara devam edelim diyor zaten bu kadar kısa sürede yeni bir ameliyat yapamayız çünki ağır bir opersoy bu diyor

benım eşim varıkoselden amelıyat oldu 4 ay once
proxeed,keçiboynuzu tozu,uzumçekirdeği ektresı ve evicap kullanıo
duruma göre bakıcaz cnm değerler düzelirse beklicez
bu süredede atşimi ölçerek yumurtlamayı kaçırmamaya çalısıorum
zaten tüp bebek de mucize değil olmayınca olmuo onda da
sızde durum ne sıkıntı ne

çok şükür cnm dr korkulacak bişey yok dıosa oyledır yoksa
cok sevrler korkutmayı:)
çok şükür cnm ilaçlarla küçülüp kaybolur ınsallah

bende canım adet düzensizliği düzensiz yumurtlama var hormonlar normal yumurtam varmış ama tüpte dondurulacak kalmayınca çok kalite yumoşlarım olmadığını anladım eşimde sperm sayısı iyi ileri hareketli az varikosel için çok gitti ama çıkmadı şükür şüphe ettiler hep doppler falan çekildi yok benim yaş 28 eşimin 30 2,5 seneyi geçti deniyoz olmuyor 2 aşılama 1 tüp oldu artık doktora gidip kontrol edilmek istemiyorum bu yüzden işten bile çıkıyorum kafamı rahatlatıp kendim denemek istiyorum doktorlar sizin normal yollada olabilir diyo ama olmuyo korkup ya spermler kaçıyo yada yumoşlar Doktorum ekimde denerik didi ama cesaretim kalmadı artık he bide şimdi genetik testler istedi doktorum 1 ay sonra falan çıkıyomuş tahlil verince onları yaptırcaz bakalım onlarda bişi çıkarsa ona göre hareket edilecek

slm arkadaşlar
ben de kısaca kendimden bahsedeyim 30 yaşındayım 3 aşılama 1 tüp negatif 1 tüp iptal varikosel ameliyatı miyom ameliyatı sonra kendiliğinden olusan bi hamilelik sonra 5 aylıkken bebeğimin kalbi durması sonucu yapılan ölü doğum daha ne söyleyeyim ama umut etmek istiyorum bi gün olacak ben nekadar erken istesem o benden kaçtı ama umutluyum umutlu olmak istiyorum doğumdan sonra korunmadığım 4 ay oldu 5ve 6. ayı sizinle geçirmek istiyorum sonrasında tüp düşünüyorum bakalım belki doğal olur liste varsa beni de yazın kızlar:81:

hoşgeldin canım. yaşın iyi mutlaka olur. bebeğin gitmesi gerçekten çok üzücü olmuş ama allah vermediyse yapcak bişey yok değil mi. demekki hayırlısını verecek. kafaya takmamak gerektiğini anladım. kendini ya bi dr a yada allaha bırakmak gerekiyor. olacağına da inanmak.............

merhaba kıslarrr
bırazonce gecen ay düğünü olan arkadasımı aradımm
hamileymiş:))))))
ne dıyeyım kı onun adına cok sevındım
ama kendı adıma uzuldum tabii
bıde demezmı kocam tek atışla vurdu dıye
ne dıyeyeım allahım sana sığınıyorumm:))

bence de kafaya takmamak gerekiyo ben 2. tüp bebek için gittiğim gün hamile olduğumu öğrendim inş. yine gelir bebeğim ve isteyen herkesin bi an önce olmasını dilerim

hoşgeldin next:)
hepımız gıbı sende zor şeyler yasamıssın
ama bu da bızım ımtıhanımız
hem bak bi kez kendiliğinden kalmıssın
bırdaha neden olmasın
ınan ve yumurtlama gunlerını kaçırma
ogunlerde her gun ilişki olsun canım:))

ne hissettiğini çoooooooook iyi anlıyorum:)))) benden sonra bebeğe karar verenler şimdi ya bebeğini seviyor yada ha doğurdu ha doğuracak...Kimsenin kötülüğünü istemem de kıskanmam da ama hamile kalan arkadaşım nazar değerim diye nazar boncuklarıyla hamileliğini haber verince allaha havale ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…