Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

herşeyin hayırlısı olsun güzelim, en azından şimdilik ameliyat olmayacağına sevindim, inşallah ilaçlar faydalı olur ve ameliyata gerek kalmaz cnm......

benimde bugün cnm sıkkın, bi arkadaşımın daha ikinci bebeğe hamile olduğunu öğrendim, off yine ağlayasım var, acaba hiçmi olmayacak bebeğimizzz, çok karamsarım bugünn, kardeşimde evleniyor bu ay, eminim onlarında olacak hemen bebeği, etrafımda baskılar artıyor, hadi ne duruyorsunnn, sıran geçiyor bebek yap filan die, artık sinir oluyorum bu tür baskılara.......

doğru diyorsun canım. aslında bugüne kadar eşimden bana öyle bir ima görmemiştim. o da yapsaydım bugüne kadar yapardım beni yanlış anladın dedi. ne yapayım.
yaşadıkların o kadar bana ait ki. hamile haberi almanın yanı sıra birde doğmamış çocuğuma kyacağımı söyledim isimleri görümcem bile bile şimdi çocuğuna koyacağını söyledi. daha 1 sene bile olmadı evleneli... ismi çaldı. ama olsun ne yapayım. her konuda mücadele eden ben bunda yapacak bir şey bulamayıyorum. ogün eşimede söyledim. kaderi değiştiremem ya..
benim daha önceden klomen kullandığımda kistim olmuştu o yüzden yumurta takibi yaptıracağım canım. hayırlısı olur inşallah. seninde benimde inşallah güzel haberler alırız hemde kendiliğinden....

canım ben evlilikte 5 yılım bitti. 3 kez tüp bebek tedavisi gördüm. 2.sinde erken dönem düşük oldu. azda olsa biraz tutulmuştu. 1 sene ara verdik. 3 başka bir merkezde denedik. aslında bayağı tanınmışda bir merkez. embriyo transfer aşamasına dahi gelmedi. bölünmemiş.... dünyalar başıma yıkıldı. şimdi 3 ay oldu. tatile gittim geldim. kendiliğinden deneyeceğim ama yumurtalar gelişmiyor bari takviye klomen kullanayım dedim. başka bir şey yok...
bende kasım-aralık gibi tüp bebek düşünüyorum. malum kendiliğinden de olmama ihti mali yüksek.. Allah sana da tedavinde hayırlar nasip etsin. doğru doktor ile karşılaştırsın. doğru çözümler bulsun inşalaaaah. sende galiba sorun tüplerinle mi ilgili yanlış anlamadıysam

teşekkür ediyorum canım... o kadar skıntın arasında sorunuma cevap verdin moral verdin. yeterim Allah sana ve eşine uzun ve sağlıklı bir hayat ve bol bebekler nasişp etsin inşallah....
keşke Adanadan buarlara gelseniz. benim eşimin amcasının 6 yıl çocuğu olmuyor. memleketlerinden fransaya gidiyorlar kendiliğinden kadın hamile kalıyor hemde kaç çocuk...

canım sağol teşekür ederimmm YOL ARKADAŞALRIM BENİMMM kadeşine mutluklar diliyorummmm
kuzum bende karışığımmm benim 18 eylül evlilik yıl dönümümm 7 bitiyor 8 giriyoruz ve hala tam bir aile olmadık (insanlar bize böyle bakıyorlar bebeğimiz olmadığı için )ve ben bebeği düşünemiyorum bile eşimin sağlık sorunlarından dolayıııı tabiki eşimin sağlığı daha önemli ama yaşıma evlilik senen bakınca içim buruluyor

canım arakadaşım ne demek sizde beni azmı dinlediniz dinliyorsunuzzzz destek oluyorsunuz dualrınızı eksik etmiyorsunuz
hakınızı helal edinnnn sizleri seviyorummmmmm iyiki tanımışımmmm
keşke imkanımız olsaydı ne güzel olurduuuuu otursak konuşsak dertleşsek ne çok isterdimmm

canım yenıden kalacaksınn bak da gör allahın ıznıyleee
burda bırlıktee yasayacağız butun sıkıntıları
gaz vericez bırbırımıze.=)))
olacak sonrada alalhın ıznıyeee

hılbaycım cok sevındım halletmenıze
ınfertılıte yasayan çiftlerde çok sık olabılıo
sız ılk kez yasamıssınız sanırım onunıcın sen kırılmıssın
ama yıpratma sakın kendını
sonra benım gibisağlığından olursun benım yasadığım butun stresler mıdeme vurdu
sen de bı karar vermişsin rahatca bırak doktora artık kendını
olmazsa o zaman bakarız baska carelere:)))))

canım benım cok sevındım senın adına
bıraz normal dene takip yaptır derken sana
acaba zaman kaybettirirmiyim diye dusunmustum ama
şimdi cok sevındım canımm ya en azından için rahat
bence senden de güzel haberler uzak değil:))))

sowaycım nbr
ugramıosun pek ayy şekerım bende aldım o haberlerden
dediğin gibi kıskançlık da değil de ınsan uzuluo yaa kendın adına
onca zamandır dıosun sun da bıle olsa unuturum butun çektıklerımı
yeter ki sağlıcakla alayım kucağıma
ahh bi gelse...
ama yılmak yokk
allaha dua edıorum zalımlerın zulmunden sana sığınırım
o keskın lafları sokup canımı acıtanlardan sana sığınrım dıorum cnm hiç onlara sıkma canını bebeişin kollarında olunca
hepsını unutacaksınn o gunlerı dusun canım:))

Son düzenleme:
ayy canım keske valla kk gunlerı yapsak
ohh ne gusel olurdu:)))
Gunaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gunaydınn tatlım neler yapıosunn bakalım:))))))

kızlar güzel msajlarınız için sağ olun umutbizimolsun mesajın çok hoşuma gitti yine olacak demişsin ah hepimizin desteğe ihtiyacı var bir söz motive edebilirken bir söz bütün günümüze mal oluyor çok zor durumlarımız hepimizin belli yaşı ve evlilik süresi var insanlar ister istemaz soruyor ben de 5 yıllık evliyim dolu dolu hiç böyle olacağı aklıma gelmemişti ama atlatacaz zor da olsa uzun da sürse olacak inş. hepinizi kucaklıyorum

burda o motıveyi vericez bırbırımıze ınsallh cnm
bu arada ızmırdemısın sen cnm
hayırsız umut bi Açtın kendine topik bizi unuttun

tatlım unuturmuyum da yaz boyu kımse gelmedi
topiğe doğru duzgun, geldım yazdım kımse yok
bu kez de sen benı zıyarete gelmişsin:)))))
bıde kızlarla burdan görüşüoz ya yeter ayse nazemır gelişme oldukça yazıolar
sen de gel arada kuzum ben yetişemıorum kociş dakıları sayıo resmen
nette olduğun sürelerin:)umutbızımolsunu kk dan atsınlar dıo:))

cnm bi de varıkosel ameliyatından sonrakı spermıyogram sonuçlarını yazarmısın
ege univ. mi yaptırıosunuz spermıyogranları..

hmmm adımı duydum hemen geldim :))) naber kızlar nasılsınız? topikte gebeniz de var artık değil mi??? ne güzel herkese sıra gelecek zaten allahın izniyle..
bizden sual edecek olursanız iyiyiz çok şükür minik kızımın kız olduğu yüzde yüz kesin artık :))) ayrıntılı us yapıldı çok şükür sağlam miniğim.. bir deeee esas haber şu: hareketlerini hissediyoruuuuuum!!!!! ve hep diyorum ki rabbim sen arkadaşlarıma da tez zamanda nasip et.. siz de bize dua edin olur mu kızım sağlıkla gelsin
öptüm siziiii

yetercim çok geçmiş olsun eşine..Rabbim acil şifasını versin inş. bizimde 17 eylül 5 sene bitecek...hakkımızda hayırlısı...daha zamanı var diyorum kendi kendime Rabbim daha yazmamış demekki diyorum...

hoşgeldin...iyi olmanız çok güzel..Rabbim sağlıkla kucağına da almak nasip etsin canım...

cnm bi de varıkosel ameliyatından sonrakı spermıyogram sonuçlarını yazarmısın
ege univ. mi yaptırıosunuz spermıyogranları..

evet izmirdeyim canım sen de izmirde misin? eşimin yeni sonuçları var onu yazayım canım ama yarın yazayım şimdi evde maç izliyo valla çaktırmadan yazıyom o da beni manyak ilan etti girme şu kadınlar kulubune diyo ben dinlemiyorum yine de giriyorum o da biliyo ege ünv yaptırmadık başka bi yerde yaptırmış bakınca yazayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…