- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.541
geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin tez zamanda....
canım kiste büyüme varmış ama eşim yeni ameliyat olduğu için yeniden bir ameliyat söz konusu değilmiş şimdi laçlara devamedeceğiz kontroler yapılacak ilerleyen zamanlarda gerek görürse amliyat edecekmiş
evet gerçekten zor bi durum hevesinin kursağında kalması Allah düşmanıma vermesin benimki bi mucizeydi size de vurabilir tekrar bana da vurabilir bak sen de klomene başlıcakmışsın başla tabi yumoşlara iyi geliyo ama dr kontrolünde ol çünkü eğer yumoş çatlamasza kist olüyühaydi Bismillahirrahmanirrahim benim adet yeni bitti çalışmak gerek
bu arada eşin kendini yanlış ifade etmiş affet gitsin yazık onlar da çok yıpranıyo biz arkadaşlarımızla annemizle burada sizlerle paylaşabiliyoruz ama onlar napsın çok zor çok bizde de sorun bende geçen haftasonu eşimin bi ark. eşi 2.ye hamile olduğunu öğrendik ben de o gün adet olmuştum böğürerek ağladım yemeğe gidiyoduk arabadaydık yemek burnumuzdan geldi ama napıyım zaten hastalanınca inanılmaz üzgün oluyorum deli gibiyim yani kendime inanamıyorum hayatta hiç birşey için bu kadar hırs yapmadım bu kadar kıskanç olmadım bizi biz anlarız bakalım bana bi kere oldu dedim ya 2. tüp bebetedavisine başlayacağım gün öğrendim ufak bi kanama olmuş arkası gelmemişti ama o kadar emindim ki olmadığına bi de tüpe başlayacak olmanın rahatıyla ne zaman birlikte olduk onu bile bilmiyorum kafamıza göreydi nası yapacaksak bu lafı söyleyenlere gıcık oluyorum ama rahat olmamız gerek
canım eşinle sorunun çözüldüğüne sevindim. ben sna bu konuda bişeyler yazmıştım ama salak site takıldı bir türlü göndermedi. işim vardı uğraşamadım 2. ye yazmaya neyse ki gerek kalmamış affetmişsin. sarmaş dolaş olmuşsunuz ne güzel bi de bu ay bebek yapıverin oldu olcak tam olsun. sizdeki sorun neydi neler yaptınız bugüne kadar?
ben tüpe başlamadan ara verdim. ocağa kadar doğal yollarla uğraşacağım olmazsa ocak gibi stard vereceğim.
bu arada ben gelişmeleri yazayım
ben bugün takip yaptıracağım dr a gittim. çoooook tatlı bir kadın . annem gibi.
önce seni tedavi etmemiz lazım sonra takip dedi. tüp kapanmış, akıntı var, smear da enfeksiyon var, eşinle birlikte adam gibi bi tedavi yapalım bu tedavi bile kendiliğinden kalmanı belki sağlar dedi.belki klamidya gibi sinsi bişeydir diye şüphelendi ve ben uzun zamandır bundan şüpheleniyordum.bugüne kadar bu enfeksiyon için olduğum tedaviler hiç bi işe yaramamıştı belki de eşimde tedeviye alınmadığı içindir. gittiğim dr ların çoğu da hiç önemsemedi tüp bebek merkezi dahil. ama bu dr diyo ki bu enfeksiyonla zaten tüp bebektede tutunma sorunu olabilir. inşallah bu dr bana mucize olur.
eşime de saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü mutlaka önerdi. hastalarım bununla patır patır hamile kaldı ben pek inanmazdım ama etkili dedi.
hem tek tüpte gayet rahat sıvı geçişi olmuş o tarafta folikül de görünüyor. öyle yumurta bitmesi gibi erken menepoz gibi bişey söz konusu değil.tek tüple 5 çocuk doğuruyo insanlar falan dedi.çok rahatlattı beni. ben tamam diyene kadar uğraşalım olmazsa düşünürüz dedi. bu kadar ayrıntılı konuşan, ayrıntılı sorular soran, sevecen bi dr daha görmedim .inşallah bilgisi de tedavisi de beni bebek sahibi yapar. en azından kendimi kollarına bırakacağım rahat olunca da bebek de belki kendiliğinden gelir.ocağa kadar tüpcü müpcü aşıcı yok:) ondan sonrasını artık şimdi düşünmek istemiyorum.
canım evlikte malesef oluyor böyle şeylerr zaten infertilite yaşan çiftlerde daha çok oluyor malesef canım ayrıca anlamamız gerekiyor eşlerimizle birbirimizi
klomenle yumurta takibinemi başladınn hadi hayırlı olsun bebeişli olsun inşşşşşş
canım sağol teşekür ederimmm YOL ARKADAŞALRIM BENİMMM kadeşine mutluklar diliyorummmmherşeyin hayırlısı olsun güzelim, en azından şimdilik ameliyat olmayacağına sevindim, inşallah ilaçlar faydalı olur ve ameliyata gerek kalmaz cnm......
benimde bugün cnm sıkkın, bi arkaaşımın daha ikinci bebeğe hamile olduğunu öğrendim, off yine ağlayasım var, acaba hiçmi olmayacak bebeğimizzz, çok karamsarım bugünn, kardeşimde evleniyor bu ay, eminim onlarında olacak hemen bebeği, etrafımda baskılar artıyor, hadi ne duruyorsunnn, sıran geçiyor bebek yap filan die, artık sinir oluyorum bu tür baskılara.......
doğru diyorsun canım. aslında bugüne kadar eşimden bana öyle bir ima görmemiştim. o da yapsaydım bugüne kadar yapardım beni yanlış anladın dedi. ne yapayım.
yaşadıkların o kadar bana ait ki. hamile haberi almanın yanı sıra birde doğmamış çocuğuma kyacağımı söyledim isimleri görümcem bile bile şimdi çocuğuna koyacağını söyledi. daha 1 sene bile olmadı evleneli... ismi çaldı. ama olsun ne yapayım. her konuda mücadele eden ben bunda yapacak bir şey bulamayıyorum. ogün eşimede söyledim. kaderi değiştiremem ya..
benim daha önceden klomen kullandığımda kistim olmuştu o yüzden yumurta takibi yaptıracağım canım. hayırlısı olur inşallah. seninde benimde inşallah güzel haberler alırız hemde kendiliğinden....
canım ben evlilikte 5 yılım bitti. 3 kez tüp bebek tedavisi gördüm. 2.sinde erken dönem düşük oldu. azda olsa biraz tutulmuştu. 1 sene ara verdik. 3 başka bir merkezde denedik. aslında bayağı tanınmışda bir merkez. embriyo transfer aşamasına dahi gelmedi. bölünmemiş.... dünyalar başıma yıkıldı. şimdi 3 ay oldu. tatile gittim geldim. kendiliğinden deneyeceğim ama yumurtalar gelişmiyor bari takviye klomen kullanayım dedim. başka bir şey yok...
bende kasım-aralık gibi tüp bebek düşünüyorum. malum kendiliğinden de olmama ihti mali yüksek.. Allah sana da tedavinde hayırlar nasip etsin. doğru doktor ile karşılaştırsın. doğru çözümler bulsun inşalaaaah. sende galiba sorun tüplerinle mi ilgili yanlış anlamadıysam
teşekkür ediyorum canım... o kadar skıntın arasında sorunuma cevap verdin moral verdin. yeterim Allah sana ve eşine uzun ve sağlıklı bir hayat ve bol bebekler nasişp etsin inşallah....
keşke Adanadan buarlara gelseniz. benim eşimin amcasının 6 yıl çocuğu olmuyor. memleketlerinden fransaya gidiyorlar kendiliğinden kadın hamile kalıyor hemde kaç çocuk...
canım yenıden kalacaksınn bak da gör allahın ıznıyleeebak nerdeeen nereye bizde olay biraz farklı gelişti eşim varikosel ameliyatı olduktan sonra ben onu çok iyi besledim keciboynuzu kürü sonra havuç suyu falan bi de tabi ameliyatı başarılı geçmiş tam 3 ay sonra bizim değerler çok düzeldi biz de dedik madem düzeldi beklemeyek hemen aşılama yapakgöbüş dolsun istedik aşılama yaptık sonuç negatif:18: ya spermiyogram yaptık tekrar 3 ay sonra gene çok iyi ama kendiliğinden olmuyo bi daha aşılama gene olmadı sonra 3 ay daha bekledik değerler çok iyi tüp yaptık yine olmadı sonra bi dr bulduk baştan beri bende miyom vardı ama küçücük sonra alınan hormonlarla bu büyü.dr dedi ya şimdi ameliyat olursun yaursa hastanede yatarak doğurursun ben de ameliyat oldum iyiki olmuşum yapışıklık varmış rahim filmi çekilmişti ama onda gözükmeyen cinsmiymiş neymiş amaaaaan poktan şeyler işte bıktım valla:95:neyse 2 ay sonra hamile kaldım ama nasibi yokmuş kuzumun şimdi 4 aydır doğal deniyorum tüp bebe doktoruma gittim( beni ameliyat eden) 2 ay daha bekleyek dedi sanırım 6 aya tamamla diyo sonra aşılama ya da tüp yaparız dedi bakcaz artık senin gibi ben de başa döndüm bakalım birkikte atlatacaz artık şeytanın bacağını kafasını gözünü kıracaz
Kızlar dün sizinle eşimle yaşadığım problemi bahsetmiştim. Siz sormadınız ama dün eşimle konuştum saatlerce ağladık. Ağrıma gidiyor kelimesini ben bebek sahibi olmak istediğim için söyledim. Sana asla böyle bir ima yapmam dedi. Kaldı ki bende de sorun var dedi. Yanlış anlaşılma için özür diledi. Biraz mesafeliyim ama galiba affettim... Ama bir yanımda kırıldı sanki...
Bugün en başa geri sararak doktora gittim. Klomen kullanmak istediğimi söyledim. Başımdan 3 tüp bebek denemsi geçtiğini yumurtlarauımın gelişmediğini söyledim. O da yazdı ben bu ay klomen takviyesi ile doğal yolla hamileliği deneyeceğim...
Dularla inşallahhhhhhhhhh.
canım eşinle sorunun çözüldüğüne sevindim. ben sna bu konuda bişeyler yazmıştım ama salak site takıldı bir türlü göndermedi. işim vardı uğraşamadım 2. ye yazmaya neyse ki gerek kalmamış affetmişsin. sarmaş dolaş olmuşsunuz ne güzel bi de bu ay bebek yapıverin oldu olcak tam olsun. sizdeki sorun neydi neler yaptınız bugüne kadar?
ben tüpe başlamadan ara verdim. ocağa kadar doğal yollarla uğraşacağım olmazsa ocak gibi stard vereceğim.
bu arada ben gelişmeleri yazayım
ben bugün takip yaptıracağım dr a gittim. çoooook tatlı bir kadın . annem gibi.
önce seni tedavi etmemiz lazım sonra takip dedi. tüp kapanmış, akıntı var, smear da enfeksiyon var, eşinle birlikte adam gibi bi tedavi yapalım bu tedavi bile kendiliğinden kalmanı belki sağlar dedi.belki klamidya gibi sinsi bişeydir diye şüphelendi ve ben uzun zamandır bundan şüpheleniyordum.bugüne kadar bu enfeksiyon için olduğum tedaviler hiç bi işe yaramamıştı belki de eşimde tedeviye alınmadığı içindir. gittiğim dr ların çoğu da hiç önemsemedi tüp bebek merkezi dahil. ama bu dr diyo ki bu enfeksiyonla zaten tüp bebektede tutunma sorunu olabilir. inşallah bu dr bana mucize olur.
eşime de saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü mutlaka önerdi. hastalarım bununla patır patır hamile kaldı ben pek inanmazdım ama etkili dedi.
hem tek tüpte gayet rahat sıvı geçişi olmuş o tarafta folikül de görünüyor. öyle yumurta bitmesi gibi erken menepoz gibi bişey söz konusu değil.tek tüple 5 çocuk doğuruyo insanlar falan dedi.çok rahatlattı beni. ben tamam diyene kadar uğraşalım olmazsa düşünürüz dedi. bu kadar ayrıntılı konuşan, ayrıntılı sorular soran, sevecen bi dr daha görmedim .inşallah bilgisi de tedavisi de beni bebek sahibi yapar. en azından kendimi kollarına bırakacağım rahat olunca da bebek de belki kendiliğinden gelir.ocağa kadar tüpcü müpcü aşıcı yok:) ondan sonrasını artık şimdi düşünmek istemiyorum.
herşeyin hayırlısı olsun güzelim, en azından şimdilik ameliyat olmayacağına sevindim, inşallah ilaçlar faydalı olur ve ameliyata gerek kalmaz cnm......
benimde bugün cnm sıkkın, bi arkadaşımın daha ikinci bebeğe hamile olduğunu öğrendim, off yine ağlayasım var, acaba hiçmi olmayacak bebeğimizzz, çok karamsarım bugünn, kardeşimde evleniyor bu ay, eminim onlarında olacak hemen bebeği, etrafımda baskılar artıyor, hadi ne duruyorsunnn, sıran geçiyor bebek yap filan die, artık sinir oluyorum bu tür baskılara.......
ayy canım keske valla kk gunlerı yapsakcanım arakadaşım ne demek sizde beni azmı dinlediniz dinliyorsunuzzzz destek oluyorsunuz dualrınızı eksik etmiyorsunuz
hakınızı helal edinnnn sizleri seviyorummmmmm iyiki tanımışımmmm
keşke imkanımız olsaydı ne güzel olurduuuuu otursak konuşsak dertleşsek ne çok isterdimmm
Gunaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
burda o motıveyi vericez bırbırımıze ınsallh cnmkızlar güzel msajlarınız için sağ olun umutbizimolsun mesajın çok hoşuma gitti yine olacak demişsin ah hepimizin desteğe ihtiyacı var bir söz motive edebilirken bir söz bütün günümüze mal oluyor çok zor durumlarımız hepimizin belli yaşı ve evlilik süresi var insanlar ister istemaz soruyor ben de 5 yıllık evliyim dolu dolu hiç böyle olacağı aklıma gelmemişti ama atlatacaz zor da olsa uzun da sürse olacak inş. hepinizi kucaklıyorum
hayırsız umut bi Açtın kendine topik bizi unuttun
kızlar güzel msajlarınız için sağ olun umutbizimolsun mesajın çok hoşuma gitti yine olacak demişsin ah hepimizin desteğe ihtiyacı var bir söz motive edebilirken bir söz bütün günümüze mal oluyor çok zor durumlarımız hepimizin belli yaşı ve evlilik süresi var insanlar ister istemaz soruyor ben de 5 yıllık evliyim dolu dolu hiç böyle olacağı aklıma gelmemişti ama atlatacaz zor da olsa uzun da sürse olacak inş. hepinizi kucaklıyorum
ayy canım keske valla kk gunlerı yapsak
ohh ne gusel olurdu:)))
gunaydınn tatlım neler yapıosunn bakalım:))))))
canım sağol teşekür ederimmm YOL ARKADAŞALRIM BENİMMM kadeşine mutluklar diliyorummmm
kuzum bende karışığımmm benim 18 eylül evlilik yıl dönümümm 7 bitiyor 8 giriyoruz ve hala tam bir aile olmadık (insanlar bize böyle bakıyorlar bebeğimiz olmadığı için )ve ben bebeği düşünemiyorum bile eşimin sağlık sorunlarından dolayıııı tabiki eşimin sağlığı daha önemli ama yaşıma evlilik senen bakınca içim buruluyor
hmmm adımı duydum hemen geldim :))) naber kızlar nasılsınız? topikte gebeniz de var artık değil mi??? ne güzel herkese sıra gelecek zaten allahın izniyle..
bizden sual edecek olursanız iyiyiz çok şükür minik kızımın kız olduğu yüzde yüz kesin artık :))) ayrıntılı us yapıldı çok şükür sağlam miniğim.. bir deeee esas haber şu: hareketlerini hissediyoruuuuuum!!!!! ve hep diyorum ki rabbim sen arkadaşlarıma da tez zamanda nasip et.. siz de bize dua edin olur mu kızım sağlıkla gelsin
öptüm siziiii
cnm bi de varıkosel ameliyatından sonrakı spermıyogram sonuçlarını yazarmısın
ege univ. mi yaptırıosunuz spermıyogranları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?