- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.521
ne hissettiğini çoooooooook iyi anlıyorum:)))) benden sonra bebeğe karar verenler şimdi ya bebeğini seviyor yada ha doğurdu ha doğuracak...Kimsenin kötülüğünü istemem de kıskanmam da ama hamile kalan arkadaşım nazar değerim diye nazar boncuklarıyla hamileliğini haber verince allaha havale ettim.
sorma canımm yaa daha ılk aydan da kalınmaz kı ama yaa
bu benım 26. ayım stresten mıdem göçtü düşünsene şimdi bı yandan onu tamır etmeye
çalışıyoruz..mıdem her kötü olduğunda tüp bebeğin hediyesi dıorum:))
bı gun bızımde olacak ıkızlercim
gecen gun suan hamıle olan yada doğurmus arkadsların eskı msjlarını okudum
hepsıbızımle aynı seylerı yasayıp aynı duyguları hıssetmıs
ama sonunda anne olmuslar bız de olacağız
allahın ıznıyle...
hadı bakalımm başlıoruz bu ay:))
merhaba kıslarrr
bırazonce gecen ay düğünü olan arkadasımı aradımm
hamileymiş:))))))
ne dıyeyım kı onun adına cok sevındım
ama kendı adıma uzuldum tabii
bıde demezmı kocam tek atışla vurdu dıye
ne dıyeyeım allahım sana sığınıyorumm:))
hoşgeldin next:)
hepımız gıbı sende zor şeyler yasamıssın
ama bu da bızım ımtıhanımız
hem bak bi kez kendiliğinden kalmıssın
bırdaha neden olmasın
ınan ve yumurtlama gunlerını kaçırma
ogunlerde her gun ilişki olsun canım:))
hoşgeldin next:)
hepımız gıbı sende zor şeyler yasamıssın
ama bu da bızım ımtıhanımız
hem bak bi kez kendiliğinden kalmıssın
bırdaha neden olmasın
ınan ve yumurtlama gunlerını kaçırma
ogunlerde her gun ilişki olsun canım:))
çok duygulandım gerçekten bizde başaracak mıyız acaba. bu ara içimde bi umut bi rahatlama var karar vermiş olmaktan kaynaklı. dr a kendimi bırakcam ne istersen yap dicem o kadar yani))))))
ateş topiğinde okudum kanal d de umutsuz ev kadınları nın türk yapımı varmış çok komikmiş ama ne zaman bilmiyorum. izlenebilir.
çok gıcık bi durum ama bu durumu tek yaşayan değilsin. ben de arkadaşlarımın hepsinden önce evlendim ama sürekli talihsizlikler yakamı bırakmadı en sonunda bebeğim oldu hareketlerini hissettim sonra uçup gittiah ah betirin de beteri var
hoş buldum canım ben seni hatırlıyor gibiyim varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar topiğinden sanırım. ben mavioje yim yani durumuma göre topik topik geziyorum önce gebe kalmak isteyenler sonra rahim filmi çektirecekler , klomenle hamile kalanlar sonra aşılama sonra varikosel ameleiyatı bölümü sonra bebeğini kaybedenler sonra burası kader iste ama seni bulduğuma sevindim inşböyle olur sonunu da getiririz sonra de ek gıda topiğine gireriz ne dersin
hoş buldum canım ben seni hatırlıyor gibiyim varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar topiğinden sanırım. ben mavioje yim yani durumuma göre topik topik geziyorum önce gebe kalmak isteyenler sonra rahim filmi çektirecekler , klomenle hamile kalanlar sonra aşılama sonra varikosel ameleiyatı bölümü sonra bebeğini kaybedenler sonra burası kader iste ama seni bulduğuma sevindim inşböyle olur sonunu da getiririz sonra de ek gıda topiğine gireriz ne dersin
evet canım ben de hatırladım seni
ayy aynı ben bende topik topik gezdım duruma göre sonra bu topiği açayım dedim:)
bız 2.kez ameliyat oldu eşim
diğer ameliyat hiç doğru düzgün yapılmamıs
hem çift tarafta da varmıs hemde reflü varmıs halbuki
2 tüp bebek denemsı yaptık sonrasında farekttık varıkoseli
şimdi doğal denıyoruz değerlerde düzelme var
bakalım olmazsa bi süre aşılamayla başlıcaz yine
başa döndüm ben yani:)))))
ayy inşallah yaa bebeklerimize isim ararız
ve kırklarımız karısır bırbırıne
neden olmasın ben allaha sığınıp
ondan ıstıorum dilerim oda bı gün benden razı olup
katından tertemiz bir soy nasip eder..aminnn
slm arkadaşlar
ben de kısaca kendimden bahsedeyim 30 yaşındayım 3 aşılama 1 tüp negatif 1 tüp iptal varikosel ameliyatı miyom ameliyatı sonra kendiliğinden olusan bi hamilelik sonra 5 aylıkken bebeğimin kalbi durması sonucu yapılan ölü doğumdaha ne söyleyeyim ama umut etmek istiyorum bi gün olacak ben nekadar erken istesem o benden kaçtı ama umutluyum umutlu olmak istiyorum doğumdan sonra korunmadığım 4 ay oldu 5ve 6. ayı sizinle geçirmek istiyorum sonrasında tüp düşünüyorum bakalım belki doğal olur liste varsa beni de yazın kızlar:81:
hoşgeldin next,,,
yaşadıkların çok zor tabii ki ama en azından hamile kalabilmişsin hemde kendiliğinden. onun için umutluyuz senden bakalım yeni tedavine başlamadan bize hamile haberleri verirsin inşallah...
Kızlar dün sizinle eşimle yaşadığım problemi bahsetmiştim. Siz sormadınız ama dün eşimle konuştum saatlerce ağladık. Ağrıma gidiyor kelimesini ben bebek sahibi olmak istediğim için söyledim. Sana asla böyle bir ima yapmam dedi. Kaldı ki bende de sorun var dedi. Yanlış anlaşılma için özür diledi. Biraz mesafeliyim ama galiba affettim... Ama bir yanımda kırıldı sanki...
Bugün en başa geri sararak doktora gittim. Klomen kullanmak istediğimi söyledim. Başımdan 3 tüp bebek denemsi geçtiğini yumurtlarauımın gelişmediğini söyledim. O da yazdı ben bu ay klomen takviyesi ile doğal yolla hamileliği deneyeceğim...
Dularla inşallahhhhhhhhhh.
YETER canım bnm, ne yaptın? dr kist ile ilgili ne söyledi, inşallah kötü bişiy yoktur arkadaşımmm, haber verr, dün hiç uğramamışsın galiba buraya.......
canım kiste büyüme varmış ama eşim yeni ameliyat olduğu için yeniden bir ameliyat söz konusu değilmiş şimdi laçlara devamedeceğiz kontroler yapılacak ilerleyen zamanlarda gerek görürse amliyat edecekmiş
Kızlar dün sizinle eşimle yaşadığım problemi bahsetmiştim. Siz sormadınız ama dün eşimle konuştum saatlerce ağladık. Ağrıma gidiyor kelimesini ben bebek sahibi olmak istediğim için söyledim. Sana asla böyle bir ima yapmam dedi. Kaldı ki bende de sorun var dedi. Yanlış anlaşılma için özür diledi. Biraz mesafeliyim ama galiba affettim... Ama bir yanımda kırıldı sanki...
Bugün en başa geri sararak doktora gittim. Klomen kullanmak istediğimi söyledim. Başımdan 3 tüp bebek denemsi geçtiğini yumurtlarauımın gelişmediğini söyledim. O da yazdı ben bu ay klomen takviyesi ile doğal yolla hamileliği deneyeceğim...
Dularla inşallahhhhhhhhhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?