Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

sorma canımm yaa daha ılk aydan da kalınmaz kı ama yaa
bu benım 26. ayım stresten mıdem göçtü düşünsene şimdi bı yandan onu tamır etmeye
çalışıyoruz..mıdem her kötü olduğunda tüp bebeğin hediyesi dıorum:))
bı gun bızımde olacak ıkızlercim
gecen gun suan hamıle olan yada doğurmus arkadsların eskı msjlarını okudum
hepsıbızımle aynı seylerı yasayıp aynı duyguları hıssetmıs
ama sonunda anne olmuslar bız de olacağız
allahın ıznıyle...
hadı bakalımm başlıoruz bu ay:))

çok duygulandım gerçekten bizde başaracak mıyız acaba. bu ara içimde bi umut bi rahatlama var karar vermiş olmaktan kaynaklı. dr a kendimi bırakcam ne istersen yap dicem o kadar yani))))))

ateş topiğinde okudum kanal d de umutsuz ev kadınları nın türk yapımı varmış çok komikmiş ama ne zaman bilmiyorum. izlenebilir.

çok gıcık bi durum ama bu durumu tek yaşayan değilsin. ben de arkadaşlarımın hepsinden önce evlendim ama sürekli talihsizlikler yakamı bırakmadı en sonunda bebeğim oldu hareketlerini hissettim sonra uçup gitti ah ah betirin de beteri var

hoş buldum canım ben seni hatırlıyor gibiyim varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar topiğinden sanırım. ben mavioje yim yani durumuma göre topik topik geziyorum önce gebe kalmak isteyenler sonra rahim filmi çektirecekler , klomenle hamile kalanlar sonra aşılama sonra varikosel ameleiyatı bölümü sonra bebeğini kaybedenler sonra burası kader iste ama seni bulduğuma sevindim inş böyle olur sonunu da getiririz sonra de ek gıda topiğine gireriz ne dersin

hoş buldum canım ben seni hatırlıyor gibiyim varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar topiğinden sanırım. ben mavioje yim yani durumuma göre topik topik geziyorum önce gebe kalmak isteyenler sonra rahim filmi çektirecekler , klomenle hamile kalanlar sonra aşılama sonra varikosel ameleiyatı bölümü sonra bebeğini kaybedenler sonra burası kader iste ama seni bulduğuma sevindim inş böyle olur sonunu da getiririz sonra de ek gıda topiğine gireriz ne dersin

çok duygulandım gerçekten bizde başaracak mıyız acaba. bu ara içimde bi umut bi rahatlama var karar vermiş olmaktan kaynaklı. dr a kendimi bırakcam ne istersen yap dicem o kadar yani))))))

ateş topiğinde okudum kanal d de umutsuz ev kadınları nın türk yapımı varmış çok komikmiş ama ne zaman bilmiyorum. izlenebilir.

evet canım olacak allahının ıznıylee
stres de yok sımdı sende rahatlamıssan
cok yakındrı belkı de:)
evet bende fragmanını ızledım
kesın ızlyebılırım dediğim bı dızı olacak gibi
cok acıların coocuğu tazrız dızılerı sevmıorum yaa
zaten hayatımız zor gulmek lazım :)
avrupa yakası vardı ne gusel yaa bitirdiler:))

evet canım ben de hatırladım seni
ayy aynı ben bende topik topik gezdım duruma göre sonra bu topiği açayım dedim:)
bız 2.kez ameliyat oldu eşim
diğer ameliyat hiç doğru düzgün yapılmamıs
hem çift tarafta da varmıs hemde reflü varmıs halbuki
2 tüp bebek denemsı yaptık sonrasında farekttık varıkoseli
şimdi doğal denıyoruz değerlerde düzelme var
bakalım olmazsa bi süre aşılamayla başlıcaz yine
başa döndüm ben yani:)))))
ayy inşallah yaa bebeklerimize isim ararız
ve kırklarımız karısır bırbırıne
neden olmasın ben allaha sığınıp
ondan ıstıorum dilerim oda bı gün benden razı olup
katından tertemiz bir soy nasip eder..aminnn

bak nerdeeen nereye bizde olay biraz farklı gelişti eşim varikosel ameliyatı olduktan sonra ben onu çok iyi besledim keciboynuzu kürü sonra havuç suyu falan bi de tabi ameliyatı başarılı geçmiş tam 3 ay sonra bizim değerler çok düzeldi biz de dedik madem düzeldi beklemeyek hemen aşılama yapak göbüş dolsun istedik aşılama yaptık sonuç negatif:18: ya spermiyogram yaptık tekrar 3 ay sonra gene çok iyi ama kendiliğinden olmuyo bi daha aşılama gene olmadı sonra 3 ay daha bekledik değerler çok iyi tüp yaptık yine olmadı sonra bi dr bulduk baştan beri bende miyom vardı ama küçücük sonra alınan hormonlarla bu büyü.dr dedi ya şimdi ameliyat olursun yaursa hastanede yatarak doğurursun ben de ameliyat oldum iyiki olmuşum yapışıklık varmış rahim filmi çekilmişti ama onda gözükmeyen cinsmiymiş neymiş amaaaaan poktan şeyler işte bıktım valla:95:neyse 2 ay sonra hamile kaldım ama nasibi yokmuş kuzumun şimdi 4 aydır doğal deniyorum tüp bebe doktoruma gittim( beni ameliyat eden) 2 ay daha bekleyek dedi sanırım 6 aya tamamla diyo sonra aşılama ya da tüp yaparız dedi bakcaz artık senin gibi ben de başa döndüm bakalım birkikte atlatacaz artık şeytanın bacağını kafasını gözünü kıracaz

hoşgeldin next,,,
yaşadıkların çok zor tabii ki ama en azından hamile kalabilmişsin hemde kendiliğinden. onun için umutluyuz senden bakalım yeni tedavine başlamadan bize hamile haberleri verirsin inşallah...

Kızlar dün sizinle eşimle yaşadığım problemi bahsetmiştim. Siz sormadınız ama dün eşimle konuştum saatlerce ağladık. Ağrıma gidiyor kelimesini ben bebek sahibi olmak istediğim için söyledim. Sana asla böyle bir ima yapmam dedi. Kaldı ki bende de sorun var dedi. Yanlış anlaşılma için özür diledi. Biraz mesafeliyim ama galiba affettim... Ama bir yanımda kırıldı sanki...
Bugün en başa geri sararak doktora gittim. Klomen kullanmak istediğimi söyledim. Başımdan 3 tüp bebek denemsi geçtiğini yumurtlarauımın gelişmediğini söyledim. O da yazdı ben bu ay klomen takviyesi ile doğal yolla hamileliği deneyeceğim...
Dularla inşallahhhhhhhhhh.

hoşgeldin next,,,
yaşadıkların çok zor tabii ki ama en azından hamile kalabilmişsin hemde kendiliğinden. onun için umutluyuz senden bakalım yeni tedavine başlamadan bize hamile haberleri verirsin inşallah...

evet gerçekten zor bi durum hevesinin kursağında kalması Allah düşmanıma vermesin benimki bi mucizeydi size de vurabilir tekrar bana da vurabilir bak sen de klomene başlıcakmışsın başla tabi yumoşlara iyi geliyo ama dr kontrolünde ol çünkü eğer yumoş çatlamasza kist olüyü haydi Bismillahirrahmanirrahim benim adet yeni bitti çalışmak gerek
bu arada eşin kendini yanlış ifade etmiş affet gitsin yazık onlar da çok yıpranıyo biz arkadaşlarımızla annemizle burada sizlerle paylaşabiliyoruz ama onlar napsın çok zor çok bizde de sorun bende geçen haftasonu eşimin bi ark. eşi 2.ye hamile olduğunu öğrendik ben de o gün adet olmuştum böğürerek ağladım yemeğe gidiyoduk arabadaydık yemek burnumuzdan geldi ama napıyım zaten hastalanınca inanılmaz üzgün oluyorum deli gibiyim yani kendime inanamıyorum hayatta hiç birşey için bu kadar hırs yapmadım bu kadar kıskanç olmadım bizi biz anlarız bakalım bana bi kere oldu dedim ya 2. tüp bebetedavisine başlayacağım gün öğrendim ufak bi kanama olmuş arkası gelmemişti ama o kadar emindim ki olmadığına bi de tüpe başlayacak olmanın rahatıyla ne zaman birlikte olduk onu bile bilmiyorum kafamıza göreydi nası yapacaksak bu lafı söyleyenlere gıcık oluyorum ama rahat olmamız gerek

canım eşinle sorunun çözüldüğüne sevindim. ben sna bu konuda bişeyler yazmıştım ama salak site takıldı bir türlü göndermedi. işim vardı uğraşamadım 2. ye yazmaya neyse ki gerek kalmamış affetmişsin. sarmaş dolaş olmuşsunuz ne güzel bi de bu ay bebek yapıverin oldu olcak tam olsun. sizdeki sorun neydi neler yaptınız bugüne kadar?
ben tüpe başlamadan ara verdim. ocağa kadar doğal yollarla uğraşacağım olmazsa ocak gibi stard vereceğim.

bu arada ben gelişmeleri yazayım
ben bugün takip yaptıracağım dr a gittim. çoooook tatlı bir kadın . annem gibi.
önce seni tedavi etmemiz lazım sonra takip dedi. tüp kapanmış, akıntı var, smear da enfeksiyon var, eşinle birlikte adam gibi bi tedavi yapalım bu tedavi bile kendiliğinden kalmanı belki sağlar dedi.belki klamidya gibi sinsi bişeydir diye şüphelendi ve ben uzun zamandır bundan şüpheleniyordum.bugüne kadar bu enfeksiyon için olduğum tedaviler hiç bi işe yaramamıştı belki de eşimde tedeviye alınmadığı içindir. gittiğim dr ların çoğu da hiç önemsemedi tüp bebek merkezi dahil. ama bu dr diyo ki bu enfeksiyonla zaten tüp bebektede tutunma sorunu olabilir. inşallah bu dr bana mucize olur.
eşime de saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü mutlaka önerdi. hastalarım bununla patır patır hamile kaldı ben pek inanmazdım ama etkili dedi.
hem tek tüpte gayet rahat sıvı geçişi olmuş o tarafta folikül de görünüyor. öyle yumurta bitmesi gibi erken menepoz gibi bişey söz konusu değil.tek tüple 5 çocuk doğuruyo insanlar falan dedi.çok rahatlattı beni. ben tamam diyene kadar uğraşalım olmazsa düşünürüz dedi. bu kadar ayrıntılı konuşan, ayrıntılı sorular soran, sevecen bi dr daha görmedim .inşallah bilgisi de tedavisi de beni bebek sahibi yapar. en azından kendimi kollarına bırakacağım rahat olunca da bebek de belki kendiliğinden gelir.ocağa kadar tüpcü müpcü aşıcı yok:) ondan sonrasını artık şimdi düşünmek istemiyorum.

YETER canım bnm, ne yaptın? dr kist ile ilgili ne söyledi, inşallah kötü bişiy yoktur arkadaşımmm, haber verr, dün hiç uğramamışsın galiba buraya.......

YETER canım bnm, ne yaptın? dr kist ile ilgili ne söyledi, inşallah kötü bişiy yoktur arkadaşımmm, haber verr, dün hiç uğramamışsın galiba buraya.......

canım kiste büyüme varmış ama eşim yeni ameliyat olduğu için yeniden bir ameliyat söz konusu değilmiş şimdi laçlara devamedeceğiz kontroler yapılacak ilerleyen zamanlarda gerek görürse amliyat edecekmiş

canım evlikte malesef oluyor böyle şeylerr zaten infertilite yaşan çiftlerde daha çok oluyor malesef canım ayrıca anlamamız gerekiyor eşlerimizle birbirimizi
klomenle yumurta takibinemi başladınn hadi hayırlı olsun bebeişli olsun inşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…