- 1 Şubat 2011
- 4.472
- 105
- 163
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
ayyy canım benim Allah kavuştursun diyeyim :)))
geçmiş olsun canım nane limon iç çok iyi gelir ohh afiyet olsun komşuda pişer bizede düşer :)))) sonunuda bahar temizliğim bitti bende bittim ama her yer pırıl pırıl miss gibi oldu:))) sorma bugün havada çok sıcak 2 çift laf edecek kimsecikler yok herkes tatilde bende oflaya puflaya oturuyorum işte bitti yapacak birşeyler arıyorum en iyisi bir kat daha toz alayım :))))
ayyy canım benim Allah kavuştursun diyeyim :)))
geçmiş olsun canım nane limon iç çok iyi gelir ohh afiyet olsun komşuda pişer bizede düşer :)))) sonunuda bahar temizliğim bitti bende bittim ama her yer pırıl pırıl miss gibi oldu:))) sorma bugün havada çok sıcak 2 çift laf edecek kimsecikler yok herkes tatilde bende oflaya puflaya oturuyorum işte bitti yapacak birşeyler arıyorum en iyisi bir kat daha toz alayım :))))
ayy sorma canım sehır terkedılmıs gıbı:))
apartmanda kımse yok gıbı:)),
bende evın ıcınde fır dönuorum yemek yapmak bı ölüm su sıcakta ma yaptımm biti:)))))
şimdi yiyeyim barii gelirim yine kıslar:)
ayy sorma canım sehır terkedılmıs gıbı:))
apartmanda kımse yok gıbı:)),
bende evın ıcınde fır dönuorum yemek yapmak bı ölüm su sıcakta ma yaptımm biti:)))))
şimdi yiyeyim barii gelirim yine kıslar:)
Hehe biz eşimle dün yemeklerimizi yaptık haftaiçi için depoladık 2 yemek seçtik birini o diğerini ben yaptım sağolsun çok yardımcıdır
Hehe biz eşimle dün yemeklerimizi yaptık haftaiçi için depoladık 2 yemek seçtik birini o diğerini ben yaptım sağolsun çok yardımcıdır
kızlar mrhb nasılsınız ben annemlerdeyim bir kaç gün yani çrşby kadar perşebe gün eşimin kontrolü var
o zamna kadar burada olacağım nette giremiyorum yeğen sayısı fazla bana sıra gelmiyor
iyi bakın kendinize
kızlar mrhb nasılsınız ben annemlerdeyim bir kaç gün yani çrşby kadar perşebe gün eşimin kontrolü var
o zamna kadar burada olacağım nette giremiyorum yeğen sayısı fazla bana sıra gelmiyor
iyi bakın kendinize
tatlım hayırlı haberlerlen gelın ınsallahhhhh
Bende 6 yıllık evliyim. 1 aşılama 1 tüp bebek denedik ama ikisindede sonuç negatif. çoookkk istiyorum bebeğimin olmasını. bazen bebek kıyafetlerine imrenerek bakıyorum. yada bi hamile gördüğüm zaman gözlerim doluyo( bi gün banada nasip olurmu anne olmak diyorum. tüp bebek denemesinden sonra belki kendiliğinden hamile kalırım diye çok umutlanmıştım ama hala bişey yok. 4 tane dondurulmuşum var ama denemeye korkuyorum artık. Rabbim senin gücün herşeye yeter.Rabbim el açıp sana yalvaran bütün kullarına, banada hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip et. :'(
hoşgeldin akasyacım
neden denemıosun canım dondurulmuslarını
bılıosun bıseyın olması ıcın bıseyler yapmak gerekıo
bence tum gucunu toplayıp kendını hazır hıssettığın an dene ozamana kadar doğal yolla denersın
dularına tüm kalbımle amin dıorum:))
hoşbuldum. korkuyorum, tekrar umutsuzluk göz yaşı, ama biyandanda denemek istiyorum. kendimi hazır hissettiğim zaman inşallah denicem.
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Kısmet canım ya sabırla deniycez yola devam::))Günaydınlar
Kızlar test yaptım ama bişi çıkmadızaten ümitli değildim de ne biliyim acaba mı dedim :44: :44:
Neden bu ay böyle oldu acaba neyse haftaya doktora gittiğimde sorarım
Hoşgeldin canım bende yeni geldim benimde 1 aşılama 1 tüp bebek birde kendiliğinden oldu ama hala yok bende ekimede tekrar deniycem o zamana kadarda denemeye devam...Başlığı okuyunca tam benlik dedim.
Tüp bebekde 3 kez hüsrana uğradıktan sonra kendiliğinden hamile kalmak ne güzel mucize olurdu.
Allahım nasip et inşallah... Kızlar hepinizle tanışmak isterim. Ilk sayfaları okuyamadım. Ama topic sahibini geleceksin biliyorum bebeğim topiğindeki arakadaşımız galiba..
Nasılsınız kızlar....
Bende bu sefer umutta deniycem geçen seferde orda olucaktı son anda aksilik oldu çarşamba ulun beye gidicem bakalım ne dyecekhılbaycımm
yınede gebelık yasamıssın doktorlara gore bu umut verıcıymıs
kımyasal gebelık bıle olsa..
bı ara gırmedin kkya sanırım canım diğer topikte hiç karsılaşamadık senınle
bende 2. denemden sonra bayağı bı sure gırmedım
kafamdan atayım bıraz uzak kalayım dedım ama mumkun olmadı
bıde ben bı turlu anlayalamdım umut tüp bebek bahcecının bı subesımı
bende denersem bahçeci yada bruksel de ıstıorum IMSI yontemınden dolayı
tamam tatlım saol şimdi anladımm
ama ben mustafa amcam ılgılenırse orda başlarım
rapor alabılırız buyuk ıhtımal 1 aşılama var bı daha yaptırırız koftiden:)
alırız ama ben mustafa bey ılgılensın ısterım fulya bahçeciye gıtcez ozaman
umarım gerek kalmazda
fulyada IMSI varmı tatlım yaa IMSI ye takmıs durumdayım
mutlka o olsun ıstıorum..genetık testler ıcınde kan vercez ağustosta umarım
bı sorun cıkmaz
sizin dna hasarına bakıldımı canım
İnşallah bebekten sebeb gelmiyodur diye dua edelim canım iyi düşüün iyi olsun dimi...IMSI Bahçecide var cnm merak etme =)) ama rapor orada geçmiyor bilgin olsun
Biz kromozom testi yaptırdık aynı şey mi bilmiyorum sorun çıkmadı. Kendime kardiyovasküler risk paneli yaptırdım pıhtılaşma çıktı ve bebeğe genetik test yaptırdık patau senromu çıkmıştı . Laparoskopide yapılmıştı. Yapmam gereken testleri yaptırdım doktor başka yok dedi ama bilmiyorumBana dua edin olur mu reglimin gelmemesinin sebebi kötü olmasın iyi olan herşeye kapım açık ama kötüyü istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?