Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

sağol ceydacımm

ayy sorma canım sehır terkedılmıs gıbı:))
apartmanda kımse yok gıbı:)),
bende evın ıcınde fır dönuorum yemek yapmak bı ölüm su sıcakta ma yaptımm biti:)))))
şimdi yiyeyim barii gelirim yine kıslar:)

Hehe biz eşimle dün yemeklerimizi yaptık haftaiçi için depoladık 2 yemek seçtik birini o diğerini ben yaptım sağolsun çok yardımcıdır

Son düzenleme:
Hehe biz eşimle dün yemeklerimizi yaptık haftaiçi için depoladık 2 yemek seçtik birini o diğerini ben yaptım sağolsun çok yardımcıdır

ne güzel allah bozmasın benim eşim de süper yemek yapar bana da çok yardımcı olur sağolsun ama başında bekliceksin yoksa mutfağımı batırıyo

ayy ne gusel canım allah bozmasın
benım esım tost ve sucuk yapar en fazla sağolsun:))
ama yınede evı fılan supurur gaz veırsem:))))))
ayy bız tatıldeyız ama bu kezde sıkılıoz boşluktan:))))

kızlar madem kendiliğinden hamile kalmak istiyoruz. bunun için neler yaptığımızı yazalım.

mesala ben 1 aydır diyet yapıyorum ve 3 kilo verdim. ve hayıt tohomunu tarcın ile demleyim bal ile içiyorum. yararı olur mu bilmiyorum ama hayıt tohumunu duymuştum. yumurtalık rezervi az olanlarda iyi geliyormuş. sizin uyguladığınız bir şey var mı neler yapıyorsunuz.

umudumsun ben diğer topikte meryem suresi, tefriciye okuyanların listesindeydim. sen varmıydın orda....

bnde baska topıkten 6 gunde sperm sayını arrtırdıgını söleyen br bıtkısel karısım gordum sıze yazmak ıstıyorum onu
2 mılyondan 14 mılyona cıkmıs

arkadaşlar ahmet marankini vermiş olduğu tarifi aktara yaptırdık.eşim keçiboynuzu kürü ile birlikte yemeye başladı...vee inanın 6günde 2milyon olan sperm sayısı 14milyona yükseldi.gittiğim merkezdeki doktorlar bile inanamadılar.bu kadar kısa sürede fayda etti yani.
İŞTE O TARİF
Ahmet Maranki Sperm Artırıcı Mucize Macun tarifi

Erkeklerde sperm kalitesini artıran bitkiler,erkek kısırlığı için bitkisel macun,sperm sayısını artıran bitkisel macun,erkeklerde cinsel gücü artıran bitkisel kür
Erkek Kısırlığı İçin Şifalı bitkiler-Sperm Sayısını ve kalitesini artıran bitkisel karışım-sperm sayısını artıran Macun-sperm sayısını artıran Şifalı Bitkiler
Ahmet Maranki, Sabahın Sedası programında, çocuk sahibni olmak isteyip de, sperm azlığı yüzünden çocuğu olmayan erkekler için, şifalı bitki macunu tarifi verdi.
Sperm Sayısını artıran şifalı macun için gerekli Malzemeler ;
* 3 kg organik bal,
* 100 gr keçiboynuzu (harnup) pekmezi,
* 100 gr zencefil,
* 100 gr zerdeçal,
** 100 gr çakşır kökü,
* 100 gr çam fıstığı,
* 100 gr çoban çökerten,
* 100 gr üzüm çekirdeği,
* 100 gr polen,
* 100 gr ceviz,
* 100 gr fıstık,
Hazırlanışı ve Kullanım Şekli : Balın İçerisine, Tüm malzemeleri karıştırın. Her gün sabah ve akşam, 1 er çorba kaşığı yiyin.
Bu karışım, sperm sayısını ve kalitesini artırdığı gibi, erkeklerde cinsel gücü de artırır.

kızlar mrhb nasılsınız ben annemlerdeyim bir kaç gün yani çrşby kadar perşebe gün eşimin kontrolü var
o zamna kadar burada olacağım nette giremiyorum yeğen sayısı fazla bana sıra gelmiyor
iyi bakın kendinize

Bende 6 yıllık evliyim. 1 aşılama 1 tüp bebek denedik ama ikisindede sonuç negatif. çoookkk istiyorum bebeğimin olmasını. bazen bebek kıyafetlerine imrenerek bakıyorum. yada bi hamile gördüğüm zaman gözlerim doluyo ( bi gün banada nasip olurmu anne olmak diyorum. tüp bebek denemesinden sonra belki kendiliğinden hamile kalırım diye çok umutlanmıştım ama hala bişey yok. 4 tane dondurulmuşum var ama denemeye korkuyorum artık. Rabbim senin gücün herşeye yeter.Rabbim el açıp sana yalvaran bütün kullarına, banada hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip et. :'(

tatlım hayırlı haberlerlen gelın ınsallahhhhh

hoışgeldınız kıslarr
esracım canım 6 gunde artarmı yaa yenı sperm ancak 72 gunde olusuo
ıstısna mı acaba canım klomen yada menogon bıle okadar cabuk etkı etmıyor
valla olduysada bravo:)

hoşgeldin akasyacım
neden denemıosun canım dondurulmuslarını
bılıosun bıseyın olması ıcın bıseyler yapmak gerekıo
bence tum gucunu toplayıp kendını hazır hıssettığın an dene ozamana kadar doğal yolla denersın
dularına tüm kalbımle amin dıorum:))

hoşbuldum. korkuyorum, tekrar umutsuzluk göz yaşı, ama biyandanda denemek istiyorum. kendimi hazır hissettiğim zaman inşallah denicem.
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

hoşbuldum. korkuyorum, tekrar umutsuzluk göz yaşı, ama biyandanda denemek istiyorum. kendimi hazır hissettiğim zaman inşallah denicem.
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

amınn amınn dıorumm belkıde donmuslarından bırı göbusune konacak:))mutluluğu erteleme
yenıden başlkamak zordur tedavıye ama donmslarda hem tedavı asamsıda kolay umarım beklıyordur senı
orda alman ıcın canımm bıyandan çalışmalıda aksatmamak lazım tabıı:)

Günaydınlar
Kızlar test yaptım ama bişi çıkmadı zaten ümitli değildim de ne biliyim acaba mı dedim :44: :44:
Neden bu ay böyle oldu acaba neyse haftaya doktora gittiğimde sorarım
Kısmet canım ya sabırla deniycez yola devam::))

Hoşgeldin canım bende yeni geldim benimde 1 aşılama 1 tüp bebek birde kendiliğinden oldu ama hala yok bende ekimede tekrar deniycem o zamana kadarda denemeye devam...

Bende bu sefer umutta deniycem geçen seferde orda olucaktı son anda aksilik oldu çarşamba ulun beye gidicem bakalım ne dyecek

IMSI Bahçecide var cnm merak etme =)) ama rapor orada geçmiyor bilgin olsun
Biz kromozom testi yaptırdık aynı şey mi bilmiyorum sorun çıkmadı. Kendime kardiyovasküler risk paneli yaptırdım pıhtılaşma çıktı ve bebeğe genetik test yaptırdık patau senromu çıkmıştı . Laparoskopide yapılmıştı. Yapmam gereken testleri yaptırdım doktor başka yok dedi ama bilmiyorum Bana dua edin olur mu reglimin gelmemesinin sebebi kötü olmasın iyi olan herşeye kapım açık ama kötüyü istemem

Son düzenleme:
İnşallah bebekten sebeb gelmiyodur diye dua edelim canım iyi düşüün iyi olsun dimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…