Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

hımmmmmmmmm karışıksın aynııııı ama kafandan atmalısın bu düşünceleri

evet atmam gerek yeterim, cts günü çatlatma iğnesi vermişti dr yaptım kendime, sebebini sordum, biraz b-hcg desteği vermemiz gerek sana dedi, şimdi idrar testi yapsam kesin ikinci çizgi çıkar, çünkü iğnenin etkisinde olabilirm hala....

senden naber bakalım şekerim, bu arada evilik yıldönümün yaklaşıyor galiba, 2 - 3 ayın filan kalmış olmalı, alttaki grafiğinden anladım

canım mutlaka ikinci çizgi çıkar çünki çatlatma iğnesinide beta hcg var ayrıca çatlatma iğnesi ve ya lukrin tutnmayı güçlendiriyor o nedenle veriyorlar bebiş annesine sımsıkı tutunsun diye inşş senin kuzunda sana sımsıkı tutunur canımm 9 ay göbüşün ömür boyuda yanında olur inşşşşş
evet kuzum az kaldı 18 eylül de 7 bitiyor 8 . ylımıza gireceğiz

ooooooowwwww, maaşallah, allah daha uzun ömürler nasip etsin inşallah, tabi bundan sonraki yılları bebeğinizle birlikte geçirmeyi nasip etsin arkadaşım, inşallah tüm dileklerin kabul olur, eylülüde çok severim ben, mutluluk getirdiğine inanırım eylülün bellimi olur belki bu eylül bebeğin sana merhaba der, sen kritik zamanları kaçırma yeterki

yaaaaaaaa inşşşş kız ne güzel olurdu kendiliğinden çıkıp gelse ama zor görünüyorrrr
bana ceeeeeeee yapsaaaa ne kadar sevindirirdi annesini sıpaaa

oh maaşallah, merak etme hormon sonuçların gayet iyi çıkıcak, bende seni öpüyorum, doktordan dönünce yaz, merakta bırakma

Döndüm ; doktora gitmedim :)) kan vermeye gittim benim 1 tane testimi okmeydanı ssk yapmadı onu yaptırdım HIV testi :)) Eşimden de testler istenmişti onlarıda yaptırdık
Diğer sonuçlarım çıktı çok şükür sorun yok hepsini toparlayıp perşembe günü kliniğe e-mail atacağım bakalım :))
Bu regli ağrısı beni benden alıyor ( çok şükür oluyorum ama ağrısız olsa daha mutlu olacağım
Bu aralar topiklerden hamilelik haberi yok bu sessizliği senin bozmanı bekliyorum tatlım

Her klinik dondurulmuş tüp bebek tedavisini farklı uyguluyor herhalde bana çatlatma iğnesi verilmemişti cnm bak ben sana cuma akşamı test yapmana izin veriyorum :))
ay ama cuma olmaz bize haber veremezsin ki ( sen cumartesi çalışıyor musun ?

effeeeeeeeeeeetttt cts çalışıyorum şekerim, sizlere muhakkak yazarım.

test sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim, zaten bişey çıkması zor bi ihtimaldi, adet ağrısı benide mahvediyorum iki güne kadar benimde vardı adet ağrım, kesildi şimdi, hayrettttttttttttttt cuma yapıyımmki test, of yaaaaaaa çıldıriciğimmm

Sanki yapma desem yapmayacaksın Ya cuma yada cumartesi yapmana izin veriyorum seç beğen al :90::90::90::90:

başka şık yok mu şekerim, mesela çrş. ya da prş.

Olmaz cuma-cumartesi :)) benim 13. gün akşam değerim 2760 çıkmıştı nasıl korkmuştum kesin anormallik var diye çok yüksek olunca ama bazı dondurulmuşlarda değer yüksek çıkarmış hiç tekrarlamadık kan testini :))) inşallah senindee böyleeeee yüksek çıkar canım

aminnnn, inşallah gülüm yaaa, karnım nasıl şiş, patlayacak gibi, kocaman bi göbeğim oldu, gören hamile sanıyor, apartmandaki herkes hamile sanıyo beni yaaaaaaaa, offf yaaaaaaa, daha kimse gerçeği bilmiyo, tüp bebek yaptığımı ailemden başka kimseler bilmiyo, ya değilsem kendimi kötü hissedicemmmm

Canım ben sana çarşamba şıkkını sunuyorum. Bence benim şıkkımı işaretle

tupbabycim gördünmüüüüüüüü hahahaha godes çrş diyorrr, ama godesimidee kırmıyorum, senide kırmıyorum, hem çrş, hem cuma test yapıyorum o haldeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:90::90::90: seviyorum sizi ben yaaaaaa

Çarşamba gününe karşıyım ama sen bilirsin cnm

Sıra bana gelince sen kesin 2. gün yap dersin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…