- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.701
hımmmmmmmmm karışıksın aynııııı ama kafandan atmalısın bu düşünceleri
evet atmam gerek yeterim, cts günü çatlatma iğnesi vermişti dr yaptım kendime, sebebini sordum, biraz b-hcg desteği vermemiz gerek sana dedi, şimdi idrar testi yapsam kesin ikinci çizgi çıkar, çünkü iğnenin etkisinde olabilirm hala....
senden naber bakalım şekerim, bu arada evilik yıldönümün yaklaşıyor galiba, 2 - 3 ayın filan kalmış olmalı, alttaki grafiğinden anladım
canım mutlaka ikinci çizgi çıkar çünki çatlatma iğnesinide beta hcg var ayrıca çatlatma iğnesi ve ya lukrin tutnmayı güçlendiriyor o nedenle veriyorlar bebiş annesine sımsıkı tutunsun diye inşş senin kuzunda sana sımsıkı tutunur canımm 9 ay göbüşün ömür boyuda yanında olur inşşşşş
evet kuzum az kaldı 18 eylül de 7 bitiyor 8 . ylımıza gireceğiz
ooooooowwwww, maaşallah, allah daha uzun ömürler nasip etsin inşallah, tabi bundan sonraki yılları bebeğinizle birlikte geçirmeyi nasip etsin arkadaşım, inşallah tüm dileklerin kabul olur, eylülüde çok severim ben, mutluluk getirdiğine inanırım eylülünbellimi olur belki bu eylül bebeğin sana merhaba der, sen kritik zamanları kaçırma yeterki
oh maaşallah, merak etme hormon sonuçların gayet iyi çıkıcak, bende seni öpüyorum, doktordan dönünce yaz, merakta bırakma
evet atmam gerek yeterim, cts günü çatlatma iğnesi vermişti dr yaptım kendime, sebebini sordum, biraz b-hcg desteği vermemiz gerek sana dedi, şimdi idrar testi yapsam kesin ikinci çizgi çıkar, çünkü iğnenin etkisinde olabilirm hala....
senden naber bakalım şekerim, bu arada evilik yıldönümün yaklaşıyor galiba, 2 - 3 ayın filan kalmış olmalı, alttaki grafiğinden anladım
Her klinik dondurulmuş tüp bebek tedavisini farklı uyguluyor herhalde bana çatlatma iğnesi verilmemişti cnm bak ben sana cuma akşamı test yapmana izin veriyorum :))
ay ama cuma olmaz bize haber veremezsin ki( sen cumartesi çalışıyor musun ?
effeeeeeeeeeeetttt cts çalışıyorum şekerim, sizlere muhakkak yazarım.
test sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim, zaten bişey çıkması zor bi ihtimaldi, adet ağrısı benide mahvediyorum iki güne kadar benimde vardı adet ağrım, kesildi şimdi, hayretttttttttttttttcuma yapıyımmki test, of yaaaaaaa çıldıriciğimmm
Sanki yapma desem yapmayacaksınYa cuma yada cumartesi yapmana izin veriyorum seç beğen al :90::90::90::90:
başka şık yok mu şekerim, mesela çrş. ya da prş.
Olmaz cuma-cumartesi :)) benim 13. gün akşam değerim 2760 çıkmıştı nasıl korkmuştumkesin anormallik var diye çok yüksek olunca ama bazı dondurulmuşlarda değer yüksek çıkarmış hiç tekrarlamadık kan testini :))) inşallah senindee böyleeeee yüksek çıkar canım
başka şık yok mu şekerim, mesela çrş. ya da prş.
Canım ben sana çarşamba şıkkını sunuyorum. Bence benim şıkkımı işaretle
tupbabycim gördünmüüüüüüüühahahaha godes çrş diyorrr, ama godesimidee kırmıyorum, senide kırmıyorum, hem çrş, hem cuma test yapıyorum o haldeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:90::90::90: seviyorum sizi ben yaaaaaa
Çarşamba gününe karşıyım ama sen bilirsin cnm
Sıra bana gelince sen kesin 2. gün yap dersin :))
hayır yavru kuşum, ama 9. gün sana kesinlikle zorlaaaaaaaaaa yaptırırım test, görürsün,
Beni bulursan aklımı çelersinkaçıcam senden banane
kaçma yaaaaaaaaaa hayırsen bu bekleme süresinde kk açmamaya kararlısın galiba
ugun kacıncı gunun ben 8 de yaptırdım kurtuldum varsa vardır zaten
kendını kasmaya gerek yok cunku
9. gün cnm :)) yarın yapıcam ama idrar testi yapıcam yaaaa, kanı bekliycemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?