Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

bugunde cıkar ıdrarda varsa
ama ben senın yerınde olsam dırek kan yaptırırım
cunku ıdrarda yanlltıcı cevplar alırsın

yok esracım, geçen sene ilk denememdi, 10. gün kan testinde ilk 3 dakkada ikinci çizgiyi görmüştüm, çıkmıştı, ve tutmuştu zaten, ikinci denemede denedim olmamıştı, gerçektende negatifti sonuç, sanırım bende çıkıyo yanıltmıyor, ama dediğin gibi bellide olmazzz, kan yaptırmak istiyorum, eşim cts yi bekleyelim diyor, oda şüpheli çünküüü bu hafta bizim için baya bi stresli olmuştu, tutmayabilir die düşünüyoruz, üzüleceksek geç üzülelim diyor, kan testi yapıpta moralimizi bozmayalım diyor, kan için cts yi bekliycem, idrar sonucuda ne çıkarsa çıksın inanmicam, ama işte insan hevesleniyor yapmak için, dayanamıyor, sırf heyecanımı biraz dindirmek için yapıyorum

:)) meraklı senii :))
O zaman yarın sabah ilk idrarınla yap bare :))
Ben şimdiden stres oldum aslında kk girmemem lazım ama seni merak ediyorum hayırlısıyla sen şu güzel haberi ver ben kaybolurum canım :))

:)) meraklı senii :))
O zaman yarın sabah ilk idrarınla yap bare :))
Ben şimdiden stres oldum aslında kk girmemem lazım ama seni merak ediyorum hayırlısıyla sen şu güzel haberi ver ben kaybolurum canım :))

fıstıkım sen beni merak et hep hergün sabah yapıcam idrar testini busefer gitme sakın terketme burayı öslerim senii

fıstıkım sen beni merak et hep hergün sabah yapıcam idrar testini busefer gitme sakın terketme burayı öslerim senii

Uyy canım benim :)) ben sizi terketmem ama kafamı dağıtmam için girmemem lazım dondurulmuş tedavisinde de çok az girmiştim :)) kendimi kitap okumaya vericem sonra bir bakmışsın 12. gün olmuş heheh :)

Ay sowaycım şu güzel haberi verde topişimiz canlansın lütfeen

ahh keşke, kendimi kötüye alıştırmak istiyorum, olmayacak gözüyle bakıyorum, iki embriyo, birinin tutması gerek ama nedense hiç umudum yok cnmm, kısmet herşeyy işte zaman azaldıkça belkide ordadır bebeğim diyorsun yinede, inşallah olurdaaa bende sevinenlerden olurum, kısmettt, bakalım yarın ilk testimde sonuç ne olacak:26::18:

OHHHH diyelim ozaman, topiğin kuşu geldi :))

geldimm tatlımm bi geçmii okuyayaım dedım ama uzun uzun muhabbetler olmuss
hepınıze randevu verırorum bu akşam 9 gibi ısı olmayan gelsınn sekerler ozledımm hepınızı
bende bıraz okudum geçmişi akşam uzun uzun bakıcam daha:)
SOWAY az kaldıı cnm benım ıcıme ıyı seyler doğuo:))))))

soway nasılsın canım....öyle umutsuz olmak yok...
sende benim gibi dayanamayıp idrar yapıcaksın galiba...idrar beni hiç yanıltmadı varsa illa çıkıyor yoksa gölge bile çıkmıyor bende....
bide tahlil günü yaklaştıkça bi umutsuzluk, bi acaba, bi korku düşüyor insanın içine....
inşallah bu kez yüzün gülecek arkadaşım...rabbim şu mübarek günlerde isteyen dileyen herkese versin inşallah...

amin mavicim ya, inşallah

senide uzun zamandır göremiyorum, nerelerdesin, minik melek nasılmış bakıyım, kalp atışları yolundamı herşey.....

soway sen daha ıı bılırsın canm benm hakkında hayırlısı olsun

mavıcık senıde tebrk edıorum saglıklan al kucagına ınsallahhhhhhhhhhhhhhh

amin mavicim ya, inşallah

senide uzun zamandır göremiyorum, nerelerdesin, minik melek nasılmış bakıyım, kalp atışları yolundamı herşey.....

canım bilgisayarın başına oturamıyorum ben yaaa...bi sıkıntı geliyor bana...çokda alışmışım bu kulübe merakda ediyorum...arada bi giriyorum işte...
geçen hafta gördük iyiydi teyzesi bebeğim...görmesem hiç hamile gibi değilim zaten ...hala inanamıyorum...şaka gibi geliyor...heran bişey olacak diye kafayı yiyorum...hamile kalmakla hiç bişey bitmiyor inan endişeler tam gaz devam...
güzel allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...
sonucunu merakla bekliyorum...

ben olamicam, evde internetim yokkkkkk, yarına görüşürüs ozaman tatlım

selam hanımlar, ilk mikro denememiz negatifle sonuçlandı dün bugün itibariyle en erken 3 ay sonra kendimizi maddi-manevi toparlayabileceğimiz kararıyla doğal akışına bırak moduna girdik yani ben de aranıza katılıyorum.

ben eşim için keçibonuzu kürüne proxeed plus a belki havuç suyuna da... maalesef morfolojimiz çok fena:)

kendim için de ovulasyon testi ve preseed jel yardımına başvurmaya niyetliyim. bunun yanısıra yaşım ileri olduğu için dhea kullanacağım ama onu bir dahaki aya alacağım.

bu arada Allah'ın doğru zamanı bizden daha iyi bildiğine inancım sonsuz ve şunu da biliyorum ki ne yaparsak yapalım ancak o "ol!" derse olabilir. bu bilgilerden yola da çıkarsak,

napıyorum ben? çok mu saçmalıyorum? doğru mu yapıyorum??? düşük morfolojiyle zaten doğal gebelik olmaz mı yoksa, gereksiz mi çaba harcıyorum... çok mu kafama takıyorum, siz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…