- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.721
bugunde cıkar ıdrarda varsa
ama ben senın yerınde olsam dırek kan yaptırırım
cunku ıdrarda yanlltıcı cevplar alırsın
:)) meraklı senii :))
O zaman yarın sabah ilk idrarınla yap bare :))
Ben şimdiden stres oldum aslında kk girmemem lazım ama seni merak ediyorum hayırlısıyla sen şu güzel haberi ver ben kaybolurum canım :))
fıstıkım sen beni merak et hephergün sabah yapıcam idrar testini busefer gitme sakın terketme burayı öslerim senii
Uyy canım benim :)) ben sizi terketmem ama kafamı dağıtmam için girmemem lazım dondurulmuş tedavisinde de çok az girmiştim :)) kendimi kitap okumaya vericem sonra bir bakmışsın 12. gün olmuş heheh :)
Ay sowaycım şu güzel haberi verde topişimiz canlansın lütfeen
hu huuuuuu
internetimiz geldiiiii hanımmmmm:))))
nbrsınız canlarımmm ben geldiiimm:)
OHHHH diyelim ozaman, topiğin kuşu geldi :))
ahh keşke, kendimi kötüye alıştırmak istiyorum, olmayacak gözüyle bakıyorum, iki embriyo, birinin tutması gerek ama nedense hiç umudum yok cnmm, kısmet herşeyy işte zaman azaldıkça belkide ordadır bebeğim diyorsun yinede, inşallah olurdaaa bende sevinenlerden olurum, kısmettt, bakalım yarın ilk testimde sonuç ne olacak:26::18:
soway nasılsın canım....öyle umutsuz olmak yok...
sende benim gibi dayanamayıp idrar yapıcaksın galiba...idrar beni hiç yanıltmadı varsa illa çıkıyor yoksa gölge bile çıkmıyor bende....
bide tahlil günü yaklaştıkça bi umutsuzluk, bi acaba, bi korku düşüyor insanın içine....
inşallah bu kez yüzün gülecek arkadaşım...rabbim şu mübarek günlerde isteyen dileyen herkese versin inşallah...
amin mavicim ya, inşallah
senide uzun zamandır göremiyorum, nerelerdesin, minik melek nasılmış bakıyım, kalp atışları yolundamı herşey.....
soway sen daha ıı bılırsın canm benm hakkında hayırlısı olsun
mavıcık senıde tebrk edıorum saglıklan al kucagına ınsallahhhhhhhhhhhhhhh
geldimm tatlımm bi geçmii okuyayaım dedım ama uzun uzun muhabbetler olmuss
hepınıze randevu verırorum bu akşam 9 gibi ısı olmayan gelsınn sekerler ozledımm hepınızı
bende bıraz okudum geçmişi akşam uzun uzun bakıcam daha:)
SOWAY az kaldıı cnm benım ıcıme ıyı seyler doğuo:))))))
ben olamicam, evde internetim yokkkkkk, yarına görüşürüs ozaman tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?