- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.741
canım bilgisayarın başına oturamıyorum ben yaaa...bi sıkıntı geliyor bana...çokda alışmışım bu kulübe merakda ediyorum...arada bi giriyorum işte...
geçen hafta gördük iyiydi teyzesi bebeğim...görmesem hiç hamile gibi değilim zaten ...hala inanamıyorum...şaka gibi geliyor...heran bişey olacak diye kafayı yiyorum...hamile kalmakla hiç bişey bitmiyor inan endişeler tam gaz devam...
güzel allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...
sonucunu merakla bekliyorum...
selam hanımlar, ilk mikro denememiz negatifle sonuçlandı dün bugün itibariyle en erken 3 ay sonra kendimizi maddi-manevi toparlayabileceğimiz kararıyla doğal akışına bırak moduna girdik yani ben de aranıza katılıyorum.
ben eşim için keçibonuzu kürüne proxeed plus a belki havuç suyuna da... maalesef morfolojimiz çok fena:)
kendim için de ovulasyon testi ve preseed jel yardımına başvurmaya niyetliyim. bunun yanısıra yaşım ileri olduğu için dhea kullanacağım ama onu bir dahaki aya alacağım.
bu arada Allah'ın doğru zamanı bizden daha iyi bildiğine inancım sonsuz ve şunu da biliyorum ki ne yaparsak yapalım ancak o "ol!" derse olabilir. bu bilgilerden yola da çıkarsak,
napıyorum ben? çok mu saçmalıyorum? doğru mu yapıyorum??? düşük morfolojiyle zaten doğal gebelik olmaz mı yoksa, gereksiz mi çaba harcıyorum... çok mu kafama takıyorum, siz ne dersiniz?
allah korusun cnm, aklına kötü şeyler getirme lütfen, busefer allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın, tabi topiğide terketme, arada kendinle ilgili bilgi ver bize, merakta bırakmadarısı başımıza olsun inşallah, benimde az kaldı ama umudum yok desem yeridir, kısmet artık diyorum, cts yi heyecanla bekliyorum
Cnm öncelikle negatif sonuçtan dolayı geçmiş olsun diyorum ilk ve son negatifin olmasını diliyorum .
Bence abartmıyorsun hepimizin senin gibi elimizden geldiğince ilaçlardan ve kürlerden destek alıyoruz.
Tabi ki ne yaparsa yapalım Rabbim istemezse olmayacak ama Allah bizlerede akıl vermiş imkanlar vermiş :))
Hiç birşey yapmadan oturup beklemek çare değil " armut piş ağzıma düş " olmuyor bu işlerde =)))
Bak bana 2 senedir hiç mi 1 sperm 1 yumurtalığa denk gelmezde normal yolla gebe kalamaz insan ama olmuyor
Olmuyor diye eşimin spermlerine destek vermeyi bırakmıyoruz ( solgar antioxidant , folik asit , keçi boynuzu pekmezi , akşamları 1 avuç fındık) Bu kullandıklarımızın normal yolla olmasa bile tüp bebekte biraz etki edeceğine inanıyorum :))
selam hanımlar, ilk mikro denememiz negatifle sonuçlandı dün bugün itibariyle en erken 3 ay sonra kendimizi maddi-manevi toparlayabileceğimiz kararıyla doğal akışına bırak moduna girdik yani ben de aranıza katılıyorum.
Ben eşim için keçibonuzu kürüne proxeed plus a belki havuç suyuna da... Maalesef morfolojimiz çok fena:)
kendim için de ovulasyon testi ve preseed jel yardımına başvurmaya niyetliyim. Bunun yanısıra yaşım ileri olduğu için dhea kullanacağım ama onu bir dahaki aya alacağım.
Bu arada allah'ın doğru zamanı bizden daha iyi bildiğine inancım sonsuz ve şunu da biliyorum ki ne yaparsak yapalım ancak o "ol!" derse olabilir. Bu bilgilerden yola da çıkarsak,
napıyorum ben? çok mu saçmalıyorum? Doğru mu yapıyorum??? Düşük morfolojiyle zaten doğal gebelik olmaz mı yoksa, gereksiz mi çaba harcıyorum... çok mu kafama takıyorum, siz ne dersiniz?
evett esracımm cok şükürrrumut sonunda netınız gelmısssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
tamam tatlım sen yarın cvplarsın artık okuyup:)ben olamicam, evde internetim yokkkkkk, yarına görüşürüs ozaman tatlım
ayy evettt sekeerımmmUmutcum sonunda internet bağlanmıııışben saat 21:00 da çayımı alıp geliyorum
ben eşim için keçibonuzu kürüne proxeed plus a belki havuç suyuna da... maalesef morfolojimiz çok fena:)
kendim için de ovulasyon testi ve preseed jel yardımına başvurmaya niyetliyim. bunun yanısıra yaşım ileri olduğu için dhea kullanacağım ama onu bir dahaki aya alacağım.
bu arada Allah'ın doğru zamanı bizden daha iyi bildiğine inancım sonsuz ve şunu da biliyorum ki ne yaparsak yapalım ancak o "ol!" derse olabilir. bu bilgilerden yola da çıkarsak,
napıyorum ben? çok mu saçmalıyorum? doğru mu yapıyorum??? düşük morfolojiyle zaten doğal gebelik olmaz mı yoksa, gereksiz mi çaba harcıyorum... çok mu kafama takıyorum, siz ne dersiniz?
aaa düşük morfolojiyle olmuyor olsaydı %2 morfoloji üstelik %3 hareketliyle ben nasıl 16 haftalık gebe olcaktım..
Olur oluuur çalışmalara devam
ayşeeee tatlımm
16 haftalıkmı oldunuz kızınlaa
allahım bağışlasınn maşaşllahh canımmm
yaa cıkmam lazım cıkamıorum ozlemısım cookk sızı:))
Kızz zilli sende bağlat evine internet akşamlarıda konuşuruz
ayrıntılı anlatımı inşallah bende yapıcam mavim, çok istiyorum yaaa, kısmet herşey, of offffffffffffff, bende hamiş olmak istiorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkrabbimden umut kesilmez soway yeter ki o ol desin buna gönülden inan...güzel güzel sakince dua et...
rabbim gönlündekini göbüşüne koymuştur inşallah...
allah yardımcın olsun...
sonuç günü çok heycanlı bişey yaa...ben heycandan eşime aratmıştım hastaneyi...o telefonla konuşurken kalbim dışarı fırlıycak sandım...içimden sürekli allahım pozitif desin 80 90 gibi değer çıksın diyordum...eşim telefonu kapattı pozitif 93çıkmış dedi ben başladım hüngür hüngür ağlamaya kendimi öyle kasmışım ki birden boşaldım yani...sonra sarıldık ağlaştık işte...ama inan o andan sonra acaba ikiye katlıycak mı telaşı başladı... bu annelik hastalıklı bi ruh hali galiba...
üstelik ben idrarda gölge gibi görmüştüm ....ona rağmen bu kadar heycanlandım...ama insan emin olamıyor idrar tahliliyle...
sendende böyle ayrıntılı bi anlatım bekliyorum ona göre
Kızlar biz başka bir forumda Meryem Suresi okuyoruz, okumak isteyenler olursa mutlu oluruz, en azından bu güzel ayımızı değerlendirelim istedik , katılırsanız birbirimize dua etme şansımız olur.Şimdiden okumak isteyenlere teşekkür ederiz ve linki alta atıyorum,öptüm sizi,,
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek-...l#post20436697 (sıfır (0) spermle ne yapabiliriz?)
SOWAY
önce hayırlısı olsun bebeğin sımsıkı tutunsun annesine dilerim, temizlik fanatiği annesine kızmasın hiç ve sonra geçmiş olsun dilerim gidenlerin yerine size Allah en az 4 kilo olan, kolları bacakları , eli yüzü sapasağlam, hiç durmadan ağlayan ve kaka yapan bir altıntop hediye yollasın. herhalde dünyalara bedel olur üzüntülerini unutursun tatlım
UMUT cuk benimde internetim sorunlu, nazara ben de inanıyorum da o söylediğin duları zaten her zaman okuyoruz, namaz kılarsak zaten okuyoruz bilmiyorum ki bu nasıl nazardır ki defedemiyoruz yahu inanmam ama kurşun bile döktürdüm artık
nabersin demişsin haberler yine fena umut ne sen sor ne ben söyleyeyim bizim ev yine savaş alanı, eşim izin aldı oruç kolaylasın bu sıcaklarda diye ankara 40 derece işi eve 1,5 saat uzaklıkta ama evde olunca
havv havv havvvv hırrrrrr hırrr --- miyav miyaavvvv miiiiiiyaavvv
AY tatlım sorma işe girdim 9 günlük bir çalışmadan sonra bıraktım. Nasıl böyle abuk sabuk yerleri buluyorum zaten bilmiyorum. İşe girerken maaş konusunda anlaştık fakat 9. günün adam gene konuşmak istedi benimle maaş konusunda biraz daha inmemi istedi. Bende hiç taviz vermeyince işi bırakmak zorunda kaldım. Ama zaten en başından beri bir tuhaflık olduğunu sezmiştim. Çünkü parasız bir yer sürekli alacaklar alıyor falan. Şaşırmıştımda nasıl hemen kabul etti diye ama salak adam sonra pişman oldu demekki ödeyemeceğini düşündü. Birde orada çalışan kişilerin aldıkları maaşşı düşününce ağzım açık kalmıştı. Çünkü inanılmaz düşük paralara çalışıyorladı :))) Neyse sonuç olarak 9 günlük bir iş hayatım oldu
godesim hoşgeldınnn
nerelerdeydınn
bakalım ıyı etmıssın 6 aylık sure tanıdığına kendıne..
hergun ilişki olsun ovulasyın gunlerınde bız ıkı aydır ovulasyonu tuttutuoz
ama bebek gelmıo bakalım
her gun olunca yakalıosun ve kesınlıkle artık taze spermın
dna sının bıle daha sağlıklı olduğu dusunuluyor
arada ugra unutturma kendını:)
ayy canlarım ben geldımm geçmişe baktım bıraz
kkya baktım soyle bir
şimdi en yakın tedavısı olan tupbaby var
ondan başlayalım dıyorum 21 meryem sur.için
tupbaby senın tanıdıkların varsa reelde:) onlara ver cunku 21 ayrı kişi olacak
ayy hadi gelın valla kendı kendıme konuscm sımdı:))))))
ayy canlarım ben geldımm geçmişe baktım bıraz
kkya baktım soyle bir
şimdi en yakın tedavısı olan tupbaby var
ondan başlayalım dıyorum 21 meryem sur.için
tupbaby senın tanıdıkların varsa reelde:) onlara ver cunku 21 ayrı kişi olacak
ayy hadi gelın valla kendı kendıme konuscm sımdı:))))))
Canım buralardayım artıkın :))))
Bende digital ovulasyon cihazı aldım onunla bu aydan itibaren yumurtlama günlerimi takip edeceğim. Bakalım inşallah bu 6 ay içinde normal yolla hamile kalmak nasip olur :))))
Of canım hergün ilişki hiç bana göre değil. O yüzden bu cihazı çok sevdim :))))))
İnşallah başaracağız.
Canım Ben okurum seve seve.
Geldiiiim canım benim =))
Ayy ben ağlıyorum benim tedavim için yazmışsın zaten buaralar duygusalım ağlattın beni ...
Umutum duygularım karma karışık ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?