Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

allah korusun cnm, aklına kötü şeyler getirme lütfen, busefer allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın, tabi topiğide terketme, arada kendinle ilgili bilgi ver bize, merakta bırakmadarısı başımıza olsun inşallah, benimde az kaldı ama umudum yok desem yeridir, kısmet artık diyorum, cts yi heyecanla bekliyorum

Cnm öncelikle negatif sonuçtan dolayı geçmiş olsun diyorum ilk ve son negatifin olmasını diliyorum .

Bence abartmıyorsun hepimizin senin gibi elimizden geldiğince ilaçlardan ve kürlerden destek alıyoruz.

Tabi ki ne yaparsa yapalım Rabbim istemezse olmayacak ama Allah bizlerede akıl vermiş imkanlar vermiş :))
Hiç birşey yapmadan oturup beklemek çare değil " armut piş ağzıma düş " olmuyor bu işlerde =)))

Bak bana 2 senedir hiç mi 1 sperm 1 yumurtalığa denk gelmezde normal yolla gebe kalamaz insan ama olmuyor

Olmuyor diye eşimin spermlerine destek vermeyi bırakmıyoruz ( solgar antioxidant , folik asit , keçi boynuzu pekmezi , akşamları 1 avuç fındık ) Bu kullandıklarımızın normal yolla olmasa bile tüp bebekte biraz etki edeceğine inanıyorum :))

rabbimden umut kesilmez soway yeter ki o ol desin buna gönülden inan...güzel güzel sakince dua et...
rabbim gönlündekini göbüşüne koymuştur inşallah...
allah yardımcın olsun...
sonuç günü çok heycanlı bişey yaa...ben heycandan eşime aratmıştım hastaneyi...o telefonla konuşurken kalbim dışarı fırlıycak sandım...içimden sürekli allahım pozitif desin 80 90 gibi değer çıksın diyordum...eşim telefonu kapattı pozitif 93 çıkmış dedi ben başladım hüngür hüngür ağlamaya kendimi öyle kasmışım ki birden boşaldım yani...sonra sarıldık ağlaştık işte...ama inan o andan sonra acaba ikiye katlıycak mı telaşı başladı... bu annelik hastalıklı bi ruh hali galiba...

üstelik ben idrarda gölge gibi görmüştüm ....ona rağmen bu kadar heycanlandım...ama insan emin olamıyor idrar tahliliyle...
sendende böyle ayrıntılı bi anlatım bekliyorum ona göre

sağol canısı, doğru yolda olduğumu hissediyorum da moral desteğe ihtiyacım varmış demek ki, aynen devam öyleyse :)) fındık fıstık en güzeli zaten, belki de böyle doğal kürler falan dediğin gibi ikinci bir deneme yaparsak o zaman spermleri morfolojiyi falan coşturur inşaallah:))

söylemeyi unutmuşum ben bi de hayıt suyu sipariş ettim dün içecem tiksine tiksine.... yumurtaları coşturucam:)))

sana da kolay gelsin Allah yardımcın olsun inşaallah sağlıkla bebeklerin olur senin de cevap için çok teşekkür ediyorum.

aaa düşük morfolojiyle olmuyor olsaydı %2 morfoloji üstelik %3 hareketliyle ben nasıl 16 haftalık gebe olcaktım..
Olur oluuur çalışmalara devam

umut sonunda netınız gelmısssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
evett esracımm cok şükürrr
bağladılar hemen atladım zatenn :)))))
sen napıosun canım nasılsın?
ben olamicam, evde internetim yokkkkkk, yarına görüşürüs ozaman tatlım
tamam tatlım sen yarın cvplarsın artık okuyup:)
he yorma kendını sen bebişlerınle dınlen bıraz ızınlısın sen:))
Umutcum sonunda internet bağlanmıııış ben saat 21:00 da çayımı alıp geliyorum
ayy evettt sekeerımmm
ayy hemen gel vallahi özledim hepınızı
bak dayanamdım yıne bakıp gıdıorum:))

oncellıkle hoşgeldın aramıza
morfolojiyı artık takmıo doktorlar cunku morfoloji
spermın dısardan görünşü
onemlı olan dna yapısı dıolar ve %0 la

hatta 4 tup denemsınden sonra doğal yolla gebelık elde eden arkadaslarımız var neden olmasın
doğru yerdesin:)

aaa düşük morfolojiyle olmuyor olsaydı %2 morfoloji üstelik %3 hareketliyle ben nasıl 16 haftalık gebe olcaktım..
Olur oluuur çalışmalara devam

ayşeeee tatlımm
16 haftalıkmı oldunuz kızınlaa
allahım bağışlasınn maşaşllahh canımmm
yaa cıkmam lazım cıkamıorum ozlemısım cookk sızı:))

ayşeeee tatlımm
16 haftalıkmı oldunuz kızınlaa
allahım bağışlasınn maşaşllahh canımmm
yaa cıkmam lazım cıkamıorum ozlemısım cookk sızı:))

eveeeet kocaman oldu güzel kızım 100 gr. teyzesi :))) bakalım bu haftaki kontrolümüz nasıl geçecek..
akşam 9da burdaymışsınız eğer çıkmazsak ve de sızıp kalmazsam gelirim ben de..

ayrıntılı anlatımı inşallah bende yapıcam mavim, çok istiyorum yaaa, kısmet herşey, of offffffffffffff, bende hamiş olmak istiorum artıkkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:

melishcim biz de liste yapalım dedım ama
sanırım genelden yazmak yasak özelden yazıcaz
bugun akşam 9a randevu verdım kıslarla kararlaştırırız
bende mubin duasını okuyorum kıslar bı okuduğumda eşimin varıkoselını
öğrenmemize vesıle olmustu sukurler olsun
okuyalım bol bol ben hepınız adına okuyprum
janınesciğimin eşiyle muhabbetı artsın ve bebişi olsun diye
sowayın bebişlerı sımsıkı tutunsun,
yeterciğim yılllardır sabretti artık kucağı dolsun
tupbaby nın bu tedavısı hayırlı olsun kucağına alsın sağlıcakla
ve hepınız için tek tek..esra,ceyda,melish..
daha adını sımdı hatırlayamdığım hepsını gecırıyorum akklımdan
ozellıkle ramazanı ıyı değerlerndırleım arkadaslr
bu a cok hayırlı yılda bır ay bır de

canım daha mı cok okumak gerekıyor bılmıyorum ki
en cok nazar cocuğa ve mutlu aileye değermiş
ben de cok ıannıyorum ozellıkle bazı ınsanların cok daha fazla değio
zaten negatif enerji dıye bışey de var bilimde..
tatlım eşinle muhabbetin için bol bol dua edıyorum ınan
cunku o düzelırse bebeğin zaten kendiliğinden gelecek bence
su ramazamnın yuzu suyu hurmetıne canım umarım hersey düzelir rabbim muhabbetınızı arttırsın..aminn

godesim hoşgeldınnn
nerelerdeydınn
bakalım ıyı etmıssın 6 aylık sure tanıdığına kendıne..
hergun ilişki olsun ovulasyın gunlerınde bız ıkı aydır ovulasyonu tuttutuoz
ama bebek gelmıo bakalım
her gun olunca yakalıosun ve kesınlıkle artık taze spermın
dna sının bıle daha sağlıklı olduğu dusunuluyor
arada ugra unutturma kendını:)

ayy canlarım ben geldımm geçmişe baktım bıraz
kkya baktım soyle bir
şimdi en yakın tedavısı olan tupbaby var
ondan başlayalım dıyorum 21 meryem sur.için
tupbaby senın tanıdıkların varsa reelde:) onlara ver cunku 21 ayrı kişi olacak
ayy hadi gelın valla kendı kendıme konuscm sımdı:))))))

Canım buralardayım artıkın :))))
Bende digital ovulasyon cihazı aldım onunla bu aydan itibaren yumurtlama günlerimi takip edeceğim. Bakalım inşallah bu 6 ay içinde normal yolla hamile kalmak nasip olur :))))
Of canım hergün ilişki hiç bana göre değil. O yüzden bu cihazı çok sevdim :))))))
İnşallah başaracağız.

Canım Ben okurum seve seve.

Geldiiiim canım benim =))
Ayy ben ağlıyorum benim tedavim için yazmışsın zaten buaralar duygusalım ağlattın beni ...
Umutum duygularım karma karışık ...

Canım Ben okurum seve seve.

canım hoşgeldınnnn :)) sorma bende yoruluyorum
ve benım hazır olmam bıraz uzun suruo eşim
ıkı dakıkada hazır olurken:)
ama napalım tüp bebek aşaması daha zor
preseed kolaylastırıo epey:)
tamam tatlım ozaman
1.godes
2.umut
yokmu artıran:))))

Geldiiiim canım benim =))
Ayy ben ağlıyorum benim tedavim için yazmışsın zaten buaralar duygusalım ağlattın beni ...
Umutum duygularım karma karışık ...

Ay canım benim. Ben tedaviye başlama zamanı yaklaştıkca ayaklarım yerden kesiliyordu mutululuktan bebeğime yaklaşıyorum diye...
İnşallah çoooookkkk güzel olacakkkkk...
ağlama sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…