İnşAllah canım senden de alırızCanım hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haber alırız. Ben henüz başlamadım daha adet olmama çok var
Kaç gün sonra test yapacaksın canımİnşAllah canım senden de alırızhadi bakalım merakla bekliyorum senide
21 de test yap dedi kuzum aşılama günü 1. Gün mü oluyor nerden başlıyoruz saymayaKaç gün sonra test yapacaksın canım
Aynen canım aşılama günü 1. Gün21 de test yap dedi kuzum aşılama günü 1. Gün mü oluyor nerden başlıyoruz saymaya
Hadi bakalımAynen canım aşılama günü 1. Gün
İki embriyo mu transfer olmuştunuzIlk tup bebek tedavimde ikizlerim tuttu 37+0 da dogurdum. Suan 15 ayliklar
Hayirli saglikli evlatlarin olsun insaAllah kuzum. Ben de 3 yil once tup bebek yaptirdim. Ilk denemede tuttu suan oglum 2 yasinda. Simdi ikincisi icin kontrole gittik 12 sinde kontrol 21 inde Allah nasip ederse transferim var. Sanki ilk defa yaptiriyormusum gibi heyecan korku var icimdeMerhaba hanımlar allah izin ederse yakın zaman da ben de başlayacağım tüp bebek tedavisine.. Korkularım var endişelerim var güzel şeyler duymak istiyorum yaşadıklarınızı kaç kerede hamile kaldığınızı paylaşır mısınızteşekkürler
Evet. Cift yumurta ikizleri biri kiz biri erkekİki embriyo mu transfer olmuştunuz
İnşAllah bu kez de hayırlı haber alırsınız. Kaçıncı gün embriyosuydu bebeğinizHayirli saglikli evlatlarin olsun insaAllah kuzum. Ben de 3 yil once tup bebek yaptirdim. Ilk denemede tuttu suan oglum 2 yasinda. Simdi ikincisi icin kontrole gittik 12 sinde kontrol 21 inde Allah nasip ederse transferim var. Sanki ilk defa yaptiriyormusum gibi heyecan korku var icimde
Allah analı babalı büyütsün inşEvet. Cift yumurta ikizleri biri kiz biri erkek
Allah razi olsun. Rabbim dileyen herkese nasip etsinAllah analı babalı büyütsün inş
5ci gun embriyosuydu canim ayridan pgt de yapilmisti:))İnşAllah bu kez de hayırlı haber alırsınız. Kaçıncı gün embriyosuydu bebeğiniz
Anladım canım sonucu buraya yazarsın5ci gun embriyosuydu canim ayridan pgt de yapilmisti:))
şuan icin takipte kalmayi uygun gördü rahim uzunlugu suan iyi dikiş için konsmadi sadece tekrar göreyim dedi ay sonu tekrar bir kontolrmuz var ins gerek kalmazMaşallah sağlıcakla kucağına al inşallah. Büyük ihtimalle düşük olmasın diye dikiş atacak
İnşAllah canım sağlıcakla kucağına al inşallahşuan icin takipte kalmayi uygun gördü rahim uzunlugu suan iyi dikiş için konsmadi sadece tekrar göreyim dedi ay sonu tekrar bir kontolrmuz var ins gerek kalmaz
sizin yazılarınız bana umut oluyor.Doktorum en fazla 10 ile15 arası toplamak istediğini 15den yukarısında yumurta kalitesinin azaldığını söyledi, 13 tane yumurtam toplandı 12 tanesi döllenmeye uygundu ve 10 tanesi döllendi.
3. Güne kadar 10 embriyomda geldi fakat 3. Günden sonra birçoğunun gelişimi durdu. Erkek faktörlü sorunlarda bu şekilde oluyormuş yumurta kalitesi ile 3. Güne kadar ilerliyor 3. Günden sonra sperm kalitesi devreye giriyormuş. Bizde de sorun erkek faktörüydü.
5. Güne 1
6. Güne 1 embriyom geldi
5. Gün embriyomu transfer oldum.
Biz de sorun sayı 4 milyon ileri hareket 0 ve morfoloji 0 dı. Pgt, fish ve genetik yaptırmamıştık.sizin yazılarınız bana umut oluyor.
erkek faktörlü tam olarak sorun neydi sizin ?
bir de pgt ve sperm için fish ve genetik testleri yaptırdınız mı ?
Sakıncası yoksa hangi memlekettesiniz doktorunuz kimBiz de sorun sayı 4 milyon ileri hareket 0 ve morfoloji 0 dı. Pgt, fish ve genetik yaptırmamıştık.
İnşallah en kısa zamanda siz de başkalarına umut olacak yazılar paylaşırsınız.
Kocaelide yaşıyorum ama gittiğim klinik istanbulda. Bahçeci umut tüp bebek merkezi, doktorum cem çelikSakıncası yoksa hangi memlekettesiniz doktorunuz kim
Anladım teşekkür ederimKocaelide yaşıyorum ama gittiğim klinik istanbulda. Bahçeci umut tüp bebek merkezi, doktorum cem çelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?