Kendini üzmemeye çalış canımİnşallahhh kuzuu inşallah yaTik oldu artık gidip lavaboda bakmak bebek yerleştikçe mi yaptı ne oldusa aslında 2 lekelenme oldu hepsinde de öncesinde üzüldüm moral çoook önemli
Canim benim 16. Gunum ilk defa acik pembe lekelenmem geldi ben de cok endiselendm bisi olmaz insallah yaKuzum sabah sarı olarak geldi şimdi yok...bu beni böyle yoklayacak anlaşıldıdr gittiğimde ilk lekelenmede demiştim normal korkma dedi buna da dicek aynısını ama bir iğne bir bişe versee cok san sıkıcı ya bir bakıyosun kanama
Olmazz inşallah doktor aladağdan serin leke geliyor dediğimdeCanim benim 16. Gunum ilk defa acik pembe lekelenmem geldi ben de cok endiselendm bisi olmaz insallah ya
İnşallah kuzum eveeet doktor önemsemedi hatta böle lekelenme olursa gelmene gerek yok dedi amaaa öyle kolay olsaa bizeKendini üzmemeye çalış canımMutlu olmamız gereken bi dönemdeyiz
İlk haftalarda çok sık karşılaşılıyor bu lekelerle, tüp bebek doktorum normal karşılamıştı. Gidip gidip bakıyo insan wcde haklısın. Doktorunla irtibatta kalıp takip et sen yine. Geçici bi süreç öyle düşün.
Olmazz inşallah doktor aladağdan serin leke geliyor dediğimdeAllahın izniyle geçecek arkadaşlarımızın bak hep geçmiş
Aynen kuzum hemen telas yapiyoruz Rabbim korusun elimizden geleni yapiyoruzİnşallah kuzum eveeet doktor önemsemedi hatta böle lekelenme olursa gelmene gerek yok dedi amaaa öyle kolay olsaa bizeannelik çok başka bir şey güzel Allahım bize nasip etsin inşallah
Baloncuk merhaba,Günaydınnnnnnnn
Merhaba cnm.. Ben süreci bitirdim bile :)Baloncuk merhaba,
Sen de mi tüp bebek sürecine başladın?
nasılsın canımGünaydın canım ..
yaaa,,, sonuç peki nefatif mi?Merhaba cnm.. Ben süreci bitirdim bile :)
Nasılsın
Yk cnm değil.. Cok şükür hamileyim 6. Ayıma girdim hattayaaa,,, sonuç peki nefatif mi?
Ben daha başlamdım. Histereskopi yapıldı yeni henüz. İlaç kullanıyorum sanırım 2 ay sonra başalanaccak tedaviye.
ooo harika :d Ben kaçırmışım seni. Hamilelik takviminde yok. Cinsiyeti ne maşalllah....Yk cnm değil.. Cok şükür hamileyim 6. Ayıma girdim hatta
Darısı başına inşallah
Saol cnm.. Darısı başına..ooo harika :d Ben kaçırmışım seni. Hamilelik takviminde yok. Cinsiyeti ne maşalllah....
Masallahh canım. Pozitif haberini de vermek nasip olsun insallahh hayirlisi ileSelam kizlar ben de cumartesi transfer oldum yine yeniden insallah bu son olur pozitif olur Allahim
Aminnn canimMasallahh canım. Pozitif haberini de vermek nasip olsun insallahh hayirlisi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?