Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

İnşallahhh kuzuu inşallah yaTik oldu artık gidip lavaboda bakmakbebek yerleştikçe mi yaptı ne oldusa aslında 2 lekelenme oldu hepsinde de öncesinde üzüldüm moral çoook önemli
Kendini üzmemeye çalış canım Mutlu olmamız gereken bi dönemdeyiz
İlk haftalarda çok sık karşılaşılıyor bu lekelerle, tüp bebek doktorum normal karşılamıştı. Gidip gidip bakıyo insan wcde haklısın. Doktorunla irtibatta kalıp takip et sen yine. Geçici bi süreç öyle düşün.

Canim benim 16. Gunum ilk defa acik pembe lekelenmem geldi ben de cok endiselendm bisi olmaz insallah ya

İnşallah kuzum eveeet doktor önemsemedi hatta böle lekelenme olursa gelmene gerek yok dedi amaaa öyle kolay olsaa bizeannelik çok başka bir şey güzel Allahım bize nasip etsin inşallah

Olmazz inşallah doktor aladağdan serin leke geliyor dediğimdeAllahın izniyle geçecek arkadaşlarımızın bak hep geçmiş
İnşallah kuzum eveeet doktor önemsemedi hatta böle lekelenme olursa gelmene gerek yok dedi amaaa öyle kolay olsaa bizeannelik çok başka bir şey güzel Allahım bize nasip etsin inşallah
Aynen kuzum hemen telas yapiyoruz Rabbim korusun elimizden geleni yapiyoruz

yaaa,,, sonuç peki nefatif mi?

Ben daha başlamdım. Histereskopi yapıldı yeni henüz. İlaç kullanıyorum sanırım 2 ay sonra başalanaccak tedaviye.
Yk cnm değil.. Cok şükür hamileyim 6. Ayıma girdim hatta
Darısı başına inşallah

Masallahh canım. Pozitif haberini de vermek nasip olsun insallahh hayirlisi ile
Aminnn canim insallah

5.ve son denemem olacak bu da...
Sizin de hayırlı olsun sagliklica doğsun kutularının insallah
Cinsiyeti nedir canim...test gününe kadar belirtiniz oldu mu bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…