Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kizlar bugun 9.gunum ve test verdim 34 cikti..

Hic sevinemedim Arap saçına döndü benim işim.
Idrar testlerim giderek siliklesti...e Gonopeptly igne yapm8stim onun etkisi diyende oldu...9.gune gire 34 pek te iyi degil bir de sanirim....ay ne oluyor bana hergun ayri bir sanci

Canım şu an bir şey soylemek zor vurduğun igneyi tam bilmediğim için. 2 gün sonra kanı tekrarla artışa göre bir yorum yapılabilir

İnşallah iki gün sonraki kan testinde değerin katlanır

Ya ben birinciyi vuruldum.. İkinci nın zamanı geldi ama vurulmadım cok tırsıom cunku ılk vuruldugum 1 hafta agrıdı
Benim ilkinde iki üç gün sadece kolumu kaldırılınca ağrıyordu o yüzden şanslıyım sanırım ama bu defa igneyi dahi hissetmedim asi olmamış gibiyim. Sen de gecikmeden gidip ol bence canım korkunun ecele faydası yok

Dogru diyorsun,, carsamba kontrol var seker yuklemesı yapılacak,, persembe de ikinci dozu alayım bari

Merhaba hatunlar bişi sorcam yaa siz bu ilaçları nerde sakladiniz buzdolabına koydum çok soğuk olmuş tozlar kalıp gibi olmuş bozulmuş mudur

Merhaba hatunlar bişi sorcam yaa siz bu ilaçları nerde sakladiniz buzdolabına koydum çok soğuk olmuş tozlar kalıp gibi olmuş bozulmuş mudur
Canım ben sadece gonal f kullanmıştım oda dolapta duruyordu. Eczane verirken buz aküsü verdiyse dolapta durması gerekir.

Şeker yüklemesi yaptıran varmı kızlar aranızda ben cok korkuyorum sekerım yüksek cıkar diye annem babam ve bir çok atam seker hastası

Şeker yüklemesi yaptıran varmı kızlar aranızda ben cok korkuyorum sekerım yüksek cıkar diye annem babam ve bir çok atam seker hastası
Açlık ve tokluk değerlerime bakıldı sonrasında gerek duyulmadı yüklemeye. Ama ailede varsa yaptırmakta fayda var riske atmamak için. İnşallah normal çıkar değerlerin

Açlık ve tokluk değerlerime bakıldı sonrasında gerek duyulmadı yüklemeye. Ama ailede varsa yaptırmakta fayda var riske atmamak için. İnşallah normal çıkar değerlerin
Ay insallah canım ya cok tedirginim
Arada cok su ıcme ıstegı gelıo ıcım yanıyor gıbı oluyorum ama genelde hamilelerde oluyormus ıc yanması bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…