Aminnn insallah yaş 30 bende sağ tüp tıkalı eşimde ileri hareketli canlı sayısı azmis biz direk tüp bebek istiyoruz diye gittik zaten bu merkezeAllahım hayırla sonuçlardırsın hpimizinkini. yasınız kac acaba problem ne idi
Yaş 26 sebepsiz infetilite bi aşılama negatifim var öncesinde kimyasal gebelk var durmanın bi anlamı olmadıgını düşündük koyulduk bizde bu yola inşallah güzel ve hayırlı sonuçlar alırız.Aminnn insallah yaş 30 bende sağ tüp tıkalı eşimde ileri hareketli canlı sayısı azmis biz direk tüp bebek istiyoruz diye gittik zaten bu merkezesizin ??
İnşallah hayırlısı bakalım hepimiz içinYaş 26 sebepsiz infetilite bi aşılama negatifim var öncesinde kimyasal gebelk var durmanın bi anlamı olmadıgını düşündük koyulduk bizde bu yola inşallah güzel ve hayırlı sonuçlar alırız.
Günaydın kızlar. Hayırlı haftalar
Bugün itibari ile tüp bebek tedavime basladım. Gonalf 450 verdi doktor hergün 150 ml göbekten
Birde menopur 75 verdi oda kalçadan
Tedaviniz hayırlı olsun kızlar insallahh güzel sonuçlar almak nasip olsunMerhaba bende yarın başlıyorum iğnelere merional 150 ve fostimon 150 verdi iki toz bı sıvı karıştırıp göbekten vuracakmışim 24 üne kontrole gel dedi 28-29 gibi opu yaparız dedi ama taze transfer olmayabilirmis şuan için yumurta syim çökmüş sağda 14-15 solda 11-12 tane yumurta var dedi
Aminnn insallahTedaviniz hayırlı olsun kızlar insallahh güzel sonuçlar almak nasip olsun
Hayırlı olsun tedavin inşallahBu süreçler nelere dikket etmem lazım neler yemem lazım
Benim dozlarla aynı vermiş doktorun sana da. Hadi güzelce gelişsin yumoşlar inşallah 26 yumurta da ben de toplanmıştı. 1 ay dondurup öyle transfer olmuştum. Güzel sonuçlar alırsın sen de inşallahMerhaba bende yarın başlıyorum iğnelere merional 150 ve fostimon 150 verdi iki toz bı sıvı karıştırıp göbekten vuracakmışim 24 üne kontrole gel dedi 28-29 gibi opu yaparız dedi ama taze transfer olmayabilirmis şuan için yumurta syim çökmüş sağda 14-15 solda 11-12 tane yumurta var dedi
İnşallah bakalım ikiz istedim dur kız bı bakalım embriyolarina dediHayırlı olsun tedavin inşallahProtein ağırlıklı beslenmeye çalışabilirsin bu ara çok da kendini sıkma bu süreçte mutlu keyifli olmak da önemli.
Benim dozlarla aynı vermiş doktorun sana da. Hadi güzelce gelişsin yumoşlar inşallah 26 yumurta da ben de toplanmıştı. 1 ay dondurup öyle transfer olmuştum. Güzel sonuçlar alırsın sen de inşallah
Kaç tanesi dollendi kaç tanesi dondurulduHayırlı olsun tedavin inşallahProtein ağırlıklı beslenmeye çalışabilirsin bu ara çok da kendini sıkma bu süreçte mutlu keyifli olmak da önemli.
Benim dozlarla aynı vermiş doktorun sana da. Hadi güzelce gelişsin yumoşlar inşallah 26 yumurta da ben de toplanmıştı. 1 ay dondurup öyle transfer olmuştum. Güzel sonuçlar alırsın sen de inşallah
Şansını arttırırsın, inşallah sağlıkla gelişsin embriyolar da o kısmı halledersiniz doktorunla konuşupİnşallah bakalım ikiz istedim dur kız bı bakalım embriyolarina dedi
8tane iyi kalite dondurulmuştu canım.Kaç tanesi dollendi kaç tanesi donduruldu
Ooo çok güzel maşallah bakalım benim neler olacakŞansını arttırırsın, inşallah sağlıkla gelişsin embriyolar da o kısmı halledersiniz doktorunla konuşup
8tane iyi kalite dondurulmuştu canım.
amin canım sagol inşallah bizde sizin gibi hamiş kervanına katılırız inşallahhhhhTedaviniz hayırlı olsun kızlar insallahh güzel sonuçlar almak nasip olsun
çok teşekkür ederim canım benmki büyük ihtimal taze transfer olacak herlde bazı doktorlar tedavi öncesi tahlillere bakmıyorHayırlı olsun tedavin inşallahProtein ağırlıklı beslenmeye çalışabilirsin bu ara çok da kendini sıkma bu süreçte mutlu keyifli olmak da önemli.
hakkınzda hayırlısı olsun cnmmmGünaydın kızlar. Hayırlı haftalar
Bugün itibari ile tüp bebek tedavime basladım. Gonalf 450 verdi doktor hergün 150 ml göbekten
Birde menopur 75 verdi oda kalçadan
nurummmmmmmmmmmmmmMerhaba bende yarın başlıyorum iğnelere merional 150 ve fostimon 150 verdi iki toz bı sıvı karıştırıp göbekten vuracakmışim 24 üne kontrole gel dedi 28-29 gibi opu yaparız dedi ama taze transfer olmayabilirmis şuan için yumurta syim çökmüş sağda 14-15 solda 11-12 tane yumurta var dedi
birincisi bende 2 gün sonra ağırmaya başladıBende 2.doz tetanoz aşımı oldum şükür ağrısız bir şekilde
çok mteşekkür ederim canımhakkınzda hayırlısı olsun cnmmm
inşallah sonuda güzel olur
nurummmmmmmmmmmmmm
can canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı olsun gözümmmmmmmmmmmmmmm
birincisi bende 2 gün sonra ağırmaya başladı
ama ikincisinde hiç sızı felan olmadı daha sonra
Çok sağol kusummmmmm inşallah bakalım basliuor bizimde maceramızhakkınzda hayırlısı olsun cnmmm
inşallah sonuda güzel olur
nurummmmmmmmmmmmmm
can canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı olsun gözümmmmmmmmmmmmmmm
birincisi bende 2 gün sonra ağırmaya başladı
ama ikincisinde hiç sızı felan olmadı daha sonra
Canım belli olmaz adet ağrısı bir belirti degil. Transferin 7.gunu test yaptım pozitif çıktı sonrasında adet ağrısı gibi ağrım oldu hatta lekelenme yaşadım. Test yapmadan bilemeyiz. İnsallahh pozitiftirKizlar selam transferimin besinci gunu adet sancilari var bende neden ya cok korkuyorum tutmadi mi diye fikri olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?