Biz uyumayan gebelerdeniz normal değiliz sabahın köründe uyanıyoruz bideAnee kimse uyumamis neden
Canım nasılsın? Masallahh 30lara gelmişsinCanım çok az kalmış şimdi gördüm Allah kurtarsın inşallah
Yani .d ben sizi coktann uyudu sandim hahaBiz uyumayan gebelerdeniz normal değiliz sabahın köründe uyanıyoruz bide
İyiyim canım çok şükür büyüyoruzCanım nasılsın? Masallahh 30lara gelmişsin
Canım bende iyiyim çok şükür sıkıntı yok. Göbek ve bebek büyütuyorumİyiyim canım çok şükür büyüyoruzsen nasılsın nasıl gidiyor
Amin kuzum hepimizi inşallah kavuştursun rabbimCanım bende iyiyim çok şükür sıkıntı yok. Göbek ve bebek büyütuyorumsen öndesin Allahh sağlıkla kavuştursun
Şimdilik 3 kilo aldım canım sanırım bundan sonra daha da artarAmin kuzum hepimizi inşallah kavuştursun rabbimkilo alımları başladı mı
Bende toplam da 6 kilo aldım canım ama bu ara iştahım arttı 10-13 arası girerim heralde doğumaŞimdilik 3 kilo aldım canım sanırım bundan sonra daha da artarsen kaç kilo aldın
Yaaa çok güldüm göbek bebek büyüyor masallah saglikla büyüsünCanım bende iyiyim çok şükür sıkıntı yok. Göbek ve bebek büyütuyorumsen öndesin Allahh sağlıkla kavuştursun
Geç oldu biraz ama benimde amh ım çok yüksek diye çatşatma iğnesi olarak onu kullandım. Ve bana verirken doktor sana hcg içeren çatlatma kullanamam ohss olursun demişti öyle hatırlıyorum. Ama siz ovitrelle de olmuşsunuz ondan bilemedimKizlar dayanamadım testi yaptım ancakkkkk sevinemedim kafası karışık bir kadın geldi ne olur
yardim edin...
Bana doktorum transferden 1 hafta once ovitrelle
Transfer gunu 2 adet Gonopeptly
Ve de 14 ünde 2 adet Gonopeptly catlatma iğnesi yaptirdi....o yuzden gebelik testleri pozitif sonuc verebilir dediler ben bir de Lh testi yaptım cok koyu cikti...
Yani gebelik testinde azcık bi 2.cizgi var ama sevinemedim Lh yüksekten de gebelik testinde o cizgi cikiyor cunku
Canım çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla hepimiziCanım çok az kalmış şimdi gördüm Allah kurtarsın inşallah
Saol kuzum darisi başına olsun en yakın zman daYaaa çok güldüm göbek bebek büyüyor masallah saglikla büyüsün
Bu arada yazmıyorum ama takip ediyorum her yorumları
Allahım hayırla sonuçlardırsın hpimizinkini. yasınız kac acaba problem ne idiMerhaba bende yarın başlıyorum iğnelere merional 150 ve fostimon 150 verdi iki toz bı sıvı karıştırıp göbekten vuracakmışim 24 üne kontrole gel dedi 28-29 gibi opu yaparız dedi ama taze transfer olmayabilirmis şuan için yumurta syim çökmüş sağda 14-15 solda 11-12 tane yumurta var dedi
Amin inşallah canımGeç oldu biraz ama benimde amh ım çok yüksek diye çatşatma iğnesi olarak onu kullandım. Ve bana verirken doktor sana hcg içeren çatlatma kullanamam ohss olursun demişti öyle hatırlıyorum. Ama siz ovitrelle de olmuşsunuz ondan bilemedim
Canım çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?