Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Merhaba hatunlar bişi sorcam yaa siz bu ilaçları nerde sakladiniz buzdolabına koydum çok soğuk olmuş tozlar kalıp gibi olmuş bozulmuş mudur
Oda sıcaklığında beybisi
Gonal f değil
Çatlatma iğnende yok..
Buzdolabına gerek yk ama güneşede maruz bırakma masaya felan güneş vuruosa
Şeker yüklemesi yaptıran varmı kızlar aranızda ben cok korkuyorum sekerım yüksek cıkar diye annem babam ve bir çok atam seker hastası
Ben yarn yaptıracam

Herkese merhaba,
Ben de kendi deneyimimi aktarmak istedim.
Bundan tam 26 ay önce koç üniversitesi hastanesine başvurdum tüp bebek için. Zaten doktorum oradaydı, düzenli kontrollere gidiyordum. Tam ostrojen alımına başlamıştım ki tüplerimden birinin tıkalı olduğunu farkettiler ve acil ameliyat etmeleri gerektiğini söylediler. Apar topar ameliyata alındım. 2 Ay sonra kendiliğimden hamile kaldım ama planlı değildi. 4 gün boyunca hiç geçmeyen bulantılarım sonucu reglime 1 hafta kala test yaptım, hayalet çizgi ile hamile olduğumu öğrendim. Kanda baktırdığımda sonuc 13tü. Doktorum kimyasal olabileceğini söyledi. Ertesi gün kanamam oldu zaten. Ondan 1 Ay sonra tekrar hamile kalmışım ancak zehirlenme diye acile gittiğimde öğrendim. Şiddetli kanama ve kusma, düşük yapıyordum. Böylelikle başladı tüp bebek maceram. 4. Transferim 8 gün önce yapıldı. Son iki transfer için farkli bir doktora gittim. 3 transerimde negatif sonuç alınca son transfer öncesi genetiğe göndermek istedi hoca embriyolari bu sefer. Bu arada hızla yumurta rezervimde azalma yaşanmaya başladı. Son toplamadan 2 embriyo elde edildi. 1 de ilk toplamadan kalan vardı, 3 embriyo genetige gitti. 1'i sendromlu, 1'i sağlıklı, diğeri de sonuç alınamadı şeklinde geldi sonuçlar. Hocam her ne kadar sendromlu dışındakileri transfer edeceğim dese de sağolsun transfer günü tek koydum dedi.
Bu sefer hic bir belirti yaşamadım. Ne göğüs ağrısı, ne şişkinlik... dondurulmuş embriyo transferi olduğu için farklı ilaçlar kullandığım için diye düşündüm ancak bugün regl belirtileri başladı. Belimde şiddetli ağrı, kasiklarimda ağrı, bulanti ve bağırsaklarda hareketlilik...
Umarım yine negatif sonuc almam çünkü gerçekten artık ne maddi ne de manevi gücüm kalmadı.
Benim hikayem de böyle, 4 gün daha bir aksilik yaşamadan test yaptırmak istiyorum. Uyuyamıyorum ben de sizler gibi.
Emeklerimizin karşılığını alabilmemiz dileği ile...

Canım sanki koyulaşmış hadi inşallah yaa Yarın yine kan verince tam netleşir bence çoktandır uğraşıyosun sen de inşallah bebişin seninle
Yaa oyle mi diyorsun koyulasmis mi...yok canim ya ay insallah ya ne bileyim inanamıyorum ki...Gonopeptly iğnenin etkisi var midir hep o igne aklimda gecen hafta çarşamba oldum..hcg de dusuk çıkınca dün.. Allahim insallahhh ya...

Merhaba canım, zorlu yollardan geçmişsin sen de, inşallah yolun sonu güzel olsun Bazen belirtili bazen hiç belirti olmadan pozitifi görenler var. Bi de 12. Günü beklemeden de test yapanlar çok, dayanmak zor. İnşallah pozitif haberini verirsin bizlere

Ben o iğneyi kullanmadım bilemiyorum tam ama iğne etkisi olsa, etki azalır cizgi de azalırdı maşallah baya belirgin. O iğneyi demesen kesin tebrik edecem de. 1 gün daha sabredip kan ile kesinleştirirsin yarın.

Eve
Ben o iğneyi kullanmadım bilemiyorum tam ama iğne etkisi olsa, etki azalır cizgi de azalırdı maşallah baya belirgin. O iğneyi demesen kesin tebrik edecem de. 1 gün daha sabredip kan ile kesinleştirirsin yarın.
Evet canim yarin sabah gidicem kan testine..
Allahim insallah iğneden değildir de saglikli bir gebeliktir...Ya cift çizgiyi hic görmeyecektim Alistirirdim ben kendimi duruma....Simdi gordum burdan dönmesi beni cok yoracak Allahim insallah sağlıklıdır pozitiftir...

Hamilelerin duası kabul olur ne olur dua edin bana kizlar

Ben kullandım. Bu kadar etkileyeceğini düşünmüyorum. Tebrik ederim, sorunsuzca, saglikla kavuşun inşallah.

Allah hayırlısıyla kucagına almayaı nasip etsin dualarına bizi de katar mısın Canım birde sorum olacaktı gonalf vurdu eşim iğne deliği boyutnda göbeğimde duruyordu skıntı olur mu
Amin canım darısı tüm isteyenlere olsun Birşey olmaz bence, benim iğneleri de eşim yapıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…