Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım geçmiş olsun. Kum dökerken ağrının olmamasi ilginç. Bende kanı her ay idrari 2 ayda bir veriyorum. İlaç mı verdi doktor

Gecmıs olsun kusum ya bobrek ten de korkuyorum bende tek böbreklıyım

İnşallah rabbim hayalını kurduğumuz bebıslerımıze ulastırır bizleri

Allah allah geçmiş olsun canım. Suyunu çok bol iç bu ara.

Canım geçmiş olsun. Kum dökerken ağrının olmamasi ilginç. Bende kanı her ay idrari 2 ayda bir veriyorum. İlaç mı verdi doktor
Yk cnm ne ağrım ne sızım..
Aksine 1 ay önce vardı ama temiz çktı şimdi yk ama pisim
İlaç verdi cnm 1 haftalık.. Geçer dedi

Naptın canm yaptırdın mı seker yüklemesini
Yaptırdm cnm ama sonçlar daha çkmadı
Gecmıs olsun kusum ya bobrek ten de korkuyorum bende tek böbreklıyım
Saol cnm.. Yok korkma bişey çkmaz Allah'ın izniyle
Allah allah geçmiş olsun canım. Suyunu çok bol iç bu ara.
Cok saol kuzum benmm
Bal0ncuk Kan sonuçları ne zamana cıkarmış canım? Bebişin nasıldı görebildin mi
Kan sonuçlarm çkmadı cnm.. Akşam aeıyacaklarmış bende tmm dedim
Ama bebek iyi cok şükür
Büyümüş toparlanmış, yüzünüde gösterdi. Şereflendirdi sonunda bizi

Gecmis olsun canim

Selamlar kızlar nasılsınız benim için baya erken alışveriş ama ufaktan büyük parcalari alsam mı diyorum siz ne yapıyorsunuz ne zaman başladınız alışverişe
Canım ben henüz büyük eşya almadım. Sadece tulum zibin biberon emzik kundak tarzı küçük şeyler aldim. Bebek arabasi besigi 1 ay sonra almayı düşünüyorum. Cinsiyet belli olduktan sonra rahat rahat yaparsın alirverisi.

Yani doğru diyorsun da ben beşik gibi filan eşyalarını ortak kullanıma uygun almayı düşünüyorum aslında o sebepten alsam mı diye geçiriyorum aklımdan yoksa cinsiyet belli olmadan elbise filan almam

Güzel canim
Estrofem başladim sabah aksam hazneye yerleşcek bi vitamin bi d vitamini buncaciiik iğne fln yok neden acabaaa
Bende sadece estrofem kullanmıştım transferden 4 5 gün öncede progestan başlamıştım. İğnesiz bu defa

Canım çok geçmiş olsun yaaa esın nasıl peki iyi mi siz de var mı bir şey?
Eşim de dün tat ve koku kaybı yaşadı kuzum test verdi pozitif işte.. biz dün görüşmedik ama haftasonu hep beraberdik Allah’a emanetiz artık kuzularımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…