Canım geçmiş olsun. Kum dökerken ağrının olmamasi ilginç. Bende kanı her ay idrari 2 ayda bir veriyorum. İlaç mı verdi doktorKızlar bundan 5 hafta önce akıntım vardı idrar verdin enfeksiyon için temiz çktı..
Şimdi şeker yüklemesinden mnce yine idrar verdim
Onun sonucu çıkmış
Ne akıntım var ne ağrım ne sızım
Ama kum döküyormuşum... İlginç....
Ara sıra idrar verin kızlar
Naptın canm yaptırdın mı seker yüklemesiniOda sıcaklığında beybisi
Gonal f değil
Çatlatma iğnende yok..
Buzdolabına gerek yk ama güneşede maruz bırakma masaya felan güneş vuruosa
Ben yarn yaptıracam
Gecmıs olsun kusum ya bobrek ten de korkuyorum bende tek böbreklıyımKızlar bundan 5 hafta önce akıntım vardı idrar verdin enfeksiyon için temiz çktı..
Onun sonucu çıkmış
İnşallah rabbim hayalını kurduğumuz bebıslerımıze ulastırır bizleriEve
Evet canim yarin sabah gidicem kan testine..
Allahim insallah iğneden değildir de saglikli bir gebeliktir...Ya cift çizgiyi hic görmeyecektim Alistirirdim ben kendimi duruma....Simdi gordum burdan dönmesi beni cok yoracakAllahim insallah sağlıklıdır pozitiftir...
Hamilelerin duası kabul olur ne olur dua edin bana kizlar
Allah allah geçmiş olsun canım. Suyunu çok bol iç bu ara.Kızlar bundan 5 hafta önce akıntım vardı idrar verdin enfeksiyon için temiz çktı..
Onun sonucu çıkmış
Yk cnm ne ağrım ne sızım..Canım geçmiş olsun. Kum dökerken ağrının olmamasi ilginç. Bende kanı her ay idrari 2 ayda bir veriyorum. İlaç mı verdi doktor
Yaptırdm cnm ama sonçlar daha çkmadıNaptın canm yaptırdın mı seker yüklemesini
Saol cnm.. Yok korkma bişey çkmaz Allah'ın izniyleGecmıs olsun kusum ya bobrek ten de korkuyorum bende tek böbreklıyım
Cok saol kuzum benmmAllah allah geçmiş olsun canım. Suyunu çok bol iç bu ara.
Kan sonuçlarm çkmadı cnm.. Akşam aeıyacaklarmış bende tmm dedim
Gecmis olsun canimKızlar bundan 5 hafta önce akıntım vardı idrar verdin enfeksiyon için temiz çktı..
Onun sonucu çıkmış
Canım nasıl geçti kontrolün?Gecmis olsun canim
Canım ben henüz büyük eşya almadım. Sadece tulum zibin biberon emzik kundak tarzı küçük şeyler aldim. Bebek arabasi besigi 1 ay sonra almayı düşünüyorum. Cinsiyet belli olduktan sonra rahat rahat yaparsın alirverisi.Selamlar kızlar nasılsınızbenim için baya erken alışveriş ama ufaktan büyük parcalari alsam mı diyorum siz ne yapıyorsunuz ne zaman başladınız alışverişe
Yani doğru diyorsun da ben beşik gibi filan eşyalarını ortak kullanıma uygun almayı düşünüyorum aslında o sebepten alsam mı diye geçiriyorum aklımdan yoksa cinsiyet belli olmadan elbise filan almamCanım ben henüz büyük eşya almadım. Sadece tulum zibin biberon emzik kundak tarzı küçük şeyler aldim. Bebek arabasi besigi 1 ay sonra almayı düşünüyorum. Cinsiyet belli olduktan sonra rahat rahat yaparsın alirverisi.
Canım çok geçmiş olsun yaaaNasılsınız kızlar? Benim eşim covid oldu maalesef
Güzel canimCanım nasıl geçti kontrolün?
Bende sadece estrofem kullanmıştım transferden 4 5 gün öncede progestan başlamıştım. İğnesiz bu defaGüzel canim
Estrofem başladim sabah aksam hazneye yerleşcek bi vitamin bi d vitamini buncaciiikiğne fln yok neden acabaaa
Eşim de dün tat ve koku kaybı yaşadı kuzum test verdi pozitif işte.. biz dün görüşmedik ama haftasonu hep beraberdik Allah’a emanetiz artık kuzularımlaCanım çok geçmiş olsun yaaaesın nasıl peki iyi mi siz de var mı bir şey?
Çok geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize varsa imkan başka yerde kalsın eşin ya da sizNasılsınız kızlar? Benim eşim covid oldu maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?