Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Eşim de dün tat ve koku kaybı yaşadı kuzum test verdi pozitif işte.. biz dün görüşmedik ama haftasonu hep beraberdik Allah’a emanetiz artık kuzularımla
Canım insallahh sizlerde çıkmaz. Bir 3 4 gün takip et kendini olmazsa hemen sende bir test yaptirirsin. Hep bir badire atlattiniz covid konusunda bunda da negatif çıkarsın insallahh esinde hafif atlatır Allah şifa versin

Canım insallahh sizlerde çıkmaz. Bir 3 4 gün takip et kendini olmazsa hemen sende bir test yaptirirsin. Hep bir badire atlattiniz covid konusunda bunda da negatif çıkarsın insallahh esinde hafif atlatır Allah şifa versin
Öyle yapcam kuzucum inşallah

Canım iyiyiz çok şükür senin geçtiğin süreçlerden geçiyoruz sen nasılsın bebislerin nasıl büyümüşlerdır baya
Dr kontrolleri falan cnm işte gunler gecıyor hızlıca yaramazlarla buyudukce fena oluyorlar masallah buyumussunuz bayagı cınsıyet tam bellımı

Eşim de dün tat ve koku kaybı yaşadı kuzum test verdi pozitif işte.. biz dün görüşmedik ama haftasonu hep beraberdik Allah’a emanetiz artık kuzularımla
Ay çok geçmiş olsun canım. Bazen bulaşmıyo ya benim arkadaşlarımdan eşi olup kendi bebeği olmayan çok oldu. Ama tedbir amaçlı bir iki güne test yaptırabilirsin

Dr kontrolleri falan cnm işte gunler gecıyor hızlıca yaramazlarla buyudukce fena oluyorlar masallah buyumussunuz bayagı cınsıyet tam bellımı
Evet canım cinsiyetimiz belli artık kızımız olucak Allah nasip ederse

Selamlar kızlar nasılsınız benim için baya erken alışveriş ama ufaktan büyük parcalari alsam mı diyorum siz ne yapıyorsunuz ne zaman başladınız alışverişe
İyiyiz cnm sen nasılsın.
Cnm ben hiç büyük eşya almadm henüz 26. Haftaym ama ufak tefek şeyleride 2 haftadır almaya başladm.. Onlara bile artık dur dedim heves ettm aldm ama yeter :) Ama tabi herkesin kendi tercihi :)
Eki Görüntüle 2830274
Kizlar koyulasiyor

1.dun bu saatlerde
2.bugun 2.gibi
Cnmmm bak üzüldüğüne değmediii
Güzel canim
Estrofem başladim sabah aksam hazneye yerleşcek bi vitamin bi d vitamini buncaciiik iğne fln yok neden acabaaa
Miniğimmmm
Bebeğe adım adım
Kızlar nasılsınız beni unuttunuz coktandır girmedım
Cnmm iyiyiz sen nasılsın?
Minnoşların nasıllar
Maşallah zaman su gibi.. Büyüttün bile

Yaa çok şükür görebilmişsin yüzünü ne tatlıdır minnoş maşallah
Yani doğru diyorsun da ben beşik gibi filan eşyalarını ortak kullanıma uygun almayı düşünüyorum aslında o sebepten alsam mı diye geçiriyorum aklımdan yoksa cinsiyet belli olmadan elbise filan almam
Ben yeni başladım almaya canım emzikti biberondu, öncesinde bira kıyafet almıştım. Son aylara da bebek arabası, oto koltuğu vs büyük parçaları hallederim. İnsanın alası geliyo di mi beklemek zor

Evetttt canimmmm kardeş geliyor kardeş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…