Canım insallahh sizlerde çıkmaz. Bir 3 4 gün takip et kendini olmazsa hemen sende bir test yaptirirsin. Hep bir badire atlattiniz covid konusunda bunda da negatif çıkarsın insallahh esinde hafif atlatır Allah şifa versinEşim de dün tat ve koku kaybı yaşadı kuzum test verdi pozitif işte.. biz dün görüşmedik ama haftasonu hep beraberdik Allah’a emanetiz artık kuzularımla
Canım iyiyiz çok şükür senin geçtiğin süreçlerden geçiyoruzKızlar nasılsınız beni unuttunuz coktandır girmedım
Öyle yapcam kuzucum inşallahCanım insallahh sizlerde çıkmaz. Bir 3 4 gün takip et kendini olmazsa hemen sende bir test yaptirirsin. Hep bir badire atlattiniz covid konusunda bunda da negatif çıkarsın insallahh esinde hafif atlatır Allah şifa versin
Çok geçmiş olsun canım benimEşim de dün tat ve koku kaybı yaşadı kuzum test verdi pozitif işte.. biz dün görüşmedik ama haftasonu hep beraberdik Allah’a emanetiz artık kuzularımla
Dr kontrolleri falan cnm işte gunler gecıyor hızlıca yaramazlarla buyudukce fena oluyorlar masallah buyumussunuz bayagı cınsıyet tam bellımıCanım iyiyiz çok şükür senin geçtiğin süreçlerden geçiyoruzsen nasılsın bebislerin nasıl büyümüşlerdır baya
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım benim
Ay çok geçmiş olsun canım. Bazen bulaşmıyo ya benim arkadaşlarımdan eşi olup kendi bebeği olmayan çok oldu. Ama tedbir amaçlı bir iki güne test yaptırabilirsinEşim de dün tat ve koku kaybı yaşadı kuzum test verdi pozitif işte.. biz dün görüşmedik ama haftasonu hep beraberdik Allah’a emanetiz artık kuzularımla
Evet canım cinsiyetimiz belli artık kızımız olucak Allah nasip ederseDr kontrolleri falan cnm işte gunler gecıyor hızlıca yaramazlarla buyudukce fena oluyorlar masallah buyumussunuz bayagı cınsıyet tam bellımı
Inş cnm hayırla saglıkla gelsın hamılelıgın tadını cıkarEvet canım cinsiyetimiz belli artık kızımız olucak Allah nasip ederse
Gelin gelin cnm buyudukce yolcak ısırıcakngezmek ısteyecek sızler nasılsınız
O xaman benimkide senin ki gibi ilerler transfer kacinci gune denk gelmisti bana 7 mayisa denk.geliyorBende sadece estrofem kullanmıştım transferden 4 5 gün öncede progestan başlamıştım. İğnesiz bu defa
Benim transfer erken olmuştu adetin 15.gunuO xaman benimkide senin ki gibi ilerler transfer kacinci gune denk gelmisti bana 7 mayisa denk.geliyor
İyiyiz cnm sen nasılsın.Selamlar kızlar nasılsınızbenim için baya erken alışveriş ama ufaktan büyük parcalari alsam mı diyorum siz ne yapıyorsunuz ne zaman başladınız alışverişe
Cnmmm bak üzüldüğüne değmediii
MiniğimmmmGüzel canim
Estrofem başladim sabah aksam hazneye yerleşcek bi vitamin bi d vitamini buncaciiikiğne fln yok neden acabaaa
Cnmm iyiyiz sen nasılsın?Kızlar nasılsınız beni unuttunuz coktandır girmedım
Cnm iyiyiz ama size cok ama cok geçmiş olsun aslıcımNasılsınız kızlar? Benim eşim covid oldu maalesef
Çok geçmiş olsun Aslı çok hafif geçsin gitsin inşallahEşim de dün tat ve koku kaybı yaşadı kuzum test verdi pozitif işte.. biz dün görüşmedik ama haftasonu hep beraberdik Allah’a emanetiz artık kuzularımla
Yaa çok şükür görebilmişsin yüzünü ne tatlıdır minnoş maşallahYk cnm ne ağrım ne sızım..
Aksine 1 ay önce vardı ama temiz çktı şimdi yk ama pisim
İlaç verdi cnm 1 haftalık.. Geçer dedi
Yaptırdm cnm ama sonçlar daha çkmadı
Saol cnm.. Yok korkma bişey çkmaz Allah'ın izniyle
Cok saol kuzum benmm
Kan sonuçlarm çkmadı cnm.. Akşam aeıyacaklarmış bende tmm dedim
Ama bebek iyi cok şükür
Büyümüş toparlanmış, yüzünüde gösterdi. Şereflendirdi sonunda bizi
Ben yeni başladım almaya canım emzikti biberondu, öncesinde bira kıyafet almıştım. Son aylara da bebek arabası, oto koltuğu vs büyük parçaları hallederim. İnsanın alası geliyo di mi beklemek zorYani doğru diyorsun da ben beşik gibi filan eşyalarını ortak kullanıma uygun almayı düşünüyorum aslında o sebepten alsam mı diye geçiriyorum aklımdan yoksa cinsiyet belli olmadan elbise filan almam
Aynen canim benimki 18.güne geliyorBenim transfer erken olmuştu adetin 15.gunu
Evetttt canimmmmİyiyiz cnm sen nasılsın.
Cnm ben hiç büyük eşya almadm henüz 26. Haftaym ama ufak tefek şeyleride 2 haftadır almaya başladm.. Onlara bile artık dur dedim heves ettm aldm ama yeter :) Ama tabi herkesin kendi tercihi :)
Cnmmm bak üzüldüğüne değmediii
Miniğimmmm
Bebeğe adım adım
Cnmm iyiyiz sen nasılsın?
Minnoşların nasıllar
Maşallah zaman su gibi.. Büyüttün bile
Nasılsın canım kuzular nasıl maşallah büyümüşlerdirKızlar nasılsınız beni unuttunuz coktandır girmedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?