Evet ama şekerim sınırda çıktıYaa çok şükür görebilmişsin yüzünü ne tatlıdır minnoş maşallah
Ben yeni başladım almaya canım emzikti biberondu, öncesinde bira kıyafet almıştım. Son aylara da bebek arabası, oto koltuğu vs büyük parçaları hallederim. İnsanın alası geliyo di mi beklemek zor
Sabırsızlıkla bekliyoruzzzzzzzEvetttt canimmmmkardeş geliyor kardeş
Inşallah allah nasip.eder kuzumSabırsızlıkla bekliyoruzzzzzzz
Oh oh maşallah bu hamilelik olayinin en guzel yeri alişverişYaa çok şükür görebilmişsin yüzünü ne tatlıdır minnoş maşallah
Ben yeni başladım almaya canım emzikti biberondu, öncesinde bira kıyafet almıştım. Son aylara da bebek arabası, oto koltuğu vs büyük parçaları hallederim. İnsanın alası geliyo di mi beklemek zor
O zaman daha dikkatli beslenmeye çalış kalan sürede kuzum. 2bucuk 3 ayımız kaldı şurda idare edilir bebiş içinEvet ama şekerim sınırda çıktı
Hadi yakında sen de başlarsın alışverişlere inşallahOh oh maşallah bu hamilelik olayinin en guzel yeri alişveriş
Yediklerine dikkat edersin canım bir de arada yürüyünce daha iyi olurEvet ama şekerim sınırda çıktı
Yüksek değil ama sınırda dediO zaman daha dikkatli beslenmeye çalış kalan sürede kuzum. 2bucuk 3 ayımız kaldı şurda idare edilir bebiş için
Yürüyüşe yeni başladm inş etkisi olur fulimYediklerine dikkat edersin canım bir de arada yürüyünce daha iyi olur
Büyüdük kuzum sen nasılsın durumun ne cnmİyiyiz cnm sen nasılsın.
Cnm ben hiç büyük eşya almadm henüz 26. Haftaym ama ufak tefek şeyleride 2 haftadır almaya başladm.. Onlara bile artık dur dedim heves ettm aldm ama yeter :) Ama tabi herkesin kendi tercihi :)
Cnmmm bak üzüldüğüne değmediii
Miniğimmmm
Bebeğe adım adım
Cnmm iyiyiz sen nasılsın?
Minnoşların nasıllar
Maşallah zaman su gibi.. Büyüttün bile
Oh 26 ya gelmıssınız cnm cok sevındım nasıl gecıyorNasılsın canım kuzular nasıl maşallah büyümüşlerdiriyiyiz biz de günler geçiyor bebişe kavuşmaya az kaldı
Evet şükür ki yüksek çıkmamış canımYüksek değil ama sınırda dedi
Dikkat edecem cnm
Hayırlısı ile bitseydi artk
Yürüyüşe yeni başladm inş etkisi olur fulim
Çok şükür bu zamana kdr sıkıntı olmadı böyle de devam ederiz inşallah canımOh 26 ya gelmıssınız cnm cok sevındım nasıl gecıyor
Hayırlısı ile temmuzı bekliorm doğum için cnmBüyüdük kuzum sen nasılsın durumun ne cnm
Aaa takvım yapmamıdın cnm harıka haberHayırlısı ile temmuzı bekliorm doğum için cnm
Inl cnm dıkkat edın bebıslerınızeÇok şükür bu zamana kdr sıkıntı olmadı böyle de devam ederiz inşallah canım
Saol cnmAaa takvım yapmamıdın cnm harıka haber
Aslıcım cok geçmiş olsun Rabbim sifa versin inşallahNasılsınız kızlar? Benim eşim covid oldu maalesef
Sordum canım önermiyorum dedi. Yaptırmadım ben de.
Yani ben de öyle düşünmüştüm acaba doğumdan sonrası için ne diyolarSordum canım önermiyorum dedi. Yaptırmadım ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?