Onu henüz soramadım kuzumYani ben de öyle düşünmüştüm acaba doğumdan sonrası için ne diyolarhayırlısıyla sağlıkla dogursaydık bi
Biz de bugün 3 aylık olduk aşıdır muayenedir öyle geçirdik canımGelin gelin cnm buyudukce yolcak ısırıcakngezmek ısteyecek sızler nasılsınız
Cnm iyiyiz ama size cok ama cok geçmiş olsun aslıcım
İnşallah hafif şekilde atlatır kurtulur eşin
Umarım sizede bişey bulaşmamıştır
Çok geçmiş olsun Aslı çok hafif geçsin gitsin inşallahSizlere de hiç bulaşmamıştır inşallah
Çok sağolun kızlar inşallahAslıcım cok geçmiş olsun Rabbim sifa versin inşallah
Bende hevesleniyirum ama cinsiyet bile belli değil diyip vazgeçiyorum küçük parcalardan ama büyük esyalrini alsam ufak ufak ödemesi de kolay olurdu diye düşündüm açıkçasıİyiyiz cnm sen nasılsın.
Cnm ben hiç büyük eşya almadm henüz 26. Haftaym ama ufak tefek şeyleride 2 haftadır almaya başladm.. Onlara bile artık dur dedim heves ettm aldm ama yeter :) Ama tabi herkesin kendi tercihi :)
Cnmmm bak üzüldüğüne değmediii
Miniğimmmm
Bebeğe adım adım
Cnmm iyiyiz sen nasılsın?
Minnoşların nasıllar
Maşallah zaman su gibi.. Büyüttün bile
Aynen valla nasıl hevesle bakıyorum sonra birşey belli değil daha deyip vazgeçiyorumYaa çok şükür görebilmişsin yüzünü ne tatlıdır minnoş maşallah
Ben yeni başladım almaya canım emzikti biberondu, öncesinde bira kıyafet almıştım. Son aylara da bebek arabası, oto koltuğu vs büyük parçaları hallederim. İnsanın alası geliyo di mi beklemek zor
Canım büyük eşyalar en son alınan esyalardr.odeme konusunda haklısın masraflı şeyler büyük eşyalar. Almış gibi düşünüp şimdiden kenara para koyabilirsin. Hem biraz gebelik ilerledi mi büyüklerden biri almakta isteyebilir beşik bebek arabası falanAynen valla nasıl hevesle bakıyorum sonra birşey belli değil daha deyip vazgeçiyorumbende tam tersi şimdi büyükleri alsam taksitle öderim geriye ufak tefekler kalır diye düşünüyorum ama bakacaz sanirim daha erken :)
Yürüyüşün baya etkisi var kuzumm benim şekeri biliosun insülin direnci 4 kusurlardaydi yürüyüş ve diyetle (diyet demek saçma sağlıklı beslenme) 2 ye düştü hatta böyle gidersen hapı bırakırız dedi Dr bana yürüyüşüne ve sağlıklı beslenme dikkat et herşeyi yiyorum zararlı karbonhidratlar haricYüksek değil ama sınırda dedi
Dikkat edecem cnm
Hayırlısı ile bitseydi artk
Yürüyüşe yeni başladm inş etkisi olur fulim
Aynen valla nasıl hevesle bakıyorum sonra birşey belli değil daha deyip vazgeçiyorumbende tam tersi şimdi büyükleri alsam taksitle öderim geriye ufak tefekler kalır diye düşünüyorum ama bakacaz sanirim daha erken :)
Ne tatlı heyecanlar yaa inşallah bana da nasip olur mu kiCanım büyük eşyalar en son alınan esyalardr.odeme konusunda haklısın masraflı şeyler büyük eşyalar. Almış gibi düşünüp şimdiden kenara para koyabilirsin. Hem biraz gebelik ilerledi mi büyüklerden biri almakta isteyebilir beşik bebek arabası falan
Dın sut sagarken annem ıkısıne yetısemedı umut delırdı 1 2 saat sınırden agladı cokBiz de bugün 3 aylık olduk aşıdır muayenedir öyle geçirdik canımvalla şimdiden çok fenalar büyüdükçe düşünemiyorum
Çok sağolun kızlar inşallah
Aks sonucum 84 çkmş.. Nedense bana yüksek gelmediYürüyüşün baya etkisi var kuzumm benim şekeri biliosun insülin direnci 4 kusurlardaydi yürüyüş ve diyetle (diyet demek saçma sağlıklı beslenme) 2 ye düştü hatta böyle gidersen hapı bırakırız dedi Dr bana yürüyüşüne ve sağlıklı beslenme dikkat et herşeyi yiyorum zararlı karbonhidratlar haric
Sınır bile degilki kuzum 120 sinir benim 146 falandı şimdi 80 lere dustuAks sonucum 84 çkmş.. Nedense bana yüksek gelmedi
Gebelerde farklımı die düşünüyorm google amcaya sorayımSınır bile degilki kuzum 120 sinir benim 146 falandı şimdi 80 lere dustu
Sınır bile degilki kuzumAks sonucum 84 çkmş.. Nedense bana yüksek gelmedi
Olabilir bı sor bakalım google amca bilir ben hep ona danisiomGebelerde farklımı die düşünüyorm google amcaya sorayım
Hastanenin referans aralığısa yok
İyidir kuzum ben giremiyorum artık ya, aslında evdeyim iş yaptığım yok vaktim de var ama bir bakıyorum akşam olmuş
Değerin gayet normal çıkmış canım doktor niye sınır dedi acabaAks sonucum 84 çkmş.. Nedense bana yüksek gelmedi
Ay ne güzel yaDın sut sagarken annem ıkısıne yetısemedı umut delırdı 1 2 saat sınırden agladı cokKafayı yedırttı bıze daha fena oluyorlar bızımde 5 dolmak üzere ek gıdaya gecıcez cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?