Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Yani ben de öyle düşünmüştüm acaba doğumdan sonrası için ne diyolar hayırlısıyla sağlıkla dogursaydık bi
Onu henüz soramadım kuzum inşallah kısıtlamalar işe yarasın da azalsın vakalar Amin ya sağlıkla bi alalım kucağımıza, senin az kaldı canım yine şükür

Gelin gelin cnm buyudukce yolcak ısırıcakngezmek ısteyecek sızler nasılsınız
Biz de bugün 3 aylık olduk aşıdır muayenedir öyle geçirdik canım valla şimdiden çok fenalar büyüdükçe düşünemiyorum
Cnm iyiyiz ama size cok ama cok geçmiş olsun aslıcım
İnşallah hafif şekilde atlatır kurtulur eşin
Umarım sizede bişey bulaşmamıştır

Çok geçmiş olsun Aslı çok hafif geçsin gitsin inşallah Sizlere de hiç bulaşmamıştır inşallah

Aslıcım cok geçmiş olsun Rabbim sifa versin inşallah
Çok sağolun kızlar inşallah

Bende hevesleniyirum ama cinsiyet bile belli değil diyip vazgeçiyorum küçük parcalardan ama büyük esyalrini alsam ufak ufak ödemesi de kolay olurdu diye düşündüm açıkçası

Aynen valla nasıl hevesle bakıyorum sonra birşey belli değil daha deyip vazgeçiyorum bende tam tersi şimdi büyükleri alsam taksitle öderim geriye ufak tefekler kalır diye düşünüyorum ama bakacaz sanirim daha erken :)

Canım büyük eşyalar en son alınan esyalardr.odeme konusunda haklısın masraflı şeyler büyük eşyalar. Almış gibi düşünüp şimdiden kenara para koyabilirsin. Hem biraz gebelik ilerledi mi büyüklerden biri almakta isteyebilir beşik bebek arabası falan

Yüksek değil ama sınırda dedi
Dikkat edecem cnm
Hayırlısı ile bitseydi artk

Yürüyüşe yeni başladm inş etkisi olur fulim
Yürüyüşün baya etkisi var kuzumm benim şekeri biliosun insülin direnci 4 kusurlardaydi yürüyüş ve diyetle (diyet demek saçma sağlıklı beslenme) 2 ye düştü hatta böyle gidersen hapı bırakırız dedi Dr bana yürüyüşüne ve sağlıklı beslenme dikkat et herşeyi yiyorum zararlı karbonhidratlar haric

Ne tatlı heyecanlar yaa inşallah bana da nasip olur mu ki

Biz de bugün 3 aylık olduk aşıdır muayenedir öyle geçirdik canım valla şimdiden çok fenalar büyüdükçe düşünemiyorum

Çok sağolun kızlar inşallah
Dın sut sagarken annem ıkısıne yetısemedı umut delırdı 1 2 saat sınırden agladı cok Kafayı yedırttı bıze daha fena oluyorlar bızımde 5 dolmak üzere ek gıdaya gecıcez cnm

Aks sonucum 84 çkmş.. Nedense bana yüksek gelmedi

eczhnm ve @tugce9192 kızlar nasılsınız sesiniz çıkmıyor
Eşiklerde ilerleme düzelme varmı
İyidir kuzum ben giremiyorum artık ya, aslında evdeyim iş yaptığım yok vaktim de var ama bir bakıyorum akşam olmuş
Benim plasenta arka duvarda canım son gittiğimde rahim ağzıyla arasında yarım cm vardı. Yani çok az çıkmış ama daha çoook çıkması lazım. Sürekli yatmıyorum ben de artık yine de dikkatliyim ama geneli yatarak geçiyor.
sen nasılsın ? Mesafe ne kadardı biliyor musun

Dın sut sagarken annem ıkısıne yetısemedı umut delırdı 1 2 saat sınırden agladı cok Kafayı yedırttı bıze daha fena oluyorlar bızımde 5 dolmak üzere ek gıdaya gecıcez cnm
Ay ne güzel ya bize de dün doktor 5 dolunca başlarız dedi ben de heyecanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…