Rabbim sağlıcakla ilerletsin inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin4. Tup bebek denememde sonra 308 i gördüm
Hersey çok güzel olacakMerhaba hatunlar benimde bugün kontrolüm vardı 29 unda opu var bakalım neler olacak
Gözünaydin canım hayirlisi olsun sağlıkla gelsin bebeğin4. Tup bebek denememde sonra 308 i gördüm
Hayirlisi ile atlat insallahh canım kaliteli embriyoların olsunMerhaba hatunlar benimde bugün kontrolüm vardı 29 unda opu var bakalım neler olacak
Amin inşallah şuan için 20 kadar toplarız gibi görünüyor dedi bakalım kaçı kaliteli çıkacakHayirlisi ile atlat insallahh canım kaliteli embriyoların olsun
Sağlıkla gelsin bebeğin4. Tup bebek denememde sonra 308 i gördüm
Benimde pazartesi kontrolüm var tekrardan bende sanırım cuma günü opu olacagım Allahım yüzümüzü güldürsün inşallahMerhaba hatunlar benimde bugün kontrolüm vardı 29 unda opu var bakalım neler olacak
Amin inşallah bana başka kontrol vermedi bugundu işte ilk kontrolüm Perşembe de opu varBenimde pazartesi kontrolüm var tekrardan bende sanırım cuma günü opu olacagım Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah
Benim bi kontrol daha varAmin inşallah bana başka kontrol vermedi bugundu işte ilk kontrolüm Perşembe de opu var
Çok şükür canım gözün aydın4. Tup bebek denememde sonra 308 i gördüm
Sayı gayet güzel kaliteli embriyolar olsunlar inşallahAmin inşallah şuan için 20 kadar toplarız gibi görünüyor dedi bakalım kaçı kaliteli çıkacak
AminBenimde pazartesi kontrolüm var tekrardan bende sanırım cuma günü opu olacagım Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah
Ah canım cok sagol inşallah bizde bu uğurlu topiğe o haberi verecegizAminİnşallah emeklerinizin sonu güzel olsun, bize güzel haberlerinizi vereceğiniz günler de gelsin
Aminn inşallahSayı gayet güzel kaliteli embriyolar olsunlar inşallah
Cok şükür cnm, gözün aydın4. Tup bebek denememde sonra 308 i gördüm
29 iple çekiyoruz nurumMerhaba hatunlar benimde bugün kontrolüm vardı 29 unda opu var bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?