Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Slm kızlar benim seker de sınır da cıktı
Diyetisyene yönlendirdi dr malesef
Yeniler kendinize dikkat edin, hormonlar la alakalıymıs 3 ay takip alındım umarım hersey düzelir
Yaaa dikkat etmek gerekir gerçekten de. İyi ki yaptirmisisn canim bilerek hareket edersin. Bende 2 hafta sonra yaptırıcam bakalım o şekerli suyu içmek nasıl bir his

Gözünaydin canım kontrole heyecanla gidip güzel haberle çıkmak ve bir ohhh cekmek hayirlsii ile toplamayıda atlat insallahh

Günaydın kızlar ben avakado yiyorum günlük bir tane kesiyrm yarım saat sonra rengi siyahlasıyor skıntı olur mu öyle
Sorun olmaz. Ben baby avokado aldım. Bir tane yeterli oluyor, kararma derdi bitti. Yarım avokadoyu saklamak için ağzı kapaklı küçük bir kabın dibine biraz zeytin yağı döküp kararan yerler değecek şekilde koyup ağzını kapatırsan 2 gün kadar bekleyebilir.

Yaaa dikkat etmek gerekir gerçekten de. İyi ki yaptirmisisn canim bilerek hareket edersin. Bende 2 hafta sonra yaptırıcam bakalım o şekerli suyu içmek nasıl bir his
Ya ıkı baklava diyorlar ya yalanhemde külliyen
Sankı nir bardak suyun ıcıne 100 tane küp şeker atmıs lar bogazım yandı kavruldu
Bıde onun ıctıkten sonra 1. Saat kana baktılar 2. Saat kana baktılar bu sure zarfında hıc bırsey yıyıp ıcemıyırsn, sureklı lı ıcım yandı ama mide bulantısı falan olmadı, rahat ol, biraz sıkıntılı ama sonu iyi olsun
3 aylıgım cok guzel cıktı seker hastalıgımız yok yanı cok sukur

75 mg yükleme
Aclık 92
1. Saat 195
2. Saat 127
Aclık ve 2. saat cok ıyı dediler
Ama 1..saat sınır da

Seker ölçüm cihazı aldık bugun ac karnına sabah oglen aksam 1. Ve 2. Saat olmak uzere ölcüm yapıyorum

Kötü birsey degil demi yumurtaların aynı anda büyümemesi
Yok canım değil korkma. Hepimizin yumurtası eşit büyümedi. Cetrodite olan igneyi bu yüzden verdi sana önden giden Yumurtalr kontrolsüz çatlamsin diye toplmaya kadar hepsi aynı büyüklüğe gelecek

Bende hiç sevmem öyle suları işte midem bulanır korkusu var ama yavaş yavaş içerim artık çok yüksek çıkmamış canım sınırda en azından takiple düşer o.

Yok canım değil korkma. Hepimizin yumurtası eşit büyümedi. Cetrodite olan igneyi bu yüzden verdi sana önden giden Yumurtalr kontrolsüz çatlamsin diye toplmaya kadar hepsi aynı büyüklüğe gelecek
Ayy gerckten Allah razı olsun içime su serptin doktorumda öyle dedi ama cok tesekkrü ederm cevabın için

Bende hiç sevmem öyle suları işte midem bulanır korkusu var ama yavaş yavaş içerim artık çok yüksek çıkmamış canım sınırda en azından takiple düşer o.
Icmek ıcın en az 5 dakıka
En fazla 15 dakıkan var hemsıre bana öyle dedi
Insallah senın ıyı cıkar canım ugrasmak zorunda kalmazsın
Cok şükür Rabbım e en azından sınırda cıktı.. Yüksek cıkıp insülin falan kullanmaktansa Allah korusun

Kriel canim sende kursak yanmasi devam ediyor mu? 10 gündür geçmeyen bir yanma var resmen sırtıma kadar iniyor. Ne yapsam geçmiyor

Kriel canim sende kursak yanmasi devam ediyor mu? 10 gündür geçmeyen bir yanma var resmen sırtıma kadar iniyor. Ne yapsam geçmiyor
Bugün sabahtan beri vardı akşam yemeginden sonra geçti inşallah yine başlamaz. Dedigin gibi 10 gündür geçmeyen yanma olmadı bende canım, 1 gün oluyo 1 gün geçiyo mesela. En rahatlatan şey soda. Doktoruna da söyle böyle uzun sürüyosa tavsiyesi olur belki.

Bebek saçlı olurmuş derler böyle olunca mübarek rapunzel olarak doğacak benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…