Yaaa dikkat etmek gerekir gerçekten de. İyi ki yaptirmisisn canim bilerek hareket edersin. Bende 2 hafta sonra yaptırıcam bakalım o şekerli suyu içmek nasıl bir hisSlm kızlar benim seker de sınır da cıktı
Diyetisyene yönlendirdi dr malesef
Yeniler kendinize dikkat edin, hormonlar la alakalıymıs 3 ay takip alındım umarım hersey düzelir
Gözünaydin canım kontrole heyecanla gidip güzel haberle çıkmak ve bir ohhh cekmekMerhaba kızlar simdi doktor kontrolünden cıktım haftaya cuma hayırlısıyla yumurtalarımı toplanacak aşagı yukarı 12 tane felan toplarız dedi doktorum. Yumurtalarım eşit büyümüyormuş bazısı büyümüş bazısı büyümekte o şeklde. Simdiki ilaclarım gonalf 450 merional 150 birde cetrotide
Sorun olmaz. Ben baby avokado aldım. Bir tane yeterli oluyor, kararma derdi bitti. Yarım avokadoyu saklamak için ağzı kapaklı küçük bir kabın dibine biraz zeytin yağı döküp kararan yerler değecek şekilde koyup ağzını kapatırsan 2 gün kadar bekleyebilir.Günaydın kızlar ben avakado yiyorum günlük bir tane kesiyrm yarım saat sonra rengi siyahlasıyor skıntı olur mu öyle
Benim 4. Günüm canımİnşallah benim daha cmtsi kontrolüm bakalım bugün üçüncü gün iğne de
Sagol canım benim hayırlısıyla birde heyecanla pazartesi gelirse cok heyecanlı bi sürec gercekten Allahım kimsenin emeğini boşa cıkarmasınGözünaydin canım kontrole heyecanla gidip güzel haberle çıkmak ve bir ohhh cekmekhayirlsii ile toplamayıda atlat insallahh
Kötü birsey degil demi yumurtaların aynı anda büyümemesiGözünaydin canım kontrole heyecanla gidip güzel haberle çıkmak ve bir ohhh cekmekhayirlsii ile toplamayıda atlat insallahh
Ya ıkı baklava diyorlar ya yalanYaaa dikkat etmek gerekir gerçekten de. İyi ki yaptirmisisn canim bilerek hareket edersin. Bende 2 hafta sonra yaptırıcam bakalım o şekerli suyu içmek nasıl bir his
Yok canım değil korkma. Hepimizin yumurtası eşit büyümedi. Cetrodite olan igneyi bu yüzden verdi sana önden giden Yumurtalr kontrolsüz çatlamsin diye toplmaya kadar hepsi aynı büyüklüğe gelecekKötü birsey degil demi yumurtaların aynı anda büyümemesi
Bende hiç sevmem öyle suları işte midem bulanır korkusu var ama yavaş yavaş içerim artıkYa ıkı baklava diyorlar ya yalanhemde külliyen
Sankı nir bardak suyun ıcıne 100 tane küp şeker atmıs lar bogazım yandı kavruldu
Bıde onun ıctıkten sonra 1. Saat kana baktılar 2. Saat kana baktılar bu sure zarfında hıc bırsey yıyıp ıcemıyırsn, sureklı lı ıcım yandı ama mide bulantısı falan olmadı, rahat ol, biraz sıkıntılı ama sonu iyi olsun
3 aylıgım cok guzel cıktı seker hastalıgımız yok yanı cok sukur
75 mg yükleme
Aclık 92
1. Saat 195
2. Saat 127
Aclık ve 2. saat cok ıyı dediler
Ama 1..saat sınır da
Seker ölçüm cihazı aldık bugun ac karnına sabah oglen aksam 1. Ve 2. Saat olmak uzere ölcüm yapıyorum
Ayy gerckten Allah razı olsun içime su serptin doktorumda öyle dedi ama cok tesekkrü ederm cevabın içinYok canım değil korkma. Hepimizin yumurtası eşit büyümedi. Cetrodite olan igneyi bu yüzden verdi sana önden giden Yumurtalr kontrolsüz çatlamsin diye toplmaya kadar hepsi aynı büyüklüğe gelecek
Icmek ıcın en az 5 dakıkaBende hiç sevmem öyle suları işte midem bulanır korkusu var ama yavaş yavaş içerim artıkçok yüksek çıkmamış canım sınırda en azından takiple düşer o.
Aminnn insallahSagol canım benim hayırlısıyla birde heyecanla pazartesi gelirse cok heyecanlı bi sürec gercekten Allahım kimsenin emeğini boşa cıkarmasın
Bugün sabahtan beri vardı akşam yemeginden sonra geçti inşallah yine başlamaz. Dedigin gibi 10 gündür geçmeyen yanma olmadı bende canım, 1 gün oluyo 1 gün geçiyo mesela. En rahatlatan şey soda. Doktoruna da söyle böyle uzun sürüyosa tavsiyesi olur belki.Kriel canim sende kursak yanmasi devam ediyor mu? 10 gündür geçmeyen bir yanma var resmen sırtıma kadar iniyor. Ne yapsam geçmiyor
Bebek saçlı olurmuş derler böyle olunca mübarek rapunzel olarak doğacak benimkiBugün sabahtan beri vardı akşam yemeginden sonra geçti inşallah yine başlamaz. Dedigin gibi 10 gündür geçmeyen yanma olmadı bende canım, 1 gün oluyo 1 gün geçiyo mesela. En rahatlatan şey soda. Doktoruna da söyle böyle uzun sürüyosa tavsiyesi olur belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?