İlkokulda ponponlu kız olmuştuk 23 nisanda hakkaten haHerkes nerde yahu
23 Nisan ponponlarınızla nere kayboldunuz
Ben ilkokul 1.sinifta gelin olmuştum yanımda bir damat ve kemancı vardıHerkes nerde yahu
23 Nisan ponponlarınızla nere kayboldunuz
Ek takviye verdi mi doktorun canım. Belki sıcak ya da soğuk kompleks iyi gelebilirİlkokulda ponponlu kız olmuştuk 23 nisanda hakkaten ha
Sağ el parmak uçlarımda uyuşmadan müzdaribim kuzu ya, ödemden dolayı geçici karpal tünel sendromuymuş büyük ihtimalle.
Uyuşukluğu söyledim ödemden dedi geçti, ilaç tavsiye etmedi. Eski doktor magnezyum takviyesi vermişti başlamamıştım öyle duruyo evde onu denerim belki iyi gelirse.Ek takviye verdi mi doktorun canım. Belki sıcak ya da soğuk kompleks iyi gelebilir
Şimdiki çocuklar evlerinden bile çıkamadı bayram günlerinde. Şanslıymışız biz ponpon kızlar, gelin kızlarBen ilkokul 1.sinifta gelin olmuştum yanımda bir damat ve kemancı vardıponpon falan bilmem
Rahatsızlign fazla ise dene canım. Sonuçta magnezyum takviyesi gebelikte veriliyor sana da zararı olmaz.Uyuşukluğu söyledim ödemden dedi geçti, ilaç tavsiye etmedi. Eski doktor magnezyum takviyesi vermişti başlamamıştım öyle duruyo evde onu denerim belki iyi gelirse.
Aynen yaa biz gerçekten sansliymisiz. İnsallahh bizim çocuklarımızda bziim yaşadığımız güzel günleri görürŞimdiki çocuklar evlerinden bile çıkamadı bayram günlerinde. Şanslıymışız biz ponpon kızlar, gelin kızlar
Denicem canım zaten kadın doğum doktoruydu onu yazan da.Rahatsızlign fazla ise dene canım. Sonuçta magnezyum takviyesi gebelikte veriliyor sana da zararı olmaz.
Aynen yaa biz gerçekten sansliymisiz. İnsallahh bizim çocuklarımızda bziim yaşadığımız güzel günleri görür
Bende de var aynısı dr sordum b12 baktırdı düşük cıktı, ondan kaynaklı olabilir dedi ılac kullanıyorumİlkokulda ponponlu kız olmuştuk 23 nisanda hakkaten ha
Sağ el parmak uçlarımda uyuşmadan müzdaribim kuzu ya, ödemden dolayı geçici karpal tünel sendromuymuş büyük ihtimalle.
Cnm magnezyumu düzenli dene belki fayda ederİlkokulda ponponlu kız olmuştuk 23 nisanda hakkaten ha
Şansınız bol olsun. Güzel haberlerleBayanlar, yarin test günüm. Sans dileyin lütfen ♡
Hadı hayırlısı güzel haberlere insallahBayanlar, yarin test günüm. Sans dileyin lütfen ♡
Güzel haberler vermek nasip olsun inşallahBayanlar, yarin test günüm. Sans dileyin lütfen ♡
B12 de normal seviyelerdeydi en son. Olmadı tekrar baktırim.Bende de var aynısı dr sordum b12 baktırdı düşük cıktı, ondan kaynaklı olabilir dedi ılac kullanıyorum
Bugün başlıyorum magnezyuma kuzum. İnşallah fayda ederCnm magnezyumu düzenli dene belki fayda eder
Şansınız bol olsun. Güzel haberlerle
Güzel haberler almanız dileğiyleBayanlar, yarin test günüm. Sans dileyin lütfen ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?