Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanıyoruz valla cnm sorma.. Hele siz bizden fenasınız.. Allah yardımcımız olsun, neyseki ağustosta doğurmuş olacaz onunla kendimi avutuyorum
Ben agustosta yana yana doğuracamYanıyoruz valla cnm sorma.. Hele siz bizden fenasınız.. Allah yardımcımız olsun, neyseki ağustosta doğurmuş olacaz onunla kendimi avutuyorum
Bebeğide full zıbınla![]()
Sizin oralar buralar gibi kaynamıodur ama demi fulimBen agustosta yana yana doğuracam![]()
Bizim buranın havasına ya kavurur ya savurur derlerSizin oralar buralar gibi kaynamıodur ama demi fulim
Kavurmasın ama savurmasndaBizim buranın havasına ya kavurur ya savurur derler![]()
Tabi ona şükür yineeYanıyoruz valla cnm sorma.. Hele siz bizden fenasınız.. Allah yardımcımız olsun, neyseki ağustosta doğurmuş olacaz onunla kendimi avutuyorum
Bebeğide full zıbınla![]()
Buranın sıcakları kadar olamaz yine de sizin ağustosBen agustosta yana yana doğuracam![]()
Doğum denk gelmese bebeğin ilk zmanlari sıcağa denk gelecek bebek için daha zor. Bir kaç ay zor olacak ama geçecek Bi şekilde sağlıkla doğum yapalım da sonbaharda keyif yaparızTabi ona şükür yineeŞu bikaç ay idare edecez artık
Buranın sıcakları kadar olamaz yine de sizin ağustoseylül ekim derken serinlicek rahatlıcaz inşallah kızlar
![]()
Canım kaçıncı gün embriyosu transfer olmuştu sana ve sonucun 6.günde mi pozitif oldu idrardaÇok şükür kızına kavuşmuşsun canım inşallah ocak ayı sana güzel gelsin, pozitifi gör yine
Pazartesi günü transfer oldum ben se, 6. Günüm bugün idrarda pozitifi gördüm, inşallah sağlıkla ilerleerBu 5 6 gün beklemek sanki yıl gibi geldi bana işin en zor kısmı sanırım transferden sonra sonuç beklemek
perşembe kan testi günüm bakalım hayırlısı
![]()
5. Gün embriyosuydu canım çift embriyo konuldu biri tuttu çok şükürCanım kaçıncı gün embriyosu transfer olmuştu sana ve sonucun 6.günde mi pozitif oldu idrarda
Tabi ilk zamanlar sürekli emzirmek gerektiğinden sıcaklarda yapışcaz artık bebişleDoğum denk gelmese bebeğin ilk zmanlari sıcağa denk gelecek bebek için daha zor. Bir kaç ay zor olacak ama geçecek Bi şekilde sağlıkla doğum yapalım da sonbaharda keyif yaparız![]()
Ne güzel canım hayırlı olsun benimde 2 gün önce transferim oldu bende 6.gün test yaparım sabırsızım çünkü .benimde 5.gün 4aa kaliteli embriyo konuldu bakalım takdir Allah’ın5. Gün embriyosuydu canım çift embriyo konuldu biri tuttu çok şükürSilik de olsa 5. Günde görmüştüm ilk cizgiyi
![]()
En zoru transferden sonra test gününe kadar beklemekti. 4 gün saha sabır canım, Allah çift çizgi görmeyi nasip etsin sağlıklaNe güzel canım hayırlı olsun benimde 2 gün önce transferim oldu bende 6.gün test yaparım sabırsızım çünkü .benimde 5.gün 4aa kaliteli embriyo konuldu bakalım takdir Allah’ın
İnşallah canım benim peki sana transferden 2 gün sonra gonapetly bir adet vurulman söylendi mi tutunmayı kolaylaştırıyormuşEn zoru transferden sonra test gününe kadar beklemekti. 4 gün saha sabır canım, Allah çift çizgi görmeyi nasip etsin sağlıkla![]()
Yok canım vurulmadım, transfer sonrası lutinus ve estrofem kullandım.İnşallah canım benim peki sana transferden 2 gün sonra gonapetly bir adet vurulman söylendi mi tutunmayı kolaylaştırıyormuş