• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Yanıyoruz valla cnm sorma.. Hele siz bizden fenasınız.. Allah yardımcımız olsun, neyseki ağustosta doğurmuş olacaz onunla kendimi avutuyorum :KK70:
Bebeğide full zıbınla :KK70:
Tabi ona şükür yinee🙏🏻 Şu bikaç ay idare edecez artık😄
Ben agustosta yana yana doğuracam 😂😂😂
Buranın sıcakları kadar olamaz yine de sizin ağustos😄 eylül ekim derken serinlicek rahatlıcaz inşallah kızlar🙏🏻

Tabi ona şükür yinee🙏🏻 Şu bikaç ay idare edecez artık😄

Buranın sıcakları kadar olamaz yine de sizin ağustos😄 eylül ekim derken serinlicek rahatlıcaz inşallah kızlar🙏🏻
Doğum denk gelmese bebeğin ilk zmanlari sıcağa denk gelecek bebek için daha zor. Bir kaç ay zor olacak ama geçecek Bi şekilde sağlıkla doğum yapalım da sonbaharda keyif yaparız 😍🙏🏻

Çok şükür kızına kavuşmuşsun canım inşallah ocak ayı sana güzel gelsin, pozitifi gör yine🙏🏻
Pazartesi günü transfer oldum ben se, 6. Günüm bugün idrarda pozitifi gördüm, inşallah sağlıkla ilerleer🙏🏻🙏🏻Bu 5 6 gün beklemek sanki yıl gibi geldi bana işin en zor kısmı sanırım transferden sonra sonuç beklemek😅😅 perşembe kan testi günüm bakalım hayırlısı🙏🏻
Canım kaçıncı gün embriyosu transfer olmuştu sana ve sonucun 6.günde mi pozitif oldu idrarda

Doğum denk gelmese bebeğin ilk zmanlari sıcağa denk gelecek bebek için daha zor. Bir kaç ay zor olacak ama geçecek Bi şekilde sağlıkla doğum yapalım da sonbaharda keyif yaparız 😍🙏🏻
Tabi ilk zamanlar sürekli emzirmek gerektiğinden sıcaklarda yapışcaz artık bebişle ☺️ Çok bekledik, çok uğraştık artık seve sevee😍

5. Gün embriyosuydu canım çift embriyo konuldu biri tuttu çok şükür🙏🏻 Silik de olsa 5. Günde görmüştüm ilk cizgiyi🙏🏻
Ne güzel canım hayırlı olsun benimde 2 gün önce transferim oldu bende 6.gün test yaparım sabırsızım çünkü .benimde 5.gün 4aa kaliteli embriyo konuldu bakalım takdir Allah’ın

Ne güzel canım hayırlı olsun benimde 2 gün önce transferim oldu bende 6.gün test yaparım sabırsızım çünkü .benimde 5.gün 4aa kaliteli embriyo konuldu bakalım takdir Allah’ın
En zoru transferden sonra test gününe kadar beklemekti. 4 gün saha sabır canım, Allah çift çizgi görmeyi nasip etsin sağlıkla🙏🏻😍

Back
X