• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Sen nasilsin iyimusin nasil gidiyor gebelik ☺
Şükür canım iyiyim. İyi gidiyor şimdilik tabi arada bel ağrısı kursak yanmasi falan oluyor 😁 24.haftama geldim sağlıkla sonuna kadar giderim insallahh sizlere de nasip olsun bugünleri görmek 🙏🏻💕

Şükür canım iyiyim. İyi gidiyor şimdilik tabi arada bel ağrısı kursak yanmasi falan oluyor 😁 24.haftama geldim sağlıkla sonuna kadar giderim insallahh sizlere de nasip olsun bugünleri görmek 🙏🏻💕
Amin canim insallah bu yanmalar icin ilac veriyor mu dr. Bari azda olsa iyi gelir rahatlatir belkide seni 🥰
Cinsiyet belli oldumu 😁

Amin canim insallah bu yanmalar icin ilac veriyor mu dr. Bari azda olsa iyi gelir rahatlatir belkide seni 🥰
Cinsiyet belli oldumu 😁
Normalde midem kötü olunca gaviscon kullanıyordum ama buna bir şey fayda etmedi malesef 😁 evet canım cinsiyeti belli kızımız olacak Allahın izni ile 😍🙏🏻

Normalde midem kötü olunca gaviscon kullanıyordum ama buna bir şey fayda etmedi malesef 😁 evet canım cinsiyeti belli kızımız olacak Allahın izni ile 😍🙏🏻
Ooo kizlar toplaniyor baloncuk kizi olcak diye hatirliyorum🥰🥰
Eşimde bana diyor ki bizim kesin kizimiz olur diyor 🤣🤣 kendi kiskanc bir adam oldugu icin erkek istiyor 🤣🤣🤣
Yani olursa diye konusmalarimiz boyle hayaller hayatlar 🤣

Kizlar nasılsınız 😍😍
İyiyiz cnm sen nasılsın

Ben bugun evi temizliyordum. Süpürgeye gectim .d
Ilaç saatlerinide telefona alarm kurmuştum
Ayni sekilde oynadigim bi online oyunun savaş saatlerinide alarm yapmistim hepsininde isimleri var...
Süpurge yapiyordum ki alrm caldi. Bende adina bakmadan estrofem alttan ilc saatim geldi diyip hop attim hapi yattim .d yarim saat sonra bi baktim ki saat 16:30 hapa baktim cikarim die xd ooo kaybolmus bile😖😖
Normalde ilaci koyma saatim 18:00
Ben 16:00 da koydum bisey olur mu ya 😖😖
Yarin kacta koyayim gene 16:00 dami yoksa 18:00demi
Kızzz bende ilk msjı okuyınca ne oldu acaba dedim :D
Bişey olmaz bundan :D

Aslimuu93 Aslimuu93 cnm nasılsın iyimisin
Enişte nasıl oldu?
İyiyiz çok şükür canım bizde birşey olmadan atlattık🙈 eşim de iyi çarşamba bitiyor karantinası ama haftasonunu bekleyip test verecek, hafif geçirdi sadece koku ve tat alamadı ama bebişleri çok özledi orası ayrı 😞

Back
X