- 12 Ekim 2016
- 9.149
- 33.715
- 548
Hayır canım ersi gün 1sayılıyorKızlar transferin ilk günü sayılıyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım ersi gün 1sayılıyorKızlar transferin ilk günü sayılıyor mu
O zaman üçüncü günümHayır canım ersi gün 1sayılıyor
Peki bugün ganoptly iğne vuruldum hcg içeriyor mu bu iğneHayır canım ersi gün 1sayılıyor
Insallah bakalim canimBir şey kalmamış Allahın izni ile gececk insallah. Pozitif olsun da nasıl olursa olsun![]()
Sen nasilsin iyimusin nasil gidiyor gebelik ☺Bir şey kalmamış Allahın izni ile gececk insallah. Pozitif olsun da nasıl olursa olsun![]()
Canım ben o igneyi hic kullanmadim ovitrelle kullanmıştım o yüzden tam bilemiyorum.Peki bugün ganoptly iğne vuruldum hcg içeriyor mu bu iğne
Şükür canım iyiyim. İyi gidiyor şimdilik tabi arada bel ağrısı kursak yanmasi falan oluyorSen nasilsin iyimusin nasil gidiyor gebelik ☺
Amin canim insallah bu yanmalar icin ilac veriyor mu dr. Bari azda olsa iyi gelir rahatlatir belkide seniŞükür canım iyiyim. İyi gidiyor şimdilik tabi arada bel ağrısı kursak yanmasi falan oluyor24.haftama geldim sağlıkla sonuna kadar giderim insallahh sizlere de nasip olsun bugünleri görmek
![]()
Normalde midem kötü olunca gaviscon kullanıyordum ama buna bir şey fayda etmedi malesefAmin canim insallah bu yanmalar icin ilac veriyor mu dr. Bari azda olsa iyi gelir rahatlatir belkide seni
Cinsiyet belli oldumu![]()
Ooo kizlar toplaniyor baloncuk kizi olcak diye hatirliyorumNormalde midem kötü olunca gaviscon kullanıyordum ama buna bir şey fayda etmedi malesefevet canım cinsiyeti belli kızımız olacak Allahın izni ile
![]()
Zaten senin 3.gun olmus test yapmak icin soruyorsan cok erkenKızlar transferin ilk günü sayılıyor mu
İyiyiz cnm sen nasılsınKizlar nasılsınız![]()
Kızzz bende ilk msjı okuyınca ne oldu acaba dedimBen bugun evi temizliyordum. Süpürgeye gectim .d
Ilaç saatlerinide telefona alarm kurmuştum
Ayni sekilde oynadigim bi online oyunun savaş saatlerinide alarm yapmistim hepsininde isimleri var...
Süpurge yapiyordum ki alrm caldi. Bende adina bakmadan estrofem alttan ilc saatim geldi diyip hop attim hapi yattim .d yarim saat sonra bi baktim ki saat 16:30 hapa baktim cikarim die xd ooo kaybolmus bile
Normalde ilaci koyma saatim 18:00
Ben 16:00 da koydum bisey olur mu ya
Yarin kacta koyayim gene 16:00 dami yoksa 18:00demi
Ya öyleymis balancukum da şaşkin minikin durur mu illa panik olcakİyiyiz cnm sen nasılsın
Kızzz bende ilk msjı okuyınca ne oldu acaba dedim
Bişey olmaz bundan![]()
ÇılgınnnnYa öyleymis balancukum da şaşkin minikin durur mu illa panik olcak![]()
Sen estrofemi saatlimi kullandin yoksa bildigin gibi mi canim sanada sorayim hahaÇılgınnnn![]()
Valla cnm ben günde 3 tane kullanıodum o yüzden saatli ama öyle cok uymadm sektiği oluoduSen estrofemi saatlimi kullandin yoksa bildigin gibi mi canim sanada sorayim haha![]()
Anladim canikomValla cnm ben günde 3 tane kullanıodum o yüzden saatli ama öyle cok uymadm sektiği oluodu![]()
İyiyiz çok şükür canım bizde birşey olmadan atlattık
Yok merak ettim saymak içinZaten senin 3.gun olmus test yapmak icin soruyorsan cok erken