Tüp Bebek Günlüğümüz !

hadi bakalım canım hayırlısı ,hangisi hayırlısıysa o olur inşallah,emeklerin boşa çıkmaz inşşş canım

Bende geliyorum canım ,yardım ederim

Görüşmek üzere canlarım

namaza kalkmıştım yardıma gelsen iyi olurdu tabii

devlet hastanesi işte bir gün vursa öteki gün sorun çıkarıyorlar..
neyse sabret az kaldı zaten...

bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar

iyi akşamlar canım...

Kızlar hava felaket yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:18::18:

ayyy aşkısımm dışardaydı acaba annesine gittimi kapalı mekandamı...
sende dikkat kuzum işten eve gideceksin gerçi servis varsa bişi olmaz...

inşaalah kendin yapmaya başlarsında kimseyle muhatap olmzsın engüzeli bu..
am ahemşirelerinde öyle demesi gerçekten saçma yani
ben aşılamalrda aprtmanda hemişire vardı ona inerdim kendim cesaret edemezdim eşimde yapmıydou bikere çok daraldım saat geçicekti azkalsın..
artık tüpte bi cesaret başladım iyid eoldu ..herzman hastaneye gitmektense bide soru sorup duruyola rbiyandan iyi duada ediyolar ama..
bedne yapamam derdim ama çok az sinek ısırığı gib geçiyor..nefes alıp ver hemne giiryor zaten hızlıda çekme 5e kadar say yavaş çek olay bu

uf yaa öğlen yemek yedim salata soğanlıdyı omu yaptı ne bi uyumuşum 2.5 saat yuh yani
erken kalktım ya bime gidicem diye ilk kez
egunal..saraçoğlu tntde soğanı anlattı..rahim sağlığı için dediler direk soğanı önerdi..
çok faydası var dedi biekre daha dinledim inandım..
özelli,kle pcoslara kist üretenlere dedi..adete 15 gün kala başlancak tabi deüzenli olanlara düzensizler herzamn başlayabilrimiş...

e tabii bi kez erken kalktın ya ondan hemen eksik kalan uykuyu tamamlama gereği hissetmiş bünye bi de soğana bahane buluyooo...
tabii alışmadık kıçta don durmazmış nasıl bağladım ama
evet yaa soğanla ilgili bi sürü şey duyuyor okuyorum bende..
kesin başlayacam..
bende adetler düzenliydi taaaa kiii ilk tüp bebişe kadar ondan sonra gecikmeli ve düzensiz olmaya başladım..
o yüzdende 15 gün kala başlayacam kesin..

Sonucu iğnemi bugün vurdum yarın çatlama iğnemi vurcaz
KiZlar karnım kasıklarım cok ağrıyor cok sisim bu normalmi

kızlaarr selammm.bugün doktorda randevum vardı.FSH ve E2 testlerim iyi çıktı cok şükür. FSH 8,35 E2 25 cıktı.doktor iyi gayet dedi. sol tarafta 2 sag tarafta da 1 olmak üzere 3 minik folikül gorunuyor şimdilik. Bu aksam ıtıbarıyle puregona baslıyorum.şimdilik 300dozla baslıcaz belkı sonra düşürebilirim oncekılerde çabuk gelişmişlerdi dedi. salı günü tekrar kontrol var. opuyorum hepınızı.....

Sonucu iğnemi bugün vurdum yarın çatlama iğnemi vurcaz
KiZlar karnım kasıklarım cok ağrıyor cok sisim bu normalmi

normal canım ağrılarının olması yumurta sayın ne kadar tahminen...
bi de e2 hormonun en son kaç çıktı...

aaaa süpperrr başlıyorsun demek...
fsh da gayet iyi...
Maşallah 3 yumoşunada inşallah seni anne yapacaklar bu kez..
canım Allah yolunu açık etsin her işin rast gitsin ve sağlıkla geçireceğin bir gebelik nasip etsin inşallah...

Ay bugün böyle rahatsız oldu, yoksa bukdr olmuyordu
E2 kac bilmiyorum cnm bisuru yumurtam vardı sayamadi ama dün 15 mm olmuş dedidoktor of ne yapabiliyorum ne gezebiliyorum ins çektiğimiz bu zor günler guzel sonuclanir

Merhaba hepinize :) benim test günüm pazartesiymiş ben pazar diye saymıştım neyse bekleriz bir gün daha....pazartesi sabah okula giderken vericem gelince alıcam sonra hemen size söyliycem....Bu arada bazen çok artan kasık ağrılarım var normal mi acaba:26:

Ay bugün böyle rahatsız oldu, yoksa bukdr olmuyordu
E2 kac bilmiyorum cnm bisuru yumurtam vardı sayamadi ama dün 15 mm olmuş dedidoktor of ne yapabiliyorum ne gezebiliyorum ins çektiğimiz bu zor günler guzel sonuclanir

o zaman normal şişkinliğin ve ağrıların...
yumurtaların toplandıktan sonrasına çok dikkat etmen lazım...
ohss diye bir durum var fazla yumurtası olanlarda daha sonradan sıkıntı oluyor..
o yüzden e2 hormonunu sordum zaten..
neyse şimdi bunu düşünmeyelim öncelikle eşinden sperm alınabilmesi önemli inşallah herşey yolunda gider.

Allah razı olsun canım.sende ve isteyen herkes tatsın anne olmayı. Rabbim sorunsuzca hayıra erdirsin bu tedaviyi..

cuma yaptırırım testi deyince bende senden haber bekliyodum....
sonunda pazartesiye kaldın demek..
kasık ağrıları gebelik habercisi olabilir bırak ağrısın

Doktor hersey normal diyince hiç detaylı bsy sormadım hatta ilk kez dün kac mm oldu diye sordum benim derdim. Sperm çıkması ya ondan kendimi önemsemiyorum yarın kontrolum var son kez gitcem sorarım detaylı tabi heycanlanip unutmassam:)

Allah razı olsun canım.sende ve isteyen herkes tatsın anne olmayı. Rabbim sorunsuzca hayıra erdirsin bu tedaviyi..

Aminnnn....

Haklısın öncelik başka olunca kendini unutursun...
ohss riskin olsa bile yumurtaları toplarlar eşindende inşallah spermi alıp dölleme işleminden sonra dondururlar transferide bi dahaki ay yaparlar...

ahanda ben geldim cannnlar.ne var ne yok canlarrr varmı yeni haberlerrr.
bende tek haber öğleden sonra yattım rüya gördüm.rüyamda kızım varmış ve benle yeni tanışıyo.bana doğru yürüyerek geliyodu kuzum benimmm.öle işte be canlar aç tavuk misali hep bebek görür oldum rüyamda...

canımmmm Allah yardımcın olsun inşallahhhh sperm çıkar ve sende anne olursun.Allah büyük kuzummm.

çok süpper bağladın başka bişey olamazdı yerinee
ya çoğu zaman böyel olmuyor bugüne bi tuhaf oldum bayılmışım
bende başlıycma artıkın..benimde 31.gün oluyor çoğu zaman aynı gecikme nadir ama ..
rabbim şifanı versin sonrada bebişleirniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…