Biraz işim var tekrar geliciiimmm...
Beni özleyin olarmı
cal ın gıtıgı doktoru aradım cnm
gıdecez gorusme ıcın ama esım pek yanasmıyo ...
bende dedım 1-2 yere gıdelım durumuzu anlaalım derlerse sıze su testelr yapıalcak fln onlarda derse oyle yaparız yok gerek yok fln derlerse yaptırmıycaz
yarın kaynananmın doktoruna gıdecem ıste 26 mayısta da kendı doktoruma gıdecem bakalım kısmet
istihareye yatım canım dun aksam ve 7 gun yatıcam bakalım ısıgı gorursem gıdecem kısmettt
Bende geliyorum canım ,yardım ederim
Görüşmek üzere canlarım
devlet hastanesinin aciline gidiyorum canım her seferinde giriş yapıyolar zaten ordan kaznıyolar döner sermaye olaraktan dimi
insanı sinir ediyolar işte inadına öğrensemde onlara yaptıracam
yani amaç can sıkmak işte başarıyolarda malesef
ama ben ısrarla ve de gülerek kusura bakmayın ama ben yapamıyom ben size nasıl yapılacağını göstereyim siz sadece enjekte edin diyom çıldırıyolar
bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar
Kızlar hava felaket yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:18::18:
kızlar ya acile gittim şimdi iğnemi olmaya hemşirelere sinir oldum geldim
bu iğneleri insan kendi kendinede yaparmış ne mantığu varmış acile gelmeme
ya bende biliyorum kendi kendine yapanlarda var ama ben cesret edemiyorum bu ayıpmı yani
hem onların görevi değilmi yaa töbe töbe
uf yaa öğlen yemek yedim salata soğanlıdyı omu yaptı ne bi uyumuşum 2.5 saat yuh yani
erken kalktım ya bime gidicem diye ilk kez
egunal..saraçoğlu tntde soğanı anlattı..rahim sağlığı için dediler direk soğanı önerdi..
çok faydası var dedi biekre daha dinledim inandım..
özelli,kle pcoslara kist üretenlere dedi..adete 15 gün kala başlancak tabi deüzenli olanlara düzensizler herzamn başlayabilrimiş...
Sonucu iğnemi bugün vurdum yarın çatlama iğnemi vurcaz
KiZlar karnım kasıklarım cok ağrıyor cok sisim bu normalmi
kızlaarr selammm.bugün doktorda randevum vardı.FSH ve E2 testlerim iyi çıktı cok şükür. FSH 8,35 E2 25 cıktı.doktor iyi gayet dedi. sol tarafta 2 sag tarafta da 1 olmak üzere 3 minik folikül gorunuyor şimdilik. Bu aksam ıtıbarıyle puregona baslıyorum.şimdilik 300dozla baslıcaz belkı sonra düşürebilirim oncekılerde çabuk gelişmişlerdi dedi. salı günü tekrar kontrol var. opuyorum hepınızı.....
normal canım ağrılarının olması yumurta sayın ne kadar tahminen...
bi de e2 hormonun en son kaç çıktı...
aaaa süpperrr başlıyorsun demek...
fsh da gayet iyi...
Maşallah 3 yumoşunada inşallah seni anne yapacaklar bu kez..
canım Allah yolunu açık etsin her işin rast gitsin ve sağlıkla geçireceğin bir gebelik nasip etsin inşallah...
Ay bugün böyle rahatsız oldu, yoksa bukdr olmuyordu
E2 kac bilmiyorum cnm bisuru yumurtam vardı sayamadi ama dün 15 mm olmuş dedidoktor of ne yapabiliyorum ne gezebiliyorum ins çektiğimiz bu zor günler guzel sonuclanir
normal canım ağrılarının olması yumurta sayın ne kadar tahminen...
bi de e2 hormonun en son kaç çıktı...
aaaa süpperrr başlıyorsun demek...
fsh da gayet iyi...
Maşallah 3 yumoşunada inşallah seni anne yapacaklar bu kez..
canım Allah yolunu açık etsin her işin rast gitsin ve sağlıkla geçireceğin bir gebelik nasip etsin inşallah...
Merhaba hepinize :) benim test günüm pazartesiymişben pazar diye saymıştım neyse bekleriz bir gün daha....pazartesi sabah okula giderken vericem gelince alıcam sonra hemen size söyliycem....Bu arada bazen çok artan kasık ağrılarım var normal mi acaba:26:
o zaman normal şişkinliğin ve ağrıların...
yumurtaların toplandıktan sonrasına çok dikkat etmen lazım...
ohss diye bir durum var fazla yumurtası olanlarda daha sonradan sıkıntı oluyor..
o yüzden e2 hormonunu sordum zaten..
neyse şimdi bunu düşünmeyelim öncelikle eşinden sperm alınabilmesi önemli inşallah herşey yolunda gider.
Allah razı olsun canım.sende ve isteyen herkes tatsın anne olmayı. Rabbim sorunsuzca hayıra erdirsin bu tedaviyi..
Doktor hersey normal diyince hiç detaylı bsy sormadım hatta ilk kez dün kac mm oldu diye sordum benim derdim. Sperm çıkması ya ondan kendimi önemsemiyorum yarın kontrolum var son kez gitcem sorarım detaylı tabi heycanlanip unutmassam:)
Doktor hersey normal diyince hiç detaylı bsy sormadım hatta ilk kez dün kac mm oldu diye sordum benim derdim. Sperm çıkması ya ondan kendimi önemsemiyorum yarın kontrolum var son kez gitcem sorarım detaylı tabi heycanlanip unutmassam:)
e tabii bi kez erken kalktın ya ondan hemen eksik kalan uykuyu tamamlama gereği hissetmiş bünye bi de soğana bahane buluyooo...
tabii alışmadık kıçta don durmazmışnasıl bağladım ama
evet yaa soğanla ilgili bi sürü şey duyuyor okuyorum bende..
kesin başlayacam..
bende adetler düzenliydi taaaa kiii ilk tüp bebişe kadar ondan sonra gecikmeli ve düzensiz olmaya başladım..
o yüzdende 15 gün kala başlayacam kesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?