Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoşgeldin canım cann
hayır olsun diyelimde bizim kendimizi hamile ve anne olmuş görmemizden doğal ne olabilir acaba..
gece gündüz aklımızda hayatımızın heryerinde e bilinç altımızda etkileniyor haliyle..

ayyy komik amaannesiğ doğurdund anerey gönderdin kızını sen
rabbim hayırlara çıkarsın..ben hiçç görmüyorumm buna çok üzülüyorummçok zaman oldu bari rüyamd agörsem gerçeğini göremiyoz

Selam kızlar nasılsınız bakalım... Ya hadi ama ben kutlama yapmayı özledimm güzel haberlerle gelin artıkkkk

evet süpper bağlarım hep
Aminnn canım hiç belli olmaz şifayı nerden bulacağımız...
bi de bunu deneyelim bakalım..
aslında gökyüzünün dün akşamki aktar muhabbetinden sonra ona hazırlanan karışımda kaldı aklım..
çok merak ediyorum içinde ne var acaba..

kuzum beniimmm inşallah kendileri gelecek bize .ama inan rüyadan uyanmak istemedim o kadar güzeldikiii.düşünüyorum da gerçekten bebeğimiz olsa kimbilir nasıl bir duygu olacakkk.Allah hepimizin muradını versin inşallahhhh.

valla kuzum haklısın.bilinçaltı ne yapsın valla arızaya bağladıııı.bari rüyada görsün de sussun dedi heraldee.sen nettin kuzummmm ne var ne yok sende.

valla kuzum haklısın.bilinçaltı ne yapsın valla arızaya bağladıııı.bari rüyada görsün de sussun dedi heraldee.sen nettin kuzummmm ne var ne yok sende.

bende daktırıma görünmeyi planlıyodum bugün ama pazatesiye kadar yokmuş önümüzdeki haftaya kaldı..
bi durum değerlendirmesi yapalım bi de muayene olayım diyorum...

canım bebişlerin sağlıklı ve hayırlı olsun insallah..Rabbim bizlerede nasip etsin...

cnm yaa.. sanada bir hayırlı olsun diyemedim... inşallah güzel yumoşların ve güzel embriyolarınız olur ve sana sımsıkı tutunurlar.. ve hiç bırakmazlar..

canım bu duan ne kadar içime huzur doldurdu bilemezsin.. canım seni ise nasıl teselli ederim bilemiyorum.. hep yaradana sığınıyorum ben böyle zamanlarda... Rabbim sana sabır versin canım...

bende daktırıma görünmeyi planlıyodum bugün ama pazatesiye kadar yokmuş önümüzdeki haftaya kaldı..
bi durum değerlendirmesi yapalım bi de muayene olayım diyorum...

anladım kuzumm görüş tabiki değerlendirme gerek her aşamada elbetteee.rahim kendini toparladıysa hemen ekşınlara balşlamak gerek kuzumm hiçç beklemeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…