ahanda ben geldim cannnlar.ne var ne yok canlarrr varmı yeni haberlerrr.
bende tek haber öğleden sonra yattım rüya gördüm.rüyamda kızım varmış ve benle yeni tanışıyo.bana doğru yürüyerek geliyodu kuzum benimmm.öle işte be canlar aç tavuk misali hep bebek görür oldum rüyamda...
ahanda ben geldim cannnlar.ne var ne yok canlarrr varmı yeni haberlerrr.
bende tek haber öğleden sonra yattım rüya gördüm.rüyamda kızım varmış ve benle yeni tanışıyo.bana doğru yürüyerek geliyodu kuzum benimmm.öle işte be canlar aç tavuk misali hep bebek görür oldum rüyamda...
çok süpper bağladın başka bişey olamazdı yerinee
ya çoğu zaman böyel olmuyor bugüne bi tuhaf oldum bayılmışım
bende başlıycma artıkın..benimde 31.gün oluyor çoğu zaman aynı gecikme nadir ama ..
rabbim şifanı versin sonrada bebişleirniii
ayyy komik amaannesiğ doğurdund anerey gönderdin kızını sen
rabbim hayırlara çıkarsın..ben hiçç görmüyorumm buna çok üzülüyorummçok zaman oldu bari rüyamd agörsem gerçeğini göremiyoz
Selam kızlar nasılsınız bakalım... Ya hadi ama ben kutlama yapmayı özledimm güzel haberlerle gelin artıkkkk
hoşgeldin canım cann
hayır olsun diyelimde bizim kendimizi hamile ve anne olmuş görmemizden doğal ne olabilir acaba..
gece gündüz aklımızda hayatımızın heryerinde e bilinç altımızda etkileniyor haliyle..
valla kuzum haklısın.bilinçaltı ne yapsın valla arızaya bağladıııı.bari rüyada görsün de sussun dedi heraldee.sen nettin kuzummmm ne var ne yok sende.
kızlar şimdi hastaneden geldim.bebişlerim ikizzz :) ikisininde kalpleri pıt pıt atıyodu.hemen kendilenini gösterdi bana meleklerim :) gelişimleri 2 gün de ilerden ilerliyo mahşallah :) kızlar dualarınız teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.sizi çokk seviyorum :)
cnm yaa.. sanada bir hayırlı olsun diyemedim... inşallah güzel yumoşların ve güzel embriyolarınız olur ve sana sımsıkı tutunurlar.. ve hiç bırakmazlar..
Allahım böyle acıyı hiç kimseye yaşatmasın. Düşmanımın başına bile gelmesin. Dün yol boyunca kendimi tuttum. Eşim beni üzgün görmesin diye. Hastaneye geldik kendimi tuttum. Eşimi öptüm, bak ben çok iyiyim hiç merak etme tamam dedim. Güle güle girdim. Beni masaya oturttular resmen saldım kendimi ... anestezi uzmanına nolur hemen yapın dedim ... çok zor.. keşke diyorum keşke en başında b - hcg testinde negatif çıksaydı... bu kadar yıkılmazdık... bebek oyuncakları bakıyorduk görünce mutlu oluyorduk.. hamilelik günlüklerine filan bakmıştım.. bebek odası neresi olur, hangi dolabı nereye sığdırabiliriz diye konuşuyorduk... bir anda her şey bitti. keşke en başından olmasaydı. ama bundan sonra eğer allah kısmet ederde bir gebelik yaşarsam 3. ayın sonuna kadar hiç kimseye söylemeyeceğim. tüp bebek denemesi tekrar yaparsak hiç kimseye haber vermemeye karar verdik. sadece 2miz bilicez. böyle çok daha kötü oluyor. zaten kendim başka alemlerdeyim birde annemleri nasıl teselli etsem, hangi ses tonuyla konuşsam diye düşünüyorum...
Tülay'a çok üzüldüm ya... Allahım sabır versin çok zor... hiç umut yokmuymuş? kaçtı onun haftası.. ben tam 8, haftayı doldurmuştum dün.
bende daktırıma görünmeyi planlıyodum bugün ama pazatesiye kadar yokmuş önümüzdeki haftaya kaldı..
bi durum değerlendirmesi yapalım bi de muayene olayım diyorum...
selam kızlar...offf sıkıldım ben ya...kocamı istiyorum...koca demek bebek demek bir nevi..sağsalim gelseydi...
Ahanda patates gelmiş...
daha gelmedi demek beklemeye devam o zaman :97:
ama hergün aklıma düşüyosuuunnn listeyi güncellerken bizde özledik seni iyisiniz dimi...ArkadaslAr ozledim sizi nasilsiniz ya gelemiyorum ne zamandir
biz geldikkk...........
çok şükür de sen nasılsın?hiç sesin çıkmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?