Tüp Bebek Günlüğümüz !

anladım kuzumm görüş tabiki değerlendirme gerek her aşamada elbetteee.rahim kendini toparladıysa hemen ekşınlara balşlamak gerek kuzumm hiçç beklemeden.

ama ben açılışı yaptım kurdelamı kestirdim
rahim kendini topladımı bilmiyommm yani

Son düzenleme:
iyiyim cnm perşembeye kadar hapis hayatım devam..
perşembe teste gidiyorum hastaneye..
belirti yok be cicim..sadece rengim ruhum kaçtı biraz sanki kan çekildi vücudumdan

niye kız çık dolaş..ben bugün yola çıktım eşimi almaya gidecektim havaalanına..uçağı kaçırmış..ben de uzun uzun dolaştım ümraniye çarşıda..iyi geldi...

ohh maşalah canımcım hayırlısııylaaa gebe kalırsınn ınsallahh yaa

insallah canım ya... önce göbüşe gelsin,sonra kucağımıza bebişlerimiz insallah...

sevgili dr.um.iyiki varsın ve bize yardımcısın.... canım benim ya....

canım krugere göre sperm testi yapan bir merkeze gidin öncelikle.. orda sayısı kaç olursa olsun.. şekil bozukluğu ve genetik bozukluğuna da bakılıyor...

güldencim benim e2 578 olmuş. ve ben ohss den çok korkuyom..yani etrafımda kimse bilmiyor ya tedavi olduğumu.. birde o dertle uğraşmayayım... canım birde bu ohss olmamak için yapmamız gereken alternatif şeyler var mı ki?

ay... bende rüyamda hep ikiz görüyorum.. biri kız biri oğlan.. Rabbim herkesin kalbine göre versin insallah....

selam kızlar...offf sıkıldım ben ya...kocamı istiyorum...koca demek bebek demek bir nevi..sağsalim gelseydi...

benimki gelmek üzeredir... bakın kızlar bu arada size güvenip adama ekşın sözü vereceğim.. ona göre söyleyin bakem.. bu ekşın işi serbestti demi... adam benim yumoşları kendiliğinden döller mazallah....

niye kız çık dolaş..ben bugün yola çıktım eşimi almaya gidecektim havaalanına..uçağı kaçırmış..ben de uzun uzun dolaştım ümraniye çarşıda..iyi geldi...

kız aşılama oldum nasıl gezeyim çarşı pazar ben sorarım sana cicimmm
geçen ay ki aşılama teste birgün kala topiktekilerle buluşmuştuk ama:26:
bu sefer ağır takılim dedim cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…