sağol canım...ikili testin nasıl çıktı?İyiyim TSK ederim siz nasilsiniz
23:30 uçaktan inse 12:30 burada anca..
anladım kuzumm görüş tabiki değerlendirme gerek her aşamada elbetteee.rahim kendini toparladıysa hemen ekşınlara balşlamak gerek kuzumm hiçç beklemeden.
sabahta 9 da randevum var...yatak keyfi de yok yani...
yaaa inanmıyorum amaaa..
epey geç gelecekmiş aksiliğe bak..
neyse artık yol yorgunu demeyeceksiniz hasret gidereceksiniz
miyabaa hatunlaaarrr..
nasılsınız bakem?????
Hoşgeldiniz canım tülayla ilgili yeni bi gelişme var 35izmir diğer tarafa yazdı okuuuu...
sabahta 9 da randevum var...yatak keyfi de yok yani...
nasılsın julietta?var mı belirti felan-filan?
opuya mı gidiyorsun elif???
opuya mı gidiyorsun elif???
yok canım..eşim gelecekte bugün..tahmini salı dedi betül hanım?üç gündür her sabah kontrol..seni de çağırıyorlar mıydı hergün?
yok kız onun derdi opu falan değil ekşın peşinde opu salı olacak
yok canım..eşim gelecekte bugün..tahmini salı dedi betül hanım?üç gündür her sabah kontrol..seni de çağırıyorlar mıydı hergün?
iyiyim cnm perşembeye kadar hapis hayatım devam..
perşembe teste gidiyorum hastaneye..
belirti yok be cicim..sadece rengim ruhum kaçtı biraz sanki kan çekildi vücudumdan
ohh maşalah canımcım hayırlısııylaaa gebe kalırsınn ınsallahh yaa
ooooo süpperr...
tam da dediğim gün yani iğnelerin 6.gününde o iğneye başlıyorsun işte...
göbişin asıl bundan sonra şişer zaten normal yani..
bu demek oluyoki salı çatlatma iğneni vurursun en erken tabii..
perşembede doğru opuyaaa..
kızlarr sonuçlar çıktı ama hiç ii deyil siperm 1 milyon çıktı yaa çok üzüldüm siperm sayısı düşük oldugu için canlılık ve morfoloji çalışılmamıştır yazıyo ama eşim testi verememişti çok az vermiş ondan mı acaba uff yaa şimdi ben ne yapıyım kızlarr testi tekrarmı verelim yoksa tüp bebek merkezinemi gidelim ne yapıyım kafam çok karışık nolur istanbulda tüp bebek yaptıranlar vardır içinizde nerede yaptırsam doktor ismi yazın siz ne derseniz onu yapıcammm .............
o zaman normal şişkinliğin ve ağrıların...
yumurtaların toplandıktan sonrasına çok dikkat etmen lazım...
ohss diye bir durum var fazla yumurtası olanlarda daha sonradan sıkıntı oluyor..
o yüzden e2 hormonunu sordum zaten..
neyse şimdi bunu düşünmeyelim öncelikle eşinden sperm alınabilmesi önemli inşallah herşey yolunda gider.
ahanda ben geldim cannnlar.ne var ne yok canlarrr varmı yeni haberlerrr.
bende tek haber öğleden sonra yattım rüya gördüm.rüyamda kızım varmış ve benle yeni tanışıyo.bana doğru yürüyerek geliyodu kuzum benimmm.öle işte be canlar aç tavuk misali hep bebek görür oldum rüyamda...
selam kızlar...offf sıkıldım ben ya...kocamı istiyorum...koca demek bebek demek bir nevi..sağsalim gelseydi...
niye kız çık dolaş..ben bugün yola çıktım eşimi almaya gidecektim havaalanına..uçağı kaçırmış..ben de uzun uzun dolaştım ümraniye çarşıda..iyi geldi...
yok kız onun derdi opu falan değil ekşın peşinde opu salı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?