yok kız onun derdi opu falan değil ekşın peşinde opu salı olacak
benim gibi biri daha mı ekşın derdinde... bak sen.....
sabahlar olmasssssıııııııınnnnn...
ahh betül ahhh...beni bir desen ona varya..
kadının benle başı dertte..
sen derdemez okudum... rabbim hayırlısını versin,, umutlarını boşa çıkarmasın inşallah....
iyi aksamlar nasilsiniz
ekşın mınasıl yaniiii
çok tatlı ama..e2 sonucunu alınca arıyor.ama sonucun kaç olduğunu söylemiyor iyi diyor sadece.kapatırken öpüyorum diyor her defasında..sıcak biri am çamlıca da funda hanım vardı direktör o da başkaydı ya...
insallah canım ya... önce göbüşe gelsin,sonra kucağımıza bebişlerimiz insallah...
sevgili dr.um.iyiki varsın ve bize yardımcısın.... canım benim ya....
canım krugere göre sperm testi yapan bir merkeze gidin öncelikle.. orda sayısı kaç olursa olsun.. şekil bozukluğu ve genetik bozukluğuna da bakılıyor...
güldencim benim e2 578 olmuş. ve ben ohss den çok korkuyom..yani etrafımda kimse bilmiyor ya tedavi olduğumu.. birde o dertle uğraşmayayım... canım birde bu ohss olmamak için yapmamız gereken alternatif şeyler var mı ki?
ay... bende rüyamda hep ikiz görüyorum.. biri kız biri oğlan.. Rabbim herkesin kalbine göre versin insallah....
benimki gelmek üzeredir... bakın kızlar bu arada size güvenip adama ekşın sözü vereceğim.. ona göre söyleyin bakem.. bu ekşın işi serbestti demi... adam benim yumoşları kendiliğinden döller mazallah....
Aminnn canım neyse hayırlı ve sağlıklı olan onu versin Rabbim..
iyi akşamlar canım biz iyiyiz sende ne var ne yok..
nasıl gidiyooo az kaldı..
kocişi il dışında yani ayrılardı bugün geliyooo ve hasret giderme planları var e opu önceside yasaklar var..
bizde bi hesap yaptık bugün son gün onun derdinde yani
ahh betül ahhh...beni bir desen ona varya..
kadının benle başı dertte..
iyiyim cnm perşembeye kadar hapis hayatım devam..
perşembe teste gidiyorum hastaneye..
belirti yok be cicim..sadece rengim ruhum kaçtı biraz sanki kan çekildi vücudumdan
ayy yüzüm kızardı...
sende mi brütüssss:26::26:
valla ben bugün doktora eşim gelecek dedim..şey etmeyin demedi.gözün aydın dedi..ne yapam yazık adama..bir aydır yok...
insallah güzel haberler vereceksin bizlere canım...
aaa.... seni utangaç seni....
birde bana bak....
ay adam 2 haftada bir geliyo cicicmmm...
ben sormayı unuttum yumurta mm lerini dinlemekten...
inşaalah kendin yapmaya başlarsında kimseyle muhatap olmzsın engüzeli bu..
am ahemşirelerinde öyle demesi gerçekten saçma yani
ben aşılamalrda aprtmanda hemişire vardı ona inerdim kendim cesaret edemezdim eşimde yapmıydou bikere çok daraldım saat geçicekti azkalsın..
artık tüpte bi cesaret başladım iyid eoldu ..herzman hastaneye gitmektense bide soru sorup duruyola rbiyandan iyi duada ediyolar ama..
bedne yapamam derdim ama çok az sinek ısırığı gib geçiyor..nefes alıp ver hemne giiryor zaten hızlıda çekme 5e kadar say yavaş çek olay bu
seninle aynı gün başladık sanırım iğnelere..bugün 5.gün 15mm olmuş benimkiler..bir de acayip akıntım var..karnım kocaman oldu şimdiden..insallah güzel haberler vereceksin bizlere canım...
aaa.... seni utangaç seni....
birde bana bak....
ay adam 2 haftada bir geliyo cicicmmm...
ben sormayı unuttum yumurta mm lerini dinlemekten...
seninle aynı gün başladık sanırım iğnelere..bugün 5.gün 15mm olmuş benimkiler..bir de acayip akıntım var..karnım kocaman oldu şimdiden..
iyiyim sagol canim ay msj niye yukari kalkdi?Aminnn canım neyse hayırlı ve sağlıklı olan onu versin Rabbim..
iyi akşamlar canım biz iyiyiz sende ne var ne yok..
nasıl gidiyooo az kaldı..
Iyiim sagol canim beklemek zor.belirti ariyom acaba negibi seyler oluyo yardimci olurmusunuz
kocişi il dışında yani ayrılardı bugün geliyooo ve hasret giderme planları var e opu önceside yasaklar var..
bizde bi hesap yaptık bugün son gün onun derdinde yani
inşaallah canım gelsinler gari...bende öyle olurum rüyayı okadar içten yaşıyozki uyanmak istemezdik tabiki ben uyanınca gerçekle karşılaşınc açok üzülüyomkuzum beniimmm inşallah kendileri gelecek bize .ama inan rüyadan uyanmak istemedim o kadar güzeldikiii.düşünüyorum da gerçekten bebeğimiz olsa kimbilir nasıl bir duygu olacakkk.Allah hepimizin muradını versin inşallahhhh.
canım ya daha görüşemedinz değilmi..sne ekşınlara bile başladın yani...değerlendirin bakalımbende daktırıma görünmeyi planlıyodum bugün ama pazatesiye kadar yokmuş önümüzdeki haftaya kaldı..
bi durum değerlendirmesi yapalım bi de muayene olayım diyorum...
canımm gelemedi öylemi olsun geç olsun güç olmasın gelir inşaallah..selam kızlar...offf sıkıldım ben ya...kocamı istiyorum...koca demek bebek demek bir nevi..sağsalim gelseydi...
hoşgeldiniz nerdeydiniz..anneannedemibiz geldikkk...........
yaaa inanmıyorum amaaa..
epey geç gelecekmiş aksiliğe bak..
neyse artık yol yorgunu demeyeceksiniz hasret gidereceksiniz
biz iyizde sen napıyon hayatım günlük dıaşır çıkıp yürümek iyi gelirdi sana üzülüyom ama ruhum rengim soldu diyosun olmuyorr..miyabaa hatunlaaarrr..
nasılsınız bakem?????
acı varmı:)))ama ben açılışı yaptım kurdelamı kestirdim
rahim kendini topladımı bilmiyommm yani
iyiyim cnm perşembeye kadar hapis hayatım devam..
perşembe teste gidiyorum hastaneye..
belirti yok be cicim..sadece rengim ruhum kaçtı biraz sanki kan çekildi vücudumdan
inşaallah canım gelsinler gari...bende öyle olurum rüyayı okadar içten yaşıyozki uyanmak istemezdik tabiki ben uyanınca gerçekle karşılaşınc açok üzülüyom
ama rabbim gerçeğini yaşatcka inşaallah sevgi yumağı yapcaz onları...
canım ya daha görüşemedinz değilmi..sne ekşınlara bile başladın yani...değerlendirin bakalım
canımm gelemedi öylemi olsun geç olsun güç olmasın gelir inşaallah..
hoşgeldiniz nerdeydiniz..anneannedeminaptı elifnazı sevdimi ..
yani senden iizn çıktı bikeree
biz iyizde sen napıyon hayatım günlük dıaşır çıkıp yürümek iyi gelirdi sana üzülüyom ama ruhum rengim soldu diyosun olmuyorr..
sevdiğin birileiryle görüş zaman geçsinn mesela benleeaMA çok uzağız..telapeti kur
acı varmı:)))
niye ne yapıyon kadına?
kızlar bişey soracam size
çatlatma iğnesini doktormu yapıyomu yoksa kendimiz mi(yani yine hemşirelerimi yaptıracam)
bide bu ohss belirtileri nelerdir nasıl anlıyosunuz :26::26::26::26::26::26::26::26:
bide neden karnınız şişiyo kızlar bende şişlik yok
yumurtalar olgunlaşınca akıntı gelir cnm normal..
normaldede gelir her yumurtlama zamanı
valla kendinde yapabiliyorsun cnm..ama ben yapamadım tırsarım ben iğneden:18:
o yüzden hemşireye yaptırmıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?