Tüp Bebek Günlüğümüz !

o akıntı bende oluyo ama öyle fazla değil

hııııı desene yine hemşirelere iş düştü

göbek deliğine 2 yada 3 parmak( tam hatırlamıyorum prospektüste yazar) kalındığında yakındaki alana 90 derecelik açıyla kendin yapabiliyormuşsun ama denemedim cnm ben..
eşim sana vurayım dedi ama ben izin vermedim..
bana göbekten dediler..belki sana kol yada kalça diyebilirler..
ben 10 tane olmuşumdur bu zaman kadar..her seferinde başka bir yere yaptırmıştım

Son düzenleme:

e2 gayet iyi durumda canım...
tabii gün gün değerlendirilen bi değer bugün için iyi görünüyor..
ohss için yapılabilecek tek şey e2 sonucuna göre doktorun doz ayarlaması yapması yani bizim yapabileceğimiz
bişey olmuyor maalesef...zaten sende böyle bir sıkıntı olmayacak Allahın izniyle...
ekşın için bana güvenebilirsin opu dan 2 gün önce bıraksanız yeter...

ayy yüzüm kızardı...

kız niye kızarıyosun..
bulunduğumuz topik bebek yapmak uğruna biraraya gelmiş insanlardan ibaret yani yüzünün kızaracağı bi yerde değisin

ehh iyi barim ekşın "on the beach" o zaman

hemşirelerden yardım alacaksın yine
sen ohss olmazsın merak etme...
şişlik durumuda yumurta sayısına bağlı ne kadar çoksa o kadar şişersin..
iğnelerden değil yani yumurtalardan kaynaklanan şişlik aslında..

Ben evimin diğeri kocacımla ilgileneyim yedireyim doyurayım memnun edeyim öyle geleyim...

canim arkadaslarim lutfen yardimci olun. belirti aramaya basladim ne gibi belirti oluyo?goguslerim agriyo :18::18:

Son düzenleme:

sağol canım ya sen benim psikologum gibi oldun sen yazınca ben rahatlıyorum

seninle aynı gün başladık sanırım iğnelere..bugün 5.gün 15mm olmuş benimkiler..bir de acayip akıntım var..karnım kocaman oldu şimdiden..

evet canım benimde 5 günüpuregonun. 14mm. benimkinin en büyüğüde.8 yumoşum var canım.insallah güzel haberleri veririz topikteki dostlarımıza..

canım ya gerçekten yürekten söylüyorum iyi ki varsın.. yaptığın bu iyilikler sana bebek olarak dönsün insallah.....

Ben evimin diğeri kocacımla ilgileneyim yedireyim doyurayım memnun edeyim öyle geleyim...

benimde kocim geldi.. bende adamımı doyurayım... bu arada yarın gelemeyebilirim topiğe.. kayınvalidemlere gidebiliriz....
öptüm hepinizi kocaman....

bişey daha soracam

yürürken oturuken kasıklar karnın yanları ağrırmı sizdede benim ağrıyoda iğnelerdenmi
acaba yada yumoşlar büyüdüğü içinmi :26::26::26::26::26::26::26:

bişey daha soracam

yürürken oturuken kasıklar karnın yanları ağrırmı sizdede benim ağrıyoda iğnelerdenmi
acaba yada yumoşlar büyüdüğü içinmi :26::26::26::26::26::26::26:

canım bende de oluyor.. şimdi onu düşünüyordum bende...acaba büyütüyor muyum diye...ama doğal bence... ve duyduğum kadarıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…