o akıntı bende oluyo ama öyle fazla değil
hııııı desene yine hemşirelere iş düştü
sevgili dr.um.iyiki varsın ve bize yardımcısın.... canım benim ya....
güldencim benim e2 578 olmuş. ve ben ohss den çok korkuyom..yani etrafımda kimse bilmiyor ya tedavi olduğumu.. birde o dertle uğraşmayayım... canım birde bu ohss olmamak için yapmamız gereken alternatif şeyler var mı ki?
benimki gelmek üzeredir... bakın kızlar bu arada size güvenip adama ekşın sözü vereceğim.. ona göre söyleyin bakem.. bu ekşın işi serbestti demi... adam benim yumoşları kendiliğinden döller mazallah....
ayy yüzüm kızardı...
ehh iyi barim ekşın "on the beach" o zaman
kızlar bişey soracam size
çatlatma iğnesini doktormu yapıyomu yoksa kendimiz mi(yani yine hemşirelerimi yaptıracam)
bide bu ohss belirtileri nelerdir nasıl anlıyosunuz :26::26::26::26::26::26::26::26:
bide neden karnınız şişiyo kızlar bende şişlik yok
Ben evimin diğeri kocacımla ilgileneyim yedireyim doyurayım memnun edeyim öyle geleyim...
hemşirelerden yardım alacaksın yine
sen ohss olmazsın merak etme...
şişlik durumuda yumurta sayısına bağlı ne kadar çoksa o kadar şişersin..
iğnelerden değil yani yumurtalardan kaynaklanan şişlik aslında..
canim arkadaslarim lutfen yardimci olun. belirti aramaya basladim ne gibi belirti oluyo?goguslerim agriyo :18::18:
sağol canım ya sen benim psikologum gibi oldun sen yazınca ben rahatlıyorum
Evet bende rahatlıyorum egunal cevap yazında.sağolsun herkese yetişiyor.
seninle aynı gün başladık sanırım iğnelere..bugün 5.gün 15mm olmuş benimkiler..bir de acayip akıntım var..karnım kocaman oldu şimdiden..
e2 gayet iyi durumda canım...
tabii gün gün değerlendirilen bi değer bugün için iyi görünüyor..
ohss için yapılabilecek tek şey e2 sonucuna göre doktorun doz ayarlaması yapması yani bizim yapabileceğimiz
bişey olmuyor maalesef...zaten sende böyle bir sıkıntı olmayacak Allahın izniyle...
ekşın için bana güvenebilirsin opu dan 2 gün önce bıraksanız yeter...
Ben evimin diğeri kocacımla ilgileneyim yedireyim doyurayım memnun edeyim öyle geleyim...
Amim canim Allah kerkesin gonlundekini ama hayirli olani versinBebeğim bilmiyorum ki valla hamiş arkadaşlara yardım etsin sana.Rabbim gönlündeki muradı versin.
bişey daha soracam
yürürken oturuken kasıklar karnın yanları ağrırmı sizdede benim ağrıyoda iğnelerdenmi
acaba yada yumoşlar büyüdüğü içinmi :26::26::26::26::26::26::26:
yumoşlarbüyüyünce böyle ağrılar olması normal kuzum.
evet canim ignelerdenbişey daha soracam
yürürken oturuken kasıklar karnın yanları ağrırmı sizdede benim ağrıyoda iğnelerdenmi
bişey daha soracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?