Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba arkadaşlar Salı günü başladım ignelere dün ilk kontrolüm vardı ancak e2 degerim 50 çıktı ve şu an görünen yumurta yok pazartesi tekrar kontrol gidecegim umarım o güne kadar ortaya çıkarlar. . günde sanırım e2 degerinin 100 ün üzerinde olması gerekli, sizlerinde böyle olup yükselen oldumu aranızda

selam arkadaşlarım...kontrolden geldim..yumiler 16-17 mm.yaklaşıl 16-17 taneymiş..ilaçları kesti..yarın çallatma iğnesi,salı opu dedi...hayırlısı artık..dünki e2 değerim 2600 çıkmış...

Gerçekten işin en zor kısmı bu inan ki gitmek istemiyorum ama annem, kardeşim, teyzelerim oradalar hep annem tüp bebek yaptırdığımı bile bilmiyor neden gelmedin dicek bir de ona cevap ver Eşimin kuzeninin eşi hamile en acısı da onun haberini almak oldu 6. sene de pat hamile kaldı olmadı mı yapmadı mı bilmiyoruz.. aslında sevindim ama bir görsen şımarık şımarık konuşmalar falan ilginç tavırlar falan çok üzüldüm yani...Allahım tez zamanda yüzümüzü güldürsün ne diyim artık söyleyecek söz edecek dua bulamıyorum.. daha nasıl yalvarayım Allaha

aaa ne püf püfü kim dedi canım neyse sen merak etme ben senin yerine içicem kahveyi

saol canımm...çin yağı kullanmıştım bi ara rahatlatıo gerçekten..ama çok kötü bi gece geçirdim istifra falan ettim öle rahatladım...
günaaaaaydınnnnnnnn kızzlaaaaaaaarrr

mutlu haftasonları olsun inşallahhhhhh

günaydın cnm..geçmiş olsun..evet migren olabilir..ama olmasın inşallah hemen bir doktora git cnm evet..
günaydın canımm..siz nie kocişle tartışıosunuz bakiimmm bebek üzülcek ama
eet hafta içi bi doktora gitcem çok kötüyüm çünkü...
günaydın canım..saol...eet bende farkettim reglim yakın ondan oluo galiba.3 keredir bunu yasıom hep regl dönemine yakın oluom farkettim...hala çok kötüyüm sanki kafam su doluu
saol canım...doktora gideyimde bakalım ne dicek çpk kötü ya..kafamı duvarlara vurmak istedim akşam o kadar ağrı kesici banamısın demedi yanii...reglimde yakın o yüzden galiba oluo..eet ışık çok kötü yapıo beni iç bulantısı falan..
ahh canımmm güzel kızsıın dedinn ağrım geçti walla
nazara mı geldim yoksa
bende hep kusutumm geceahh gece desene ikimizde kötüymüsüzz...delirdim delirdimm..ağrı kesicilerde fayda etmedii...
günaydın güzel hanımlar, mutlu hafta sonları hepinize...
günaydınn canım..
çok geçmiş olsun canım yaa,baş ağrısı çok kötüdür..acaba migrenmi var,ihmal etme tabi,migreni olanlardan duyuyorum ,geceleri tutuyomuş genelde ve karanlık istiyorlarmış,,inş yoktur sende
saolasınn canım...işşallah değildir ama belirtiler onu gösterioo ne yazık kii...
selam arkadaşlarım...kontrolden geldim..yumiler 16-17 mm.yaklaşıl 16-17 taneymiş..ilaçları kesti..yarın çallatma iğnesi,salı opu dedi...hayırlısı artık..dünki e2 değerim 2600 çıkmış...

hayırlısı olsun canımmm...az kaldı artık bebişlere kavuşmana..işşallah sonu güzel olur..

yaşadığımız kıskançlık değil sadece imreniyoruz bizimde olsaydı keşke diyoruz..
öyle ortamlardan sıkılıyoruz çünkü o kadar insanın içinde anne olamadığımız gerçeğiyle başbaşa kalıyoruz..
sanki herkes bize acıyor gibi geliyor...
o yüzdende böyle ortamlardan uzak kalmakta fayda var...
yaşamayan bilemez bunu...

Gunaydin topigin guzel hatunlari
Heheeheheh. Gordun mu sakarligim bulasiciymis istanbuldan Ankaraya bulastirdim saanakolay gelsin sekerimm

il il dolaşıyooo sakarlık
ama o benden kaynaklanmadı bendeki yoğurt özgürlüğüne kavuşmak isteyen dolabın kapağının açılmasını bekleyen bir yoğurtmuş..
yani ben sakarlık yapmadım kendisi uçtuuu

yanii..sen yoğun kadınsın biliyosun
.psikolojik destek var doktorluk var listeler var..mazallah düşmesin enerjin
erken kalkmasan bunlarada yetişmezsin kiii zatennn

he valla çok işim var benim

günaydın güzel bir hafta sonu olması dileğiyle

günaydınnn su sultan..

egunal şu ovulasyon testlerine ne diyosun ..
hiç denemedim alsakmı nee:26:

valla hep düşündüm almayı ama hiç almadım ona vereceğim parayla gebelik testi alırım bi kaç tane dedim ve vazgeçtim..
bilmem alsakmıki acaba:44:

canım benim kıyamam sana demek baş ağrısı çekiyorsun anlattığına göre migrene benziyor..
çok geçmiş olsun...

Günaydın canlarımı herkese mutlu huzurlu sağlıklı ve bol güneşli bir hafta sonu diliyorummm hersey guzel olucak insallh

günaaaaaydınnnnnnnn kızzlaaaaaaaarrr

mutlu haftasonları olsun inşallahhhhhh

günaydın güzel hanımlar, mutlu hafta sonları hepinize...

günaydın kızlar..

oooo süpperrr...
tamda beklenen gün salı opu oluyorsun...
e2 değerin bugün biraz daha artar ama normal şimdilik...
oğudan sonra dikkat edelim her belirtini yaz bana nolur nolmaz...
kavuştunuzmu sonunda kocacınla

oooo süpperrr...
tamda beklenen gün salı opu oluyorsun...
e2 değerin bugün biraz daha artar ama normal şimdilik...
oğudan sonra dikkat edelim her belirtini yaz bana nolur nolmaz...
kavuştunuzmu sonunda kocacınla

inşallah çook artmaz.iyi dedi ama doktor.evet tamda tahmin ettiğin gün..salı toplarlarsa ne zaman transfer edecekler..bunu da söyle bari.çok şükür eşime kavuştum.inş.bebişlere de kavuşuruz.iki yumurta koyacak inş...

canım düşük e2 yi dondurulmuş transferi olacak bir arkadaşımızda duymuştum yani seninkine tam uyan bir durum değildi..
yumurtalar sonradan yani bir anda ortaya çıkabiliyor bunu çok duydum...
yumoşlar ortaya çıkacakki e2 yükselsin...
pazartesi inşallah hakekete geçerler..

evet ben varkenyok...
hanımefendiliğimi bozdurtmayın bana

selam kızlar nasılsınız dün yumurtalarım toplandı 19 tane ama çok şiddetli bel ve kasık ağrım var bu normalmi

maşallah benim ilk tüp denememdeki sayı kadar toplanmış...
bel ve kasık ağrısı normal..
ama asıl önemli olan e2 hormonun en son kaç çıkmıştı...
bugün itibariyle kendine çok dikkat etmelisin...
ohss riskin olabilir...

Malesefki cnm insanlar bir tuhaf gercekten en cok dikkt ettigim konu bu bir arkadasım var 3tane bebeğini kaybetti arka arkaya2.5yil icinde 7.aylarda onunla bile sık sık buluşmak istemiyorum yanına giderken cok bol tunikler giyiyorum karnım belli olmasın üzülmesin diye ama gecen aksam bana laf söküyor senin de ölmüyordu galiba bak Allah verdi diye bir söyleyişi var dedim galiba psikolojisi bozuldu insanlar tuhaf tuhaf duyma diyordum bu lafları kendime ama oluyordu Rabbim dualarını inan ki kabul edicek bak senin de yüzün gülecek ben varya cok yıpranmıştı, ve kimsede bilmiyordu cocuk istediğimi annenin bile bilmemesi iyi aslın da cnm hiç üzülme dik dur olana kadar pozitif görenek kadar cocuk istemiyoruz o kadar Allah Allah keyfim bilir bir kaç kisiye demiştim yani sen basını yaktın diye ben de mı yakayım ben cok rahatım oh geziyorum sigaramı iciyorum ben öyle koca göbekli çirkin kadın olmak istemiyorum demiştim Arkadasta haklisin aslın da sen Benm dediğimi unut demişti hepsi kocaman yalandi ama bunu sadece ben biliyordum sen de bügün kafana göre takil hiç rengini belli etme

:72günaydınn kızlar gece geç yattık anca kalktım kocacımla kahvaltıdayızzz.............

günaydın canlarım iyi hafta sonları

günaydın canım

ı
kullanılan ilaçların prospektüsüne baktınız mı*
depresyon süreci geçirenler psikolojik tedavi görenler kullanmasın yazıyor.
bu süreçte bu ilaçlar kadınları allak bullak ediyor.
bende eşimle bir gün bile kavga etmemiştim ama iğneleri oldum günlerde ettim.
sanırım herkes yaşıyor bunu. zaten ne olacak ne bitecek diye merakla umutla bazen umutsuzlukla karmakarışık duygular içinde oluyorsunuz. birde ilaçların hormonları karmakarışık etmesi tüm dengeleri bozuyor.
ama tutunan pamuk iipliğine bağlı minicik şey bizim gibi kişilerde kopup gidiveriyor. bir yandan da tarlada çift süren kadında hiç bişey olmuyor. konu hooop geliyor yine allah ol derse olura:) :) inşallah herşey yolundadır.:)

Çok sağ ol canımm bende öyle diyorum daha düşünmüyoruz diye arkamdan ne söylerlerse söylesinler umurumda değil de işte sanki bizim ayrı bir hastalığımız varmış cüzzamlı gibi davranıyorlar ona moralim bozuluyor...İnşallah hepimizin duaları kabul olur yaşım ilerliyor yumurta sayım azalmaya başlamış şimdi bunlara da üzülüyorum.. Bugün fazla durmıcam zaten ben gittiğimde mevlüt başlamış olur sonra biraz durur çıkarım. kuzenim 2-3 gün önce iş yerime geldi bak teyze sen gelmiyorsun biz geldik sana diye ayıp oluyor ama napim psikolojim elvermiyor...

ay kendi kendime gülüyorum çocuk gibi her fırsatta pc açıyorum gizlice
kendimi en iyi hissettiğim sevincimide üzüntümüde anlayabilcek inlarla dolu bir grup
hani derler ya düşenin halinden düşen anlar aynen öle anca yaşayan biliyor bizim halimizi
hepinizi merak ediyorum ama anca listeden takip edebiliyorum son durumlarınızı
ve tüm kalbimle inanıyorum o 2 liste tek liste olucak 2012 yılı sonuna kadar ( aminnnnnnnnnnnnnnnnn)

evet ilaçların kısa süreli yan etkileri mevcut ama konu bebek olunca kimsenin umrunda olduğunu zannetmiyorum... tabi ki herşey önce nasip ama bebişlerimize kavuşurken bize neleri vesile kılacağını bilemeyiz o yüzden elimizden gelen her yolu denemeliyiz (kuranda her yerde var allahın yaratma da ki kudreti kullarına karşımerhameti duaları geri çevirmediği )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…