Sen de cnm istemiyorsan gitme Mevlüt'e ben biliyormusu. Abimin eşinin doğumuna gitmedim hastaneye evine de 1hafta sonra gittim tebriğe tabi onun yüzünü görünce birdaha ordan çıkmadım hala olanakta üzerime düşen herseyi fazlasıyla yaptım Odası'n dan takisin dan kıyafetin dn valiz valiz aldım tek basıma kendi bebeğime alır gibi kıskançlık değil bu insan kıskanmıyor ama icin acıyor sadece ben kendime acil bir yurt dısı programı hazırladım dogum tarihinden once geldigi icin de bizim ufaklik 4hafta once kimse birşey çakmadı yani dogum tarihinde kaçsaydım anlaşılır di bana o ortamda herkes Allah sana da versin dıyordu zor bir durum yüzün gülüyor ama icin kan ağlıyor derler ya durum cidden bu esim bile bana dıyordu zaman zaman napalim üzülme aglainca hamile hbri duyduğumda gece yastığa kapanıp icin icin sessizce ağlama napalim olmaz şa olmaz dıyordu zor bir durum Heleki bazı arkadaslar da çevremde ciddikinayi kinayi sekilde geli kahve icmeye aksam eşleriyle hamileyim diye kapıdan girerken bağırıyorlardı ve kimse Benm tedavi oldugumu ve cocuk istediğimi bilmiyordu gerçi bilen de yaptı aynı dangalakligi Rabbim cok büyük bol bol dua et cnm insallh guzel Rabbim hepimize nasip edicek anne olmayı heran duam bu bütün ümmeti Muhammed'in yuvalarına Rabbim çifter çifter ver diyorum sıra hepimize gelicek ama ne yapmak istiyorsn da onu yap duşun ben yığınımın doğumuna gitmedim
Aa cok ayıp ne püf püf U ayol nerden çıkardın (egunalim gelmiş pufpuf yok)Benm icinde iç ben hamile oldugumu öğrenince bıraktım hiçbir kötü alışkanlığım kalmadı dogum dan sonrası ne our bilemiyorum büyük konuşmak yok hayrlisi olsun insallh benim icin de yap kahve ve anladın sen oh ohh
saol canımm...çin yağı kullanmıştım bi ara rahatlatıo gerçekten..ama çok kötü bi gece geçirdim istifra falan ettim öle rahatladım...Cnm cooook gecmis olsunnn bencede bir Dr a git bu konuda egesaglik Hastanesi'n de Sultan bey var tavsiye ederim cok ciddi bir Dr fakat ısını cok iyi yapıyor ben de vertigo olduğu icin gezmedigim noroloji kalmadı insallh migren değildir cnmm bak su bengay ya da cın yağı beni o kadar rahatlatıyor ki tamam ilaç iciyorumda ama enazindn rahatlıyorum yat dinlen bugün aslında havalarda yapabiliri ekinim bunu
günaaaaaydınnnnnnnn kızzlaaaaaaaarrr
mutlu haftasonları olsun inşallahhhhhh
günaydın canımm..siz nie kocişle tartışıosunuz bakiimmm bebek üzülcek amagünaydın cnm..geçmiş olsun..evet migren olabilir..ama olmasın inşallah hemen bir doktora git cnm evet..
günaydın canım..saol...eet bende farkettim reglim yakın ondan oluo galiba.3 keredir bunu yasıom hep regl dönemine yakın oluom farkettim...hala çok kötüyüm sanki kafam su doluuGünaydın canım geçmiş olsun o durumu çok iyi bilirim migrene benziyor anlattığın ağrı...bende migren var özellikle regl dönemlerinde daha çok tutuyor ve hayatımı zindan ediyor.. bence de dr. a git ihmal etme ben gittim mr çekildi ve migren dedi hatta benim ağrım tutunca kolumda güç kaybı ve yüzümde şişme oluyordu..
.
saol canım...doktora gideyimde bakalım ne dicek çpk kötü ya..kafamı duvarlara vurmak istedim akşam o kadar ağrı kesici banamısın demedi yanii...reglimde yakın o yüzden galiba oluo..eet ışık çok kötü yapıo beni iç bulantısı falan...
gunaydın gecmıs olsun ...
ben malesef bır mıgren hastası olarak bu yazdıklarını her ay yasayan bırıyım
reglın yakınsa sadece o zamanlarda olamaya basladıysa rahımmıgrenı derlermıs bazı doktorlar hormonal mıgren olabaılır ..
ama onun dısında uzulunce ac kalınca bısey fazla dusununce yorulunca sıcak havada vs de oluyorsa (malesef benım bu sekılde )
mıgren teshısı koaybıluırler... bıde agrı genelde tek yonlu zonklama seklınde vs olur .. ısık ses ıstemezsın cok hassaslasırsın hersese ısıga karsı ...
en ıyısı bı norolojı veya norosırurjıye gıdıp anlatmak durumu ...
ahh canımmm güzel kızsıın dedinn ağrım geçti wallaçok geçmiş olsun canım..rabbim acil şifa versin sana..
havalardan olabilir bide güzel kızsın geziyosun çok nazarmı aldın acaba olabilir:26:
doktotora görün bakalım inş. mühim bişey değildir canımm
bende hep kusutumm gececanlar hepinize geçmiş olsun bendede var miğren ve benımde dün tuttu sabahı sabah ettim çok zor birde mutlaka adet dönemmim ilk günü yada 2 günü mutlaka agrıyo hormanlardan dolayı bende üzülünce aç kalınca stres beni çok etkiliyo birde ben affedersiniz hep çıkarıyorum migdem çok bulanıyor doktora gidiyosun çünkü ben bunu hemen hemen 10 senedir çekiyorum hemen ilaç veriyo ilaçlarda belli zaman sonra bagımlılık yapıyor ve sersemleştiriyo suan hala sol tarafım zonkluyo rabbım saglık sıhat versin
günaydınn canım..günaydın güzel hanımlar, mutlu hafta sonları hepinize...
saolasınn canım...işşallah değildir ama belirtiler onu gösterioo ne yazık kii...çok geçmiş olsun canım yaa,baş ağrısı çok kötüdür..acaba migrenmi var,ihmal etme tabi,migreni olanlardan duyuyorum ,geceleri tutuyomuş genelde ve karanlık istiyorlarmış,,inş yoktur sende
selam arkadaşlarım...kontrolden geldim..yumiler 16-17 mm.yaklaşıl 16-17 taneymiş..ilaçları kesti..yarın çallatma iğnesi,salı opu dedi...hayırlısı artık..dünki e2 değerim 2600 çıkmış...
Günaydın canım sana da mutlu hafta sonları..
Günaydın güldencim bende senin ve tüm Türk Milletinin Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.. Mutlu hafa sonları diliyorum hepimize.. Ben bugün işten 1 de çıkıp kuzenimin bebeğinin mevlüdüne gidiyorum.. Çok içim acıyacak biliyorum ama dayanmak zorundayım.. Bebeğimiz 6.5 aylık yoktu doğduğunda şimdi 3 aylık oldu..evleri iş yerimden çok yakın olmasına rağmen hiç içimden gitmek gelmedi. Kıskançlık değil ama kötü oluyorum ne bilim şimdi gitmek zorundayım..
Gunaydin topigin guzel hatunlari
Heheeheheh. Gordun mu sakarligim bulasiciymis istanbuldan Ankaraya bulastirdimsaanakolay gelsin sekerimm
yanii..sen yoğun kadınsın biliyosun
.psikolojik destek var doktorluk var listeler var..mazallah düşmesin enerjin
erken kalkmasan bunlarada yetişmezsin kiii zatennn
günaydın güzel bir hafta sonu olması dileğiyle
egunal şu ovulasyon testlerine ne diyosun ..
hiç denemedim alsakmı nee:26:
günaydınnnn kızlarrr....
ben dün gece çok kötü bi gece geçirdim sabaha kadar miğde bulantısı ve baş ağrısı..ayda 1 kere bu başağrısı çıkıo ortoya ama öle normal bi baş ağrısı değil kafamı duvarlara vurmak istiom o kadar yanii...delirdim sabaha kadar acaba ded,m migrenim mi war..bugünde sersem gibiyim hiç uyumadığım için...hafta içi hemen bi doktora gitmem lazım...
s,zler nasılsınız herkes ii mii?
Günaydın canlarımı herkese mutlu huzurlu sağlıklı ve bol güneşli bir hafta sonu diliyorummm hersey guzel olucak insallh
günaaaaaydınnnnnnnn kızzlaaaaaaaarrr
mutlu haftasonları olsun inşallahhhhhh
günaydın güzel hanımlar, mutlu hafta sonları hepinize...
selam arkadaşlarım...kontrolden geldim..yumiler 16-17 mm.yaklaşıl 16-17 taneymiş..ilaçları kesti..yarın çallatma iğnesi,salı opu dedi...hayırlısı artık..dünki e2 değerim 2600 çıkmış...
oooo süpperrr...
tamda beklenen gün salı opu oluyorsun...
e2 değerin bugün biraz daha artar ama normal şimdilik...
oğudan sonra dikkat edelim her belirtini yaz bana nolur nolmaz...
kavuştunuzmu sonunda kocacınla
günaydın canlarım iyi hafta sonları
merhaba arkadaşlar Salı günü başladım ignelere dün ilk kontrolüm vardı ancak e2 degerim 50 çıktı ve şu an görünen yumurta yok pazartesi tekrar kontrol gidecegim umarım o güne kadar ortaya çıkarlar. . günde sanırım e2 degerinin 100 ün üzerinde olması gerekli, sizlerinde böyle olup yükselen oldumu aranızda
Aa cok ayıp ne püf püf U ayol nerden çıkardın (egunalim gelmiş pufpuf yok)Benm icinde iç ben hamile oldugumu öğrenince bıraktım hiçbir kötü alışkanlığım kalmadı dogum dan sonrası ne our bilemiyorum büyük konuşmak yok hayrlisi olsun insallh benim icin de yap kahve ve anladın sen oh ohh
selam kızlar nasılsınız dün yumurtalarım toplandı 19 tane ama çok şiddetli bel ve kasık ağrım var bu normalmi
Gerçekten işin en zor kısmı bu inan ki gitmek istemiyorum ama annem, kardeşim, teyzelerim oradalar hep annem tüp bebek yaptırdığımı bile bilmiyor neden gelmedin dicek bir de ona cevap verEşimin kuzeninin eşi hamile en acısı da onun haberini almak oldu 6. sene de pat hamile kaldı olmadı mı yapmadı mı bilmiyoruz.. aslında sevindim ama bir görsen şımarık şımarık konuşmalar falan ilginç tavırlar falan çok üzüldüm yani...Allahım tez zamanda yüzümüzü güldürsün ne diyim artık söyleyecek söz edecek dua bulamıyorum.. daha nasıl yalvarayım Allaha
aaa ne püf püfü kim dedi canım neyse sen merak etme ben senin yerine içicem kahveyi
yaşadığımız kıskançlık değil sadece imreniyoruz bizimde olsaydı keşke diyoruz..
öyle ortamlardan sıkılıyoruz çünkü o kadar insanın içinde anne olamadığımız gerçeğiyle başbaşa kalıyoruz..
sanki herkes bize acıyor gibi geliyor...
o yüzdende böyle ortamlardan uzak kalmakta fayda var...
yaşamayan bilemez bunu...
Evet canım kesinlikle kıskançlık değil ama yaşadıklarımızı bizden başka kimse anlamıyor maalesef...
il il dolaşıyooo sakarlık
ama o benden kaynaklanmadı bendeki yoğurt özgürlüğüne kavuşmak isteyen dolabın kapağının açılmasını bekleyen bir yoğurtmuş..
yani ben sakarlık yapmadım kendisi uçtuuu
he valla çok işim var benim
günaydınnn su sultan..
valla hep düşündüm almayı ama hiç almadım ona vereceğim parayla gebelik testi alırım bi kaç tane dedim ve vazgeçtim..
bilmem alsakmıki acaba:44:
canım benim kıyamam sana demek baş ağrısı çekiyorsun anlattığına göre migrene benziyor..
çok geçmiş olsun...
günaydın kızlar..
günaydın canlarım iyi hafta sonları
sağol canım..günaydın sana ve bebişlerine...
ınapim ama cnm..çok geriyor beni kaç gündür sanki bnm kafa çok iyi..psikoloji harikaa..ben artık son demlerime gelmişim farkında değil heralde..üstüste 1 tüp 2 aşı beni mahvetti..şu perşembeyide atlatim hayırlısıyla..
bu arada rüyamda seninle telde konuşuyorduk ama ne konuştuğumu hatırlamıyorum cicim:26:
günaydın canım
Malesefki cnm insanlar bir tuhaf gercekten en cok dikkt ettigim konu bu bir arkadasım var 3tane bebeğini kaybetti arka arkaya2.5yil icinde 7.aylarda onunla bile sık sık buluşmak istemiyorum yanına giderken cok bol tunikler giyiyorum karnım belli olmasın üzülmesin diye ama gecen aksam bana laf söküyor senin de ölmüyordu galiba bak Allah verdi diye bir söyleyişi var dedim galiba psikolojisi bozuldu insanlar tuhaf tuhaf duyma diyordum bu lafları kendime ama oluyordu Rabbim dualarını inan ki kabul edicek bak senin de yüzün gülecek ben varya cok yıpranmıştı, ve kimsede bilmiyordu cocuk istediğimi annenin bile bilmemesi iyi aslın da cnm hiç üzülme dik dur olana kadar pozitif görenek kadar cocuk istemiyoruz o kadar Allah Allah keyfim bilir bir kaç kisiye demiştim yani sen basını yaktın diye ben de mı yakayım ben cok rahatım oh geziyorum sigaramı iciyorum ben öyle koca göbekli çirkin kadın olmak istemiyorum demiştimArkadasta haklisin aslın da sen Benm dediğimi unut demişti hepsi kocaman yalandi ama bunu sadece ben biliyordum sen de bügün kafana göre takil hiç rengini belli etme
saol canım seninde bebişlerine kavuşmana az kaldı hadi hayırlısı
ı
kullanılan ilaçların prospektüsüne baktınız mı*
depresyon süreci geçirenler psikolojik tedavi görenler kullanmasın yazıyor.
bu süreçte bu ilaçlar kadınları allak bullak ediyor.
bende eşimle bir gün bile kavga etmemiştim ama iğneleri oldum günlerde ettim.
sanırım herkes yaşıyor bunu. zaten ne olacak ne bitecek diye merakla umutla bazen umutsuzlukla karmakarışık duygular içinde oluyorsunuz. birde ilaçların hormonları karmakarışık etmesi tüm dengeleri bozuyor.
ama tutunan pamuk iipliğine bağlı minicik şey bizim gibi kişilerde kopup gidiveriyor. bir yandan da tarlada çift süren kadında hiç bişey olmuyor. konu hooop geliyor yine allah ol derse olura:) :) inşallah herşey yolundadır.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?