Çok sağ ol canımm bende öyle diyorum daha düşünmüyoruz diye arkamdan ne söylerlerse söylesinler umurumda değil de işte sanki bizim ayrı bir hastalığımız varmış cüzzamlı gibi davranıyorlar ona moralim bozuluyor...İnşallah hepimizin duaları kabul olur yaşım ilerliyor yumurta sayım azalmaya başlamış şimdi bunlara da üzülüyorum.. Bugün fazla durmıcam zaten ben gittiğimde mevlüt başlamış olur sonra biraz durur çıkarım. kuzenim 2-3 gün önce iş yerime geldi bak teyze sen gelmiyorsun biz geldik sana diye ayıp oluyor ama napim psikolojim elvermiyor...
günaydınn canımmgünaydın canlarım iyi hafta sonları
ay kendi kendime gülüyorum çocuk gibi her fırsatta pc açıyorum gizlice
kendimi en iyi hissettiğim sevincimide üzüntümüde anlayabilcek inlarla dolu bir grup
hani derler ya düşenin halinden düşen anlar aynen öle anca yaşayan biliyor bizim halimizi
hepinizi merak ediyorum ama anca listeden takip edebiliyorum son durumlarınızı
ve tüm kalbimle inanıyorum o 2 liste tek liste olucak 2012 yılı sonuna kadar ( aminnnnnnnnnnnnnnnnn)
evet canım inş.olumlu sonuçlanır..lütfen dualarını eksik etme olur mu?
Çok sağ ol canımm bende öyle diyorum daha düşünmüyoruz diye arkamdan ne söylerlerse söylesinler umurumda değil de işte sanki bizim ayrı bir hastalığımız varmış cüzzamlı gibi davranıyorlar ona moralim bozuluyor...İnşallah hepimizin duaları kabul olur yaşım ilerliyor yumurta sayım azalmaya başlamış şimdi bunlara da üzülüyorum.. Bugün fazla durmıcam zaten ben gittiğimde mevlüt başlamış olur sonra biraz durur çıkarım. kuzenim 2-3 gün önce iş yerime geldi bak teyze sen gelmiyorsun biz geldik sana diye ayıp oluyor ama napim psikolojim elvermiyor...
ay kendi kendime gülüyorum çocuk gibi her fırsatta pc açıyorum gizlice
kendimi en iyi hissettiğim sevincimide üzüntümüde anlayabilcek inlarla dolu bir grup
hani derler ya düşenin halinden düşen anlar aynen öle anca yaşayan biliyor bizim halimizi
hepinizi merak ediyorum ama anca listeden takip edebiliyorum son durumlarınızı
ve tüm kalbimle inanıyorum o 2 liste tek liste olucak 2012 yılı sonuna kadar ( aminnnnnnnnnnnnnnnnn)
merhaba arkadaşlar Salı günü başladım ignelere dün ilk kontrolüm vardı ancak e2 degerim 50 çıktı ve şu an görünen yumurta yok pazartesi tekrar kontrol gidecegim umarım o güne kadar ortaya çıkarlar. . günde sanırım e2 degerinin 100 ün üzerinde olması gerekli, sizlerinde böyle olup yükselen oldumu aranızda
selam arkadaşlarım...kontrolden geldim..yumiler 16-17 mm.yaklaşıl 16-17 taneymiş..ilaçları kesti..yarın çallatma iğnesi,salı opu dedi...hayırlısı artık..dünki e2 değerim 2600 çıkmış...
emelcim..aynısı ben anneler gününde yaşadım en son...
seninde herşey çok taze..sende güçlü dur bakalım ben kendimi okadar sıkmışımki yani çoğuna cevap vermedim
gözlerim dolmadı çok dik durdum hatta o konu konuşulan tarafla muahtap olmadım..
diyen olmuştur.."MAAŞALLAH BU R.....A...NEKADAR DAYANIKLI ODUN GİBİ
anne olamadığımı sağolsunlr çok hissettirdiler..
ama bizim toplumumuz böyle..
bekara evlend diye söyle rdururlar hep böyledir kendimizden başka herkes bizi ilgilendirir hesabı işte..
aslında dua ediyolar çok dile getiriyorlar güya bu bize iyilik yani bizle ilgileniyomuş olmak gibi niyetleri o bazende..
ama fazlası acı veriyor ama yaşamadıklarından bilmiyorlar..
ya ben yeğenimi ankaraya görmeye gittim ağzımın tadıyla sevemedim her kucağıma aldığımda babaannem ağlamaklı
misaifrler seninde olsun demeler,içten seversem rahim bebek sitermiş tövbe yaa rabb.m verirse olucak...
yani burnumdan geldi kimse yokke doya doya sevidm kokladım kuzumu
işte böyleee annem biel telefonda göznüaydın veriyorum ben gayte rahatım babaanne oldun diyorum,onun sesi değişt,"
rabbbim sizede versin ben buruğum "dedi...
kimi derki"çok istemeki bebek olsun kafanda at,aşırı isteme..."...
kimi derki"çok iste bebek sev içten sev hatta kreşlere takıl".psikolojide varmışş:26:
kimi derki"senden iyiis yok gez takıl"böyle öküzlerde var ve azçok senin evlat hasreti çektiğini bilerek söylüyor
bende derimki "ben yine gezerim nolcek çocuk olmayla
..rabbim bize tez zamanda evlat sağlıkla naisp etsinde
bize bebeği olmayana iyi yaklaşmayı nbasip etsin bugünleirmizi unutturmadan......RELAKS OL BİZİ DÜŞÜN MUTLU OL CANIM..BAK BİZLE OLUNCA
BİLE BUKADAR CANIMIZ YANMIYOR ÇÜNKÜ ANLIYORUZ BİZ BİRBİRİMİZİİ..
tünaydınnnn.....
günaydınn canımm
aynen bu durumu yasamayan anlamıo halimizden...işşallah dediğin gibi o liste sadece hamişler listesi olur hepimiz koca göbekli oluruz
EMELCİM..bende bebek mevlidine davetliiyim benim burda hastanedne arkdaşım aşılamalardan ilk tüple gebe kaldı..
hediyemi alıp gitmiştimm..ogün aradı dedim belki olmayız kayganama gideriz gitmedikte..
eşim törende okulda ben evdeyim gidesim yok arkdaşım beni anlar ama beni tanıştıcak ve herkes bana yönelcek diye kalablıkta olur ama
ben zeynep bebekten çok ilgi odağı olurum kesinseninde akraban geç git hemen çık hatta biz senia rayalım numara yaz bize zırt bırt
hayatım söylemeselerde sen ordayken fısır fısırlarda oluyorr ya sabır çek...
rabbim sanada tez zmaanda bebeiş versinde mevlüdünü yap canım benim...şu an öyle bir ahh çektim içimden hepimize dua ediyorumki bitisn artık
bu hasretttt canlarımm...
daha şimdiden sınavımdan çok haftaya trabzonda düğünde bana söylenecekelri takıyorum kafama düşünün artık
tünaydınnn canıncımmmtünaydınnnn.....
walla herkes migrenliymiş bizimtopikte ilaçlar mı yaptı acaba bizi böleegunaydin guzeller.iyi haftasonu gecirelim insallah.migrenliler topigine dondu topigimiz.bende de migren var Allah yardimcimiz olsun cokzor valla. genclik ve spor bayraminizi kutlarim
günaydın güzeller
amin ekinnn bence bizlere koca göbüş çook yakışır örnek akasya :))))))
inşallah çook artmaz.iyi dedi ama doktor.evet tamda tahmin ettiğin gün..salı toplarlarsa ne zaman transfer edecekler..bunu da söyle bari.çok şükür eşime kavuştum.inş.bebişlere de kavuşuruz.iki yumurta koyacak inş...
sayı çok iyi hepsi toplanabilirse döllenme durumuna ve gelişimlerine göre 5.güne gitme ihtimalleri büyük..
3.gün transferi olursa cuma
5.gün transferi olursa pazar günü bebeklerini göbişine alırsın...
bu sayıyla aksilik olmazsa 5.güne gider embriyoların..
yumurta sayınla orantılı e2 değerin şimdilik bişey yok çok şükür..
hastaneden geldim şimdi
LH-5.41
FSH-8.40
E2-23.67 çıktı degerlerim
ısrael bey muayene etti kist yok temiz baslıyoruz dedi
serophene tablet verdi 5 gün kullanıp cuma sabahı kontrole gidecegim
2.tedavimin basladıgı gün sıra beklerken negatif sonuç almıştı birisi aglayarak cıkmıstı tüm umudum yıkılmıstı
bugun 10.denemesiyle hamile haberini alıp ortalıgı yıkan bir bayan vardı cok duygusaldı bende tutamadım kendimi
inşallah bu kez olumlu seylerle basladım sonucumda olumlu olacak insallah
hamilelik takvimimi de hazırlıyorum bugünden
23 subat cıkıyor dogum tarihi
23 ocak da kızımı dogurmustum
hayırlısı artık
kiz beni cok duygulandirdin suan aglaya aglaya okuyom.zor seyler yasamisin.:2::2: Amin canim Allah bizimde yok saydigimizi,kucagimiza ala bileceyimiz minik bir varliga donustursun insallah.yazdığın her cümlede tüm yaşadıklarımı hatırladım belkide daha neler yaşayacağım bilemiyorum ben 6 aylık bebeğimi erken doğumda kaybettiğimde kardeşimde 7 aylık hamileydi. ben 20 kırkım çıkar çıkımaz kardeşimin bebeği için alışverişe çıktım hiçbir şeyi eksik olmasın istedim öle özlemle bekledim yeğenimi doğumdada yanındaydım acım aklıma bile gelmedi o minik bebeğe öle özlemle sarıldımki asla aklıma kızım gelmedi hep hayal kurduğumuz bebek mevlüdünü birlikte yapıcak ikiz gibi elden ele birlikte gezdircektik ama benim kızıma nasip olmadı ve kardeşimin mevlüdünde aklıma bile gelmedi göz yaşı döktümmü evet döktüm rabbime şükrederek hiç olmazsa kuzumu bize bağışladığı için ve herkezin bana allah sanada göstersin demesi umrumda bile bile olmadı millet söğlediği sözü kendine yakıştırabiliyorsa bana cevap düşmez rabbim düşmanıma bile ne eksikliğini nede evlat acısını taddırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?