hastaneden geldim şimdi
LH-5.41
FSH-8.40
E2-23.67 çıktı degerlerim
ısrael bey muayene etti kist yok temiz baslıyoruz dedi
serophene tablet verdi 5 gün kullanıp cuma sabahı kontrole gidecegim
2.tedavimin basladıgı gün sıra beklerken negatif sonuç almıştı birisi aglayarak cıkmıstı tüm umudum yıkılmıstı
bugun 10.denemesiyle hamile haberini alıp ortalıgı yıkan bir bayan vardı cok duygusaldı bende tutamadım kendimi
inşallah bu kez olumlu seylerle basladım sonucumda olumlu olacak insallah
hamilelik takvimimi de hazırlıyorum bugünden
23 subat cıkıyor dogum tarihi
23 ocak da kızımı dogurmustum
hayırlısı artık
yazdığın her cümlede tüm yaşadıklarımı hatırladım belkide daha neler yaşayacağım bilemiyorum ben 6 aylık bebeğimi erken doğumda kaybettiğimde kardeşimde 7 aylık hamileydi. ben 20 kırkım çıkar çıkımaz kardeşimin bebeği için alışverişe çıktım hiçbir şeyi eksik olmasın istedim öle özlemle bekledim yeğenimi doğumdada yanındaydım acım aklıma bile gelmedi o minik bebeğe öle özlemle sarıldımki asla aklıma kızım gelmedi hep hayal kurduğumuz bebek mevlüdünü birlikte yapıcak ikiz gibi elden ele birlikte gezdircektik ama benim kızıma nasip olmadı ve kardeşimin mevlüdünde aklıma bile gelmedi göz yaşı döktümmü evet döktüm rabbime şükrederek hiç olmazsa kuzumu bize bağışladığı için ve herkezin bana allah sanada göstersin demesi umrumda bile bile olmadı millet söğlediği sözü kendine yakıştırabiliyorsa bana cevap düşmez rabbim düşmanıma bile ne eksikliğini nede evlat acısını taddırmasın
hım..ne bileyim yumrtlamamdan şüpheleniyprum bazı ayla rolmuyormu diyorumda..
bu yöntemle gebe kalanda çok bizde güya sebepsiz infetl.
alsamda netden denesemmi buay:26:
canım yapma neyin var üüzldüm çok ağladım demişn oluyor ya tedavi zamanları eşlerde bi tuhaf oluyor..
bend etransfer günümde hem zo rtarnsfer geçti hemde eşimi tanıyamadım çok üzdü beni çok ağladım..
hiç günü değildi yani..şimdide sen rabbim bebeğini göndermiş olmuştur artık ol demiştir inşaallah bişey olmaz ona..
inan var ya cnm elimde olsa takmayacağım zaten..Cnm benimm aman ya takma kocanı ne uyuyorsun don popunu git çatlasın iste bak Benm de ilk aşılama olucaksin gece esim beni o kadar com ağlattı ki yani ben de abarttım iğneler ve stresten ben de büyüttüm olayı ertesi gun benim aşılamam tam bir facia oldu rahim ağzım kapanmış stresten cok zor actılar ben çırak çırak bağırdım aşılama yapılırken eşimde vardiyanızda gözümden akan yasları siliyordu olan bize oluyor merak etmem durur bebegin seninle savaşçı kızım bizim bebelerimiz baksana ne kadar uzun yollardan geliyorlar insallh Perşembe gunu kandil ve sen o guzel gunde guzel hbrler verirsin bize Rabbim nasip etsin insallh
hayırlı olsun cnm..sonrada güzelce döllensinler vee sonra göbüşe inşallahhhh...selam arkadaşlarım...kontrolden geldim..yumiler 16-17 mm.yaklaşıl 16-17 taneymiş..ilaçları kesti..yarın çallatma iğnesi,salı opu dedi...hayırlısı artık..dünki e2 değerim 2600 çıkmış...
günaydın canımm..siz nie kocişle tartışıosunuz bakiimmm bebek üzülcek ama
eet hafta içi bi doktora gitcem çok kötüyüm çünkü...
biliyorum cnm öyle kolay değil o ilaçları herkesin kullanması..ı
kullanılan ilaçların prospektüsüne baktınız mı*
depresyon süreci geçirenler psikolojik tedavi görenler kullanmasın yazıyor.
bu süreçte bu ilaçlar kadınları allak bullak ediyor.
bende eşimle bir gün bile kavga etmemiştim ama iğneleri oldum günlerde ettim.
sanırım herkes yaşıyor bunu. zaten ne olacak ne bitecek diye merakla umutla bazen umutsuzlukla karmakarışık duygular içinde oluyorsunuz. birde ilaçların hormonları karmakarışık etmesi tüm dengeleri bozuyor.
ama tutunan pamuk iipliğine bağlı minicik şey bizim gibi kişilerde kopup gidiveriyor. bir yandan da tarlada çift süren kadında hiç bişey olmuyor. konu hooop geliyor yine allah ol derse olura:) :) inşallah herşey yolundadır.:)
sağol senide uğraştırdım.ne yapaılım sen baya tecrübelisin arkadaşım...insan tedirgin oluyor işte..bir de bu arada bugünde şey edebilirsiniz ama son olsun dedi doktor..acıdı galiba halimize...
aman boşver artık sende rabbim karşına çıkaırğı sabrını sınıyor her sabahh...off be cidden zor millete laf anlatmak..bende 4 gündür her sabah kontrole gidiyorum.tam kapıdan dışarı çıkıyorum sanki anlaşmış gibi yengemle ,halamın kızını görüyorum.bir de soruyorlar imalı imalı nereye diye.allahtan mide rahatsızlığım var da bahane uyduruyorum.
tünaydınnn balım elifciğimn anasıı nasıl bugünn???tünaydınnnn.....
yazdığın her cümlede tüm yaşadıklarımı hatırladım belkide daha neler yaşayacağım bilemiyorum ben 6 aylık bebeğimi erken doğumda kaybettiğimde kardeşimde 7 aylık hamileydi. ben 20 kırkım çıkar çıkımaz kardeşimin bebeği için alışverişe çıktım hiçbir şeyi eksik olmasın istedim öle özlemle bekledim yeğenimi doğumdada yanındaydım acım aklıma bile gelmedi o minik bebeğe öle özlemle sarıldımki asla aklıma kızım gelmedi hep hayal kurduğumuz bebek mevlüdünü birlikte yapıcak ikiz gibi elden ele birlikte gezdircektik ama benim kızıma nasip olmadı ve kardeşimin mevlüdünde aklıma bile gelmedi göz yaşı döktümmü evet döktüm rabbime şükrederek hiç olmazsa kuzumu bize bağışladığı için ve herkezin bana allah sanada göstersin demesi umrumda bile bile olmadı millet söğlediği sözü kendine yakıştırabiliyorsa bana cevap düşmez rabbim düşmanıma bile ne eksikliğini nede evlat acısını taddırmasın
hamilelik takvimi neden iki tane çıkıyor???
ikiz mi olacak nee
canım benim atışmışsın eşinle..inan ben de ne zorluklardan geçtim.defalarca ayrılmaya karar verdik.yapamadık..hatta bir keresinde 3 hafta evi terk etti eşim..şimdi gülüyoruz beraberce ne basit şeylere kavga etmişiz diye.bu ayın 27 sinde 11 senemiz bitiyor.insanın başına bir sürü şey geliyor.sabretmek gerekli.tabiii o kadar hormondan sonra demesi kolay da..sen yine de sakinliğini koru canım..çoğu erkek bizim gibi duygusal bakamıyor olaylara..sen üzme kendini olur mu?
aşılamadan sonrası da aynı mı yine 12 gün sonraki kan tahlili mi bekleniyor yoksa embriyo oluştumu bölündümü görebiliyor mu doktor??inşallah cnm inşallah..keşke gelse hemen yuvamızı şenlendirse..
eşimle alakalı cnm..yaz geldi ya yine memlekete gidelim olayları başladı bende gitmek istemiyorum olan bu..
işin acaip yeri gitmeyeceğiz diye karar almıştık..
inan var ya cnm elimde olsa takmayacağım zaten..
ama yok zorla birileri kafama birşey takayım diye uğraşıyorlar..en iyisi hiç evden çıkmmak,kimseyi görmemek sanırım..
evet kandilmiş perşembe..inşalah güzel olur bizim için..
hayırlı olsun cnm..sonrada güzelce döllensinler vee sonra göbüşe inşallahhhh...
ben bişi yapmadım ki pelinim inan ki..zaten söyledim eğer negatif alırsan sorumlusu sensin dedimm
biliyorum cnm öyle kolay değil o ilaçları herkesin kullanması..
ben tüpü atlattım o ilaçlarıda içtim akabininde üzerine 2 aşılama oldum..heralde onun streside beni mahvetti..
kaldıramıyorum artık bir takım şeyleri...
ikiz mi olacak nee
inşallah cnm inşallah..keşke gelse hemen yuvamızı şenlendirse..
eşimle alakalı cnm..yaz geldi ya yine memlekete gidelim olayları başladı bende gitmek istemiyorum olan bu..
işin acaip yeri gitmeyeceğiz diye karar almıştık..
inan var ya cnm elimde olsa takmayacağım zaten..
ama yok zorla birileri kafama birşey takayım diye uğraşıyorlar..en iyisi hiç evden çıkmmak,kimseyi görmemek sanırım..
evet kandilmiş perşembe..inşalah güzel olur bizim için..
hayırlı olsun cnm..sonrada güzelce döllensinler vee sonra göbüşe inşallahhhh...
ben bişi yapmadım ki pelinim inan ki..zaten söyledim eğer negatif alırsan sorumlusu sensin dedimm
biliyorum cnm öyle kolay değil o ilaçları herkesin kullanması..
ben tüpü atlattım o ilaçlarıda içtim akabininde üzerine 2 aşılama oldum..heralde onun streside beni mahvetti..
kaldıramıyorum artık bir takım şeyleri...
şimdi iyiyiz cnm ama öyle çook iyi değil kanımca..çünkü çözümleyemiyoruz bazı şeyleri bnm kafamda..
o erkeklerin duygularına başlıycam zaten..ben istemiyorum duygusallık beni anlasın yeter..ama nerdeeee
ikiz mi olacak nee
güldennnnn bennnn hasta oldummmm....kafamın içi su dolu sankiiii
şimdi zorla ütü yaptım..ewi toplamam lazımm ama çok zor gelio.işlerimi bitirip yatsam uyusam ii olcak...çünküüü çok uykusuzummm
:72günaydınn kızlar gece geç yattık anca kalktım kocacımla kahvaltıdayızzz.............
hastaneden geldim şimdi
LH-5.41
FSH-8.40
E2-23.67 çıktı degerlerim
ısrael bey muayene etti kist yok temiz baslıyoruz dedi
serophene tablet verdi 5 gün kullanıp cuma sabahı kontrole gidecegim
2.tedavimin basladıgı gün sıra beklerken negatif sonuç almıştı birisi aglayarak cıkmıstı tüm umudum yıkılmıstı
bugun 10.denemesiyle hamile haberini alıp ortalıgı yıkan bir bayan vardı cok duygusaldı bende tutamadım kendimi
inşallah bu kez olumlu seylerle basladım sonucumda olumlu olacak insallah
hamilelik takvimimi de hazırlıyorum bugünden
23 subat cıkıyor dogum tarihi
23 ocak da kızımı dogurmustum
hayırlısı artık
sağol senide uğraştırdım.ne yapaılım sen baya tecrübelisin arkadaşım...insan tedirgin oluyor işte..bir de bu arada bugünde şey edebilirsiniz ama son olsun dedi doktor..acıdı galiba halimize...
aşılamadan sonrası da aynı mı yine 12 gün sonraki kan tahlili mi bekleniyor yoksa embriyo oluştumu bölündümü görebiliyor mu doktor??
tüpden tek fark yumurta toplanmaması sanırım değil mi
ialç falan aynı sanırım
2 sene 7 ay cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?