Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim atışmışsın eşinle..inan ben de ne zorluklardan geçtim.defalarca ayrılmaya karar verdik.yapamadık..hatta bir keresinde 3 hafta evi terk etti eşim..şimdi gülüyoruz beraberce ne basit şeylere kavga etmişiz diye.bu ayın 27 sinde 11 senemiz bitiyor.insanın başına bir sürü şey geliyor.sabretmek gerekli.tabiii o kadar hormondan sonra demesi kolay da..sen yine de sakinliğini koru canım..çoğu erkek bizim gibi duygusal bakamıyor olaylara..sen üzme kendini olur mu?

hayırlı , uğurlu olsun , allah gönlüne göre versin bu defa canım

Cnm benim beni duygulandirdin Bugün ağlayasım var benimmm Rabbim hepimize saglikla kuzularımızı kucağımıza almayı nasip etsin insallhhhh darısı da bütün kardeslerimizin basına Rabbim her kadına yaşatsın insallh Bu duyguyu

inşallah cnm inşallah..keşke gelse hemen yuvamızı şenlendirse..
eşimle alakalı cnm..yaz geldi ya yine memlekete gidelim olayları başladı bende gitmek istemiyorum olan bu..
işin acaip yeri gitmeyeceğiz diye karar almıştık..

inan var ya cnm elimde olsa takmayacağım zaten..
ama yok zorla birileri kafama birşey takayım diye uğraşıyorlar..en iyisi hiç evden çıkmmak,kimseyi görmemek sanırım..
evet kandilmiş perşembe..inşalah güzel olur bizim için..

selam arkadaşlarım...kontrolden geldim..yumiler 16-17 mm.yaklaşıl 16-17 taneymiş..ilaçları kesti..yarın çallatma iğnesi,salı opu dedi...hayırlısı artık..dünki e2 değerim 2600 çıkmış...
hayırlı olsun cnm..sonrada güzelce döllensinler vee sonra göbüşe inşallahhhh...

günaydın canımm..siz nie kocişle tartışıosunuz bakiimmm bebek üzülcek ama
eet hafta içi bi doktora gitcem çok kötüyüm çünkü...

ben bişi yapmadım ki pelinim inan ki..zaten söyledim eğer negatif alırsan sorumlusu sensin dedimm

biliyorum cnm öyle kolay değil o ilaçları herkesin kullanması..
ben tüpü atlattım o ilaçlarıda içtim akabininde üzerine 2 aşılama oldum..heralde onun streside beni mahvetti..
kaldıramıyorum artık bir takım şeyleri...

sağol senide uğraştırdım.ne yapaılım sen baya tecrübelisin arkadaşım...insan tedirgin oluyor işte..bir de bu arada bugünde şey edebilirsiniz ama son olsun dedi doktor..acıdı galiba halimize...
gözümüzaydın topikçe
aman boşver artık sende rabbim karşına çıkaırğı sabrını sınıyor her sabahh...
tünaydınnnn.....
tünaydınnn balım elifciğimn anasıı nasıl bugünn???

canım benim tabiki teyzesin ayy bende teyze olsam kurban olurum yoluna rabbim bacımada versin bian önce...
ya aile farklı oluyor zaten ben baharımı severken hiç kıskançlık zerre olmadı yani canın ya senin kanından sonuçta..
farklıymış bu duygu yaşadım şükür rabbime..ama görümcemin bebeğind eöyle olmadım niyeyse görümcemim hamilelik şımarıklıkalırna
katlanamadığım oldu bazen kardeşim değil belki oyüzdenn..:26:
çok duada ettimki yeğenim oldu hasretim dinmez ama onu sevip teselli olurum diye hala oldum diye..
send ebukez rabbimkucağına almayı nasip edecek bir değil ikitane dutunun mevlüdnü yapıcaksın inşaallah..
rabbim yeğeninede uzun sağlıklı ömürler versin..
cennet kuşunda annesi sana şefaatçı olucak öbürdünyada biliyosun değilmi...

şimdi iyiyiz cnm ama öyle çook iyi değil kanımca..çünkü çözümleyemiyoruz bazı şeyleri bnm kafamda..
o erkeklerin duygularına başlıycam zaten..ben istemiyorum duygusallık beni anlasın yeter..ama nerdeeee

aşılamadan sonrası da aynı mı yine 12 gün sonraki kan tahlili mi bekleniyor yoksa embriyo oluştumu bölündümü görebiliyor mu doktor??
tüpden tek fark yumurta toplanmaması sanırım değil mi
ialç falan aynı sanırım

hamilelik takvimi neden iki tane çıkıyor???
ikiz mi olacak nee

canım benim..işte erkekler kararverdiğ bişeyden vazgeçmiş..
belkide gitmezsiniz şimdiden üzülme artık..yok cnaım onların bizi anlaması çok zor ne olursa olsun yaşamıyoalrki hep böyledir ya..
anlamaya çalışsalarda iğneyi olanbiz mueyneelri olan biz daha fazlası hatta..
bend eşime demiştim bu bebişler tutmazsa senin suçun diye zaten ağrılı zo rtarsnfer sonrada böğüre böğüre ağlama nolcak
bu psikoljiyle...ama sonra onu suçlamadım bile.rabbim ol desin..millet neler yaşıyorda hami,ş çıkıyor canım benimm..

güldennnnn bennnn hasta oldummmm....kafamın içi su dolu sankiiii
şimdi zorla ütü yaptım..ewi toplamam lazımm ama çok zor gelio.işlerimi bitirip yatsam uyusam ii olcak...çünküüü çok uykusuzummm

canım benim sesini duydum şimdi Allahtan daha iyisin inşallah bi daha o ağrı uğramaz..

:72günaydınn kızlar gece geç yattık anca kalktım kocacımla kahvaltıdayızzz.............

neden geç yattınız peki

hayırlı olsun efenim...
iğne kullanmıyorsun demek ne güzel yaaa bende iğnesiz tedavi istiyorum amaaa...
10.denemde pozitifi gören kadına benzetmesin bizi Rabbim...
ama deneme sayısı olarak...
pozitif kısmında benzemek isterim doğrusu

sağol senide uğraştırdım.ne yapaılım sen baya tecrübelisin arkadaşım...insan tedirgin oluyor işte..bir de bu arada bugünde şey edebilirsiniz ama son olsun dedi doktor..acıdı galiba halimize...

ne uğraşması kuzum maalesef tecrübelendik işte bende paylaşıyorum sadece...
ne güzel işte elleşmek bugünde serbest

cnm aşılama sonrası 2 hafta sonra kanda görebiliyorsun gebeliği..
ben tüp bebekte ki ilaçlar hala bünyede olduğu için ilk aşılamayı sadece çatlatma iğnesi alarak geçirdim..
bir sonraki yani bu seferkinde femara kullandım 5 adet..ve çatlatma iğnezi..merkez bu aşılamaarı tüp bebekte düşük yaptığım için bedavaya yaptı bana..
yumurta toplama işlemi yok evet..yumurta uygun olgunluğa geldimmi spermler yıkanıyor ve rahimde yıkandıktan sonra içeriye salıyorlar askerleri..
sonrası kurban olduğum Allahıma kalmış cnm..

Canlarım ben çıkıyorum hepinizi Cook öpüyorum Rabbim herseyin hayrlisini versin hepimiz icin insallh hersey cooook guzel olucak bak inanın buna bu yıl sonu topicte nüfus patlaması olucak bebekleriniz yüzünden gelemiceksinz her an buraya optummmm hepinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…