Tüp Bebek Günlüğümüz !

görüşürüz cnm kendine be yeğenimize iyi baaakkk..inşallahhh inşallahhhhh ama bir ara bulur geliriz be kuzu

e inşaallah ozaman bizde onu istiyoz bırak buraya gelmeyi başımızı kaşıycak hatta çişimizi yaapcak zamanımız olmasın istiyoruzzz
çünkü çifter istiyoruz ya rabbimizdenn sonuç bu olucak ...
sonrada milletin çenesini dinliycez "" yaaa arıyonmu eski rahat gezidğin günleri..yaaa olmadı şimdi ikitane ahh ahh zor"...

bende seni öpüyorum...
inşallah canım 2012 de herkes bebişle evliliklerini taçlandırsın...

he dost hayatı yaşürükkk

bende öyle yazığ uzatacaktımda şaka kaka olur diye belki alınırsın bugün diye uzatmadım

görüşürüz cnm kendine be yeğenimize iyi baaakkk..inşallahhh inşallahhhhh ama bir ara bulur geliriz be kuzu
Cnm mutlaka vakit buluruz da bugünkü gibi olamayız herhalde olsun napalim insallh. Günleri de görelim

walla cnm doğru demişsiniz bilmem ki biz mı kasiniyoruz olsun napalim rabim hepimize göstersin o günleri biz kızimla gidiyoruz şimdi hepinize cooook dua edicez insallh öptük

bende seni öpüyorum...

bende öyle yazığ uzatacaktımda şaka kaka olur diye belki alınırsın bugün diye uzatmadım

Amin amin guzel kardesimin insallhhhh yeni yıla bebeklerimize girelim hepberabr Rabbimn izniyle biz şimdi gidiyoruz size dua edicez hele sen varya Gül kızı Gülden her duamızda bu sekilde varsın teyzemiz görüşürüz öptük siziii

kız senin neren yaşlıı..
taş gübü hatunsun sen??
evlilik olarak diyorsan yaşlandık diye ona da katılmıyorum..
çünkü biz özel çiftleriz..bebek olmayışı tedaviler bence çiftleri birbirine dahada çok yaklaştırır
tabi bazı istisnalar olabilir..
biz önceden daha çok sorun yaşardık..ne zaman bu tüpe başladık hiç kafamıza birşeyi takmıyorduk..dün ne olduysa patladık ikimizde
şimdi iyiyiz ama ben konuyu yine açıcam müsait zamanda..
memleketine gitmek beni olumsuz etkiliyor..ağustosta gidecekmişiz..bende dedim eylülde tedavim var ben böyle bir risk alamam dedim konu bu yanii

yok kaşınmıyoruz bebekleirmiz olunca kaşınamıycaz ya zaten aayy bugün enerjim süpperrr
inşaallah görelim canım o günleride bizide başkalarına örnek verisnler.."bak şu vardı 7sene sonra gebe kaldı desinler yada 3 yada 4"
bazen bize teselli diye söylenen bu tarz cümlelerde otuurp ağlayasım geliyor kadına acıyom nasıl beklemiş 15 sene diyee
rabbim bizleri bukadar bekletmesinnnnnngüle güle hiç hamile gez bakalım çocuğun olsun vakit bulucanmıhehh hee .."HALK AĞZINDAN
SEÇMELER SANA....

bende seni öpüyorum...

yoğğğ anaağğğmmm neden alınayımkinee

Şekerim ben ağustosta 7 .senelik evli olacam ve sana şöyle söyleyim benim evliliğim son 3 senede oturdu...
ilk 4 senede yedik birbirimizi kaç kez evi terkettim bitti boşanıyoruz dedik ama şimdi iyikide bitmemiş diyorum...
her yaşadığın tartışmada hiç bu kadar kırılmamıştım dersin ama bi dahaki tartışma hep daha ağır gelir insana bitmez yani..
bi süre sonra oturur bazı şeyler...
kendini yıpratmaya inan değimiyor..
hep dedimki keşke o günleri birbirimizi yıpratarak geçireceğimize tedavimize baksaydık...
zaman kaybettik..son 3 sende 2 aşılama 2 tüp bebek yaptım ben...
pişmanlıklarım çoktur...bu yaşadıklarında geçecek ama seni yıpratmasına izin verme...

Evet iyi ki sizler varsınız kime bu kadar rahat anlatabilirim ki yaşadıklarımı hissettiklerimi eşlerimiz bile anlamıyor..

Ahh be güzelim bu kadar azmediyoruz ama ne mermeri tık yok vallahi

tünaydınnnn.....

sana da tünaydın canım

zaten geç gitmek istiyordum denk geldi arkadaş geç kaldı bende çıkamadım dolayısıyla arıyorlar neredesin diye ben geç kalıcam beni beklemeyin dediminşallah biter canım sen de duymamaya çalış dicem ama ben yapamıyorum ki

gunaydin guzeller.iyi haftasonu gecirelim insallah.migrenliler topigine dondu topigimiz.bende de migren var Allah yardimcimiz olsun cokzor valla. genclik ve spor bayraminizi kutlarim

gerçekten hepimiz migrenliymişiz yani seninde kutlu olsun bayramın

seni çok iyi anlıyorum bu mevlüdü olan kuzenim evlendi bebeği olmadı sonra bir kimyasal hamilelik yaşadı.. Sonra ameliyat falan derken tekrar hamile kaldı.. ben kendime bakıyorum kardeşime bakıyorum senelerdir uğraş dur tık yok...

Aman söylesen bir dert söylemesen bir dert ama en iyisi kimseye bir şey sölememek en azından kimsenin acıyarak seni teselli etmesini izlemek zorunda kalmıyorsun.. güzel haber olunca bile hemen söylememek lazım bence...

kız kdr biliyomusun benim 7.senemin bitmesine az kaldı ağustosun 21 de 8.seneye başlayacam...
yani 7+ olacam...
o zaman 7.sene tılsımı bitecekmi acep...
21 Ağustos 2005 te evlendim hesabıma göre ağustosta 7 sene bitiyooo 8.ciye başlıyorumm...
oh may gaaatttt

canlar ben kaçıyorum..
misafirim gelecek birazdan..
semuşla telde konuştuk aklıma kısırı düşürdü yapmazsam ölürüm..sizleri öpüyorum canlarımmmmm

maşallah size de baksana elifte 11 yıllıkmış..

size bravo asıl bana ohh mayy gaaaaaat cnmm

cnm sende kafana takma..biliyorum zor ama sanırım biraz mutlu olmanın yoluda bundan geçiyor..
biz deli olalımda millet bizi taksın anacım ne yapalımmm

kızlar kalkamda beyime yemek yapam...tekstil fuarına gitti gelir bir iki saate..ne olur ne olmaz kavga mavga ederiz yemek yok diyeama yok yeni geldi ya pamuk gibi olur bir kaç gün sonrasında idare ederiz artık.adam ne de olsa misafir...

kızlar annemin karşı komşu vardı gelini hamileymiş..

face a yazmışki..."kimse darılıp gücenmesin 2012nin en güzel anne adayı benim"
abi bu ne şimdi yaa?
yolayım mi söyleyinn
ne manyakça bir cümle o ne özgüven o?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…