2 sene 7 ay cnmm
Canlarım ben çıkıyorum hepinizi Cook öpüyorum Rabbim herseyin hayrlisini versin hepimiz icin insallh hersey cooook guzel olucak bak inanın buna bu yıl sonu topicte nüfus patlaması olucak bebekleriniz yüzünden gelemiceksinz her an buraya optummmm hepinizii
e inşaallah ozaman bizde onu istiyoz bırak buraya gelmeyi başımızı kaşıycak hatta çişimizi yaapcak zamanımız olmasın istiyoruzzzCanlarım ben çıkıyorum hepinizi Cook öpüyorum Rabbim herseyin hayrlisini versin hepimiz icin insallh hersey cooook guzel olucak bak inanın buna bu yıl sonu topicte nüfus patlaması olucak bebekleriniz yüzünden gelemiceksinz her an buraya optummmm hepinizii
görüşürüz cnm kendine be yeğenimize iyi baaakkk..inşallahhh inşallahhhhh ama bir ara bulur geliriz be kuzu
anam çok yeni kız..oturur zamanla evliliğin..üzme kendini...
cnm 2. senemizde oturmuştu kanaat getirdim ama bize rahatlık batıyor sanırım yani eşimee
Canlarım ben çıkıyorum hepinizi Cook öpüyorum Rabbim herseyin hayrlisini versin hepimiz icin insallh hersey cooook guzel olucak bak inanın buna bu yıl sonu topicte nüfus patlaması olucak bebekleriniz yüzünden gelemiceksinz her an buraya optummmm hepinizii
he dost hayatı yaşürükkk
Cnm mutlaka vakit buluruz da bugünkü gibi olamayız herhalde olsun napalim insallh. Günleri de görelimgörüşürüz cnm kendine be yeğenimize iyi baaakkk..inşallahhh inşallahhhhh ama bir ara bulur geliriz be kuzu
e inşaallah ozaman bizde onu istiyoz bırak buraya gelmeyi başımızı kaşıycak hatta çişimizi yaapcak zamanımız olmasın istiyoruzzz
çünkü çifter istiyoruz ya rabbimizdenn sonuç bu olucak ...
sonrada milletin çenesini dinliycez "" yaaa arıyonmu eski rahat gezidğin günleri..yaaa olmadı şimdi ikitane ahh ahh zor"...
bende seni öpüyorum...
inşallah canım 2012 de herkes bebişle evliliklerini taçlandırsın...
bende öyle yazığ uzatacaktımda şaka kaka olur diye belki alınırsın bugün diye uzatmadım
ayy ne kadan tazee yaa
ne güzel demiycem bebek yönünden isterdim evlilik sürem az olsun ama. şimdi daha muutluyum önceden afedersi aktan b..ktan herşeyde tartışma çıkardı..
şükür bugünümüze...yaşlandık gariii
Cnm mutlaka vakit buluruz da bugünkü gibi olamayız herhalde olsun napalim insallh. Günleri de görelim
walla cnm doğru demişsiniz bilmem ki biz mı kasiniyoruz olsun napalim rabim hepimize göstersin o günleri biz kızimla gidiyoruz şimdi hepinize cooook dua edicez insallh öptük
bende seni öpüyorum...
inşallah canım 2012 de herkes bebişle evliliklerini taçlandırsın...
bende öyle yazığ uzatacaktımda şaka kaka olur diye belki alınırsın bugün diye uzatmadım
emelcim..aynısı ben anneler gününde yaşadım en son...
seninde herşey çok taze..sende güçlü dur bakalım ben kendimi okadar sıkmışımki yani çoğuna cevap vermedim
gözlerim dolmadı çok dik durdum hatta o konu konuşulan tarafla muahtap olmadım..
diyen olmuştur.."MAAŞALLAH BU R.....A...NEKADAR DAYANIKLI ODUN GİBİ
anne olamadığımı sağolsunlr çok hissettirdiler..
ama bizim toplumumuz böyle..
bekara evlend diye söyle rdururlar hep böyledir kendimizden başka herkes bizi ilgilendirir hesabı işte..
aslında dua ediyolar çok dile getiriyorlar güya bu bize iyilik yani bizle ilgileniyomuş olmak gibi niyetleri o bazende..
ama fazlası acı veriyor ama yaşamadıklarından bilmiyorlar..
ya ben yeğenimi ankaraya görmeye gittim ağzımın tadıyla sevemedim her kucağıma aldığımda babaannem ağlamaklı
misaifrler seninde olsun demeler,içten seversem rahim bebek sitermiş tövbe yaa rabb.m verirse olucak...
yani burnumdan geldi kimse yokke doya doya sevidm kokladım kuzumu
işte böyleee annem biel telefonda göznüaydın veriyorum ben gayte rahatım babaanne oldun diyorum,onun sesi değişt,"
rabbbim sizede versin ben buruğum "dedi...
kimi derki"çok istemeki bebek olsun kafanda at,aşırı isteme..."...
kimi derki"çok iste bebek sev içten sev hatta kreşlere takıl".psikolojide varmışş:26:
kimi derki"senden iyiis yok gez takıl"böyle öküzlerde var ve azçok senin evlat hasreti çektiğini bilerek söylüyor
bende derimki "ben yine gezerim nolcek çocuk olmayla
..rabbim bize tez zamanda evlat sağlıkla naisp etsinde
bize bebeği olmayana iyi yaklaşmayı nbasip etsin bugünleirmizi unutturmadan......RELAKS OL BİZİ DÜŞÜN MUTLU OL CANIM..BAK BİZLE OLUNCA
BİLE BUKADAR CANIMIZ YANMIYOR ÇÜNKÜ ANLIYORUZ BİZ BİRBİRİMİZİİ..
Cnm benim napalim biz de Olgun anneler olucaz insallh öle küçük yasta kucağına bebe alan bebeğinle büyümeye devam eden saf kadınlardan değiliz isteBiz herasamasina şahit oluyoruz bebeğimizin aman hicte üzülme azalmaz yumurta sayın insallh tedavisiz gelir bebegin senin gobisine koca göbekli ol sen de paldir küldur vursun sana kuzun dur bakalım yaa Allah Allah 45yasinda anne olanı bile gördük napalim bizde okula gidince cocuklarımızı almaya teyzen geldi derler anne değil de hersey guzel olucak inanmak ve istemek başarmanın yarısidir dur hatta azimle sıçan mermeri bile derlermiş bu sıçan fare ama Rabbim bize de hepimize nasip edicek anne olmayı kafana göre takil
tünaydınnnn.....
inşallah canım bak dua dedin iyi yaptın eşimle dışarı çıkacaz çıkmadan çocuklarımın ilacını vereyim hepimiz için el açayım rabbime .......
ah canım üzülme sen bizi öyle cüzzamlı gibi gören insanların hepsini allaha havale ediyorum sanma pozitifi görünce kurtuluyorsun onlardan biz artık ailelere söyledik tabi onlarda herkese söylemiş çok uzağım olmayan birirnin abuk subuk yorumu sinir etti önce yoktu uğraşıyordu şimdi var yine nerden canını sıkarım diye çabalıyor pes dedim insanlar herhalde kendi hayatlarında herşeyi garantilemişler ki başkalarının hayatına böyle şuursuzca karışmaya hatta karıştırmaya çalışıyorlar....
Evet işte herkes bir yorum yapıyor ben birinin çocuğu yoksa sormuyorum bile banane yaa ne zaman isterse o zaman yapar deli bu millet
rabbim senin bebişlerini sana bağışlasın canım aminnn inşallah listemiz tek liste olacak bi gün bende inanıyorum ve tüm kalbimle rabbimden istiyorum hem bizler için hemde bizim durumumuzda olan herkes için
EMELCİM..bende bebek mevlidine davetliiyim benim burda hastanedne arkdaşım aşılamalardan ilk tüple gebe kaldı..
hediyemi alıp gitmiştimm..ogün aradı dedim belki olmayız kayganama gideriz gitmedikte..
eşim törende okulda ben evdeyim gidesim yok arkdaşım beni anlar ama beni tanıştıcak ve herkes bana yönelcek diye kalablıkta olur ama
ben zeynep bebekten çok ilgi odağı olurum kesinseninde akraban geç git hemen çık hatta biz senia rayalım numara yaz bize zırt bırt
hayatım söylemeselerde sen ordayken fısır fısırlarda oluyorr ya sabır çek...
rabbim sanada tez zmaanda bebeiş versinde mevlüdünü yap canım benim...şu an öyle bir ahh çektim içimden hepimize dua ediyorumki bitisn artık
bu hasretttt canlarımm...
daha şimdiden sınavımdan çok haftaya trabzonda düğünde bana söylenecekelri takıyorum kafama düşünün artık
gunaydin guzeller.iyi haftasonu gecirelim insallah.migrenliler topigine dondu topigimiz.bende de migren var Allah yardimcimiz olsun cokzor valla. genclik ve spor bayraminizi kutlarim
benimle aynı sıkıntıda olan arkadaşlarım ben napıyım ben evleneli 4 yıl olacak benden sonra 5 kuzen evlendi hep sinin bebeği oldu ve ben hep zorla gittim dediğiniz gibi kıskançlık değil ama üzülüyorum herkes darısı başına diyo(( pazartesi allah nasip ederse teyzemin bebeği doğacak oda tüp bebek yaptırdı 7 yıl sonra inanın daha teyzeme bir kere gitmedim doğumuna gidip affediricem kendimce şimdi hep aynı bakışlar bana sanki insanar acıyayar bakıyor geçen dayım bile demişki teyzelerime gezeçeğine çocuk yapsın ve bir sürü böyle sözler o kadar içim acıyorki anlatamam ve bunları burdan başka paylaşabileceğim kimse yokkkkk
off be cidden zor millete laf anlatmak..bende 4 gündür her sabah kontrole gidiyorum.tam kapıdan dışarı çıkıyorum sanki anlaşmış gibi yengemle ,halamın kızını görüyorum.bir de soruyorlar imalı imalı nereye diye.allahtan mide rahatsızlığım var da bahane uyduruyorum.
yok kaşınmıyoruz bebekleirmiz olunca kaşınamıycaz ya zaten aayy bugün enerjim süpperrr
inşaallah görelim canım o günleride bizide başkalarına örnek verisnler.."bak şu vardı 7sene sonra gebe kaldı desinler yada 3 yada 4"
bazen bize teselli diye söylenen bu tarz cümlelerde otuurp ağlayasım geliyor kadına acıyom nasıl beklemiş 15 sene diyee
rabbim bizleri bukadar bekletmesinnnnnngüle güle hiç hamile gez bakalım çocuğun olsun vakit bulucanmı hehh hee .."HALK AĞZINDAN
SEÇMELER SANA....
kız kdr biliyomusun benim 7.senemin bitmesine az kaldı ağustosun 21 de 8.seneye başlayacam...
yani 7+ olacam...
o zaman 7.sene tılsımı bitecekmi acep...
21 Ağustos 2005 te evlendim hesabıma göre ağustosta 7 sene bitiyooo 8.ciye başlıyorumm...
oh may gaaatttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?