Tüp Bebek Günlüğümüz !

canlar ben kaçıyorum..
misafirim gelecek birazdan..
semuşla telde konuştuk aklıma kısırı düşürdü yapmazsam ölürüm..sizleri öpüyorum canlarımmmmm

kaçmaaa gel burayaaa
tamam yap kısırı getir topiğe bende yiyecem not verecem

maşallah size de baksana elifte 11 yıllıkmış..

size bravo asıl bana ohh mayy gaaaaaat cnmm

evet kır dizini otur kocanın evinde ne öyle kadın dediğin herşeye laf etmez konuşmaz kocası ne derse o olur siz yeni nesil koca kıymeti bilmiyosunuz bak bize 7 yılı devirdik daha fazla olanlarda var...sen daha 3 senelik evli değilsin adamın kafasında saç bırakmazsın bu çeneyle
ayyyyy kendimden soğudum birden

tabii hoş tut adamı ki spermleri en iyi olanlardan göndersin opu günü

HE VALLA öyle gerçekten sıkı hatunum etlerim taş ama içinde yağda var tek kas değil
ya bebek mevsuzundan daraldığımızda oldu birbirmize çok bağlandığımızda oldu..
anlatsam sayfaalr yetmez açma kutuyu söyletme kötüyü demişler
ben sabırsız ve fevri davrandığımdna kocamı çok üzdüğüm oldu oda bana çok anlyışlı değildi derken geçti yıllar
artık okadar bu tedavilerdenmi yorulduğumdanmı tartışmaya mecalimde yok tahammülümde..
hiçbirşeyi uzatmıyoruz..yokmu hala var tartışcak şey ama ben nankörmüşüm bazen onu anladım ..
çünkü benim bebek hasretim ve kocma dışımda birley umrumda değil artık ..
annen bunu dedi şu bunu yaptı..
arada oluyor kıskançlık damarım tutyor ama eskisi kadar değil,ben eşimi pek onlarla paylaşmak istemezdim..
eşimd eaşırı düşkündü çünkü benle mutsuzdu artık oda normale döndü..
ben nasıl ailem diyosam oda öyle ama zor oluyro oturana kadar herşey..emek ve sabır gerekiyormuşş
büyüyünce anladım..7 senem eylülde bitecek ben değmezmiş diyorum eşimi nasıl kahretmişim diyorum
inşaallah eşimde böyle düşünüyordur çünkü oda çok odundu şimdi değişti..çok huyumuz değişmedi tabiki..
can çıkar huy çıkmaz çünkü maaalesef...hele o memleket kavgası ben deli olrudum oda inadına sık sık götürürdü gidesi gelirdi
ana kucağına naspın huzur ordaydı belkide
arabamız bile yoktu düşerdik cumadan yola...şimdi evimden iyiis yok diyor bende diyorum...çünkü sevebileceğim çok yönü var kötüleri
düşününce mutsuz oluyoruz tabiki....

bak bi abla tavsiyesi daha hemd ebenden 1 ay önce evlenmiş daha kıdemlii
daha erken başlamış kavgayaçok doğru ya bide stresten farklı hastalıklarımız çıkıyor evlenince buyüzden malesef..
rabbim hepimize mutlu hzurlu sağlıklı eee bide bebişli yuvalar versin....

ayy kk dayanamadı mesajıam gelmedi sanıp bastım kaçkere:)))))

Son düzenleme:

oyy kuzummm..ne güzel yazmışsın..
ama öyle çok şeyler oluyor ki be güldenim..
bazı şeyler artık çok ağrıma gidiyor..
tam eşim beni anladı diyorum ama yok taa en başa sarıyor hemde bu süreçte..
inşallah oturacak tam anlamıyla..zaten arada o aşk olmasa çok zor yürümesi çok..
evet her tartışma bir sonrakini unutturuyor ama o da iz bırakıyor..
bunlardan ne kadar az yara alırsak o kadar iyi sanırım haklısın cnm

bak kısır yapcam diyo uzun meytubumu oku öyle git banane çenem ağrıdı burda:))))))
uff kaçgündür bi kısır muhabbetinapayım az yapsammı canım çekti yok gebe değilim kızlar son regl günüm:))
bide efkarlandım mazimi yazınca oyy yrouldum haa ne yıla rgeçmiş inşaallah kalanı gzüle geçer.

Son düzenleme:

paket eder yollarım kuzum sen iste yeterki..yeminlen semuş düşürdü aklıma yaa..yoksa kek bisküvi geçirecektim yani..

doğru diyorsun valla ben sizlerden ders alsam daha iyi olacak sanırsamm tecrübe baabında

haklısın sende kuzum..ama senin sanırım k.validen memlekette değil mi?
işte bizim öyle değil cicim bizimkiler burada bnm yakınımda..birde 3 odalı evin içine gidicem memlekette..tıkılıcam oraya..geçen sene ben çok kötü olsum..rahatsızlandım hep..
yataktan çıkamadım ki..
yani birde başka türlü değerlendirmek varken neden oraya gidelim..
geçen sene gittim bu sene bnm düdüğüm ötsün bir kerelik..tedavi öncesi böyle bir risk alamam valla..
çünkü artık bebek hasretim hepten tavan yaptı..
birkerede o bana anlayış göstersin..hep ben ezildim kendimi ezdirdim..niye o mutlu olsun diye..ama yok artık..!

yaa bizde 18 eylül 2005..bende bilmiyorum daha çok var kız tılsım bitmeden kalak inşaallah gebe
bende eylülde 8.başlıyorum ayy okul gibi olduu ama öyle en zo rokul evlilik kalanda var geçende bide bi kalıp sonra geçen biz gibi
canlar ben kaçıyorum..
misafirim gelecek birazdan..
semuşla telde konuştuk aklıma kısırı düşürdü yapmazsam ölürüm..sizleri öpüyorum canlarımmmmm
ahh semuş ahhhh
ya zaten bişeyin bereketi kalmadıda buyüzden büyklerimiz der ya "edep ya huu".
yazsana sende böyle...gençlik bozuldu yaa napcaz biz bizmkileri allah korusunn...
bugün halk ağzından gidiyoz biz böyleebizmkininde beyazlaıd saçı benim yüzümdenmi

tabi haklı ablayız bizzz

söyle ona çıkışta beklesin biz geliyozzz

sabrımı sınasada bu yazının uzunluğu ben okudum
doğru demişin aynen öle oluyooo...
sonundaki duayada kocaman bi AMİNNNNN...
benim tavsiyelerimi dinleyin..
dediğimi yapın yaptığımı asla

unutmuyorsun ama alışıyorsun zamanla...
tabikii her tartışmada üzülürsün ama ben son yıllarda hep dedimki bu adam benim kocam benim tercihim benim yazım...
ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen...
deveyi güdsende bırakıp gitsende sonuçta deve değişmeyecek..
en iyisimi alışmaya çalışmalk zamanla o da alışacak olup bitene ve göreceksiniz yıllar gelip geçmiş...
ve sonunda o yılların hatırı girecek devreye ve saygı duyacaksınız evliliğinize...

paket eder yollarım kuzum sen iste yeterki..yeminlen semuş düşürdü aklıma yaa..yoksa kek bisküvi geçirecektim yani..

doğru diyorsun valla ben sizlerden ders alsam daha iyi olacak sanırsamm tecrübe baabında

yok canım ders değil tavsiye olur sadece...
semrayada teessüf ediyorum bende kısır istiyorum ama kim kalkıp yapacak niye aklıma soktunuz ki..

canım memlekette ama telefonda yeterli olabilir bazen..
ilksene ayda iki kere otobüsle 3 saate giderdik..zırt pırt hiç başbaşa kalak demezdi..
şimdi 1.5saat arabamızla..bende çok tutturudm farklibiyer diye ama ilk yıllar eşim borçları kendi ödedi en ucuz
masrafsız analarımızın eviydi bazen beraber bazan ayır kaldık bayrmada biel kendi ailelermizdeydik..
son 3 yıldır anca beraber kanca beraberiz..(ya bu ne demekse anca kanca)
olmuyro işte bizizm borumuz ötmüyor bende çok öttüreyim dedim olmadı,noldu kimsenin bişeyden ahberi olmadı herkes mutlu
biz mutsuz..sende haklısın bigüzel konuşunda gitmeyin inşaallah cnaım benim yada çok az kalınn...

kızlar tırsmayın topikte minecanın ruhu nickiyle dolaşıyor
yaaaa nerdesin sen...
bak hiç sevmem bu lafı ama söyleyesim geldi..
seni hayırsız neden yoktun benim tedavim oldu bitti bi sürü şey yaşadım ama sen yoktun..
ben seni tedavilerinde hiç bıraktımmıki..
neyse bi sarılıp hasret giderelim

şu deve olayınayani başka devemi bulup evlencez ALlah korusun ...
yazımı okuduğun için teşekkür ederim sayın egunallkız ben senin düğününe niye gelmedimki ozaman hala nişanlıydım
gelinlik provasındaydım kızılayda büyük çarşıdaa
ya ben kalkıp yapıcam açım kendime göre az yağlı bol ekşili geçende yemedim şişcek biyerim çayda koyuyom atla gel canımm
benimmm ankara gelinleriyiz bi aynı seneninnn

Selam kizlar,iyi hafta sonu hepinize
Uzun zaman ugrayamadim asadigim ozel sorunlardan dolayi
Umarim herkezin keyfi yerindedir
Ben biraz listeleri inceleyim...

evet en iyi deve bizim develerimiz güdtmekte fayda var
ne demek canım okurum ama uzun cevap yazdığım az görüldüğünden bi cümlede giriş gelişme sonuç hepsini hallediyorum ben
ahhh ah o zamanlarda kim derdi anne olmak için 7 sene bekleyeceksiniz ve hala sonu ne olacak bilmeyeceksiniz...
keşek böyle bir sebeple tanışmasaydık ama nasip işte..
hep dediğim şeyi tekrarlayasım geldi..bu zor sürecin en güzel yanısınız benim için
valla 1 ay arayla öyle olmuş ankara gelin görmüş 2 ay he he heeeeyyyy
bu arada az yağlı ekşili yazını ben az yağlı bol ekşınlı okudum kısır yerken bile aklı ekşında derken yanlış okuduğumu anladım

Son düzenleme:

canım saol bende günlük ped kullanıyorum ama bu gece uyuyamadım kaşıntıdan .çamasırımı aşagı indirdim. ya dışları kaşınıyo ve yanıyo. sabah ta hemsireyi arayıp söyledim. jeli kullanır kulnamaz kalkıp biraz dolaşmam lazımmıs evin içinnde. geçmezse ptesi gel iğnesini yazayım dedi

Tirsma guzelim kanli canli benimmm .)
Farkindayim cok seyi kacirdigim,tedavinin basladigi sureci biliyordum ,yazilarimla sana destek olamadim ama uzaktan inanki dualarimdaydin ...zor gunler gecirdim biara ozelden yazarim sana ve elife

valla çok çalışmamız lazım çoookkk...
pazartesi soğan kürüne başlıyorum...
ve hafta içi doktora gitmeyi planlıyorum ilk aklımda yumurta takibi yaptırıp çatlama iğnesiyle ilişki gününü belirlemek var..
halk tabakasından olmadığımız için arada bir halk diliyle muhabbet etmek değişik oluyooo...
acaba biz hangi tabakadanız

gütmeye devam
ya napıyım bi kardeşimiz efaydam olsun didim kısaca yazdım işteyoksa biarada olsak konuşcak şey çokk
evet ama bu nasipmiş bize böylesii kızı aynı gelinlikçide diktirdikte bize büyümü yaptılar yoksaa
bende aynenn..EN GÜZEL YANLARIM SİZİ SEVİYORUMMM:13:
HEE hee ben gurbete gelin çıkmışım ama düşün sen memleketinde zor seneler geçirmişn ben burda,hoş
rabbim huzursuzluğu hiçbiyerde vermesin beterinden korusun millet neelr yaşıyor şiddet,kumar ,içki..
ayy ben böyleyim bianda havayı kararttım amaa ekşınlıyaaa çok güldüm evde tekim haaaa ekşın olmaz .. senin aklın ekşında belliii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…