Tüp Bebek Günlüğümüz !

Tirsma guzelim kanli canli benimmm .)
Farkindayim cok seyi kacirdigim,tedavinin basladigi sureci biliyordum ,yazilarimla sana destek olamadim ama uzaktan inanki dualarimdaydin ...zor gunler gecirdim biara ozelden yazarim sana ve elife

bi sorun olduğunun farkındayız zaten yoksa bir mesajlada olsa bize kendinden haber verirdin sen..
elifle ara ara konuştuk senden hatta bir ara sana özelden yazdı dönüş yapmayınca iyice merak ettik..
diğer gurubun özelinden yazdı sana...
inşallah herşey yolundadır canım...

Bi slm vermek icin ugradim,aksam sohbet icin gelirim
Ufaklik azi disini cikariyoda durmuyo,optum hepinizi
Aksam detayli gelecem..))))

hemde çokkk çalışmak lazımda kocişimin yorgunum olayına takılmazsam..
YA BENDE bir ara düşünmüştüm ama gitmemiştim busene bana bişry oldu
neyse kariyerimi tamamlayımda
halka ğazı dediğim hani bize konuşuyolar ya abuk subuk düşünmeden..
ya kızlar bişey sorucam ayy tuhaf geldi ben pek sormam ya soru:26:
SORUUUU...bugün adetim 6.günü benim normalde 5.günde leke gelirdi..bugün tertemizim hatta dünden beri
vajianm çok ıslak peçeteyede yumrta akı gibi uzar ya o geldi çok erken değilmi daha ben 7.gün yıkanıp sonra yumurtlama bekleridm..
noliyy banaa:18:
bazen adetken kanamamda böyle oluyor acaba çok yumim var ama çatlamıyoda adetlemi patlıyorlar..
BUNU YAŞAYAN VARMI?????*

Canım ordamısın sne niye yazmıyon biz eguyla juliye hayatımızdan örnek verdik sen napıyon orda

iyimisinn seni çok merak ediyom yapma böyleee

evet hep kısa yazarsın sen zaten ama farkındamısın senin yüzünden bende uzun uzun yazmaya başlamışım
yakındır seni geçmem...
kız sen bizi en güzel yanlarınlamı seviyonn mesela hangi yanlarınla
gurbetten çok isteyenim oldu hani derlerya ne mühendisler doktorlar istedide evlenmedim durumu aynen bende oldu yani..
ben memleketim de memleketim diye tutturdum..
ya burdan biriyle evlenecem ya da bekar kalacam dedim..
bi yandan da hep büyük konuştuğum için korktum ama neyseki olmadı böyle bişi...
gelin çıktığım evimden 10 dk uzaklıktayım...ama kardeşim uzaklarda işteee...
senin durumun daha zor tabii ben bunalıma girerdim kesin...
ekşın akşama olur canım ben şimdi olur demedimki 19 mayısı kutlarsınız

e2 kaç çıktı bilmiyorum sonuçları drum alacaktı bana tek dediği yumurtaların pırıl pırıl kullanmadıklarımızı donduralım oldu ama karnım çok ağrıyor dik yürüyemiyorum sanki karnımda dikiş varmış gibi ne yapcam bilmiyorum

Canım ordamısın sne niye yazmıyon biz eguyla juliye hayatımızdan örnek verdik sen napıyon orda

iyimisinn seni çok merak ediyom yapma böyleee

iyim tatlım ama tadım yok... öyle yazdıklarınızı okuyom. bide kociş laptobumu götürüp bana mini olanı bıraktı bunuda pek sevmediğim için konsantre olamıyom:))))

topiği sana kapattım canım bi ikimiz yazışıyoruz başbaşa sanırsın kimse yok...
bak bu soruyada cevap yazmazsam eksik kalırım ve kahrederim kendimi
ben ayda bir kez yumurtlanmadığını çok okudum ve olabilir diyorum şaşırmam yani..
o yüzden gün aşırı akşından yanayım yorgun kocalara uymaz ama böylesi bebiş için en doğrusu...

daha iyi ya geceye kalmaz sayfa kutlaması..
dedim zaten bu yan olayı sorulur egu tarafındna heee basenlerimle seviyomki erisinn
ya nasip herşey benda ankaramdan ayrılmak istermiydim hiç de helee..
isteyenle roldu tavsiyeeden bile bişey sorunca tanımıyodu bende öyel bian önce evlenme derdinde değildim zaten..
demekki onlar nasip olamdı hep derdimki"beni tanıştırcak kişi tanıyan yakını olsun"..
amcamın oğlu hemd sütkardeşim eşimle tanıştırdı ..aynı üniveristeden aynı evde kalmışlar olcak ya işte..
tanıştık aslında tipm değil gibiydi ama önce fikirlerini yaşayışını sevdim sonradan kendini çok hemde..biraz zor oldu ama..
derken BİZ BAYA hasret çektik ankarada olmayımd aonun yanında olayım derdim anamı bile unutmuştum ta kii eşimilk buraya
atanıp ben evden gelin çıkarken aklım başıma geldi ama geçmişti herşeyannem ben uzağım diye kızkardeşimi etkiledi oda
diyodu ankardan çıkmam bendende uzağa gitti antepe..napalım sağlık olsun yazımız buymuş annem şimdi uzaklığıma değilde
evlat hasretime yanıyor maaleef...
ekşına gelince soruma cevap ver bugece seni kırmayım izind eçıkar bana

fazla yumurtadan kaynaklı ağrın ve sancıların olabilir ama bunları ohss belirtilerinden ayırmak lazım...
sana aşağıda azacaklarımı cevaplarsan yardımcı olabilirim belki..
*göğüslerinin hemen altından kasığına kadar olan bölgemi şiş yoksa sadece göbek çevrendemi şişlik var?
*aynanın karşısına geç bel kıvrımın ne durumda düzlenme varmı yani kıvrım azalmışmı?
*nefes alıp verirken zorlanıyormusun yani nefes darlığı varmı?
*Ateşin varmı?
*Miden bulanıyormu?
*Küçük idrarında dikkati çekecek azalma ya da çoğalma varmı?
*ishal durumu varmı? Varsa ishal olmana rağmen az az mı yapıyorsun?
keşke e2 durumunu sorabilsen doktoruna...

iyim tatlım ama tadım yok... öyle yazdıklarınızı okuyom. bide kociş laptobumu götürüp bana mini olanı bıraktı bunuda pek sevmediğim için konsantre olamıyom:))))
ahh canım benim gece kutlama ekibimin annesi..neden neren ağrıyor yda başka türlümü sıkkınsın...neyse bizd eçok konuştuk başın ağrıdımı..

evet banada öyel geliyor o zamn açekliyom ben artık juliyle başladık eskileri döktük haliyle...
:26:napıcaz yorguna uymazsa de hele ..tamaö buakşam başlayımmı diyosunn..baya ıslak uzayan akıntı ..
tamam çekiliyrum meydan size kalsın bulgurum ıslandı hemen yiyeyim ekşili

bütün karnım şiş bel kemiğim düz görünüyor hoş zaten bende bel düzleşmesi var ateşim yok ama nefes sıkıntısı arada çekiyorum midemde bulantı sabah vardı şuan yok ishalim ama az çıkıyor idrarımda bi değişiklik farketmedim hiç

büyük konuşınca bende başıma gelecek diye hep korktum neyseki olmadı..
ama sizde hepiniz bi yana dağılmışsınız kıyamam yaaa...
kardeşime diyorum hep bana hayatında yapabileceğin en büyük kötülüğü yaptın ve gurbete gittin iki paşamdan ayrı gayrı kaldım offf of...
aslında istediğin olmuş ama sonuda ankara olaymış ne güzel olurdu...
anneciğinde en azından bir evladını yanında görürdü...
nasip işi gerçekten ne yapsak önüne geçemiyoruz işte..
ekşın işi sana bağlı kuzum açılışa müsaitse kestir kudelayı yap açılışı

canlarım ewimi temizledim topladım şimdi banyomu yapıp yatıp uyuyayım..malum akşamdan uykusuzumm dinleneyim biraz akşamda ewde yokum çünkü...
hepinizi öpüyorummmm kocamannn

şimdilik ciddi bişey yok gibi ama e2 yi bilmediğimden net bişey diyemiyorum..
eğerki nefes alman giderek güçleşirse ve şişliğin hızla artarsa mutlaka acile git lütfen...
bekleme geçer diye...

öyle canım bende kızıdm bari ankarada kalaydın diye..ama böyleymiş nasip..
ya 19 mayıs ya bugün ondan dedim...ya bide belkide erken geç nezaman yumrutladığım malum benim bazı aylar tık olmuyor bende.
ama bunu kocişe desem derki "tüpte tutardı,aşılamada tutardı tutsaydı.."evde dikkatle nolcek.".napıyım bu lafları diyen adam önem
vermez tabi ne düşündüğüme..bende ciddii sorun olduğunumu düşünüyo acaba rahmimde:26:

canlarım ewimi temizledim topladım şimdi banyomu yapıp yatıp uyuyayım..malum akşamdan uykusuzumm dinleneyim biraz akşamda ewde yokum çünkü...
hepinizi öpüyorummmm kocamannn

ama ben sana yorma kendini demiştim...
konuştuktan sonra hemen yatarsın sandım ama hatun işlerini bitirmiş daha yeni yatacak..
neyse artık güzelce dinlen malum akşama gezentisin yine

yok kuzum siz hiç başımı ağrıtırmısınız... sizler olmasanız ben çatlardım buralarda.... kociş sabahın 6sına kurmuş saati tabi ben anında uyandım ama onu 7.30 anca kaldırmayı başardım. birbuçuk saat o alarm ertelene ertelen çaldı durdu,, 9gibi geri yattım yarı uyur yarı uyanık 11de kalktım geri... ama çok gergin kalktım... zaten kolumda ağrıyo dün 2.tetenozumu yaptırdım... niye bilmiyom mutsuzum bugün... hem bedenen hem ruhen keyfim yok....

Kızlar saat çok geçti ben ibadetime çekiliyorum...
geri geliciimm...
Akasya sultan seviyorum seni taammııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…