Tüp Bebek Günlüğümüz !

hehh hee 2 üye 2 ziyaretçi..bende olmasam napardın sen bugün..
dua et bana bu iyiliğime unutmaa

kısırımı yedim hatta çok yedim eşimede ayırdım ama elim aza gitmiyor bend eçok severim zaten..
ama dostlarsız çok lezzetli gelmedi çayımda yoktu ayran yaptım yanına..
ama çoktandır yemediğimdenmi şuan bulgurlar hep midemde şişiyor sanki ahh kızlaraklıma koydunuz..

muhabbete devam midem sinsinde evd ekoşucam birazdan..
napalım ovulasyon alalımmı paket halinde satılıyomuş

hee okudun yani hayatlaırmızı aman sıkılmada..
cnaım yaa iğne yerlerini inşaallah kuzunu doğumda kucağına alınca unutacaksın hatta bidaha yaşasam diye 2.bebe planı yapıcan inş.
kendine dua oku iyi gelir açılırsın yada git annene yakın ne güzel sana okusun dizlerine yat bişeyin kalmaz...
ben annemi özledim galibaakızkardeşimde antepta gördüm ama 2 gün doyamadımkiii

Slm kizlar moralim bozuk
Esım azospermi
Benim fazla yumurtam oluşmuş
Pazartesi önce beni opu yapacaklar
Bende önce esım olsun amlyt belki sperm çıkmaz bosuna amlyt olmayayım dedim
Doktor fazla yumurtlamissin rahatsız olursun dedi
Eşimde para almak icin öyle yapiyolar diyince icime kuşku düştü moralim bozuldu
Ama burda bı kac arkadas normal dedi
Zaten benim suanda bile cok agrim sisim var
Bide bsy sorcam ovitrelle catlama ignesi verdi icinde hava var iğnenin ..hemşire havasını almadan göbekten vurun dedi
Ama havasını almam gerekmiyormu nsl vuruluyor biliyomusunuz

Son düzenleme:
kıslar merhaba,
Benim 9 aylık rüyam yarı yolda sona erdi bebeklerimi kaybettim.
11 mayıs ta gece sancılandım ben gaz sancısı sanıyordum,sabah geçmezse doktora giderim diye planlıyordum sabahta suyum geldi hastaneye gittiğimizde doğum başlamıştı.4 saat arayla bebeklerime doğum yaptım.sanki canımdan can kopardılar.bebeklerin eşleri çıkmayınca ameliyata aldılar.eğer bebeklerin eşleri biraz daha çıkmasaydı çok kan kaybettiğimden dolayı rahmimi alacaklarmış. akciğerleri gelişmediği için bebeklerim yaşamadı.
4 hafta daha kalsalardı yaşama şansları varmış ama Rabbim onlara bu kadar ömür vermiş demekki. benim hep aklıma geliyordu bebeklerimi kaybedersem ben yaşayamam diyordum ama insan bu acıylada yaşamasını öğreniyormuş.İçin kan ağlasada gözyaşlarını sile sile etrafına belli etmeden yaşamayıda öğreniyormuşsun

Bizde bugun ilk defa bebegimizin kalp atislarini duyduk rabbimin izniyle. Cok degisik bir duygu bu.duyar duymaz agladim.kalbinin atisini gorduk bile.inanilmaz Birsey bu.rabbimden diliyorum insallah hayirlisiyla tum kullarina nasip eder insallah.burada Olan ve olmayan bebek hasreti ceken herkes icin dua ediyorum.allahim kimsenin kucqgi
i yuvasini bos koyma yarabbim.

çok üzüldüm geçmiş olsun canım Allah sabır versin sabırlı ol kafanı topla ve iyileşmeye çalış

kızlar şimdi doktordan geldim

üç tane 18 mm yumoşum varmış ve bi çokda 8 ve 10 mm üstü varmış
bugün kan tahlili yaptırmadı doktorum
cetrotide yi yaptım yine
bu gecede çatlatma iğnesi olacam
pazarteside yumoşlar toplanacakmış
dua edin kızlar dualarınıza ihtiyacım var
hem çok korkuyorum hem heyecanlıyım karmakarışığım
Allah yardımcımız olsun

tatlım hiç korkma herşey güzel olacak inşallah belki perşembeye de transfer olur aramızda 1 hafta olmuş olur o zaman hiç düşünme rahat ol bir yumurta döllensin yeter eminim senin daha çok olacaktır inş.

tatlım hiç korkma herşey güzel olacak inşallah belki perşembeye de transfer olur aramızda 1 hafta olmuş olur o zaman hiç düşünme rahat ol bir yumurta döllensin yeter eminim senin daha çok olacaktır inş.

sağol canım Allah razı olsun senden inşallah senin bebişler de sana sıkı sıkı tutunur canım memin

muhabbete devam midem sinsinde evd ekoşucam birazdan..
napalım ovulasyon alalımmı paket halinde satılıyomuş

ben gittigidiyordan aldım 20 tane ovulasyon tsti ve 6 adet gebelik testi 18 lira kargo da bedava bir kaç gün önce aldım

Bilindiği gibi bebek sahibi olamayan çiftlerde, birçok tedaviden sonra son çare olarak tüp bebek tedavisine gidilmektedir. İleri yaşa bağlı veya genç yaşta olmasına rağmen yumurtalık rezervi azalmış kimseler tüp bebek tedavisinin en zor vakalarıdır. Bu kadınlarda tedavide kullanılan yüksek dozlu hormon ilaçlarına rağmen, yumurtalıklar genellikle zayıf cevap verir ve elde edilen yumurta sayısı ya çok azdır ya da hiç yumurta veya embriyo elde edilemez. Elde edilen yumurtaların çoğunun kalitesi düşük olduğundan, iyi kalitede embriyo nadiren oluşur ve gebelik elde etme ihtimalleri de çok düşer. Üstelik de defalarca tekrar edilen denemelerde bu yüksek dozlu hormon ilaçlarının verdiği manevi ve maddi külfet çiftleri oldukça yıpratır. Sonuç alınmadığı zaman, eninde sonunda çiftlere önerilen yöntem, Türkiye’de uygulanmayan ve birçok çifttin kabullenmediği yumurta bağışıdır. Çiftlerin çoğunluğunun istediği kendi yumurtaları ile gebeliğe ulaşmaktır.

Mini tüp bebek, Tokyo’nun en ünlü tüp bebek merkezlerinden Kato Ladies Klinik’te tasarlanmış ve Japonya’da yaygın olarak uygulanan bir tüp bebek tedavisidir. Bu tedavinin felsefesinde düzenli adet gören kadınların her ay ürettikleri yumurtaların yüksek dozda hormona maruz kalan yumurtalara göre daha kaliteli olduğu mantığı yatar. Mini Tüp Bebekte doğal olarak üretilen yumurta veya yumurtaların elde edilmesi ve bununla tüp bebek yapılması amaçlanır. Bu yöntem, tüm düzenli adet görebilen ve yumurtalığı faaliyette olan kadınlarda uygulanabilmesine rağmen, başta belirttiğimiz rezervi çok düşük olan ve normal tüp bebek yöntemi ile şans bulamayan hasta grubunda, belirgin olarak gebelik elde etme ihtimalini arttırır. Düzenli adet görüp, FSH hormonu yüksek diye tüp bebek deneme şansı bulamayan veya defalarca denemelerine rağmen embriyo elde edilemeyen ya da kötü kalite embriyolara sahip olmuş olgularda belirgin olarak daha iyi kalitede embriyolar elde edilebilmektedir. Bu da, bu tür umudu çok düşük hastalar için gebelik şansı yaratmaktadır. Bu tip vakalarda bir diğer yaklaşım da arka arkaya yapılan Mini tüp bebek denemeleri ile elde edilen embriyoları dondurup biriktirmektir. Bu, zamana karşı yarışan çok düşük rezervli hastaların zaman kaybını engeller. Bu tedavinin efektif şekilde uygulanabilmesi için laboratuar koşullarının ve embriyo dondurma programının çok iyi olması gereklidir. Mini tüp bebek tedavisinin getirdiği bir diğer avantaj da, uygulama maliyetlerinin belirgin olarak daha düşük olmasıdır.

Özet olarak Mini tüp bebek, yumurta rezervinin azalmasından dolayı şansı çok düşük olan olgularda, normal tüp bebek uygulamalarına göre komplikasyon oranı ve uygulama maliyeti çok düşük olan ve de belirgin olarak gebelik ihtimalini arttıran farklı bir yaklaşımdır.

ALINTIDIR......

Kızlar doktorum aradı.değerlerim yüksek çıkmış.dostinex başla dedi.niye bir sorun mü var ki.deminde msj yazdım ama nereye gönderdim bilmiyorum.telden yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…