şimdilik ciddi bişey yok gibi ama e2 yi bilmediğimden net bişey diyemiyorum..
eğerki nefes alman giderek güçleşirse ve şişliğin hızla artarsa mutlaka acile git lütfen...
bekleme geçer diye...
Kızlar saat çok geçti ben ibadetime çekiliyorum...
geri geliciimm...
Akasya sultan seviyorum seni taammııı
canlarım ewimi temizledim topladım şimdi banyomu yapıp yatıp uyuyayım..malum akşamdan uykusuzumm dinleneyim biraz akşamda ewde yokum çünkü...
hepinizi öpüyorummmm kocamannn
tamam canım çok teşekkürler
bende seni çok seviyom........
hee okudun yani hayatlaırmızı aman sıkılmada..yok kuzum siz hiç başımı ağrıtırmısınız... sizler olmasanız ben çatlardım buralarda.... kociş sabahın 6sına kurmuş saati tabi ben anında uyandım ama onu 7.30 anca kaldırmayı başardım. birbuçuk saat o alarm ertelene ertelen çaldı durdu,, 9gibi geri yattım yarı uyur yarı uyanık 11de kalktım geri... ama çok gergin kalktım... zaten kolumda ağrıyo dün 2.tetenozumu yaptırdım... niye bilmiyom mutsuzum bugün... hem bedenen hem ruhen keyfim yok....
kıslar merhaba,
Benim 9 aylık rüyam yarı yolda sona erdibebeklerimi kaybettim.
11 mayıs ta gece sancılandım ben gaz sancısı sanıyordum,sabah geçmezse doktora giderim diye planlıyordum sabahta suyum geldi hastaneye gittiğimizde doğum başlamıştı.4 saat arayla bebeklerime doğum yaptım.sanki canımdan can kopardılar.bebeklerin eşleri çıkmayınca ameliyata aldılar.eğer bebeklerin eşleri biraz daha çıkmasaydı çok kan kaybettiğimden dolayı rahmimi alacaklarmış. akciğerleri gelişmediği için bebeklerim yaşamadı.
4 hafta daha kalsalardı yaşama şansları varmış ama Rabbim onlara bu kadar ömür vermiş demekki. benim hep aklıma geliyordu bebeklerimi kaybedersem ben yaşayamam diyordum ama insan bu acıylada yaşamasını öğreniyormuş.İçin kan ağlasada gözyaşlarını sile sile etrafına belli etmeden yaşamayıda öğreniyormuşsun
kızlar şimdi doktordan geldim
üç tane 18 mm yumoşum varmış ve bi çokda 8 ve 10 mm üstü varmış
bugün kan tahlili yaptırmadı doktorum
cetrotide yi yaptım yine
bu gecede çatlatma iğnesi olacam
pazarteside yumoşlar toplanacakmış
dua edin kızlar dualarınıza ihtiyacım var
hem çok korkuyorum hem heyecanlıyım karmakarışığım
Allah yardımcımız olsun
tatlım hiç korkma herşey güzel olacak inşallah belki perşembeye de transfer olur aramızda 1 hafta olmuş olur o zaman hiç düşünme rahat ol bir yumurta döllensin yeter eminim senin daha çok olacaktır inş.
muhabbete devam midem sinsinde evd ekoşucam birazdan..
napalım ovulasyon alalımmı paket halinde satılıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?