Tüp Bebek Günlüğümüz !

ama olmaz olmamalı...
ne diyecem ben şimdi...
çok çok çoook üzüldüm...
nasıl bir acıdır bu Allah sabrına sabır eklesin...
donup kaldım...

Kızlar doktorum aradı.değerlerim yüksek çıkmış.dostinex başla dedi.niye bir sorun mü var ki.deminde msj yazdım ama nereye gönderdim bilmiyorum.telden yazıyorum.

yapma yaaa off...
dostinex i bende aldım her ihtimale karşı ohss olma ihtimaline karşılık önlem amaçlı veriliyor...
demek bu ilaçcı içmezsen ohss olman kesin...
değerin yüksek çıkmış zaten..
8 günlük bir ilaç ve sakın aksatmadan al mutlaka e2 yi düşürmek için veriliyor...

Sadece sabır dilemek gerekli sanırım.ne diyeceğimi bilmiyorum.rabbim sabır versin.

Sabah akşam yarım dedi.Benim de canım sıkıldı.ins.bir şey olmaz.

ne diycem bilemedim,inan coooook üzüldüm,,rabbim sabır güç versin..cok zor bi durum,kelimeler yetersiz kalıyor..rabbimin vardır bi bildigi demekten başka bişey gelmiyor elimizden...

bize gelince dün dr a gittik ama muayene olamadan dönmek zorunda kaldık,dr işi cıktı,muayene iptal oldu,önümüzdeki hafta tekrar gelin dedi..bizde dolaştık kendime bi kac yazlık kıyafet aldım,yemek yedik dönüşte saat gec oldu,cookta yoruldugum için giremedim..bugün eşime tatildi,öglene kadar kahvaltı falan filan derken vakit gecti,sonrada görümcem,eltim geldi oturmaya şimdi onlar gitti,bende hemen geldim..yazayım dedim..bende büyük bi heycanla gittim ama kızlarımı göremeden geri geldim malesefbundada vardır bi hayır diyorum..bi yaptıramadık ayrıntılı ultrasonu yaaa...

Allah yardımcın olsun canım...
herşey yolunda çok şükür...
korkulacak bişey yok inan...

aklına başka şeyler getirme canım sen tedavine odaklan sadece...
bu kadar geldin yarıda bırakamazsın tabii..
çatlatma iğnesi konusunda aklım karışık benimde..
bana hemşire diğer iğneler gibi vurcaksın göbekten dedi havasını al ya da alma demedi..
bende havasını alıp vurdum ve milyonda bir denilen şey başıma geldi 20 ye yakın yumurtamdan sadece
3 tane toplanabildi sebebide çatlatma iğnesinin görevini görmemesi...
sen havası konusuna değinince acaba havasını almadan vurmakmı gerekiyordu benmi yanlış yaptım dedim kendime..
belki bu yüzden etkili olmadı çatlatma iğnesi..
sen hemşire ne dediyse onu yap...
ben havasını aldım ve sorun çıktı sen sakın havasını almadan direk kutusundan çıktığı gibi vur...

Sabah akşam yarım dedi.Benim de canım sıkıldı.ins.bir şey olmaz.

sabah akşam yarım günde bi tane işte...
banada al dedi doktor gerekirse kullanacaz dedi e2 yi kontrol altına alınca kullanmadım...
ama sende kontrol dışı demek şu an...
bugün iğne vurmamandan da belli zaten iğneyi erken kesmiş dotorun ona rağmen değerin artmış...
bu hap iyi gelir merak etme...
en kötü ihtimalde bile yumurtaların toplanır döllenirler dondurulurlar transferib bi dahaki aya kalır...
tekrar söylüyorum bu hap Allahın izniyle işe yaracak...

Sağol canım ya içimi rahatlattın..

sağol canım cevapladığın için
inşallah herşey güzel olacak

dün akşam bekledim yazacaksın diye demek ultrasona giremedin kuzularını göremedin...
iyiler onlar annesi merak etme bir hafta daha bekleyelim napalım...
valla havam kaçtı eemo dan sonra sende yazmakta gecikince aklıma kötü şeyler geldi içim daraldı..
neyseki bişeyiniz yokmuş...
Aman Allah korusun sizi...

off fena oldum yaa rabbim sen emo arkdaşımıza sabır ver nekadar zordur yaa..
rabbim acısını dindirecek sağlıklı evlatlar nasip etsin canım yaaa

off allahım yaa... sabır diliyorum sana.... bende perşembe günü kürtaj oldum ama benim 2 ay olmuştu... senin duygularında hissettiklerinde bambaşkadır eminim... alnımıza yazılmış kaderlerimiz... insan en zoruna en acısına da nasıl oluyorsa katlanıyor işte... Ne desem boş çünkü biliyorum... Bana da boş her şey şu aralar... Allah sabrını arttırsın..

güldencim kızlarla gece kutlama yaptık kendi çapımızda ama çok güldüm yine yaa :):):):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…