kıslar merhaba,
Benim 9 aylık rüyam yarı yolda sona erdibebeklerimi kaybettim.
11 mayıs ta gece sancılandım ben gaz sancısı sanıyordum,sabah geçmezse doktora giderim diye planlıyordum sabahta suyum geldi hastaneye gittiğimizde doğum başlamıştı.4 saat arayla bebeklerime doğum yaptım.sanki canımdan can kopardılar.bebeklerin eşleri çıkmayınca ameliyata aldılar.eğer bebeklerin eşleri biraz daha çıkmasaydı çok kan kaybettiğimden dolayı rahmimi alacaklarmış. akciğerleri gelişmediği için bebeklerim yaşamadı.
4 hafta daha kalsalardı yaşama şansları varmış ama Rabbim onlara bu kadar ömür vermiş demekki. benim hep aklıma geliyordu bebeklerimi kaybedersem ben yaşayamam diyordum ama insan bu acıylada yaşamasını öğreniyormuş.İçin kan ağlasada gözyaşlarını sile sile etrafına belli etmeden yaşamayıda öğreniyormuşsun
Kızlar doktorum aradı.değerlerim yüksek çıkmış.dostinex başla dedi.niye bir sorun mü var ki.deminde msj yazdım ama nereye gönderdim bilmiyorum.telden yazıyorum.
Sadece sabır dilemek gerekli sanırım.ne diyeceğimi bilmiyorum.rabbim sabır versin.kıslar merhaba,
11 mayıs ta gece sancılandım ben gaz sancısı sanıyordum,sabah geçmezse doktora giderim diye planlıyordum sabahta suyum geldi hastaneye gittiğimizde doğum başlamıştı.4 saat arayla bebeklerime doğum yaptım.sanki canımdan can kopardılar.bebeklerin eşleri çıkmayınca ameliyata aldılar.eğer bebeklerin eşleri biraz daha çıkmasaydı çok kan kaybettiğimden dolayı rahmimi alacaklarmış. akciğerleri gelişmediği için bebeklerim yaşamadı.
4 hafta daha kalsalardı yaşama şansları varmış ama Rabbim onlara bu kadar ömür vermiş demekki. benim hep aklıma geliyordu bebeklerimi kaybedersem ben yaşayamam diyordum ama insan bu acıylada yaşamasını öğreniyormuş.İçin kan ağlasada gözyaşlarını sile sile etrafına belli etmeden yaşamayıda öğreniyormuşsun
yapma yaaa off...
dostinex i bende aldım her ihtimale karşı ohss olma ihtimaline karşılık önlem amaçlı veriliyor...
demek bu ilaçcı içmezsen ohss olman kesin...
değerin yüksek çıkmış zaten..
8 günlük bir ilaç ve sakın aksatmadan al mutlaka e2 yi düşürmek için veriliyor...
kızlar şimdi doktordan geldim
üç tane 18 mm yumoşum varmış ve bi çokda 8 ve 10 mm üstü varmış
bugün kan tahlili yaptırmadı doktorum
cetrotide yi yaptım yine
bu gecede çatlatma iğnesi olacam
pazarteside yumoşlar toplanacakmış
dua edin kızlar dualarınıza ihtiyacım var
hem çok korkuyorum hem heyecanlıyım karmakarışığım
Allah yardımcımız olsun
Slm kizlar moralim bozuk
Esım azospermi
Benim fazla yumurtam oluşmuş
Pazartesi önce beni opu yapacaklar
Bende önce esım olsun amlyt belki sperm çıkmaz bosuna amlyt olmayayım dedim
Doktor fazla yumurtlamissin rahatsız olursun dedi
Eşimde para almak icin öyle yapiyolar diyince icime kuşku düştü moralim bozuldu
Ama burda bı kac arkadas normal dedi
Zaten benim suanda bile cok agrim sisim var
Bide bsy sorcam ovitrelle catlama ignesi verdi icinde hava var iğnenin ..hemşire havasını almadan göbekten vurun dedi
Ama havasını almam gerekmiyormu nsl vuruluyor biliyomusunuz
Sabah akşam yarım dedi.Benim de canım sıkıldı.ins.bir şey olmaz.
sabah akşam yarım günde bi tane işte...
banada al dedi doktor gerekirse kullanacaz dedi e2 yi kontrol altına alınca kullanmadım...
ama sende kontrol dışı demek şu an...
bugün iğne vurmamandan da belli zaten iğneyi erken kesmiş dotorun ona rağmen değerin artmış...
bu hap iyi gelir merak etme...
en kötü ihtimalde bile yumurtaların toplanır döllenirler dondurulurlar transferib bi dahaki aya kalır...
tekrar söylüyorum bu hap Allahın izniyle işe yaracak...
Allah yardımcın olsun canım...
herşey yolunda çok şükür...
korkulacak bişey yok inan...
aklına başka şeyler getirme canım sen tedavine odaklan sadece...
bu kadar geldin yarıda bırakamazsın tabii..
çatlatma iğnesi konusunda aklım karışık benimde..
bana hemşire diğer iğneler gibi vurcaksın göbekten dedi havasını al ya da alma demedi..
bende havasını alıp vurdum ve milyonda bir denilen şey başıma geldi 20 ye yakın yumurtamdan sadece
3 tane toplanabildi sebebide çatlatma iğnesinin görevini görmemesi...
sen havası konusuna değinince acaba havasını almadan vurmakmı gerekiyordu benmi yanlış yaptım dedim kendime..
belki bu yüzden etkili olmadı çatlatma iğnesi..
sen hemşire ne dediyse onu yap...
ben havasını aldım ve sorun çıktı sen sakın havasını almadan direk kutusundan çıktığı gibi vur...
ben gittigidiyordan aldım 20 tane ovulasyon tsti ve 6 adet gebelik testi 18 lira kargo da bedava bir kaç gün önce aldım
bize gelince dün dr a gittik ama muayene olamadan dönmek zorunda kaldık,dr işi cıktı,muayene iptal oldu,önümüzdeki hafta tekrar gelin dedi..bizde dolaştıkendime bi kac yazlık kıyafet aldım,yemek yedik dönüşte saat gec oldu,cookta yoruldugum için giremedim..bugün eşime tatildi,öglene kadar kahvaltı falan filan derken vakit gecti,sonrada görümcem,eltim geldi oturmaya şimdi onlar gitti,bende hemen geldim..yazayım dedim..bende büyük bi heycanla gittim ama kızlarımı göremeden geri geldim malesefbundada vardır bi hayır diyorum..bi yaptıramadık ayrıntılı ultrasonu yaaa...
bende bakıyorum şimdi..
bende bakıyorum şimdi..
kıslar merhaba,
canım benim sesini duydum şimdi Allahtan daha iyisin inşallah bi daha o ağrı uğramaz..
neden geç yattınız peki
hayırlı olsun efenim...
iğne kullanmıyorsun demek ne güzel yaaa bende iğnesiz tedavi istiyorum amaaa...
10.denemde pozitifi gören kadına benzetmesin bizi Rabbim...
ama deneme sayısı olarak...
pozitif kısmında benzemek isterim doğrusu
ne uğraşması kuzum maalesef tecrübelendik işte bende paylaşıyorum sadece...
ne güzel işte elleşmek bugünde serbest
Satın aldım bileee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?