Ovülasyon Kitleri , Aile Planlaması , Sağlık Ürünleri , Sağlık & Kozmetik Listeleme Sayfası 1/2
burda e baştaki ama fiatı artmış
güldencim kızlarla gece kutlama yaptık kendi çapımızda ama çok güldüm yine yaa :):):):):):):)
Satın aldım bileee
hee pardon ben yanlış anlamışım daha çok varmış ben teknoji özürlüyüm sahiden..yaaabitane kalmıştı onumu aldın senn..
ben kartlamı nasıl alcam diye eşimle konuşurkene...
hayırlı olsun
kıslar merhaba,
Benim 9 aylık rüyam yarı yolda sona erdibebeklerimi kaybettim.
11 mayıs ta gece sancılandım ben gaz sancısı sanıyordum,sabah geçmezse doktora giderim diye planlıyordum sabahta suyum geldi hastaneye gittiğimizde doğum başlamıştı.4 saat arayla bebeklerime doğum yaptım.sanki canımdan can kopardılar.bebeklerin eşleri çıkmayınca ameliyata aldılar.eğer bebeklerin eşleri biraz daha çıkmasaydı çok kan kaybettiğimden dolayı rahmimi alacaklarmış. akciğerleri gelişmediği için bebeklerim yaşamadı.
4 hafta daha kalsalardı yaşama şansları varmış ama Rabbim onlara bu kadar ömür vermiş demekki. benim hep aklıma geliyordu bebeklerimi kaybedersem ben yaşayamam diyordum ama insan bu acıylada yaşamasını öğreniyormuş.İçin kan ağlasada gözyaşlarını sile sile etrafına belli etmeden yaşamayıda öğreniyormuşsun
yaaabitane kalmıştı onumu aldın senn..
ben kartlamı nasıl alcam diye eşimle konuşurkene...
hayırlı olsun
hee pardon ben yanlış anlamışım daha çok varmış ben teknoji özürlüyüm sahiden..
kendim yapabilrmiyim alışverişki:26:
egunal verdiğim linktenmi aldın aayy heyecanlandım beee
üyelik istiyoır oldunmu
ben 20 tl ye aldım canım bi kaç tane var...
20 tane ovulasyon testi 6 tane gebelik testi olanından aldım bende...
kargoyuda firma ödüyor...
valla sizi sadece alkışlıyorumsüpersiniz...
canım ben üyeydim zaten...
benim aldığım yerde 50 küsür tane kaldı daha çok yani..
istersen diğer platformdan özelden yazayım sana..
mersi şekerim.............. akasya kutlama yapmak istiyorum başarabilirmiyiz dedim oda neden olmasın dedi kızlarda geldii kulaklarını da çınlattıkk . güzeldi ama:):)bekleriz bi gece cicimm...
Ya icine vesvese düştü bana direk cikar ucunu ac havasını almadan vur dedi bana garip geldi telaşdan soramadim Neyse havasını almadan vurayım moralim bozuk cnm bnm ne heycan ve hevesle geldim son gunde moralim bozulduAllah yardımcın olsun canım...
herşey yolunda çok şükür...
korkulacak bişey yok inan...
aklına başka şeyler getirme canım sen tedavine odaklan sadece...
bu kadar geldin yarıda bırakamazsın tabii..
çatlatma iğnesi konusunda aklım karışık benimde..
bana hemşire diğer iğneler gibi vurcaksın göbekten dedi havasını al ya da alma demedi..
bende havasını alıp vurdum ve milyonda bir denilen şey başıma geldi 20 ye yakın yumurtamdan sadece
3 tane toplanabildi sebebide çatlatma iğnesinin görevini görmemesi...
sen havası konusuna değinince acaba havasını almadan vurmakmı gerekiyordu benmi yanlış yaptım dedim kendime..
belki bu yüzden etkili olmadı çatlatma iğnesi..
sen hemşire ne dediyse onu yap...
ben havasını aldım ve sorun çıktı sen sakın havasını almadan direk kutusundan çıktığı gibi vur...
Ya icine vesvese düştü bana direk cikar ucunu ac havasını almadan vur dedi bana garip geldi telaşdan soramadim Neyse havasını almadan vurayım moralim bozuk cnm bnm ne heycan ve hevesle geldim son gunde moralim bozuldu
iyi akşamlar güzeller...........
Ya icine vesvese düştü bana direk cikar ucunu ac havasını almadan vur dedi bana garip geldi telaşdan soramadim Neyse havasını almadan vurayım moralim bozuk cnm bnm ne heycan ve hevesle geldim son gunde moralim bozuldu
iyi akşamlar güzeller...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?