Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi akşamlarrr sana daaa

iyiyim canım.. mutfakta seri üretime geçince düzeldim:))) ama çok yoruldum.... baktım çok şey var annemleri çağırdım,, eskişehirdeki küçük bacımda burda onun için hazırlanmışım gibi oldu:)))))) ama bizimkile totoyu kaldırıp gelemedi bi türlü çay acıyacak......

canım cok uzuldum rabbım sana cok sabır versın zor bır durum rabbım sana tekrar nasıp etsın

Canim guzel arkadasim acin oyle derin kaybin oylebuyuk ki aylarca hayallerini kurdugun karninda hareketini hissettigin yavrularin kaybetmissin...Acini yasa icini seriinlet ki. Tekrar umutla gelecege bakabilesin... Rabbim tez zamanda saglikla bebislerini gondersin kucagina almayi buyutmeyi nasip etsin...

ohhh iyi etmişsin valla...
ailecek Afiyet olsun canım...
sanırım şu an çaylarınızı hüpletiyorsunuzdur...

Canım naber nasılsın??
Merak ediyorum idrar testi yaptın mı tekrar..
İkinci çizgi kaçtımı yine

Cok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun insallh zor Bir durum bu yaşadığın Rabbim kimseye yaşatmasın insallh en kısa zaman da yine bebeklerin olsun yüzün gülsün ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım bu yaşadığın Benm de cok korktuğum bir durum cnm sancım olunca hep korkuyorum Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin

Slm lar hanımlar nasilsinz biz geldik ama kaçicaz hemen babamiz cok yorgun yazık koltukta uyuyor yatağa taşıyamam ki kocamı cok buyuk daha cok dalmadan yataga atmam lazım

Allahım sabır versin..birdaha yaşatmasın..ve en yakın zamanda Rabbim yüzünü güldürsün..

Canım naber nasılsın??
Merak ediyorum idrar testi yaptın mı tekrar..
İkinci çizgi kaçtımı yine

Merhaba canım, çoook stresliyim kabus görüyorum iki gündür saçma sapan,o ikinci çizgi var ya kaçtı ve bir daha geri gelmedi bu gün hiçbir yerim ağrımıyor bu kesin olmadı diye tutturdum zavallı eşim bana laf anlatmaktan bıkmadı gittik sokaklarda gezdik saatlerce şimdi iyileştim ve sabah ki halime gülüyorum

Slm lar hanımlar nasilsinz biz geldik ama kaçicaz hemen babamiz cok yorgun yazık koltukta uyuyor yatağa taşıyamam ki kocamı cok buyuk daha cok dalmadan yataga atmam lazım

idare eder canım...
eemoya üzüldüm çok...
sende adamınla ilgilen ama taşımaya niyetlenme sen zaten kanguru gibisin bu ara kesende kızını taşıyorsun kocacınıda sırtına atıver dicem de tehlikeli olur

yani tekrar yaptın dimi idrar testini:44:
ama yaşadıkların normal bu süreçte o kadar gel gitler oluyorki hormonlar beklemek hepsi bir araya gelince zorlanıyoruz işte..
valla sonucunu en az senin kadar merakla bekliyorum...

canim ya allahim yardimcin olsun, allahim sabrini verir mutlaka..cok zor diyecek bisey bulamiyorum,bogazima dugumlendi kelimeler

Evet yaptım tekrar ama sanırım idrar da çıkmaması oldukça normalmiş.Pazartesi öğreneceğiz bakalım eve gelirgelmez yazarım buraya o gün az dersim var erken gelirim eve.Ama sonucun pozitif olmasıyla da bitmiyor ki bu iş....offff ne zor ya....:18:

Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum meleklerin cennette inşallah Allah sabır versin sana ve esine (

canim ya allahim yardimcin olsun, allahim sabrini verir mutlaka..cok zor diyecek bisey bulamiyorum,bogazima dugumlendi kelimeler

Sen nerdesin be Mine cn yoksun ortalıkta

Atamam ki sırtımda sığmaz benim koca 1 90 adamcim benim sesleniyorum duymuyor beni Benm de uykumu getirdi walla namazı kılıp kaçarım yatağa ben de cok üzüldüm cnm Benm etrafımda buyalarda dogum yapan o kadar cok insan varki bu da EEMOCok nun yaşadığı bem en korktuğum durum Rabbim yardımcısı olsun insallh kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…