iyi akşamlarrr sana daaa
ama lütfen canını sıkma ne biliyorsun eşinden sperm gelmeyeceğini...
Allahın izniyle herşeyin yolunda gittiğini yazacaksın bize...
sen direk vur canım çatlatma iğnesini havasını varmı yokmu düşünme...
iyi akşamlar cicim..
nasılsın daha iyimisin kendine geldin inşallah..
kıslar merhaba,
Benim 9 aylık rüyam yarı yolda sona erdibebeklerimi kaybettim.
11 mayıs ta gece sancılandım ben gaz sancısı sanıyordum,sabah geçmezse doktora giderim diye planlıyordum sabahta suyum geldi hastaneye gittiğimizde doğum başlamıştı.4 saat arayla bebeklerime doğum yaptım.sanki canımdan can kopardılar.bebeklerin eşleri çıkmayınca ameliyata aldılar.eğer bebeklerin eşleri biraz daha çıkmasaydı çok kan kaybettiğimden dolayı rahmimi alacaklarmış. akciğerleri gelişmediği için bebeklerim yaşamadı.
4 hafta daha kalsalardı yaşama şansları varmış ama Rabbim onlara bu kadar ömür vermiş demekki. benim hep aklıma geliyordu bebeklerimi kaybedersem ben yaşayamam diyordum ama insan bu acıylada yaşamasını öğreniyormuş.İçin kan ağlasada gözyaşlarını sile sile etrafına belli etmeden yaşamayıda öğreniyormuşsun
kıslar merhaba,
11 mayıs ta gece sancılandım ben gaz sancısı sanıyordum,sabah geçmezse doktora giderim diye planlıyordum sabahta suyum geldi hastaneye gittiğimizde doğum başlamıştı.4 saat arayla bebeklerime doğum yaptım.sanki canımdan can kopardılar.bebeklerin eşleri çıkmayınca ameliyata aldılar.eğer bebeklerin eşleri biraz daha çıkmasaydı çok kan kaybettiğimden dolayı rahmimi alacaklarmış. akciğerleri gelişmediği için bebeklerim yaşamadı.
4 hafta daha kalsalardı yaşama şansları varmış ama Rabbim onlara bu kadar ömür vermiş demekki. benim hep aklıma geliyordu bebeklerimi kaybedersem ben yaşayamam diyordum ama insan bu acıylada yaşamasını öğreniyormuş.İçin kan ağlasada gözyaşlarını sile sile etrafına belli etmeden yaşamayıda öğreniyormuşsun
iyiyim canım.. mutfakta seri üretime geçince düzeldim:))) ama çok yoruldum.... baktım çok şey var annemleri çağırdım,, eskişehirdeki küçük bacımda burda onun için hazırlanmışım gibi oldu:)))))) ama bizimkile totoyu kaldırıp gelemedi bi türlü çay acıyacak......
Canım naber nasılsın??
Merak ediyorum idrar testi yaptın mı tekrar..
İkinci çizgi kaçtımı yine
Slm lar hanımlar nasilsinz biz geldik ama kaçicaz hemen babamiz cok yorgun yazık koltukta uyuyor yatağa taşıyamam ki kocamı cok buyukdaha cok dalmadan yataga atmam lazım
Merhaba canım, çoook stresliyim kabus görüyorum iki gündür saçma sapan,o ikinci çizgi var ya kaçtı ve bir daha geri gelmedibu gün hiçbir yerim ağrımıyor bu kesin olmadı diye tutturdum zavallı eşim bana laf anlatmaktan bıkmadı gittik sokaklarda gezdik saatlerce şimdi iyileştim ve sabah ki halime gülüyorum
idare eder canım...
eemoya üzüldüm çok...
sende adamınla ilgilen ama taşımaya niyetlenme sen zaten kanguru gibisin bu ara kesende kızını taşıyorsun kocacınıda sırtına atıver dicem de tehlikeli olur
yani tekrar yaptın dimi idrar testini:44:
ama yaşadıkların normal bu süreçte o kadar gel gitler oluyorki hormonlar beklemek hepsi bir araya gelince zorlanıyoruz işte..
valla sonucunu en az senin kadar merakla bekliyorum...
iyi aksamlar kizlarnasilsiniz????
iyi akşamlar kızlaaaaaaaar
kıslar merhaba,
canim ya allahim yardimcin olsun, allahim sabrini verir mutlaka..cok zor diyecek bisey bulamiyorum,bogazima dugumlendi kelimeler
idare eder canım...
eemoya üzüldüm çok...
sende adamınla ilgilen ama taşımaya niyetlenme sen zaten kanguru gibisin bu ara kesende kızını taşıyorsun kocacınıda sırtına atıver dicem de tehlikeli olur
yani tekrar yaptın dimi idrar testini:44:
ama yaşadıkların normal bu süreçte o kadar gel gitler oluyorki hormonlar beklemek hepsi bir araya gelince zorlanıyoruz işte..
valla sonucunu en az senin kadar merakla bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?