iyi aksamlar kizlarnasilsiniz????
Kizlar catlatma igemi vurdum içindeki haa siringayi sıkarken arkadan cikti yani havasını almadan vurmak gerekmiş:) Pazartesi ins guZel haberle gelirim dua edin bana kader arkadasınıza:)
Kizlar catlatma igemi vurdum içindeki haa siringayi sıkarken arkadan cikti yani havasını almadan vurmak gerekmiş:) Pazartesi ins guZel haberle gelirim dua edin bana kader arkadasınıza:)
slm julietta hosbulduk tatlim,sorma ya diblere vurmustum daha yeni ciktim desem ..) bazi sorunlardan dolayi kayboldum malesefhoşgeldin cnm..nerelerdesin?? nasılsın?
Sen nerdesin be Mine cn yoksun ortalıkta
kizma guzel annecik,gercekten gelemedim buralarakeyfim yoktu yeni yeni ortaya cikmaya basladim
optum seni,kizimiz nasil annesi
Atamam ki sırtımda sığmaz benim koca 1 90 adamcim benim sesleniyorum duymuyor beni Benm de uykumu getirdi walla namazı kılıp kaçarım yatağa ben de cok üzüldüm cnm Benm etrafımda buyalarda dogum yapan o kadar cok insan varki bu da EEMOCok nun yaşadığı bem en korktuğum durum Rabbim yardımcısı olsun insallh kimseye yaşatmasın
mis gibi recel yap canim,ohhkızlar misafirler gitti çook şükür..ortalığı topladım..kocam geldi yemek yedik..çilek var 1 kg değerlendirmek istiyorum reçel yapsammı ki??:26:
merhaba asyadila, canim ben rotterdam sendemi hollandadasin yoksa?minecan merhaba, hollandanin neresindesin?
slm julietta hosbulduk tatlim,sorma ya diblere vurmustum daha yeni ciktim desem ..) bazi sorunlardan dolayi kayboldum malesef
sen nasilsin ? listeye baktimda asilama yaptirmissin canim insallah hayirli haberlerini aliriz
mis gibi recel yap canim,ohh
merhaba asyadila, canim ben rotterdam sendemi hollandadasin yoksa?
Kizlaaarrr. Noruyonuz annem. Topic pek bi sakin sansima kocis usutmus dun yagmuru falan yedi garibim ... 2 poposuna igneleri yedi. Uzaniyo garibimm odada
iyi aksamlar kizlarnasilsiniz????
iyi akşamlar kızlaaaaaaaar
Evet yaptım tekrar ama sanırım idrar da çıkmaması oldukça normalmiş.Pazartesi öğreneceğiz bakalım eve gelirgelmez yazarım buraya o gün az dersim var erken gelirim eve.Ama sonucun pozitif olmasıyla da bitmiyor ki bu iş....offff ne zor ya....:18:
Sen nerdesin be Mine cn yoksun ortalıkta
Atamam ki sırtımda sığmaz benim koca 1 90 adamcim benim sesleniyorum duymuyor beni Benm de uykumu getirdi walla namazı kılıp kaçarım yatağa ben de cok üzüldüm cnm Benm etrafımda buyalarda dogum yapan o kadar cok insan varki bu da EEMOCok nun yaşadığı bem en korktuğum durum Rabbim yardımcısı olsun insallh kimseye yaşatmasın
kızlar misafirler gitti çook şükür..ortalığı topladım..kocam geldi yemek yedik..çilek var 1 kg değerlendirmek istiyorum reçel yapsammı ki??:26:
slm kizlar hepinize iyi aksamlar,nasilsiniz ?????????
herkese iyi aksamlar kizlar..........
Herkese iyi geceler tatlı uykular.......
geçmiş olsun cnm valla moralim bozuldu benim..tülayın pembe lekelenmeri başlamış((
evet yaa bugün yine çok canım sıkıldı önce eemo ikizlerini kaybetti şimdide tülay..
son olsun artık...
kıslar bana sabır dileyen tüm kader arkadaşlarıma çook teşekkür ediyorum..
.inşallah en kısa zamanda toparlanır tekrar denemeyi düşünürüm.şu an eşim bile çok acı çektiğim için denemeyelim tekrar diyor.zaten bi 6 ayda rahim kendini anca toparlarmış.bide normal doğum yaptığım için sütlerim geldi ama ortada bebek yokben unutmaya çalışsamda vücudum unutmama izin vermiyor...Ağlama nöbetleri geçiriyorum..salı günü psikoloğa gideceğiz eşimle beraber yardım almamız gerekiyor sanırım.imtihanım çok zormuş yazım böyleymiş demekten başka elden bişey gelmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?