Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar misafirler gitti çook şükür..ortalığı topladım..kocam geldi yemek yedik..çilek var 1 kg değerlendirmek istiyorum reçel yapsammı ki??:26:

Kizlar catlatma igemi vurdum içindeki haa siringayi sıkarken arkadan cikti yani havasını almadan vurmak gerekmiş:) Pazartesi ins guZel haberle gelirim dua edin bana kader arkadasınıza:)

Kizlar catlatma igemi vurdum içindeki haa siringayi sıkarken arkadan cikti yani havasını almadan vurmak gerekmiş:) Pazartesi ins guZel haberle gelirim dua edin bana kader arkadasınıza:)

Allahım yardımcın olsun cnm..hayırlı haberlerle gel inşallahhhhh....

Canlarım bn çıkıyorum varya kemiklerim sızlıyor sanki tuhaf bir durum yani var üzerimde ben ciktimm iyigeceler hepinizi seviyorummm

hoşgeldin cnm..nerelerdesin?? nasılsın?
slm julietta hosbulduk tatlim,sorma ya diblere vurmustum daha yeni ciktim desem ..) bazi sorunlardan dolayi kayboldum malesef
sen nasilsin ? listeye baktimda asilama yaptirmissin canim insallah hayirli haberlerini aliriz

kızlar misafirler gitti çook şükür..ortalığı topladım..kocam geldi yemek yedik..çilek var 1 kg değerlendirmek istiyorum reçel yapsammı ki??:26:
mis gibi recel yap canim,ohh

minecan merhaba, hollandanin neresindesin?
merhaba asyadila, canim ben rotterdam sendemi hollandadasin yoksa?

Kizlaaarrr. Noruyonuz annem. Topic pek bi sakin sansima kocis usutmus dun yagmuru falan yedi garibim ... 2 poposuna igneleri yedi. Uzaniyo garibimm odada

sonunda iyi olda cnm bnm..kadınız maalesef her dert tasa bizde..şimdi iyi olmana sevindim..evet cnm tüpteki hazin sonumuz neticesinde aşılama yaptı merkez bize ücretsiz ve 2 kez..perşembe günü test tarihim..hayırlısı artık..yakışıklı oğulların nasıl iyilermi?

Kizlaaarrr. Noruyonuz annem. Topic pek bi sakin sansima kocis usutmus dun yagmuru falan yedi garibim ... 2 poposuna igneleri yedi. Uzaniyo garibimm odada

geçmiş olsun cnm valla moralim bozuldu benim..tülayın pembe lekelenmeri başlamış ((

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz????

iyi akşamlar kızlaaaaaaaar

iyi akşamlar şekerim...
vurdurdunmu çatlatma iğneni..

evet canım çıkmayabiliyor idrar testinde bi de kullandığın testin hcg duyarlılığıda çok önemli...
inşallah pozitifle gelirsin canım..
zaten başkentte vereceksen kanı en erken saat 12 gibi çıkar sonuç..

benim adam da 1.88 ben yanında ufacık tefecik kalıyorum o beni sırtlıyooo
tek koluyla taşır beni

aaa ziyan olmasın çilek yıka getir topiğe yiyelim
reçel yap tabii ben bi çilek reçelini yerim reçelgillerden...

doğrusunu yapmışsın canım ben resmen yanlış vurmuşum işte...
inşallah pazartesi güzel haberini vereceksin bize bende haber bekliyor olacam senden..

slm kizlar hepinize iyi aksamlar,nasilsiniz ?????????

kız nurcan gördünmü bebişini napıyomuş içerde yazaydın iki satır bişi..

herkese iyi aksamlar kizlar..........

iyi akşamlar cicim..
nasıl gidiyor tedavi..

Herkese iyi geceler tatlı uykular.......

iyi geceler canım..

kıslar bana sabır dileyen tüm kader arkadaşlarıma çook teşekkür ediyorum..
.inşallah en kısa zamanda toparlanır tekrar denemeyi düşünürüm.şu an eşim bile çok acı çektiğim için denemeyelim tekrar diyor.zaten bi 6 ayda rahim kendini anca toparlarmış.bide normal doğum yaptığım için sütlerim geldi ama ortada bebek yokben unutmaya çalışsamda vücudum unutmama izin vermiyor...Ağlama nöbetleri geçiriyorum..salı günü psikoloğa gideceğiz eşimle beraber yardım almamız gerekiyor sanırım.imtihanım çok zormuş yazım böyleymiş demekten başka elden bişey gelmiyor...

evet yaa bugün yine çok canım sıkıldı önce eemo ikizlerini kaybetti şimdide tülay..
son olsun artık...

Allahım bunca kötü olaydan sonra inşallah ardarda yüzümüzü güldürecek be canım..tevekkül ederk geçireceğiz ve atlatacağız bugünleri zor olsada..

Julietta;24694005]sonunda iyi olda cnm bnm..kadınız maalesef her dert tasa bizde..şimdi iyi olmana sevindim..evet cnm tüpteki hazin sonumuz neticesinde aşılama yaptı merkez bize ücretsiz ve 2 kez..perşembe günü test tarihim..hayırlısı artık..yakışıklı oğulların nasıl iyilermi?[/QUOTE]

evet canim aynen oyle hayatta hersey bizler icin ama en onemlisi saglik tabi,gerisi bi sekilde cozulur,..insallah persembe guzel haber verirsin bize
ogluslarim iyi sukur teyzesi

arkadaslar yardimmm
alinti ile cevapla butonuna tiklayinca,herkezin yazdigi mesajlar toplu olarak cikiyor ekrana, niye boyle oluyor ki,off ya:44:
nasil duzeltcem bunu,dakka bir gol bir :44:

Vallahi o kadar üzüldüm ki ne diyeceğimi şaşırıyorum az önce millstone ile tel de konuştuk seni anlattım çok üzüldü sabır diledi sana...
Verende alanda Rabbim en kısa zamanda yaralarını sarmanı diliyorum..
psikolojik destek almanız çok iyi fikir..
vücudun hala hamile gibi davranıyor normal olarak bu unutmanı ya da kabullenmeni daha da zorlaştırıyor eminim...
Allah sabır versin arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…