Tüp Bebek Günlüğümüz !

arkadaslar yardimmm
alinti ile cevapla butonuna tiklayinca,herkezin yazdigi mesajlar toplu olarak cikiyor ekrana, niye boyle oluyor ki,off ya:44:
nasil duzeltcem bunu,dakka bir gol bir :44:

Allah Allah...
alıntı ile cevapla butonuna basmadan yanındaki + simgesini seç sonra alıntıyla cevaplaya bas...

cok zor bi durum rabbim sabrini verecektir elbet,canim belki biliyorsundur ama yinede soyleyim sutunu ilacla kesebilirler,cunku sut geldikce acin dahada katlanacak..

Minecan. Hosgeldin bacim nasilsin atlattin mi zor gunleri bebisim
Julietta bacim hani anlatacaktin ne oldu kocis seni neden aglatti gerco sen kac aydir dolmustun tedavilerin ustuste geldigi icin ne tetikledi bacimmmn.m. Neyse yatarim ben de birazdan kocisin uykusu gelmis. Iyice

iyi akşmlar herkse. nasılsınız,? ben akşm çok kötü oldum. acayipp çıkardım. dışrda yediğim yemekmi dokundu acaba?? (

hosbulduk canim benim,ehh iste yoluna koyduk enazindan,bi daha kaybolursam bilinki yolunda degil..))))
sen nasilsin,keyfin yerindedir umarim canim

kızlar çatlatma iğnemi oldum geldim şimdi hemşireye göbekten yap dedim yok ben biliyom bu koldan yapılıyo dedi koldan yaptı kolum ağrıyo ya

ne yapıyosunuz kıslarr..........

yatmaya gidiyom ben...
tülayın pembe kanaması başlamış artık
diğer tarafa bakarsın...

kızlar çatlatma iğnemi oldum geldim şimdi hemşireye göbekten yap dedim yok ben biliyom bu koldan yapılıyo dedi koldan yaptı kolum ağrıyo ya

olsun şekerim koldan da olur...
şikayetlenme bakiimmm Maşallahın var az bi kolunda ağrıyıversin...
ne güzel bak artık sona yaklaşıyorsun...

hiçç açma bacım aman ya salladım inanki sana özeldende ayrıntılı anlatırım memleket meseleleri diyelim
yarın için stresim var eşimin akrabasının nişanı var görmek istemediğim insanları görmek zorundayım..offf çok gerginim ara ara ağlamaklı oluyorum sinirden off

Kızlar ben yatıyorum...Gideyim adamımın yanına sokuluvereyim...
hepimize iyi geceler Allah rahatlık versin...

hosbulduk canim benim,ehh iste yoluna koyduk enazindan,bi daha kaybolursam bilinki yolunda degil..))))
sen nasilsin,keyfin yerindedir umarim canim

Enim isler de karisti durdu ocak. Ayinda opu olmustum transferimi bu ay olacam. Insaallah. Arada birkac ameliyat gecirdim son asama ashermon sendromu denildi... Basladik hayirlisiyla ayin 25 inde randevumla baslayacak yogun bir tedavi programim insaallahm.. Sonraki hafta da transfer olur dondurulmus embriyolarimin..
Sen napiyorsun baslayacak misin tekrar tedaviye....

Akasya hosgeldin bacimm nasilsin bu aralar misafir agirlmakla gezmekle bayaa mesgulsun sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…