arkadaslar yardimmm
alinti ile cevapla butonuna tiklayinca,herkezin yazdigi mesajlar toplu olarak cikiyor ekrana, niye boyle oluyor ki,off ya:44:
nasil duzeltcem bunu,dakka bir gol bir :44:
kıslar bana sabır dileyen tüm kader arkadaşlarıma çook teşekkür ediyorum..
.inşallah en kısa zamanda toparlanır tekrar denemeyi düşünürüm.şu an eşim bile çok acı çektiğim için denemeyelim tekrar diyor.zaten bi 6 ayda rahim kendini anca toparlarmış.bide normal doğum yaptığım için sütlerim geldi ama ortada bebek yokben unutmaya çalışsamda vücudum unutmama izin vermiyor...Ağlama nöbetleri geçiriyorum..salı günü psikoloğa gideceğiz eşimle beraber yardım almamız gerekiyor sanırım.imtihanım çok zormuş yazım böyleymiş demekten başka elden bişey gelmiyor...
saol canim duzeldi,topikten bu kadar uzak kalirsan kullanmasini unutursunAllah Allah...
alıntı ile cevapla butonuna basmadan yanındaki + simgesini seç sonra alıntıyla cevaplaya bas...
saol canim duzeldi,topikten bu kadar uzak kalirsan kullanmasini unutursun
Minecan. Hosgeldin bacim nasilsin atlattin mi zor gunleri bebisim
Julietta bacim hani anlatacaktin ne oldu kocis seni neden aglatti gerco sen kac aydir dolmustun tedavilerin ustuste geldigi icin ne tetikledi bacimmmn.m. Neyse yatarim ben de birazdan kocisin uykusu gelmis. Iyice
akasya canim merhaba,nasilsin?ne yapıyosunuz kıslarr..........
ne yapıyosunuz kıslarr..........
kızlar çatlatma iğnemi oldum geldim şimdi hemşireye göbekten yap dedim yok ben biliyom bu koldan yapılıyo dedi koldan yaptı kolum ağrıyo ya
Minecan. Hosgeldin bacim nasilsin atlattin mi zor gunleri bebisim
Julietta bacim hani anlatacaktin ne oldu kocis seni neden aglatti gerco sen kac aydir dolmustun tedavilerin ustuste geldigi icin ne tetikledi bacimmmn.m. Neyse yatarim ben de birazdan kocisin uykusu gelmis. Iyice
hosbulduk canim benim,ehh iste yoluna koyduk enazindan,bi daha kaybolursam bilinki yolunda degil..))))
sen nasilsin,keyfin yerindedir umarim canim
allah rahatlik versin canimKızlar ben yatıyorum...Gideyim adamımın yanına sokuluvereyim...
hepimize iyi geceler Allah rahatlık versin...
akasya canim merhaba,nasilsin?
ben sana ozelden donecem sonra ok..
Kızlar ben yatıyorum...Gideyim adamımın yanına sokuluvereyim...
hepimize iyi geceler Allah rahatlık versin...
oyle oturuyorum yanliz basimasen ne yapiyorsun kuzunla ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?