Tüp Bebek Günlüğümüz !

haklısın fazla naz yaptım dimi

ben yarın yokum kızlar pazartesi akşam size gelişmeleri yazarımdualarınızı eksik etmeyin
hepiniz Allaha emanet olun
iyi geceler

toplu cevap veremiyorum..... neden??????????? ilk mesajı seçer seçmez mesaj yazıp gönderme sayfası geliyo karşıma...........

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum,bugün yumurta toplama işlemim yapıldı,17 tane yumurta toplanmış bunun 13 tanesi sağlıklı yumurtaymış,yarın hayırlı haberleri bekliyoruz,dua edin.sizce bu rakam iyimi birde biraz önce koyu kahve şekilde hafif kanamam oldu bu sizce normalmi,sizdede yumurta toplamı sonrası hafifte olsa kanama oldumu?

arkadaşlar yarın erken kalkıcam bende geldiyim gibi çıkıyorum akasyam canım bu gece bensiz takılın:):):)yarın pikniğe gidicekmişiz orduluların gezisi varmışş aman ne işim varsa kaynanam istiyo mecbur yaniii herkezii öpüyorum canlarımmmmm

kız nurcan gördünmü bebişini napıyomuş içerde yazaydın iki satır bi

egunalcim cuma gun ilk kontrolum vardi,
iyi hersey guzel kalp atisini kesesini gordu guzel dedi doktor
ama belki belki ikiz olabilr dedi cokk sasirdik
o kadarki kafamiz karisti kesin bisey diyemem dedi
bilmiyorum eger olsaydi onunda kalbini duyardik diye dusunuyorum yani varsa sonra onunda kalbi atarmi iyi olurmu acaba?
bakalim iki hafta sonra haziran 4 ne birdaha randevum var
insallahhh bi problem cikmaz
bilmiyorum cok saskinim ikilemde kaldik,
insallahhh rabbim hayirlisindan saglilisindan versin tamamina erdirsin arkadasim
hic bole olan bi arkadasimiz oldumu eger ikinci bi bebek varsa sonra onunda kalbi atiyormu acaba sen bilirsin
yoksa ayni anda mi atmasi gerekirdi kalbleri
neyse sabir etmekten baska care yok iki hafta sonra belli olacak allahin izniyle insallahhhh

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn canım benim...........

hoş buldummmm kuzum..esin benim yumurtalıklarım deli ağrıyooo son 2-3 aydır böle oluyor adetim pazartesi bittiii yani adetin 8-9 günü gibi sancımın şekli anormal kocaman olmuş içerden birisi sıkıyomuş gibi eğer bu benim yumurtamamsa ben nasıl tedavi olurum çok korktum düşünemiyorum yumrta geliştirme iğnesi vurulduğumu ayağa kalkıp yürüyeme bile o dereceee. acaba neden oluyoki ??? bi fikrin varmı

canım bilemedimki.... ama yumurtası kendinden hızlı büyüyenlerde ilaçsız yada çok düşük dozla yumurtayı geliştiriyo dr.lar..... adetlrin düzenli dimi???? kist falan yok?

Canim fazla soylenecek soz yok, Allah sabir versin, acilarini dindirsin insallah. Mutlaka gidin psikologa yardim alin dedigin gibi. Zor zamanlari kisa surede atlatin insallah. Allahim hickimseye yasatmasin bu aciyi...

Canim bende de once 2 kese gorundu, ama tek kalp atisi vardi. 1 hafta bekledik bu sefer karindan bakildi. sanirim 7+4 tum, 3 kese gorundu. 2 embriyo konmustu bana, 1 yasamis ve yasayan yine ikiye bolunmus. Ama bunun da teki yasadi Yani yine tek kalp atisi gorundu, diger keseler bos gorunuyor. Cok olagan bir durummus, yani 2.kese de kalp atisi gorebilirsiniz de gormeyebilirsiniz de.

canım bilemedimki.... ama yumurtası kendinden hızlı büyüyenlerde ilaçsız yada çok düşük dozla yumurtayı geliştiriyo dr.lar..... adetlrin düzenli dimi???? kist falan yok?

tabi adetlerim düzenli bi bu ay sapıttı 2 hafta erken geldi ama hadi sıkıntı havalar bilmemne dedim geçtim ama normalde 28 günde bir şaşmaz yani....ilk ve ikinci tedavide 225 doz 3.de 300 doz vuruldum kızz :) ama yapısı değiştiyse dediğin gibi olabilir sapıttı düzenim artık

canim gecmis olsun,acaba polip olabilirmi cunki bendede vardi acayip agri yapardi,ayni senin anlattigin sekildi

sag ol canim,bana bir tane embriyo konulmustu simdi icimde bi suphe oldu
acaba diye
peki eger bi kese daha olustuysa saglikli olana bi zarari varmi ikincisi bozulursa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…