yatmaya gidiyom ben...
tülayın pembe kanaması başlamış artık
diğer tarafa bakarsın...
olsun şekerim koldan da olur...
şikayetlenme bakiimmm Maşallahın var az bi kolunda ağrıyıversin...
ne güzel bak artık sona yaklaşıyorsun...
Kızlar ben yatıyorum...Gideyim adamımın yanına sokuluvereyim...
hepimize iyi geceler Allah rahatlık versin...
hoşgeldin cnm..ehh ben idare ederim..sen nasılsın??elifnaz nasıl annesi??
Enim isler de karisti durdu ocak. Ayinda opu olmustum transferimi bu ay olacam. Insaallah. Arada birkac ameliyat gecirdim son asama ashermon sendromu denildi... Basladik hayirlisiyla ayin 25 inde randevumla baslayacak yogun bir tedavi programim insaallahm.. Sonraki hafta da transfer olur dondurulmus embriyolarimin..
Sen napiyorsun baslayacak misin tekrar tedaviye....
insallah hersey yolunda gider ,cok gecmis olsun canim ya,allahim emegini bosa cikarmasin canim
ben kararsizim,7 temmuz turkiyeye 2 haftaligina tatile gelecegim ondan sonra karar verecegim,eger tedaviye baslarsam 2.oglumdan kalma 3 dondurulmusum vardi onu kullanacagim.tutarsa tutar,tutmazsa devam etmiyecegim,cok yiprandim herkez gibi
hayirlisi bakalim
Kızlar ben yatıyorum...Gideyim adamımın yanına sokuluvereyim...
hepimize iyi geceler Allah rahatlık versin...
canim yatamam canım... ama çok merak ettim seni.......
canim bendede oyle bisey olmustu,tum sayfadan ciktim geri girdim duzeldi bi dene istersentoplu cevap veremiyorum..... neden??????????? ilk mesajı seçer seçmez mesaj yazıp gönderme sayfası geliyo karşıma...........
Huuuu hiii ben geldimmmmmmmmmmmmmmm iyi gecelerrr size hanımlar.............
Canim cevaplari niEnim isler de karisti durdu ocak. Ayinda opu olmustum transferimi bu ay olacam. Insaallah. Arada birkac ameliyat gecirdim son asama ashermon sendromu denildi... Basladik hayirlisiyla ayin 25 inde randevumla baslayacak yogun bir tedavi programim insaallahm.. Sonraki hafta da transfer olur dondurulmus embriyolarimin..
Sen napiyorsun baslayacak misin tekrar tedaviye....
insallah hersey yolunda gider ,cok gecmis olsun canim ya,allahim emegini bosa cikarmasin canim
ben kararsizim,7 temmuz turkiyeye 2 haftaligina tatile gelecegim ondan sonra karar verecegim,eger tedaviye baslarsam 2.oglumdan kalma 3 dondurulmusum vardi onu kullanacagim.tutarsa tutar,tutmazsa devam etmiyecegim,cok yiprandim herkez gibi
hayirlisi bakalimden sonraya yazarsan bu sekilde karma karisik olmazalonti mesaj iki oute soimgesinin arasinda cikiyor col iyi dusunmussun dondurma bebislerin birakma. Al gobusune insaallah kalirlar seninle gobusunde bebis olurlar... Sen de cok zor zamanlar gecirdin cok yiprandin olumlerden dondun.. Insaallah saglikla gelecek bebislerin
Ben yatiyorum hayorli geceler hrkese opuldunuz kocaman
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn canım benim...........
hoş buldummmm kuzum..esin benim yumurtalıklarım deli ağrıyooo son 2-3 aydır böle oluyor adetim pazartesi bittiii yani adetin 8-9 günü gibi sancımın şekli anormal kocaman olmuş içerden birisi sıkıyomuş gibi eğer bu benim yumurtamamsa ben nasıl tedavi olurum çok korktum düşünemiyorum yumrta geliştirme iğnesi vurulduğumu ayağa kalkıp yürüyeme bile o dereceee. acaba neden oluyoki ??? bi fikrin varmı
kıslar bana sabır dileyen tüm kader arkadaşlarıma çook teşekkür ediyorum..
.inşallah en kısa zamanda toparlanır tekrar denemeyi düşünürüm.şu an eşim bile çok acı çektiğim için denemeyelim tekrar diyor.zaten bi 6 ayda rahim kendini anca toparlarmış.bide normal doğum yaptığım için sütlerim geldi ama ortada bebek yokben unutmaya çalışsamda vücudum unutmama izin vermiyor...Ağlama nöbetleri geçiriyorum..salı günü psikoloğa gideceğiz eşimle beraber yardım almamız gerekiyor sanırım.imtihanım çok zormuş yazım böyleymiş demekten başka elden bişey gelmiyor...
kız nurcan gördünmü bebişini napıyomuş içerde yazaydın iki satır bi
egunalcim cuma gun ilk kontrolum vardi,
iyi hersey guzel kalp atisini kesesini gordu guzel dedi doktor
ama belki belki ikiz olabilr dedi cokk sasirdik
o kadarki kafamiz karisti kesin bisey diyemem dedi
bilmiyorum eger olsaydi onunda kalbini duyardik diye dusunuyorum yani varsa sonra onunda kalbi atarmi iyi olurmu acaba?
bakalim iki hafta sonra haziran 4 ne birdaha randevum var
insallahhh bi problem cikmaz
bilmiyorum cok saskinim ikilemde kaldik,
insallahhh rabbim hayirlisindan saglilisindan versin tamamina erdirsin arkadasim
hic bole olan bi arkadasimiz oldumu eger ikinci bi bebek varsa sonra onunda kalbi atiyormu acaba sen bilirsin
yoksa ayni anda mi atmasi gerekirdi kalbleri
neyse sabir etmekten baska care yok iki hafta sonra belli olacak allahin izniyle insallahhhh
canım bilemedimki.... ama yumurtası kendinden hızlı büyüyenlerde ilaçsız yada çok düşük dozla yumurtayı geliştiriyo dr.lar..... adetlrin düzenli dimi???? kist falan yok?
hoş buldummmm kuzum..esin benim yumurtalıklarım deli ağrıyooo son 2-3 aydır böle oluyor adetim pazartesi bittiii yani adetin 8-9 günü gibi sancımın şekli anormal kocaman olmuş içerden birisi sıkıyomuş gibi eğer bu benim yumurtamamsa ben nasıl tedavi olurum çok korktum düşünemiyorum yumrta geliştirme iğnesi vurulduğumu ayağa kalkıp yürüyeme bile o dereceee. acaba neden oluyoki ??? bi fikrin varmı
Canim fazla soylenecek soz yok, Allah sabir versin, acilarini dindirsin insallah. Mutlaka gidin psikologa yardim alin dedigin gibi. Zor zamanlari kisa surede atlatin insallah. Allahim hickimseye yasatmasin bu aciyi...
Canim bende de once 2 kese gorundu, ama tek kalp atisi vardi. 1 hafta bekledik bu sefer karindan bakildi. sanirim 7+4 tum, 3 kese gorundu. 2 embriyo konmustu bana, 1 yasamis ve yasayan yine ikiye bolunmus. Ama bunun da teki yasadiYani yine tek kalp atisi gorundu, diger keseler bos gorunuyor. Cok olagan bir durummus, yani 2.kese de kalp atisi gorebilirsiniz de gormeyebilirsiniz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?