Tüp Bebek Günlüğümüz !

nurcancim hayirli olsun bebisin,allahim saglikla kucagina almayi,buyutmeyi nasip etsin
belki tek yumurta ikizi olur
sen hollandanin neresindendin canim

arkadaşlar sizi anlıyorum,burada geçmişten birbirinizi tanıyorsunuz ve arkadaş olmuşsunuz ama lütfen bu sorumu görmemezlikten gelmeyin banada yazın,cevap vermenizi bekliyorum,heyecanımı merakımı normal görün,Allah hepimize sağlıklı bebeişler nasip etsin.hadi banada bir el atıverin,sizce kanamam normalmi?

sag ol canim,bana bir tane embriyo konulmustu simdi icimde bi suphe oldu
acaba diye
peki eger bi kese daha olustuysa saglikli olana bi zarari varmi ikincisi bozulursa???

Bildigim kadariyla bir zarari yok, hafif kanama ve lekelenme ile o kese atilabilir demisti dr.
Hatta benim kiz kardesimde de 2 kese gorunmustu (dogal gebelik) ama biri gelismedi, dr un dedigine gore vucut onu kendi kendine yok ediyor, herhalde metabolize oluyor bir sekilde..Diger kese saglikliydi, zaten dogdu coktan simdi 26 aylik :)

canim ben gormedim sorunu kusura bakma,gerci bende uzun zamandan sonra bugun geldim topige..)
yumurtana masallah diyorum 1-2 yumurta yeterli,kaliteli olsun yeter
kanamaya gelince bende oluyordu ozelikle 1.ve 2. gun akintiyla birlikte kanama geliyordu,cok normal
lutfen moralini yuksek tut canim

Hafif kanama olmasi normal canim, bende de olmustu. Ama asiri olursa dr unu ara derim. Yumurta sayin da gayet iyi, bol sanslar...

yaaa ihmal etmemem gerek ozaman bir an önce doktorrr yolu ...

canım bniye yazmayalım.... biz herkeze yardımcı olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince.... sayı gayet iyi ama önemli olan düzgün bölünüp kaliteli gelişimi.... aramızda tek yumurta ile hamile kalnda var 20 yumurtayla negatif alanda..... inşallah kaliteli gelişir ve sıkı sıkı tutunurlar sana.... ağrı ve biraz kanama normal... toplanan yumi sayısı artıkça ağrıda artıyo....

Hafif kanama olmasi normal canim, bende de olmustu. Ama asiri olursa dr unu ara derim. Yumurta sayin da gayet iyi, bol sanslar...

teşekkürler arkadaşlar,iyiki kk var,iyiki sizin gibi insanlar var,insan birbirine sorarak doğruyu yanlışı öğreniyor.toplama işleminden sonra kanamam yoktu,akşam progeston iğnemi ve kan sulandırıcı iğnemi vuruldum,birkaçta hapım vardı onlardan sonra kahvemsi akıntım oldu o kadar,iç çamaşırımı bile doğrudürüst kirletmemiş,sanırım dediğinize göre normal.verdiğiniz cevaplar için teşekkürederim.

ıyı geceler kızlar masallh gecenın 1 topıkde 13 kısı var kalkın yatın da uyuyamıyarum aklım burda kalıyo

teşekkürler arkadaşlar,iyiki kk var,iyiki sizin gibi insanlar var,insan birbirine sorarak doğruyu yanlışı öğreniyor.toplama işleminden sonra kanamam yoktu,akşam progeston iğnemi ve kan sulandırıcı iğnemi vuruldum,birkaçta hapım vardı onlardan sonra kahvemsi akıntım oldu o kadar,iç çamaşırımı bile doğrudürüst kirletmemiş,sanırım dediğinize göre normal.verdiğiniz cevaplar için teşekkürederim.

Kizzz naber? eemo yu okudun mu? cok uzuldum ya. Bu annelik isi hamile kalmakla bitmiyo, omur boyu devam ediyor. Hep bir endise, acaba lar hayatimizda. Sanirim anneligin parcasi bu. Annem, biz kardesimle kucukken hep ruyasinda kacirildigimizi gorurmus, senelerce surmus kabusu. Simdi bile kac yasina geldik, hala ara ara goruyormus sok oldum bu annelik nasi bisi....

insallah canim hersey yolunda gider olumlerden dondum ,
ohss nin en siddetlisini gecirdim cokk aci cektim sukur bebegimin durumu simdilik iyi
rabbime emanetiz bizim elimizden hicbisey gelmez rabim izin verirse herseyyyyy olur
guc ve kutret onun elinde guzel allahim hepmizin yardimcisi olsun canim.

kızlar hadı yatın bak ısıkları sonduruyom korkarsınız kapıyıda kılıtler gıderım ıyı geceler tatlı ruyalr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…