kız nurcan gördünmü bebişini napıyomuş içerde yazaydın iki satır bi
egunalcim cuma gun ilk kontrolum vardi,
iyi hersey guzel kalp atisini kesesini gordu guzel dedi doktor
ama belki belki ikiz olabilr dedi cokk sasirdik
o kadarki kafamiz karisti kesin bisey diyemem dedi
bilmiyorum eger olsaydi onunda kalbini duyardik diye dusunuyorum yani varsa sonra onunda kalbi atarmi iyi olurmu acaba?
bakalim iki hafta sonra haziran 4 ne birdaha randevum var
insallahhh bi problem cikmaz
bilmiyorum cok saskinim ikilemde kaldik,
insallahhh rabbim hayirlisindan saglilisindan versin tamamina erdirsin arkadasim
hic bole olan bi arkadasimiz oldumu eger ikinci bi bebek varsa sonra onunda kalbi atiyormu acaba sen bilirsin
yoksa ayni anda mi atmasi gerekirdi kalbleri
neyse sabir etmekten baska care yok iki hafta sonra belli olacak allahin izniyle insallahhhh
merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum,bugün yumurta toplama işlemim yapıldı,17 tane yumurta toplanmış bunun 13 tanesi sağlıklı yumurtaymış,yarın hayırlı haberleri bekliyoruz,dua edin.sizce bu rakam iyimi birde biraz önce koyu kahve şekilde hafif kanamam oldu bu sizce normalmi,sizdede yumurta toplamı sonrası hafifte olsa kanama oldumu?
sag ol canim,bana bir tane embriyo konulmustu simdi icimde bi suphe oldu
acaba diye
peki eger bi kese daha olustuysa saglikli olana bi zarari varmi ikincisi bozulursa???
arkadaşlar sizi anlıyorum,burada geçmişten birbirinizi tanıyorsunuz ve arkadaş olmuşsunuz ama lütfen bu sorumu görmemezlikten gelmeyin banada yazın,cevap vermenizi bekliyorum,heyecanımı merakımı normal görün,Allah hepimize sağlıklı bebeişler nasip etsin.hadi banada bir el atıverin,sizce kanamam normalmi?
arkadaşlar sizi anlıyorum,burada geçmişten birbirinizi tanıyorsunuz ve arkadaş olmuşsunuz ama lütfen bu sorumu görmemezlikten gelmeyin banada yazın,cevap vermenizi bekliyorum,heyecanımı merakımı normal görün,Allah hepimize sağlıklı bebeişler nasip etsin.hadi banada bir el atıverin,sizce kanamam normalmi?
tabi adetlerim düzenli bi bu ay sapıttı 2 hafta erken geldi ama hadi sıkıntı havalar bilmemne dedim geçtim ama normalde 28 günde bir şaşmaz yani....ilk ve ikinci tedavide 225 doz 3.de 300 doz vuruldum kızz :) ama yapısı değiştiyse dediğin gibi olabilir sapıttı düzenim artık
nurcancim hayirli olsun bebisin,allahim saglikla kucagina almayi,buyutmeyi nasip etsin
belki tek yumurta ikizi olur
sen hollandanin neresindendin canim
ben rotterdamda canim..insallah 2 hafta sonra ikiz haberlerinide saglikli bi sekilde alirizsag olcanim allah razi olsun guzel dileklerinden, amsterdamdayiz canim sen nersindesin ??
ben rotterdamda canim..insallah 2 hafta sonra ikiz haberlerinide saglikli bi sekilde alirizsag olcanim allah razi olsun guzel dileklerinden, amsterdamdayiz canim sen nersindesin ??
canim ben gormedim sorunu kusura bakma,gerci bende uzun zamandan sonra bugun geldim topige..)
yumurtana masallah diyorum 1-2 yumurta yeterli,kaliteli olsun yeter
kanamaya gelince bende oluyordu ozelikle 1.ve 2. gun akintiyla birlikte kanama geliyordu,cok normal
lutfen moralini yuksek tut canim
Hafif kanama olmasi normal canim, bende de olmustu. Ama asiri olursa dr unu ara derim. Yumurta sayin da gayet iyi, bol sanslar...
canim ben gormedim sorunu kusura bakma,gerci bende uzun zamandan sonra bugun geldim topige..)
yumurtana masallah diyorum 1-2 yumurta yeterli,kaliteli olsun yeter
kanamaya gelince bende oluyordu ozelikle 1.ve 2. gun akintiyla birlikte kanama geliyordu,cok normal
lutfen moralini yuksek tut canim
Hafif kanama olmasi normal canim, bende de olmustu. Ama asiri olursa dr unu ara derim. Yumurta sayin da gayet iyi, bol sanslar...
merhaba asyadila, canim ben rotterdam sendemi hollandadasin yoksa?
merhaba asyadila, canim ben rotterdam sendemi hollandadasin yoksa?
canım bniye yazmayalım.... biz herkeze yardımcı olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince.... sayı gayet iyi ama önemli olan düzgün bölünüp kaliteli gelişimi.... aramızda tek yumurta ile hamile kalnda var 20 yumurtayla negatif alanda..... inşallah kaliteli gelişir ve sıkı sıkı tutunurlar sana.... ağrı ve biraz kanama normal... toplanan yumi sayısı artıkça ağrıda artıyo....
Bildigim kadariyla bir zarari yok, hafif kanama ve lekelenme ile o kese atilabilir demisti dr.
Hatta benim kiz kardesimde de 2 kese gorunmustu (dogal gebelik) ama biri gelismedi, dr un dedigine gore vucut onu kendi kendine yok ediyor, herhalde metabolize oluyor bir sekilde..Diger kese saglikliydi, zaten dogdu coktan simdi 26 aylik :)
dur kiz simdi komsu akraba cikacagiz..)))))))))))))))bende rotterdamdayim hatta :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?