Tüp Bebek Günlüğümüz !

cok haklisin canim katiliyorum sana,hamile kalip dogurmakla bitmiyor is,asil is ondan sonra basliyor...her donemi ayri bi emek,fedakarlik..

Cokk gecmis olsun canim, neler cekmissin. Insallah saglikla bebegine kavusursun.

annelik ömür boyu.... annem gelmiş 50 yaşına ben 34 yaşındayım... hala bana kıyamayıp işimi gücümü yapıyo.... bi lokmasını bensiz yemiyo.... ah diyorum bende onun kadar özverili iyi bi anne olabilecekmiyım......... annelerimiz hep böyle hala bizi düşünüp bizim için endişeleniyolar...........

ben rotterdamda canim..insallah 2 hafta sonra ikiz haberlerinide saglikli bi sekilde aliriz

insallah canim rabbim seninde gonlunun muradini versin
bilmiyorum ama belki de bilmiyorsun bizim burdaki doktorlarin ihmalinda cokkk kotu hastalandim
ohss oldum en siddetlisinden tam 10 gun hastanede yattim cok aci cektim ve cok korktum benim cektigim aciyla bebege bisey oldumu diye
tabi sonradann dusundum bebegi,ilk 5 gun bebekle hic ilgilenmedik sormadik bile canimla ugrasiyorduk hic sor ma
tam 16 kilo aldim bir hafta icinde sistim sistim patliycaktim nerseyse cokkk sukur atlattim su anda tam 15 kilo verdim sukurler olsun
iste boyle sukur bugunume arkadasim.

canim ya neler yasamissin cok uzuldum,ama sonucu guzel oldu o tesellin olsun artik..
bilmezmiyim buranin doktorlarini deli ederler insani relax olmakta ustlerine yoktur
bununla gecmis olsun insallah baska sorun yasamazsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…