cok haklisin canim katiliyorum sana,hamile kalip dogurmakla bitmiyor is,asil is ondan sonra basliyor...her donemi ayri bi emek,fedakarlik..Kizzz naber? eemo yu okudun mu? cok uzuldum ya. Bu annelik isi hamile kalmakla bitmiyo, omur boyu devam ediyor. Hep bir endise, acaba lar hayatimizda. Sanirim anneligin parcasi bu. Annem, biz kardesimle kucukken hep ruyasinda kacirildigimizi gorurmus, senelerce surmus kabusu. Simdi bile kac yasina geldik, hala ara ara goruyormus sok oldum bu annelik nasi bisi....
hosgeldin canim,bende yatacagimda totoyu kaldiramadim koltuktan..)))ıyı geceler kızlar masallh gecenın 1 topıkde 13 kısı var kalkın yatın da uyuyamıyarum aklım burda kalıyo
insallah canim hersey yolunda gider olumlerden dondum ,
ohss nin en siddetlisini gecirdim cokk aci cektim sukur bebegimin durumu simdilik iyi
rabbime emanetiz bizim elimizden hicbisey gelmez rabim izin verirse herseyyyyy olur
guc ve kutret onun elinde guzel allahim hepmizin yardimcisi olsun canim.
Kizzz naber? eemo yu okudun mu? cok uzuldum ya. Bu annelik isi hamile kalmakla bitmiyo, omur boyu devam ediyor. Hep bir endise, acaba lar hayatimizda. Sanirim anneligin parcasi bu. Annem, biz kardesimle kucukken hep ruyasinda kacirildigimizi gorurmus, senelerce surmus kabusu. Simdi bile kac yasina geldik, hala ara ara goruyormus sok oldum bu annelik nasi bisi....
kızlaaaar ben yatiyorumm ..Allaha emanet olun...iyi gecelerr
iyi geceler kizlar allah rahatlik versiniyi geceler tatlı rüyalarrr sizlere...kendinize iyi bakın öpüyorum.
dur kiz simdi komsu akraba cikacagiz..)))))))))))))))
eee rdamin neresi diye sorsam..))
ben rotterdamda canim..insallah 2 hafta sonra ikiz haberlerinide saglikli bi sekilde aliriz
ay cok yakiniz ..))) bende koprunun diger tarafindayim zuidmerkez :) rotterdam belediyesinin arkasi sayilir....sen cnm???? tesaduf iste ....
insallah canim rabbim seninde gonlunun muradini versin
bilmiyorum ama belki de bilmiyorsun bizim burdaki doktorlarin ihmalinda cokkk kotu hastalandim
ohss oldum en siddetlisinden tam 10 gun hastanede yattim cok aci cektim ve cok korktum benim cektigim aciyla bebege bisey oldumu diye
tabi sonradann dusundum bebegi,ilk 5 gun bebekle hic ilgilenmedik sormadik bile canimla ugrasiyorduk hic sor ma
tam 16 kilo aldim bir hafta icinde sistim sistim patliycaktim nerseyse cokkk sukur atlattim su anda tam 15 kilo verdim sukurler olsun
iste boyle sukur bugunume arkadasim.
ay cok yakiniz ..))) bende koprunun diger tarafindayim zuid
kızlar bendde kaçıyorum kocişim hadi diyip duruyo:))))) hepinize iyi geceler..........
Canlarim iyi geceler, yatiyorum bennnnn
neden olmasin bulusuruz tabi,ben erasmus? sen?eveeeeeeeeeet cok yakiniz bulusuruz bir gun istersen, hangi hastaneye gidiyorsun???? bende cok kilo aldim yaaa ilk tedavide ama olsun veririz takma kafana
sanada iyi geceler,tatli ruyalar canimkizlarrr hepinize iyi geceler allah rahatlik versin fistiklarrrrr.banada tatli ruyalar.
kizlarrr hepinize iyi geceler allah rahatlik versin fistiklarrrrr.banada tatli ruyalar.
butun hersey erasmusdami yapildi???? ben sint franciscus dayim ve cok memnunum doktorlarda cok ilgili ve iyineden olmasin bulusuruz tabi,ben erasmus? sen?
listede varmisin? bi bakim bilgilerine..))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?