yok canim transfer erasmusta,yumurta toplama maasstadda oldubutun hersey erasmusdami yapildi???? ben sint franciscus dayim ve cok memnunum doktorlarda cok ilgili ve iyi
günydın iyi pazarlar
kızım yine sabahın altısında benı ayağa kaldırdı kendisi uyuyor şimdi
şükürler olsun hersabah böyleyiz.
Rabbimden dileğim bu duyguyu en kısa zamanda sizinde yaşamanız
hep dualarımda o var canlarım
Günaydııınnnn...
Topiğimizin güzel hatunlarına iyi pazarlar diliyorum...
Kocalarınızla kavga etmeyin,cici olun,süslenin kendinizi iyi hissetmek için ne gerekiyorsa yapın...
Amaaannn boşver deyin bugün herşeye...
Unutmayın çok değerlisiniz...
kızlar slmm... herkese ii pazarlar. bugün transferimin 10. günü kasık ağrılarım azaldı. ve tutunma kanaması lekenlenme hiçbiri şuana kadar olmadı normal mi??
günaydın kızlar ıyı pazarlar gece kuşlarını ben kovdum sabah kutlarız dedim
evet onlar göçmen kuşlara kıyamadım onlar sohbet etsın onlar gurbetçi özlemleri var dokunmuyorum özlemlerini gidersinler hepsini çok sevıyoruzGünaydın canım...
gece kuşlarının yerini dün gece gurbetçi kuşlar (göçmen kuşlar) almış şekerim...
evet onlar göçmen kuşlara kıyamadım onlar sohbet etsın onlar gurbetçi özlemleri var dokunmuyorum özlemlerini gidersinler hepsini çok sevıyoruz
hehh hee olsun canlar onlar ya gurbet ellerde..benimde kardeşim gelinimiz ve baharım gurbette:2:Gececi gurubu dün gece topiği gurbetçilere kaptırmış
günaydınnnnnnn..Günaydııınnnn...
Topiğimizin güzel hatunlarına iyi pazarlar diliyorum...
Kocalarınızla kavga etmeyin,cici olun,süslenin kendinizi iyi hissetmek için ne gerekiyorsa yapın...
Amaaannn boşver deyin bugün herşeye...
Unutmayın çok değerlisiniz...
aminn...yerim ben öyküyü ya maaşallah ona...annem zinde olsun ben keyif yapayımmı diyor yavrucukgünydın iyi pazarlar
kızım yine sabahın altısında benı ayağa kaldırdı kendisi uyuyor şimdi
şükürler olsun hersabah böyleyiz.
Rabbimden dileğim bu duyguyu en kısa zamanda sizinde yaşamanız
hep dualarımda o var canlarım
günaydın kızlar ıyı pazarlar gece kuşlarını ben kovdum sabah kutlarız dedim
hadı canım haıyı olsun bu arada ateş ölçm topiği var bılıyomusun orayada bıraz baksansa benım burdan önce takıldıgım bır sıte vardı orda baya hamile kaln var birde eşine arı sütü bal polen keçibynuzu ve evikap mutla kullnan faydasını görceksin rabbım emeklerini boşa çıkarmasınevet zaten çok sık katılamıyorlar aramıza iyi oldu dün bir araya geldiler...
minecan sultan geldi neyseki toplar bir araya gurbetçileri...
dün ovulayson ve gebelik testi aldım şekerim...
sipariş verdim netten hafta içi gelir..
bakalım ne zaman yumurtluyorum takip etcem ilk kez...
yarında soğan kürüne başlıyrom..
yine hafta içide daktırımla görüşmeye ve muayeneye gidicem..
yani kendiliğinden geldin bebişim diye yarın start veriyorum...
evet zaten çok sık katılamıyorlar aramıza iyi oldu dün bir araya geldiler...
minecan sultan geldi neyseki toplar bir araya gurbetçileri...
dün ovulayson ve gebelik testi aldım şekerim...
sipariş verdim netten hafta içi gelir..
bakalım ne zaman yumurtluyorum takip etcem ilk kez...
yarında soğan kürüne başlıyrom..
yine hafta içide daktırımla görüşmeye ve muayeneye gidicem..
yani kendiliğinden geldin bebişim diye yarın start veriyorum...
evet baktım zuzu sen akasya yok demım eksik kalırlar olmaz dedim kovdum bu arada gece eşime pc vr bız kutlma yapacagız dedim sız hastamısınız ne kutlaması yapıyosunuz dedi bende sayfa 50 ve 100 dedim maşşall çenenızın ne fazla oldugunumu kutluyosunuz diyohehh hee olsun canlar onlar ya gurbet ellerde..benimde kardeşim gelinimiz ve baharım gurbette:2:
günaydınnnnnnn..
ben akşam ettim kavga sabaha gerek kalmadı kavgada değildi o konuştu ben dinledim sadece
tamam bugün reglim biityor banyo yapıcım cicide olucam ama evdeyiz yine galiba eşim gider arkdaşlarına
kaldıkmı yine senle ben yoldaşım güldencimmm
aminn...yerim ben öyküyü ya maaşallah ona...annem zinde olsun ben keyif yapayımmı diyor yavrucuk
günaydın...hee ekip tam olmadığından umut yoktuda bizden ondna kalanlarıda kovdun demii
zuzu yokmuş,akasya yorgundu bende canım sıkkındı eşimdeydi leptop zaten vurdum kafayı yattım ama aklım burdaydıı
evet baktım zuzu sen akasya yok demım eksik kalırlar olmaz dedim kovdum bu arada gece eşime pc vr bız kutlma yapacagız dedim sız hastamısınız ne kutlaması yapıyosunuz dedi bende sayfa 50 ve 100 dedim maşşall çenenızın ne fazla oldugunumu kutluyosunuz diyodedim ver kutlamayı yapıyım geri vercem inatlıgı tuttu bende telefondan girmeye çalıştım ama ilk sayfaya yetiştim sonra kocamada nanık yaptım
benımkıyle aynı tepkiyi vcerceğine eminimbende geçen buraya yetiştim eşim pcdne kalktı hızlı hızlı yazıyorum ben buranın sayesinde dahada hızlandım...sayfada ilerlesin diye diyoki napıyon ya senn..
ben bilgisyar öğretmnim sen benden hzılısın maaşallah...amacımı anlamadı ama bidaha derse kutlama diycem bakalım tepkisi ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?