hehh hee olsun canlar onlar ya gurbet ellerde..benimde kardeşim gelinimiz ve baharım gurbette:2:
günaydınnnnnnn..
ben akşam ettim kavga sabaha gerek kalmadı kavgada değildi o konuştu ben dinledim sadece
tamam bugün reglim biityor banyo yapıcım cicide olucam ama evdeyiz yine galiba eşim gider arkdaşlarına
kaldıkmı yine senle ben yoldaşım güldencimmm
hadı canım haıyı olsun bu arada ateş ölçm topiği var bılıyomusun orayada bıraz baksansa benım burdan önce takıldıgım bır sıte vardı orda baya hamile kaln var birde eşine arı sütü bal polen keçibynuzu ve evikap mutla kullnan faydasını görceksin rabbım emeklerini boşa çıkarmasın
inşaallah gelicek o bebiişin tez vakittee
Herkese gunaydin kizlar.hepinizi kocamaaaann opuyoruz bebegimle :)). Dun gece cok heyecanliydik.Dun ilk defa kalp atislarini duyduk sukur rabbime.esim uyuyana kadar bebegimizin kalp atislarinin taklidini yapiyordu.cok sasirdi sevindi duygulandi .Dun bir gariptik iste:)) rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla insallah.amin
sanada günaydın canım nasılsın ya hava ne kadar kötü dimi insanı içi daralıyogünaydınnnnnn kızçelerrrr...
mutlu bir pazar diliyorumm..herşey gönlünüzce olsun inşallah....
kızlarbu arada gecen bız iletişm seminerine katıldık bayanlar neden daha çok konuşugunu sorduk
kadınlar günde beyinlerinde 20.000 kelime üretiyomuş erkeler ıse 7.000 ondan kadınlar daha çok konuşuyomuş kadınlar beynın sağ tarafını erkler sol tarafını kullanıyomuş beynın sağ tarafı daha fazla çalışıyomuş bence bızimki ne 20.000 40.0000 60.000 geçiyo
Günaydııınnnn...
Topiğimizin güzel hatunlarına iyi pazarlar diliyorum...
Kocalarınızla kavga etmeyin,cici olun,süslenin kendinizi iyi hissetmek için ne gerekiyorsa yapın...
Amaaannn boşver deyin bugün herşeye...
Unutmayın çok değerlisiniz...
olsun canım dün akşam kavga etsenizde bugün başka...
ben bugün için dedim amaaannn boşverin diye...
sende yapmaya çalış...
evet başbaşayız yine bende kocişimi şimdi gönderdim..
yanına iyi bi eleman bulana kadar böyle maalesef...
2 haftaya kadar annem paşalrım ve kardeşim geliyorlar bende evi onlara göre ayarlayacam...
bazı şeyleri yıkayıp ütülüyorum..
şimdide bi makine attım birazdan çamaşırları asmaya kalkacam..
bi dünya ütü biriktirdim yıkayıp yıkayıp koyuyorum bi köşeye anca birgünde biter...
kocişim keçiboynuzu nektarı yani öznünü içiyor keçiboynuzunun en faydalı haliymiş...
küre gerek yok yanii..
önce bi doktorla konuşup ona göre bişiler yaparım ama biz şimdiden soğan ve keçiboynuzuna başlıyoruz...
ateş ölçme yöntemini biliyorum zamanında da çok yaptım...
aslında adetle beraber sabah aynı saatte ölçüyorsun ama benim kırmızılar gitti geç kalsamda yarın sabah ateşimide ölçmeye başlayacam...
Aminnn canım valla çok umutluyum neden bilmiyorum ama olacak gibi geliyor...
sanada günaydın canım nasılsın ya hava ne kadar kötü dimi insanı içi daralıyo
sanada günaydın canım nasılsın ya hava ne kadar kötü dimi insanı içi daralıyo
evet canım hava çok kötü yagmur yagıyor insanın içi daralıyo ya bir gezip tozmak için hafta sonunu bekliyouz ama hafta sonu yagmurlu olunca hiç bir yere çıkamıyoruzFransada aynen valla. Disarisi kapkara bogucu ve kasvetli.inanirmisiniz daha yataktan cikmadim.kocam hala misil misil uyuyor.gozumu actim topige girdim valla hemen :))
iyi azarlar güzel arkadaşlarım......
canım tranferin hayırlı olsun inşallh pozitif haberelrini alırız ben 5 gün iğne kullandım benım bile kasıklarm okadar agrıdıkı rabbım yardımcın olsunarkadaşlar günaydınnnnn herkese ii pazarlar benim bugün transferin 3.günü dün gecekasık ağrısından zor uyudum çok fenaydı sizce ii mi arkadaşlar ya çok korkuyorum regl ağrısı gibi değil ama oy oyyyyy
sanada ıyı pazarlar canım nasılın akşam senı gözlerimiz aradı yoktungünaydın şekerler iyi pazarlarr
sanada ıyı pazarlar canım nasılın akşam senı gözlerimiz aradı yoktun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?