Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlarbu arada gecen bız iletişm seminerine katıldık bayanlar neden daha çok konuşugunu sorduk
kadınlar günde beyinlerinde 20.000 kelime üretiyomuş erkeler ıse 7.000 ondan kadınlar daha çok konuşuyomuş kadınlar beynın sağ tarafını erkler sol tarafını kullanıyomuş beynın sağ tarafı daha fazla çalışıyomuş bence bızimki ne 20.000 40.0000 60.000 geçiyo

Herkese gunaydin kizlar.hepinizi kocamaaaann opuyoruz bebegimle :)). Dun gece cok heyecanliydik.Dun ilk defa kalp atislarini duyduk sukur rabbime.esim uyuyana kadar bebegimizin kalp atislarinin taklidini yapiyordu.cok sasirdi sevindi duygulandi .Dun bir gariptik iste:)) rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla insallah.amin

olsun canım dün akşam kavga etsenizde bugün başka...
ben bugün için dedim amaaannn boşverin diye...
sende yapmaya çalış...
evet başbaşayız yine bende kocişimi şimdi gönderdim..
yanına iyi bi eleman bulana kadar böyle maalesef...
2 haftaya kadar annem paşalrım ve kardeşim geliyorlar bende evi onlara göre ayarlayacam...
bazı şeyleri yıkayıp ütülüyorum..
şimdide bi makine attım birazdan çamaşırları asmaya kalkacam..
bi dünya ütü biriktirdim yıkayıp yıkayıp koyuyorum bi köşeye anca birgünde biter...

kocişim keçiboynuzu nektarı yani öznünü içiyor keçiboynuzunun en faydalı haliymiş...
küre gerek yok yanii..
önce bi doktorla konuşup ona göre bişiler yaparım ama biz şimdiden soğan ve keçiboynuzuna başlıyoruz...
ateş ölçme yöntemini biliyorum zamanında da çok yaptım...
aslında adetle beraber sabah aynı saatte ölçüyorsun ama benim kırmızılar gitti geç kalsamda yarın sabah ateşimide ölçmeye başlayacam...

inşaallah gelicek o bebiişin tez vakittee

Aminnn canım valla çok umutluyum neden bilmiyorum ama olacak gibi geliyor...

günaydınnnnnn kızçelerrrr...
mutlu bir pazar diliyorumm..herşey gönlünüzce olsun inşallah
....

maşallh canım rabbım nazarlardan korusun bizde senı ve bebişini opuyoruz

ee bunu birde erkeklere sormak lazım ..doğru mu doğruu..onlarda söyletmesinler ama naapalım cicimmm

günaydın cnmmm..
ne kadarr doğru şeyler yazmışsın..sanırım konsepte uymam lazım özellikle bugün
kötü karakterleri görsemde..

hee bugün amaannnnn diyorum zatennnnona mis gibi türlü kızartttım üstünede domates sos yedi yedii..
ben tabi kendime tost makinasında biber közledim bir ikide domates sostan aldım..akşamda beni yemişti ama
ben napcam bilmem cumaya kaynananmlar buraya gelicek trabzona düğüne gidicez..
hiç hazır değilim hem 30 mayısta mülakatım olduğundan düğün sonrası 2gün sonra yani ben düğünede odaklanamıyorum..
kaynanamlar uğramasa evimide temizlemeyecektim düğünden gelip sınavı olup sonra büyük temizlik yapıcam..
amannn yabancı değiller ya ben fırst buldukça ders çalışcam üstten süpürüp silerim sadece zaten düğünde 3günüm geçicek
zaman kaybedemem...
ohh negüzel paşalar gelicekkkk

sanada günaydın canım nasılsın ya hava ne kadar kötü dimi insanı içi daralıyo

evet cnm çok kötü..kocam bana börek ısmarlamış çayı getirimde yiyelim..2 gündür kahvaltıdan yırtıyorum..iyice sardım böreğee heee

Fransada aynen valla. Disarisi kapkara bogucu ve kasvetli.inanirmisiniz daha yataktan cikmadim.kocam hala misil misil uyuyor.gozumu actim topige girdim valla hemen :))
evet canım hava çok kötü yagmur yagıyor insanın içi daralıyo ya bir gezip tozmak için hafta sonunu bekliyouz ama hafta sonu yagmurlu olunca hiç bir yere çıkamıyoruz

iyi azarlar güzel arkadaşlarım......

sanada iyi pazarlar akasya hatun...................

arkadaşlar günaydınnnnn herkese ii pazarlar benim bugün transferin 3.günü dün gecekasık ağrısından zor uyudum çok fenaydı sizce ii mi arkadaşlar ya çok korkuyorum regl ağrısı gibi değil ama oy oyyyyy

canım tranferin hayırlı olsun inşallh pozitif haberelrini alırız ben 5 gün iğne kullandım benım bile kasıklarm okadar agrıdıkı rabbım yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…