istanbulda aynı surda 10 gün sonra hazıran yaz gelmeyecek heralde bu sene ...........Selam herkese iyi pazarlar diliyorummm ay izmire sanki sonbahar geri geldiHava kapali
bilgisayarımda sorun vardı neyseki kardeşim laptopunu getirdide girebildim kk ya şimdi son kontrolümden geldim şükürler olsun herşey yolunda gece çatlatma iğnem salı sabahı 10 da yumurtalar toplanıyor sona yaklaştıkça streste artıyor sonu iyi olur inşallah hepimiz en kısa zamanda alırız bebişlerimizi kucaklarımıza geçmişe bakıyım dedim amaokumak mümkün değil boş kaldıkça bakınıcam artık şimdilik haberler bu kadar öpüyorum...
Herkese gunaydin kizlar.hepinizi kocamaaaann opuyoruz bebegimle :)). Dun gece cok heyecanliydik.Dun ilk defa kalp atislarini duyduk sukur rabbime.esim uyuyana kadar bebegimizin kalp atislarinin taklidini yapiyordu.cok sasirdi sevindi duygulandi .Dun bir gariptik iste:)) rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla insallah.amin
günaydınnnnnn kızçelerrrr...
mutlu bir pazar diliyorumm..herşey gönlünüzce olsun inşallah....
günaydın cnmmm..
ne kadarr doğru şeyler yazmışsın..sanırım konsepte uymam lazım özellikle bugün
kötü karakterleri görsemde..
iyi azarlar güzel arkadaşlarım......
günaydın şekerler iyi pazarlarr
Selam herkese iyi pazarlar diliyorummm ay izmire sanki sonbahar geri geldiHava kapali
istanbulda aynı surda 10 gün sonra hazıran yaz gelmeyecek heralde bu sene ...........
bilgisayarımda sorun vardı neyseki kardeşim laptopunu getirdide girebildim kk ya şimdi son kontrolümden geldim şükürler olsun herşey yolunda gece çatlatma iğnem salı sabahı 10 da yumurtalar toplanıyor sona yaklaştıkça streste artıyor sonu iyi olur inşallah hepimiz en kısa zamanda alırız bebişlerimizi kucaklarımıza geçmişe bakıyım dedim amaokumak mümkün değil boş kaldıkça bakınıcam artık şimdilik haberler bu kadar öpüyorum...
Rabbim bu mutluluğunuzu daim etsin bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride göstersin inşallah...
günaydın canım...
konsepte uy tabii..
bugün herşeye amaaaannn boşver diyoruz...
sende ye böreğini otur aşşağa
iyi pazarlar demişin ve gitmişin...
günaydın efenim..
olsun izmirin havası nasıl olursa olsun senin havan iyi olsun cicim
Canlarım ben çıkıyorum birazcık uzanicam hepinizi cooook öptük
Eki Görüntüle 422832Cnm bnm hava böyle olunca bnm de havam kötü oluyorki basımda ağıyor
amannnnnn boşverrr demeyiii çok istiyoruummm ama olmuycak galibaa
yinede çalışıcam ödevimee
Canlarım ben çıkıyorum birazcık uzanicam hepinizi cooook öptük
7 ziyaretci kimmmmmmmmmmmmm bizden bırıleri varsa çıksın
aslında ben senı orda oldugunu düşünmüştümbu sfer ben yoktum
merhaba arkadaşalr..bi geçmişe bakam da gelem..
sende gitmişsin geri.............
bu sfer ben yoktum
bak da gel hadi
evet çamaşır sermeye gitmiştim...
salı günüde daktıra gideyim diyorumm..
nasıl bağladım konuyu
aslında ben senı orda oldugunu düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?