Tüp Bebek Günlüğümüz !

aslında alışverişe gitcektik bugun planımız öyle idi ama sabahın köründe (saat 9'da) kayınvalde ve kayınpeder geldiler
kaldı gene benım alışveriş 3 haftadır böyle yapıyorlar

nasıl ya pazar sabahı saat 9 muuu çok anlayışlılar desydin biz daha uyuyoruz size yorgan yastık vereyim sizde yatın :))))

süt gibi değil şeffaf acıyor birazda.acaba hormonların etkisi mi?sen nasılsın daha doğrusu siz?

acıma aldığın ilaçlardandır canım ilaçların etkisi ile süt gelebileceğini duymuştum ama saydam sıvıyı ilk kez duyuyorum muhtemelen oda ilaçlardandır ama ilk fırsatta dr. sor için rahat etsin bizimlede paylaşş ...

bizde iyiyiz çok şükür canım ama bulantı ile başım belada

galiba ilaçlardan yarın sorarım.e2 yüksekti belki de ondandır..mide bulantısını boşver canım be..bebişlerin seninle olduğunu,seni bırakmayacakalrını söylüyor..ne kadar zor olsa da bebişlerin için katlanmaya değer...

egunalcim derdimi anlatamadım galiba..
cnaım sıkkın biraz amann boşver diyemiyorum dedim..
ama boşvermeye çalışıcam dedim..
ödevimde bugün"boşver diyebilmek"ona çalışıcam demek istedim..
anladınmı şimdii....
hiç dersime dermiyim çok geç bunun için 30 mayısta mülakattayım inşaallah...

kız uğraşma adamla sana börek bilem ısmarlamış..bizikide kahvaltı yapıp kaçıyor evden..tekstil fuarına..

yokk cnm uğraşmıom kocayla iyiyiz çok şükür..bizi ailevi olayları bu duruma getiriyor..
bu akşam nişan var gıcık insanlarla yüzyüze gelicem..onun stresi var bende cnmm

]

yokk cnm uğraşmıom kocayla iyiyiz çok şükür..bizi ailevi olayları bu duruma getiriyor..

zaten evliliklerin % 80i ailevi olaylardan kötü ilerliyor ..
ama ailesizde olmuyor mecbur oluyorlar tek başına dünyaya gelemedğimize göree
aman geç git erken kalk stresede girmemeye çalış senn..emel naptıki oda geç gidip erken kalkcaktı buda slogan gibi olduu

egunalcim ne yıkıyon sen okadar ya?
kaç gündür ütünde çok biirkiyor nedenki???.
bende az stres atayım bir iki dolap içi daha düzelteyimde..
büüyk temizlik 30 mayıs sonrasa daha kınaya kıyafet bakıcam haziran sonu eltiyim yaa:)))

Son düzenleme:

yok balım be, işin şakasıydı söylediğim..haklısın zor istemediğin insanlarla görüşmek ama sabret ve yalandan gülücük göster...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…