süt gibi değil şeffaf acıyor birazda.acaba hormonların etkisi mi?sen nasılsın daha doğrusu siz?
Hmm, benim de sıvı geliyor 3 yıldır. Çocuğum yok, hiç emzirmedim ama süt kanallarımda genişleme varmış. Bir ara iki göğüsten de oldu. Ama sağdan sürekli geliyor. Bendeki sorun fibrokistik meme yapısı. Ultrasonla çıkıyor ortaya. Genel cerrahiye gitmeniz gerkiyor. İhmal etmeyin bence, bir an önce gidin. Umarım basit bir şeydir. ama kolay koy geçmiyor. Bir de sağ göğsünün üstüne yatmayacakmışsınız, sık sıkucunu sıkıp kontrol falan etmeyin. Ama öncelikle genel cerrhiye erken zamanda gidin.
Geçmiş olsun.
Evt cok beklediğim gun geldi yarın yumurtalarım toplanacak sonra esim amlyt Olcak sperm çıkar ins(azospermi) cok heyecanlıyım evimi temizledim hayalim sürekli yatacağım icin evime gelen giden cok olacak temiz olsun istedim:)
Bı sorun çıktı esim amlyt olup sonra sperm çıkarsa yumurtalarım toplanacaktı sperm çıkmazsa toplanmiycakti
Malesef bende cok fazla yumurta oluştu almazsak sonrasında kötü olurmuşum hos suanda bile rahatsız ediyor..
Korkuyorum eziyetli bı donem oldu
İstiareye yatan arkadaslarım sonucu guzel olacak ama biraz zorluk çekeceksin demişti
İns sonucu guzel olur çünkü zorluk çekiyorum suanda
Allahım cok istediğimiz evladımızın ilk adımı yarın bize atirir ins kucağım boş evim cocuk sesinden mahrum kalmaz...
Nolur bana dua edin yarın öğleye kdr hersey belli olacak
galiba ilaçlardan yarın sorarım.e2 yüksekti belki de ondandır..mide bulantısını boşver canım be..bebişlerin seninle olduğunu,seni bırakmayacakalrını söylüyor..ne kadar zor olsa da bebişlerin için katlanmaya değer...
yokk cnm uğraşmıom kocayla iyiyiz çok şükür..bizi ailevi olayları bu duruma getiriyor..
bu akşam nişan var gıcık insanlarla yüzyüze gelicem..onun stresi var bende cnmm
zuzucuk çokmu bulanıyo miden kuzulara bak senn
canım benim,inşallah sperm çıkacak ve dölleyecek yumurtalarını...RABBİM yardımcımız olsun hepimizin...
okadar çabuk başlayalım dermiki,?????? ama bence sen biraz evde çalışyarın ararım daktırı salı yerindeyse bi gider gösteririm epey oldu göstermeyeli
bakalım ne diyecek bana..
bi bakarsın bi dahaki adetinle başlayalım dermişşş
canım nasılsınnnn elifim nasıll
Evt cok beklediğim gun geldi yarın yumurtalarım toplanacak sonra esim amlyt Olcak sperm çıkar ins(azospermi) cok heyecanlıyım evimi temizledim hayalim sürekli yatacağım icin evime gelen giden cok olacak temiz olsun istedim:)
Bı sorun çıktı esim amlyt olup sonra sperm çıkarsa yumurtalarım toplanacaktı sperm çıkmazsa toplanmiycakti
Malesef bende cok fazla yumurta oluştu almazsak sonrasında kötü olurmuşum hos suanda bile rahatsız ediyor..
Korkuyorum eziyetli bı donem oldu
İstiareye yatan arkadaslarım sonucu guzel olacak ama biraz zorluk çekeceksin demişti
İns sonucu guzel olur çünkü zorluk çekiyorum suanda
Allahım cok istediğimiz evladımızın ilk adımı yarın bize atirir ins kucağım boş evim cocuk sesinden mahrum kalmaz...
Nolur bana dua edin yarın öğleye kdr hersey belli olacak
canım inşallah herşey yolunda gider bebeğin için ilk adımı çoktan atmışsın rabbim yüzünü güldürsün....
okadar çabuk başlayalım dermiki,?????? ama bence sen biraz evde çalış
iyiyiz bitanem.... yarın görmeye gidecem kuzumubulantıların çokmu rahatsız ediyo????
ayyy ne güzel bende görmek isterdim onuuu şimdi içim pır pır etti
evet canım sabahtan öğlene kadar kesintisiz devam ediyor gün içinde ara ara oluyor ne yesem öğlene kadar kini kesmiyor ne yapalım mecburen idare edecez en azından boşu boşuna çekmiyorummm allahın izni ile sonu güzel olacakk
ayyy ne güzel bende görmek isterdim onuuu şimdi içim pır pır etti
evet canım sabahtan öğlene kadar kesintisiz devam ediyor gün içinde ara ara oluyor ne yesem öğlene kadar kini kesmiyor ne yapalım mecburen idare edecez en azından boşu boşuna çekmiyorummm allahın izni ile sonu güzel olacakk
Cogu gitti azı kaldı sperm çıksın yeterki umudum olacak herzaman kötüsünü dusunmek istemiyorum
Dua edin nolur
ikizleri kucağına alıp mis kokularını içine çektiğinde,, eminimki hayat senin için yeniden başlayacak ve geçmişin yaşanılan acıların, katlanılan zorlukların hiçbir önemi kalmayacak....
biliyosundur ama yinede yazayım sabah yataktan kalkmadan çubuk kraker ye ve 10 dakika daha yat.... gün içindede ayvayı küp küp doğrayıp üzerine limon sık birazda tuz döküp ye bulantıya iyi geliyor.
hal böyleyken en hızlısından kutlamamı yapsakki:)))))))
çok güzel yazmışın:2::2:rabbim evlatlaırnızı koklamayı nasipe tsin hepinize...
bak nede güzle tarifler sana ikiz bacındanahh onu bende yapmıştım çubuk kraker gerçekten mucize bulantı zamanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?