Tüp Bebek Günlüğümüz !

süt gibi değil şeffaf acıyor birazda.acaba hormonların etkisi mi?sen nasılsın daha doğrusu siz?

Hmm, benim de sıvı geliyor 3 yıldır. Çocuğum yok, hiç emzirmedim ama süt kanallarımda genişleme varmış. Bir ara iki göğüsten de oldu. Ama sağdan sürekli geliyor. Bendeki sorun fibrokistik meme yapısı. Ultrasonla çıkıyor ortaya. Genel cerrahiye gitmeniz gerkiyor. İhmal etmeyin bence, bir an önce gidin. Umarım basit bir şeydir. ama kolay koy geçmiyor. Bir de sağ göğsünün üstüne yatmayacakmışsınız, sık sıkucunu sıkıp kontrol falan etmeyin. Ama öncelikle genel cerrhiye erken zamanda gidin.
Geçmiş olsun.

Evt cok beklediğim gun geldi yarın yumurtalarım toplanacak sonra esim amlyt Olcak sperm çıkar ins(azospermi) cok heyecanlıyım evimi temizledim hayalim sürekli yatacağım icin evime gelen giden cok olacak temiz olsun istedim:)
Bı sorun çıktı esim amlyt olup sonra sperm çıkarsa yumurtalarım toplanacaktı sperm çıkmazsa toplanmiycakti
Malesef bende cok fazla yumurta oluştu almazsak sonrasında kötü olurmuşum hos suanda bile rahatsız ediyor..
Korkuyorum eziyetli bı donem oldu
İstiareye yatan arkadaslarım sonucu guzel olacak ama biraz zorluk çekeceksin demişti
İns sonucu guzel olur çünkü zorluk çekiyorum suanda
Allahım cok istediğimiz evladımızın ilk adımı yarın bize atirir ins kucağım boş evim cocuk sesinden mahrum kalmaz...
Nolur bana dua edin yarın öğleye kdr hersey belli olacak

sağol canım yarın bir sorayım doktoruma..belki kullandığım ilaçlardandır..

canım benim,inşallah sperm çıkacak ve dölleyecek yumurtalarını...RABBİM yardımcımız olsun hepimizin...

yine de dr. sor canım... evet onlar benle olsun sağlıklı olsunda bunlarda geçecek biliyorum neler geçmedi ki bunlar en iyi en güzel hallerimm....

yokk cnm uğraşmıom kocayla iyiyiz çok şükür..bizi ailevi olayları bu duruma getiriyor..
bu akşam nişan var gıcık insanlarla yüzyüze gelicem..onun stresi var bende cnmm

onlar stres olsun bebişim en güzel en mutlu halinle katıl nişana o gıcık insanlarda çatır çatır çatlasınnnn...

zuzucuk çokmu bulanıyo miden kuzulara bak senn

sabahtan öğlene kadar şiddetli oluyor canım üstelik topikte o kadar kısır kısır dediniz ki canım kısır istiyor

canım benim,inşallah sperm çıkacak ve dölleyecek yumurtalarını...RABBİM yardımcımız olsun hepimizin...

İns cnm bnm ins yarın nsl gelecek hiç bikmiyorum ömrümde bsyi bukdr cok istemedim ne garip bı duyguymus
Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Bu dünyada bı kadının tadacagi en guzel duygu olan anneliği hepimize tattırsın ins

yarın ararım daktırı salı yerindeyse bi gider gösteririm epey oldu göstermeyeli
bakalım ne diyecek bana..
bi bakarsın bi dahaki adetinle başlayalım dermişşş
okadar çabuk başlayalım dermiki,?????? ama bence sen biraz evde çalış
canım nasılsınnnn elifim nasıll

iyiyiz bitanem.... yarın görmeye gidecem kuzumu bulantıların çokmu rahatsız ediyo????

canım inşallah herşey yolunda gider bebeğin için ilk adımı çoktan atmışsın rabbim yüzünü güldürsün....

okadar çabuk başlayalım dermiki,?????? ama bence sen biraz evde çalış

iyiyiz bitanem.... yarın görmeye gidecem kuzumu bulantıların çokmu rahatsız ediyo????

ayyy ne güzel bende görmek isterdim onuuu şimdi içim pır pır etti

evet canım sabahtan öğlene kadar kesintisiz devam ediyor gün içinde ara ara oluyor ne yesem öğlene kadar kini kesmiyor ne yapalım mecburen idare edecez en azından boşu boşuna çekmiyorummm allahın izni ile sonu güzel olacakk

ikizleri kucağına alıp mis kokularını içine çektiğinde,, eminimki hayat senin için yeniden başlayacak ve geçmişin yaşanılan acıların, katlanılan zorlukların hiçbir önemi kalmayacak....
biliyosundur ama yinede yazayım sabah yataktan kalkmadan çubuk kraker ye ve 10 dakika daha yat.... gün içindede ayvayı küp küp doğrayıp üzerine limon sık birazda tuz döküp ye bulantıya iyi geliyor.

evet sonu güzel olacağı için bunlar tatlı sıkıntılar..
canım benim kız kısır kolay bende dün kalktım iki kişilik yaptım tekdimde çokta yedim öğlen akşam yemek yemedim yani..
artık dayanamadım ki sen gebesin kuzum bulgur faydalıda yapıver yada ben geleyim budamümkün olmadığından sen yaptır birisine bak aklında kalmasın
sonra bulgur giib bebeleirn olur ee bulgurda lezzetli zatenn

çok güzel yazmışın:2::2:rabbim evlatlaırnızı koklamayı nasipe tsin hepinize...
bak nede güzle tarifler sana ikiz bacındanahh onu bende yapmıştım çubuk kraker gerçekten mucize bulantı zamanları

çok güzel yazmışın:2::2:rabbim evlatlaırnızı koklamayı nasipe tsin hepinize...
bak nede güzle tarifler sana ikiz bacındanahh onu bende yapmıştım çubuk kraker gerçekten mucize bulantı zamanları

sen zeynebine hamileyken ben neler yazıcam sana..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…